Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zserbox #24182 üzenetére
Ja, értem!
(#24183) asdxv: Nem létező problémára megoldás...
A kártya hátulját nem szokás "fogdosni".
Persze, értem, mire gondolsz. De nem értek egyet, a backplate-el is simán okozhatsz kárt a gépben, ha nem vigyázol... Ezek alapvetően érzékeny, odafigyelést kívánó eszközök...
-
-
Exelsior
őstag
válasz
zserbox #24106 üzenetére
Nem azért.Hanem mert a normálisnál jobban melegszik és meghal a kártya hosszabb távon.
alapórajelen alapvészültséggel színátmeneti, sávosodási problémák lépnek fel és eldobja a jelet.
Azért küldjük vissza holnap. Mert nem azért adtam ki a sok pénz hogy tombraider és pár komolyabb játék alatt fekete képernyőt kapjak 2 óra játék után.
-
korcsi
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox #23969 üzenetére
Teljesen max grafikán is csak a base-en volt mindig 99% a kihasználtság (néha ott sem). Amint elindultam a map közepe felé azonnal leesett 60-70-80%-ra. Volt, hogy 47%-on hajtotta a GPU-t, mikor kis mapen volt 64-es összecsapás. De FC3-ban, meg a többi hasonló játékban is eléggé limitelt sokszor.
-
borkarico
aktív tag
válasz
zserbox #23963 üzenetére
multiban is
eladtam a régi gépemet komplett decemberben, és februárban állítottam össze újat. későbbi CF miatt választottam a 2500k-t
különben jó lett volna a kis i5 2400 is vagy 3470
#23965) asdxv: nem is azért írtam hogy vitát nyissak
nekem elég volt midenre és pont
BF3ban!
(#23964) kovsol : nem, nem talált
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #23963 üzenetére
Gondolom azért váltott 2500k -ra amit szintén alap órajelen hajt, mert mindenhova elég volt a 2400
Saját magam tapasztalom, hogy bizony nem elég minden játékhoz. Nem azt mondom, hogy akadni fog bármilyen i5 el is e játékok többsége, hanem hogy nem 99% on elég a vga nak. -
noby
aktív tag
válasz
zserbox #23852 üzenetére
elötte normálisan működött a kisebb 500wos noname táppal.a proci x6os amd.bármilyen programmal nézi terhelés alatt van a kártya és 1000megy mintha fullos játék alatt menne alapban is úgy pörög.de csak az ujj táppal
én még olyanról nem halottam,hogy tul erős lenne a táp neki.alaplap msi 760gm-e51
-
korcsi
veterán
válasz
zserbox #23787 üzenetére
(#23786 ) Hoorus: 7850?
Pontos infó BS elöfordulásról a linkben:
"
SAPPHIRE Technology has confirmed that a technical issue has
been identified in two models of its HD 7870 series graphics
cards, specifically SKU numbers 11199-16 and 11199-19 that
were manufactured before Jan 23 2013 and before serial
number A130300061911.
"
Amúgy igen, ASUS az ajánlott. -
HSM
félisten
válasz
zserbox #23768 üzenetére
A korábban vásároltak másnál is jók. Nekem február elején már helikopter-szindrómás jutott, azon frisebb BIOS volt, a régivel meg nem ment. Szóval vagy bios, vagy valami új hardver-revízió lehetett a ludas.
Én 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem, akkor lett a helyette a Sapphire 7870 XT-m.
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #23593 üzenetére
nálam:
1000/1200
FPS: 28.2
Score: 1180
Min FPS: 14.1
Max FPS: 50.61050/1200
FPS: 28.7
Score: 1199
Min FPS: 15.7
Max FPS: 51.11125/1400
FPS: 31.2
Score: 1305
Min FPS: 15.9
Max FPS: 56.41200/1450
FPS: 32.9
Score: 1377
Min FPS: 16.8
Max FPS: 59.91250/1450
FPS: 33.6
Score: 1404
Min FPS: 17.1
Max FPS: 61.5(#23602) darky@ hogy lenne minden alapon, mikor látszik a képeden, hogy 1200/1450MHz en futott a teszt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zserbox #23587 üzenetére
alapon ment 1000/1200...
nekem minden fullon volt. még a Unigine-en belül is feltoltam amit lehetett(#23588) kovsol
jogos.
de mivel én nem tuningolok VGA-t, így alapon ment. vagy? aki tuningol, írja oda, hogy miféle/mekkora OC..
(#23590) zserbox
leesett. GPU.. non CPU... moderálom, pill (Y) -
werszomjas
addikt
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Az teljesen mind1, indoklás nélkül lehet elállni a vásárlástól, nem fogják megkérdezni, miért küldöd vissza.
De ha Trebron09 kollegát nem érdekli annyira, akkor mind1, ez csak egy lehetőség, végül is az a lényeg, hogy a kártya rendben van
Én már csak elvből is visszaküldeném, eleve miért volt felbontva a csomag??? ezek a webshopok mit meg nem engednek maguknak
-
Trebron09
őstag
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Én direkt rákérdeztem:
"Tisztelt **ua!
Azt szeretném kérdezni, hogy a minap rendeltem önöktől egy Asus HD7870-es vga kártyát amit majd pénteken hoz ki a futár.
Ez a kártya részt vesz ebben az akcióban:http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx#2
Köszönöm!
Üdv."
Válasz:
Kedves Norbert!A kártya része az akciónak, viszont rengeteg február előtt érkezett videokártyánk van, amihez nem volt még kupon, mivel az akció február elején kezdődött, így garantálni nem tudjuk, hogy lesz benne kupon.
Üdvözlettel:
Boda TamásAzaz kár volt nekem megkérdezni.
Ja írtam nekik panaszlevelet is.. kíváncsi leszek a válaszra.
-
Gtaati
őstag
válasz
zserbox #23381 üzenetére
Hát nem igazán egy 12-es venti van Bequit mögött ami kinyomja meleget amit oda fúj a cpu hűtő aztán annyi, de nincs fent a gépház oldala sosem mert a Bequit! túl log egy kicsit és nem lehet felrakni
Tehát így valamennyire mozog a levegő és így levett oldal mellett nem hallom a kártyát
pedig az asztalon fent van a gép
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22885 üzenetére
Na, sok szórakozás után, ami mindenben stabil is marad az a 980/1215 mhz órajelek. Efölött már kékhalál, vagy kifagy (crysis 2 max.edition ultra beállításokkal volt a "tesztprogram" mint javasoltátok is. Többre reméltem felhúzni a dolgokat, de egyelőre úgyis elfogyott a türelmem ehhez a mókoláshoz.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22882 üzenetére
Nos, mivel játszom? Nem a legújabbakkal. Olcsón tudtam ilyen kártyát szerezni, amúgy is az 1GB-os verzióm van, ami itteni vélemények szerint szegényes. Nekem még bőven jó
Nem azért vettem a kártyát, mert max ki akarom mindenkor használni. Hanem, hogy végre olyan is legyen, hogy vígan kitolok mindent maxra annál, amivel épp játszok, és ne nagyon kelljen kompromisszumozni. Ez a kártya jó áron lett, ezért ilyet vettem.(Egyébként mostanság crysis 2 max edition, left4dead 2 mindenkor, brütal legends amikkel főleg. Ebből mind vagy nem mai név azért, vagy nem annyira brutál VGA evős.
)
Dealer95: Hát, VGA fesz állításhoz nincs is fent programom, de nem is bánom, elég tényleg, ha alapfeszen eljutok az említett lépcsőig. Később esetleg majd szórakozok feszültséggel is, esetleg, ha szükségessé válik. Most csak tapasztalatszerzés és érdeklődés a fő motivációm a témában.
szerk: crysis 2-n minden maxon van most pl, ahogyan játszom, és nincs vele semmi gond
szerk2: Rendben, akkor az lesz a tesztelési program majd második körben.
Azért jó érzés volt azzal is maxon játszani, eléggé szép.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22875 üzenetére
Hát, nem bánnám.
Bajt nem okoz ez a túlhajtás, amennyire utánanéztem, akkor meg már kihoznám belőle, amit bír. Csak kicsit kedvem szegte a kép elszállás jelensége. Bár nem tudom, melyik órajel emelése okozta a dolgot, mert mindkettőt visszább vettem, hogy megszüntessem. Remélem GPU-t akkor bírom fentebb vinni úgy, hogy stabil legyen. Majd eljátszom vele az emelek-tesztet futtatok dolgot.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22872 üzenetére
Hát, azt tudja, igazad van. Én fogalmaztam rosszul
Vagy nagyon antituning példány, vagy valami van, amit rosszul csinálok, de másoknak többet szokott bírni
Mindenesetre ha annál a gépnél leszek, kipróbálom majd a GPU órajelet kicsit rugdosni feljebb, legrosszabb esetben megy vissza mostanira.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22869 üzenetére
Hát, igazából memóriával is többet kellene bírnia papírforma szerint, de hát...
Mikor elkezdte a kép elmenős marháskodást (emelések után futtattam 3dmarkot tesztképp), akkor visszább vettem mindkettőn. Ez volt, ahol már nyugiban volt. Külön GPU val akkor nem volt türelmem cicózni.
-
-
emiki6
veterán
-
HSM
félisten
válasz
zserbox #22831 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a 7870 xt-m el akarom adni és fényezem. Elég régóta vagyok itt PH-n ahhoz, hogy ne járassam le magam ilyen kamureklámokkal. Megjegyzem, a 7950-et is azért mertem megvenni, mert kvázi ugyanaz a venti van rajta, és majdhogynem ugyaza a hűtőborda.
Másfelől, nem is rendelkezel a karival, amiről írtam, de biztos jobban tudod.Itt vannak konkrét mérési adatok, tessék:
Gyári ventivezérlés, megsüketülsz mellette, 2800rpm felett tolja, 66 fok, ~263W fogyi a konnektorból [link].
Az XT: 282W , tehát 20W-al többet kellett itt hűteni a cuccnak, gyári vezérlés szintén, és abszolút tolerálható 1980-as ventifordulat: [link]Tökmindegy, hogy alul volt feszelve, most a hűtésről beszéltünk, aminek így is több hőt kellett elvezetnie. Szerintem ez elég szignifikáns különbség, nem gondolod? Gondold végig, melyik hűtésben mennyi tartalék volt, mert szerintem a kis TwinFrozr eléggé kapálózott azért a 66 fokért, a Sapphire meg röhögve hozta a 69-et.
(#22837) Alpachino: Egy idő után nem úszod meg a venti tekerését, mert légáramlat nélkül a legjobb hűtő is felmelegszik. Márpedig ha rendes légáramlat kell, akkor a TF hangos.
A francia teszt meg azért van linkelve, mert ha megnézed a hőkamerás felvételeket, a Sapphire OC semmivel se melegebb [link] ellenben 34dBA, míg a hasonló hőfokú TF 48dBA, ami brutális különbség.... -
szasanyi
félisten
válasz
zserbox #22835 üzenetére
Talán olvasni kellene, a pattalan győzködés helyett. Úgyis mindeni azt állítja, az ő kártyája/hűtése jobb. Ez a teszt méréseken alapul, és nagyon messze van ettől az állítástól! gondoltam hitelesebb, mint a de igen, nem ez a frankó, nem az nem jó, stb.
MOD - röviden, a gyengébbek kedvéért: a teszt azt állapította meg, hogy ez egy viszonylag látványos ám de gyenge hűtő, melynek sem a teljesítménye sem a zajszintje nem elég jó. Nem foglalkozik olyan nüansznyi eltérésekkel, amik sok kísérlet után ezen kicsit javíthatnak.
-
borkarico
aktív tag
válasz
zserbox #22186 üzenetére
nekem a 2500k tökéletesen meghajtja a Sapphire 7870 Dual-X-et, 1125/1200 megy alapfeszen, 99% terhelés, crysis 3 többnyire High-Very Highon, egyedül a Shadows van lowon és AA=OFF. így 35-55FPS között van FHD-ban. proci terhelés 80-90% mind a 4 magon.
szerk: délután rakok fel screent is.
-
szasanyi
félisten
válasz
zserbox #22021 üzenetére
Nem, van 1 db 6PIN tápcsatis 1:21 résznél jól látható.
fenergie84: az is lehet, de gondoltam rákérdezek még1x hát csak átsiklott vki a kérdésemen. Alapesetben én sem kimondottan ezt keresném, 1100/4900 órajelekkel, 2 év garral 53k-ért jó vételnek tűnik.
papírzacsi: köszi, megpróbálom megtudakolni csak ő is ad-vesz profil, így az is lehet semmit sem tud róla. De majd kiderül.
HA közben mégis lenne vki, esetleg konkrétan erről teszt (én nem találtam) akkor az is jöhet!
-
bitum3n
tag
válasz
zserbox #21361 üzenetére
Meg az előző kettőt is azonnal cserélték, nem küldték vissza, hogy náluk minden ok. Most egyelőre várok a válaszukra, mert jeleztem, hogy úgy fest, nem tudunk elszakadni egymástól :-)
Első két alkalommal csak lakótárséban teszteltem, de most épp utaztam haza úgyhogy bátyám gépébe is bedobtam. Valszeg 3 különböző környezetben már nem én cseszek el mindent :-)
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
zserbox #20636 üzenetére
A helyzet az hogy CF-ben vannak parban egy sapphire dupla ventisel. Csak olyan "okos" voltam hogy a szimpla ventis kerult felulre es a dupla ventis alulra. Jatekban minden rendben, nem eri el a 70 fokot, de adtam egy 15 perces furmark-ot es miutan tulepte a 83 fokot kifagy par masodpercre es leall a teszt. Es igy csinalta masodjara es harmadjara is. Elotte teszteltem mindket videokartyat kulon-kulon es vegigment a teszt rendesen. Igaz az XFX beleharapot a 78 fokba.
(tap miatt meg nem nagyon agodnek mert van egy Corsair HX850W Gold, a gepem meg az adatlapomon van)
-
válasz
zserbox #20504 üzenetére
Mert mondjuk az omlik össze?
Számtalanszor volt már nálam is hasonló jelenség. Instabil cpu tuning könnye okozhatja más alegységek drivereinek összeomlását. Ez van...Pedig ezzel te magad írtad le a hibajelenséget:
ha alapon van a proci elindul a játék ha ha húzom a procit akkor soha nem indul
Nem szereti a tuningot ez az alkalmazás, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest