Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
válasz
mcsilla123 #34121 üzenetére
Igen, lehetséges a HDMI kábel hibája. Nem kell sajnálni a pénzt egy jó minőségű kábelre, Én ma vettem új monitort és hozzá 4,5E a jó hdmi kábel. De működik is normálisan.
-
tthomasso
tag
válasz
rooland #34109 üzenetére
Igen, igaz. Van saját szervizük Budapesten, a VII. ker. Nagy Diófa utcában. Nekem összesen eddig 3-szor volt garanciás dolgom velük. 1X alaplap, ennél kértem a soronkívűli bevizsgálást, ami ha jól emlékszem 2200 Ft volt, de 2 óra múlva kezemben volt az új alaplap. 2X memória csere volt, az elsőnél 3 nap múlva mehettem érte, a másodiknál azonnal megnézték és cserélték. Régebben Én is az Ipon-nál vásároltam, de garanciafutárral szórakozni nem volt nagy élmény élmény, nem beszélve az alkatrész nélküli hetekről. Az Aqua-t csak ajánlani tudom mindenkinek, nem véletlenül van 3 boltjuk Budapesten és egy boltjuk Székesfehérváron. Üdv
-
tthomasso
tag
válasz
rooland #34068 üzenetére
Ezért jobb cég szerintem az Aqua. Van saját szervize, ha nagyon sürgős a cucc, minimális összegért cserében soron kívül megnézik és cserélik, ezt 2-3 óra alatt elrendezik. 1 hónapja gariztattam memóriát, azonnal cserélték. Az Ipon nevű céggel volt már dolgom, azóta inkább elkerülöm.
-
tthomasso
tag
válasz
->Raizen<- #29126 üzenetére
Kb. 1 hónapja van van a gépemben egy Gigabyte GV-R787OC-2GD videókari, ami tökéletesen és viszonylag csendesen működik. Idle 32 °C, load 54 °C max. Így egyetértek a véleményeddel, mindenképpen ki kell próbálni és használni, ítélkezni csak a tudás birtokában lehet.
-
tthomasso
tag
válasz
popeye01 #28952 üzenetére
Tavaly volt nálam egy hibás I7-3770 proci, egy hetembe telt, mire rájöttem, hogy a proci a rossz. Na, az csinált ilyen problémákat. Ráeresztettem a LinX-et, nem bírta 20 másodpercig sem. Javaslom, szedd le az ATI drivert, azután Memtest, LinX teszt. Ha így OK, driver vissza, és további teszt. Legegyszerűbb a videókártya kipróbálása lenne egy másik gépben.
-
tthomasso
tag
válasz
belinho #26218 üzenetére
1050Mhz core, 1500Mhz memory, 1,081V powertune +20%
Én ezekkel a paraméterekkel használom folyamatosan, amit HSM cikke alapján lőttem be, mivel a teszt is ezzel a kártyával készült. Nem ugrál az órajel, folyamatosan 99% a GPU kihasználtság, a hőfok jól szellőző CM690 házban, fullos terhelésnél 63 fok. Eleinte Én is tartottam a boost funkciótól, de kellemesen csalódtam. Ez a kártya egy darabig marad a gépemben. -
tthomasso
tag
válasz
PandaMonium #26208 üzenetére
Nincs, mert a nyák felépítése nem a hagyományos 7870-esé. Csak ajánlani tudom, 1 hónapja hajtok egy ilyent, a Sapphire Trixx programjával remekül be lehet lőni. Üdv
-
tthomasso
tag
válasz
PandaMonium #26130 üzenetére
Gratulálok a választáshoz, Nekem is Sapphire 7870XT van. Javaslom, hogy olvasd el ez a cikket, melyet HSM kolléga írt. A cikkben szereplő kártya már Nálam van, és kíválóan teszi a dolgát. Sapphire Trixxel csináltam három profilt, és a fogyasztása sem vészes így. Üdv
-
tthomasso
tag
válasz
csucsbicep #25064 üzenetére
Ez így van, jó egy éve csak az IE-t használom a Firefox helyett. Ha fent van a Win7-hez az összes frissítés, tökéletesen mükődik.
-
tthomasso
tag
válasz
bazsi0322 #24986 üzenetére
Ez azért túl általános viszonyítás, mert bizonyos sorozatokat és bizonyos gyártási időszakot érint. Alapvetően a Sapphire nem gyárt igénytelen és mindig problémás termékeket, minden gyártó beleszaladhat hasonló problémákba a számítástechnikai perifériák gyártása során. Aki hosszú ideje van az informatika világában, az rengeteg példát tudna sorolni minden gyártónál. Pl. a 7870XT, ami Nekem is van, nem problémás és nagyon jól sikerült termék. A problémákat amúgy is egy külső gyártó hibás kondenzátorai okozzák, de szerintem a Sapphire korrekt módon áll a dologhoz, ha elolvasod a weblapjukon. De ezt már kitárgyalták a fórumon.
-
tthomasso
tag
válasz
Kean_Sorbo #24671 üzenetére
Én is kb. annyiért vettem nemrég, de megérte.
-
tthomasso
tag
Erről a Sapphire 7870-ről mi a véleményetek? Ezt már meg lehet venni BS rizikó nélkül?
-
tthomasso
tag
válasz
- = Zk = - #19057 üzenetére
Igen, pontosan az általad említett típus az. A Te kártyád is ez a típus?
-
tthomasso
tag
válasz
BomiBoogie #17761 üzenetére
Miért, van itt már valaki, akinek cserélte a Sapphire? Ettől függetlenül érdekes ez a probléma, van akinek előjön, van akinek nem. Meg ahogy elnézem a hozzászólásokat, konfigtól független.
-
tthomasso
tag
Nekem is Sapphire 7870-esem van, tavaly október eleji vásárlás, egy Asus Xonar D1-el és még sosem volt BS. Valószinűleg valami driver kavarhat be mindenkinek.
-
tthomasso
tag
válasz
milszab #15961 üzenetére
Egy CM690-es házban van alul is venti, ami alulról felfelé tolja a levegőt. Szerintem sokat ér, csak porszűrőt ne felejts el rakni eléje. Ezenkívül még 5 db, azaz összesen 6 db 12 cm-es venti van a házban, mindegyik ventiszabályzó panelra kötve. Ilyenkor télen leveszem a fordulatszámot, nyáron meg növelhetem, ha szükséges. A 7870-esem jelenleg 31 fokos, játék közben max. 50.
-
-
tthomasso
tag
válasz
FrozenThrone #7947 üzenetére
Én 1200/1250-et próbáltam, azt simán vitte. Azóta visszaraktam alapra, jelenleg nincs szükségem tuningra semmihez sem.
-
tthomasso
tag
válasz
FrozenThrone #7942 üzenetére
Nekem is ilyen van, csendes, nem melegedős fajta. Alapon 31 fok, terhelés alatt max. 50 fok. Én csak ajánlani tudom.
-
-
tthomasso
tag
12.10 végleges driver megjelent. Ha valaki nem akarja felrakni a 12.11 bétát.
-
tthomasso
tag
Teljes mértékben egyetértek Veled a 7870-re történő váltással. Én ezt a múlt héten léptem meg, 7850-et elpasszoltam és pár perc múlva a 7870 a kezemben volt. Nem azért a pár fps-ért, hanem a tudatért cseréltem el, hogy ez is meg vagyon. Meg azért tegyük hozzá, hogy brutálisabb kari, és ez ugyan kis lépés az embernek, de nagy lépés az emberiségnek.
-
tthomasso
tag
válasz
BigestEGOist #6971 üzenetére
Milyen alaplapod van? Energiagazdálkodás be van kapcsolva a BIOS-ban? Ha igen, kapcs ki és próba. A kari PCI Expressz16X üzemben megy? Ettől függetlenül Én ezt a kártyát kipróbálnám egy másik gépben is. Ha ott is ugyanezt csinálja, gari lesz belőle.
-
tthomasso
tag
válasz
Terrorista #4460 üzenetére
Az energiagazdálkodási opcióknál nézz körül a BIOS-ban. Ugyanilyen problémáim voltak anno a GTX470-el, aminek a vége csere lett, 2 hónap ideg után. Randomszerűen készenlétbe dobta a monitort, lefagyott a gép, volt mikor a win7 betöltésnél akadt meg.
-
tthomasso
tag
Üdvözlöm a fórumtársakat, csatlakoztam Én is egy Sapphire 7850-el.. Ez a Dual-X-es változat, alapjáraton 38 fok, terhelve max. 60. Megrángattam egy kicsit, első körben csak a Catalystből, 1050/1300-ra raktam, ami nem okozott problémát a kártyának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged