- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Mi a különbség a Pitcairn és a Tahiti GPU-s 7870-ek között?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
-
almos94
aktív tag
Esetleg valaki tudna OC tapasztalatot megosztani? MSI 7870 OC-m van. Eddig nem merültem nagyon bele a tuningba, csupán 1200MHz-s GPU-t próbáltam ki,de kiváncsi vagyok átlagban milyen fesz, mellett mekkora órajelen megy.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Nekem MSI 7870 OC-m van. 015.021-es BIOSszal, és a ventilátor-szabályzást nem tudom beállítani. Afterbunerben beállitom, hogy max 50%-on pörögjön,de egy idő után felmegy 100-ra és eléggé hangos. Olvasgattam, hogy a BIOS verzió nem jó, meg hasonlókat, esetleg egy BIOS csere megoldaná a problémát, vagy valami más megoldás?
Amúgy nektek, hogy fut a Crysis 3 a 7870-nel? Én többet vártam a kártyától, 1440*900-ban Very Highon 20-25 fps-em van csak...
Választ előre is köszönöm!Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz V.Dave #22351 üzenetére
MSAA High, 16x AA, minden más Very Highon, GPU 1050MHz, 2500K hatja a rendszert, 13.2 Catalyst, így van 20-25 fps-em, persze nyílt terepen ellenségekkel, zárt területen jobb a helyzet.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
Üdv!
MSI 7870-nél tudtok megoldás a ventilátor-szabályzásra és a BS hibára?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
Üdv!
Ma éjjel furcsa jelenség vette kezdetét nálam. A kártya egyszer csak magától elkezd 99%-on menni, ventillátor is maxon kezd el forogni, újrainditottam és semmi. Alap órajelen és fesz mellett csinálta ezt, most alulfeszeltem és lejjebb vettem az órajeleket. A ventillátpr halkabb, de Afterburner még mindig azt irja, hogy 99%-on megy a VGA, ezt már vagy 1,5 órája csinálja. Ha feljebb állitom az órajeleket,akkor pedig a ventillátor is hangosabb lesz. Valakinek valami ötlet?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs