- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem vagyok láma, és már többször is frissítettem mindenféle BIOS-t. Nem vall túl jó indulatra részedről ha ezt feltételezed, és/vagy azt, hogy ezért írtam...

Aki ebben nem rutinos annak - a már leírt két fő szempont miatt - nem ajánlott művelet, és ha ezzel nem értesz 1et az szuverén jogod, DE sztem meg éppen akkor jön a 10. pont és a szarakodás, ti. egyáltalán nem biztos, hogy magától helyre tudja hozni amit elhibázott.
A többit ehhez tartozó kommentet pedig NE nekem célozd ha lehet, mert én minden infóval és kellő gyakorlattal is rendelkezem, és nem akarok VGA BIOS-t frissíteni! The end.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest