- Apple Watch
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz tthomasso #19055 üzenetére
melyik darab?
a 11199-00-20G?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tthomasso #19071 üzenetére
igen
nekem csinálta, de driver bugra gyanakodtam, és újratettem a wint. egyelőre semmi (kop-kop)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
jediweb
aktív tag
válasz tthomasso #19758 üzenetére
Lehet még 1x futtatni kellene és pontosan megnézni a hőfokot ...
De , a 23 fokos szobában a Sniper Elite V2 futása után kb 1 óra , max 51 fokos volt ...Apropó 3Dmark -ra gondoltam a komplett nevet azért raktam be ( install set ) mert az töltődött le[ Szerkesztve ]
jediweb
-
-
maxxxboy
tag
válasz tthomasso #22365 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen 7870-esek vannak, jók, nincs velük semmi probléma, én úgy tudom itt már nem kell tartani a BS hibától, és eddig én nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Viszont nálam csak 1050/1275 mennek stabilan, hiba nélkül. Így tehát nem egy tuningbajnokok... üdv.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz tthomasso #23680 üzenetére
Engem ugyan nem kérdeztél, de én is most vettem és elégedett vagyok
Vacakolás nélkül (nem volt időm) jelenleg a HSM kollega által írt 1050/1500-on megy 1,081V fesszel, nagyjából 1100-as venti (hallhatatlan), max 60-62 fok a szűk kis vacak házamban.
Tehát masszívan alulfeszelhető és ez ajánlott is. Az ugráló órajelet úgy néz ki megoldotta a +20% powerlimit. A gyenge procimat nem, de Nálad ez nem gond"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
bazsi0322
tag
válasz tthomasso #24992 üzenetére
Így van, én ezt tudom. Természetesen erre a kártyára értettem (7850/70). Azért akartam Sapphire-t, mert tudtam, hogy az jó. De jöttem ide a fórumba és a sok BS hiba miatt inkább most hanyagoltam. Nem az egész Sapphire-re értettem, hogy nem ajánlatos, hanem csak erre a szériára amiről a fórum is szól.
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
-
-
mcsilla123
csendes tag
válasz tthomasso #34125 üzenetére
Köszönöm, nyert, másik hdmi vel hibátlan. Repsol600 neked is köszönöm.
Csak csendesen megjegyzem, Landcomputer nevű boltba bementem, elmondtam mire kell a kábel, meg én ostoba hogy nem igazán értek hozzá. Erre fel kaptam a gagyit, hogy ó hát jó lesz ez, másik nem is volt. (kértem hosszabbat, az mégiscsak...hosszabb )
No mindegy, nézegetem a masinát!
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest