- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
BalaNce87 #6404 üzenetére
Az nagy igazság, hogy a minimum FPS 22-25Fps-re is le tud esni nem kellően erős proci mellett hiába a magas MAXimum Fps, és amikor 70Fps-ről csak egy pillanatra esik is le, az rohadtúl meglátszik. PL az új WRC3. 60 Fps-el repesztek, erre leesik 25 Fps-re, de csak úgy random egy pillanatra. Gondolhatod mennyire élvezetes tud lenni. Tehát húzhatom maxra a VGA-t, és a Procit, és vehetek le egy két effektet hogy ne forduljon elő.
Jó mondjuk olcsó húsnak.. 15K körül költöttem a procira, mit várok 50K-s VGA-k mellett. -
Garsza
veterán
válasz
BalaNce87 #6276 üzenetére
Helló olyanval már találkozott valaki hogy játék közben kapcsolgat a kártyája 3D és 2D óra jelek közt? Ha igen akkor mi az oka?
Ja meg még mindég nem jöttem rá miért nem bírok feszt állítani GPU Tweak wel a kártyámon. Azt meg tudjátok mondani mi lehet az oka? A beálíttásokban sincs olyan lehetőség hogy bepipáljam. -
válasz
BalaNce87 #6259 üzenetére
Akkor SKUBIZZ ide hogy mit írtam!
és nem kell csak 1X beállítani amég újra nem telepíted a CCC -t addig megjegyzi a feloldást!
Sőtt ha engedélyezve van a CCC .nél az overdrive akkor a beállított 3D -s feszt is megjegyzi amit beállítasz az asus gpu tweak -el!
-
kovsol
titán
válasz
BalaNce87 #5714 üzenetére
Igen melyik játékban? egy olyanban ahol 1-2 magot használ nem fogja kihajtani, mert az amd egy magos teljesítménye harmatos. Na jó ha rátolsz ilyen 8xAA -t ami kb értelmetlen full hd mellett akkor már lehet. starcraft2, skyrim ilyen és mind a kettő elég közkedvelt játék. nézz rá itt pl a sc2 eredményre. Nálam pl egy fx6100@4200Mhz se bírt kihajtani sc2 alatt egy 6850 -t, mert egy magot terhelt csak a játék.
-
lowzor
veterán
válasz
BalaNce87 #5681 üzenetére
Annyi is lehet, mert régebben a legtöbb Sapphire-nak 1,138 volt. Az ASIC Quality-től függ, hogy mennyi.
(#5680) GeneraL_XTX
A 7870 szint már 1050/1300-on megvan. De még efelett is van még benne bőven. Ha rám hallgatsz, akkor kihozod az összes erőtartalékot a kártyából, mert nagyobb órajelen is csak 65 fokos a GPU.
-
milszab
senior tag
válasz
BalaNce87 #5309 üzenetére
Engem az nem is érdekelne hogy megállnak-e a ventik, vagy bekapcsol-e a zerocore, mer ez kb 10watt minusz, csak ne kerregne. Mer én használom ezt a monitorkikapcsolásos dolgot. Igaz most árvariáltam és fix fordulaton mennek a ventik, de jobb lenen ha a kártya kezelné inkább...
-
synthattik
aktív tag
válasz
BalaNce87 #5132 üzenetére
Én is úgy tudom,de vannak itt olyanok akik phll-vel használják,gondolom ők majd többet tudnak mondani erről.
Nekem ph ll ,csak 6870 mellé volt amit húzni kellett úgy 3.6-ig,hogy ne annyira legyen cpu limit,és azért a 7850 combosabb vmivel,de a puding próbája az evés.
Azért 4ghz kéne oda szntem,de aki ilyen kombóban használja tuti ad majd vmi kézzelfoghatóbb infót.
Meg ahogy nézem dx11-nél inkább a kártyára megy a terhelés és valszeg nem a proc a kevés ott már. -
lowzor
veterán
válasz
BalaNce87 #4758 üzenetére
Sok olyan OC-s giga 7850 van, amik a gyári órajelet sem bírják. Plussz sok közülük 1,138V-on nem megy 1050-et...Nem tudom mit csinálnak a kártyák gyártása közben, de valamit nagyon nem jól. Plussz hűtőzörgés szériahibájuk is van. Tényleg hanyagold a gigát, vegyél inkább Sapphire-t vagy Powercolort. Esetleg XFX, vagy HIS (ha találsz).
-
miresz
veterán
válasz
BalaNce87 #4758 üzenetére
A Gigabyte már nem kiemelt gyártója az AMD-nek mióta saját feje után megy,és nem követi a gyártó utasításait a VGA szegmensben. Pl a 6xxx szériában rengeteg Vram hibás kártyát gyártott,(nézd vissza egy kicsit a 6850/70 topicot) de sajnos nem jobb a helyzet a többi hardver terén sem. Régebben egy elég jól feltörekvő gyártó volt, jó ár/érték aránnyal,de manapság elindult a lejtőn rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest