- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom24
csendes tag
Szia! köszi szépen a tippet, ezt holnap ki is próbálom, most már késő van sajnos dolgoztam
Viszont ha jelgyengülés lesz a probléma, esetleg egy HDMI repeatre (jelismétlő) megoldaná a problémát ?
Egyébként ezt megelőzően nekem i nvidiam volt és azzal ment rendesen gond nélkül, a kábel meg valóban nem nagy minőség lévén hogy 10 méter volt 5500 ft bár elég vastag és jól árnyékoltnak tűnik. -
katt777
félisten
Vagy csak nem lehet minden hülyeséggel megvezetni, hogy kiszedjék a pénzt a zsebemből.
Mint említettem, én is játszottam multiban, még gagyi billentyűzettel és egérrel is. Persze sok játékban lehet csalni magas FPS-szel, de ez már más kérdés.
Zsohi: Tehát folyamatosnak érzékeled a képet. Azt fogja fel az agy, amit a max. mp-enként számoló progi nem mér, hogy 30 FPS úgy is kijöhet, hogy fél mp-ig áll a kép, fél mp-ig meg 60FPS. Nyilván ez túlzás, de ezek a visszaesések előfordulnak, és akkor csak hiszed, hogy megvan a 30FPS. Amit még érzékelhetsz, az a kép elcsúszása vsync hiánya esetén, emiatt persze szükséges lehet 60FPS, ha annyira zavar.
Részemről ezt a témát lezártam, felőlem mindenki olyan cuccokra dobja ki fölöslegesen a pénzét, amire akarja.
-
poomiu
csendes tag
Örülök, hogy olyan válaszolt aki csgo-zik és gondolom tudja, hogy itt nem a 60 fps a kielégítő. Most 1280x960-on játszok full low-on. Így valamennyire még "élvezhető", fullhd, high beállításokoknál már 100 alá is droppol az fps. Most a legfrissebb béta driver van fent, de régebbiekkel is fennáll a probléma. Kártyacsere után volt win reinstall. Gyakorlatilag bármelyik mapon 5v5-nél is jelentkezik a probléma.
-
törölt tag
Épp neked írtam le válaszként a 46689-ben. Sosem mértem rajta semmit, mert nem tűnt hangosnak. Úgy egy éve volt szögre ugyanilyen kártyám, az sem volt se halkabb, se hangosabb, így nem is jutott eszembe rajta nézni bármit is. Ráadásul DanielLong is azt mondja, hogy nála sem zavaróan hangos, de 100% megy, ezt írja a progi. Az nekem sem világos, hogy játékok alatt is 100%-al megy, vagy nem, furmark alatt biztos. Szóval innen bármi lehet. Még az is, hogy akár nálam is 100%-on ment, de nem néztem egyszer sem, mivel nem volt rohadt hangos (a nagygépben akkor még egy giga 760-as volt, az hangosabb volt játékok alatt, a mostani asus770-em jóval halkabb mindkettőtől).
Szóval...lehet hogy az már 100%-os volt ahogy nálam ment, de ha az volt, akkor ennek olyan nagyon nem teker a ventije 100%-on, illetve a régi ugyanilyenem is ekörül mehetett.
Magyarán volt egy kártyám, amiről annyit tudok, hogy ac4 lett vele végigtolva, és nem volt semmi rendellenesség a kártyával ez idő alatt, és a hangja sem adott okot bármilyen vizsgálódásra. Ha bármilyen rendellenességet tapasztaltam volna vele, visszavittem volna garban, és a cserét adom el. -
törölt tag
>De gondolom te nem is hallottad a gèpedben felszállni kèszülő boeinget...
Így van. Nyilván szándékosan hibás kártyát adtam el, HISZEN garanciális
Ráadásul hidd el nem szorulok ilyen megoldásokhoz, bár ez itt nagyképűségnek hangzik, meg nem is kapcsolódik szorosan a témához.
Egyéb ostobaságot szeretnél még hozzátenni a sztorihoz a lelátóról?Elképesztő ami ezen a fórumon megy...
-
törölt tag
Tőlem vette. Nem feszelték szénné, és nem is hajtották agyon. AC4 lett rajta végigjátszva. Én nem méregettem rajta hőfokot, mert semmi rendellenest nem tapasztaltunk a működésben. Azaz sem hiba nem fordult elő, sem nagy hangja nem volt a kártyának.
Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy egy garis kártyáról olyan okos dolog leszedegetni a hűtőt, meg macerálgatni, egy kiírt érték miatt. -
Osynho
addikt
Nem is feltétlenül a fogyasztás miatt érdekel. Inkább a hang és a melegedés miatt. + hogy minél többet menjen alacsony órajelen.
(#46651) benvolio: Azért van különbség alaplapi optikai és hdmi között minőségben. Meg ez a kábel van behúzva ezt szeretném használni.
HD hangokat egyébként nem tudja az erőlködő.
Köszönöm a válaszokat! Akkor marad a kiterjesztés móka.
-
z0l1ka
aktív tag
így van, az alaplapon világít a led pirosan a vga mellett ,szépen végig ellenőrzi a processzort a ramot és a vga-t, ha valami nem oké ,akkor ott pirosan égve marad a led és ez most nálam a vga...
De amúgy közben szét szedtem a tápot a kondikat megnéztem de nem találtam egyiken sem semmilyen puposodást ,persze ettől még lehet gyenge a táp is.
Ott amit van a képen, azt akkor írta amikor Uefi-re állítottam a boot-olást ,.
Az elemet vettem ki 5 percre áramtalanítás után ,majd vissza és ugye olyankor minden alapon lesz ,na úgy is próbálgattam és sajnos megbukott ott is..egyébként amivel próbáltam az is msicsak az HD5450-es 1GB GDDR3-as , de azzal próbáltam, előtte letöröltem a 14.2-es drivert majd restart..és beletettem a régit ,első indításra nem indult az se ,majd másodjára elindult .,aztán belépve gondolom leszedett valami illesztőprogit mert eleinte 800x600-as volt és utána már 1080p -be nyomta ,na lényeg hogy aztán utána csinálhattam vele bármint indítottam 6-7x is szépen boot-olt sőt még gyorsabbnak is éreztem a bootolási időt .,aztán próbálgattam úgy is hogy kikapcsoltam vártam 5-10 percet és bekapcsoltam és ezt még megcsináltam 2x ,aztán biosba is beléptem és "save restart" is úgy is simán bootolt ..szóval valami vagy a VGA-val van vagy a táppal.! Az előző lappal is volt ilyen ,az egy giga 970-es lap volt , itt is ha bekapcsoltam kimentem, aztán pár perc múlva mikor visszajöttem még akkor jött be a bios,tehát elindult sötét kép aztán ott várt egy darabig majd újraindult magától és aztán jó volt ..de én akkor azt hittem hogy win 8-cal van valami ,mert ott nem mindig csinálta sőt ritkábban is mint itt...jó lenne megtudni mi a fene csinálja..mert már 2ik napja ezzel vacakolok mert bosszant ,először alaplapra gondoltunk mivel azt cseréltem meg procit ,de aztán amikor másik kártyával meg jó volt akkor így kizártuk a lapot.
hackeeeee
boot sorrendet is próbáltam , most elvileg normál boot-on van -
z0l1ka
aktív tag
megvolt, pár indításnál oké volt aztán egy sima restartnál ,annyi lett ,pirosan világított a led a vga-nál az alaplapon minitor kikapcsolt ventik pörögtek és ennyi..am driver cserét is próbáltam, sikertelen volt ..
embe
Igen arraennek milyen állásba kellene lennie ? 1 vagy 2 ?
nem tudsz egy linket ahol normálisan le van írva, hogy vga biost hogy kell frissíteni? legvégső esetben megpróbálom azt ..hátha -
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
És a linket is,mert ez most nem jutott eszembe,pedig régebben hányszor olvastam ilyeneket..:/
Sajna pont BF3-al szoktam multizni.De nincsenek akkora igényeim,h most csak akkor jó,h min. 80 fps-em van meg hasonlók...
Most egy Sapphire-m van és teljesen csendes,nagyon jó kártya,a 78xx-ból is főleg ez a márka a szimpi.Feljebb is pont írta Steve198310,h az Asus meg a Sapphire a legjobb,szóval akkor ezek közül fogok nézelődni...Ugye black screen már nincsen vagy vmi hasonló probléma?
A Gigabyte kártya annyira nem jók,ugye?Meg szinte csak olyan van az aprón... -
Drákói szigor? "Mint a katonaságban a pattogó friss tisztesek.."? Én ezt tartom túlzásnak, hiszen nem látok padon ülőket vagy elégedetlen felhasználókat a kommentem után. Annyit kértem, hogy a processzorokkal kapcsolatos eszmecseréket is a topik témájának szellemében folytassa mindenki, vagyis ne a tuningról szóljon és ne csak erről szóljon a topik.
Szerintem a többség megérti és én ezt megköszönöm.
Szerintem ezt zárjuk is le.
-
zserbox
őstag
na csináltam egy BF3 multi tesztet, frapssal néztem 12 percig ugyan az a pálya(Operation Firestorm csak 32 fősön nem 64)
a gépem adatai a profilomban
1. teszt: HD7850 2Gb 1200/1400 + i5 2500k alapórajel + 8Gb 1600Mhz memória:Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
82363, 1200000, 49, 118, 68.6362. teszt: HD7850 2Gb 1200/1400 + i5 2500k 4.3Ghz + 8Gb 1600Mhz memória:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
105112, 1200000, 55, 170, 87.593BF3 settings:
minden high, mesh quality ultra, motion blur off, 2xMSAAhúzott procival +21fps az átlag fps-ben és érezhető is volt játék közben is. ha 64-es lett volna ott még nagyobb lett volna a difi(csak az nekem túl sok)
szóval igen is számít a plusz procierő!
(#30925) zenke
hogy van ingyen az áram? lopod? -
proci985
MODERÁTOR
alapvetően a bottleneck játék, sőt azon belül is szituációfüggő.
szóval mindenkinek magának kell megtalálnia a rendszerének és az igényeinek függvényében a beállításokat.
a "kihajtja-e" egyébként is nehezen értelmezhető, gyakorlatilag az egész úgy fogalmazható meg jobban, hogy mennyire a GPU a szűk keresztmetszet a rendszerben
(#30895) Algotis: ez a hsz így semmit nem mond.
milyen volt a régi ház, milyen az új? hangosabb is lett, vagy csak melegebb?
milyen körülmények között, idle, játék, furmark?
-
-
zserbox
őstag
-
-
-
Exelsior
őstag
Jó neked hogy ilyen hűvös. Igaz hogy nekem a 7870-em van de már most is látom hogy a 80-85 fok 99% terheltség mellett gondjaim vannak a VGA-val. Vissza kellett vennem 20% a kártya teljesítményét hogy ne ugorjon fel a hőfok 75 foknál magasabbra. Csak tudnám mitől melegszik ennyire egy 28Nm VGA.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest