- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10853 üzenetére
Játékok alatt nem látsz ilyen halványan ugráló csíkokat? Főleg komplexebb színeknél látszik csak. Pl mikor BF3-ban felnézel az égre, akkor nagyon látod. Vagy a GTA 4 betöltő képernyőjénél.
-
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #10849 üzenetére
azért ne szedd ki!mert tuti elfér a házamba még egy 40centis is.csak kíváncsi vagyok.
Majd keresgélek még.De gondolom azzal is lenne ilyen hibám amint rákötöm a tv re.
Szerintem a dsub miatt lehet:-( -
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #10847 üzenetére
és a méretekről tudsz valamit?
Kérdésem második részére valami ötleted nincs?
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #10839 üzenetére
Mivel nem méri a hőmérsékletét így nem nagyon érdekel
Kétlem, hogy túlmelegedne, úgyse 1,3V -t adok neki hanem 1,15 -t csak.
-
válasz
csucsbicep #10759 üzenetére
Mikor látunk már valami teszt képeket is?
Vagy nem bírsz betelni a Vga -val és azóta játszol?
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #10785 üzenetére
Így néz ki a tied is nem? Ez pl egy MSI 7850 TF PCB:
Ezek már nem a referencia nyákos 7850-ek. Az én Asus 7870 V2-mnek sem ref nyákja van.
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #10763 üzenetére
Eddig a Sapphire-t istenítetted nagyon aztán most mégis csak Asust vettél?
Amúgy nálam 12.10-es kékhalálozott minden kikapcsolásnál, most a 12.8-al nyomulok.asdxv:
Próbáltam ha ccc-ben a "teljesítmény vezérlő beállítások" dolgot lehúzom teljesen akkor nem csinálta, de ilyenkor mintha nem adná le azt a teljesítményt a kártya. Bár én csak gta4 alatt próbáltam. Fps megvolt de nem volt folyamatos a kép vagy nem tom hogy mondjam.
-
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #10763 üzenetére
jah:-) pl:: crysis2.
-
lowzor
veterán
válasz
Ez nagyon is jó
Tényleg nem mennek többet a Sapphire-ok. 1200-as órajel felett legalábbis senki nem használja 24/7-ben.
-
Repsol600
addikt
válasz
Nem rossz.
Az új Sapphirek se nagyon mennek többet. Mennyi az alapfesze?
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #10738 üzenetére
MSI AB-t nem próbáltad?Nekem 1.3-ig engedi a Sapphire-t.
Más : Sziasztok
Honnan tudható,hogy egy adott cpu nem elég a vga-hoz.Pl nekem a Medal monitorozása során a gpu kihasználtság 99%.Ha kevés lenne a cpu akkor nem az a felállás lenne,hogy a cpu 99%-on pörög a vga meg mondjuk 60-70 között ugrál?Milyen módon lehet ezt "látványosan" szemléltetni?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Nekem sem engedi a 1225 fölé az Asus V2 7850.
Ha valakinek sikerült már megmókolni a biosát és ezek után már túl lehet feszelni 1.3-ig az haladéktalanul ossza meg -
ktg3
őstag
válasz
Ezen már én is gondolkodtam.
Kicsi olvasgatás után arra jutottam, hogy gyárilag le van korlátozva biosból.Némelyik asus kari is ilyen volt. Valamelyik másik fórumot írta az egyik srác, hogy feltett egy ASUS TOP biost a karira és azzal engedte az 1.3V-ot. Lehet, hogy itt is ez a probléma.
Át kéne írni a bios configot..
Vagy kell keresni egy tuningosabb sapphire biost amivel működik a kari és be lehet állítani az 1.3V-t. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #10735 üzenetére
Eddig a GPU végét néztem meg. 1200-on még simán lement a Heaven, 1225-ön már fagyott, a ram végét majd holnap. Egyébként Tweak-ben, hogy hogy csak 1,225V-ot tudok adni, amikor 1,3V-ot kéne tudnia?
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10728 üzenetére
A beta 6-tól már visszaveszi rendesen az órajeleket.
Amúgy ha a tuning végét akarod nézni, akkor a 12.8-at ajánlom. Azzal valahogy jobban tuningolhatóak még a kártyák, mint a bétákkal. -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #10728 üzenetére
Igen, nálam vissza veszi rendesen
Próbáld a 10-essel nem rossz ötlet aztán ha oké minden akkor jöhet e beta (persze ha kibirod) én is ott b**tam el, hogy rögtön feltettem egy beta drivert elkezdtem tuningolni (plusz betettem mellé rögtön az nvidiát is) és fogalmam nem volt hogy miért kaptam kékhalált kétszer is
(még mindig nincs)
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #10726 üzenetére
Mintha az enyémet látnám
Van már beta8 is
nekem az van fent kemény 12 perce (ráuntam a 12.10-re
)
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10722 üzenetére
Na milyen a kártya?
-
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #10716 üzenetére
Meg alaplap fronton a Big Bang...
Jelen pillanatban az MSI az egyik legmegbízhatóbb gyártó.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10702 üzenetére
Na akkor csapasd oda neki a tuningot, hogy mit bír
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #10702 üzenetére
Kíváncsian várjuk
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10646 üzenetére
Ok, akkor hagyom így.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #10404 üzenetére
FX 8150-et 25-ért vettem, nem hiszem, hogy 8120-at kaptam volna annyiért
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #10401 üzenetére
Phenom II X4 3,4Ghz
+10k-t megért a váltás szerintem
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #10247 üzenetére
ment pü!
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #10235 üzenetére
A lényegi történés, hogy készül a lista az eredményeknek...
Ja és hogy vacilálok..9k-t kéne rádobnom egy Shappire 7870 2Gb-ra, cserébe az Asus "antituning" 7850-emért
Töröm a fejem... -
Alpachino
veterán
válasz
A szokásos....már mint asdxv kolléga által elindított "7850@1200MHz vs.7870 : ki a jobb című vetélkedő"
-
kisza25
félisten
válasz
pár nap nem néztem be 500+ hsz mi történt itt
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10105 üzenetére
Persze, akkor elküldöm díszcsomagolásban a ládát
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #10105 üzenetére
Szerintem akkor (persze ne felejtsük az összes pluszt, ugratás stb.) kapsz egy havi bérletet valamelyik ital kimérő helyiségbe
-
RMZ250
senior tag
válasz
csucsbicep #10103 üzenetére
Miért kell ilyen sokat várnod a karira? Én bementem a boltba, megrendeltem másnap mehettem érte.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10100 üzenetére
Én olyat láttam, ami 1300-on ment. De az is 1,3V-on volt (valahogy megmókolva) és hiper szuper első szériás Sapphire példány volt. 1350-en szerintem már tuti hibázna a GPU az összesen. Bár kitudja...
Amúgy próbáld ki te is a GTA 4-et a HD 2000-el, ha akarsz röhögni. Ha kitudsz menni a házból, fizetek 1 sört
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10091 üzenetére
Megértelek
Nekem is az volt jó pár hétig, mielőtt megvettem a 7850-et. Még win alatt sem normális a képe/ legalábbis homályosabbnak tűnik, mint 1 diszkrét VGA-val.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #10091 üzenetére
És elégedett vagy vele? I7-es notiba a 2630qm hd 3000-es igpje nem volt olyan vészes szerintem. A Call of cthulhu szépen ment vele.
-
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #9948 üzenetére
te milyen 7850-et vettél?
a 8as szériák mikor jönnek majd?
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #9945 üzenetére
Az igaz és aláírom én is,hogy ez a széria,hűtés és tuning ügyileg-(a többi vga tuning potenciáját tekintve) magasan vezet.
gyuromoj : Ez még a "zörgős" problémád?
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9941 üzenetére
De tuninggal akkor is több az esélye, hogy meghibásodik, gondolom ezt elismered te is
-
Petyyyyy
addikt
válasz
csucsbicep #9911 üzenetére
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9862 üzenetére
Csak nincs meg...
Na mindegy, az a lényeg, hogy vki a guru3d-n sírt, hogy az Asus V2-ese 1,3V-on se viszi az 1200-at. Ehez hozzávettem még az itteni tapasztalatokat, amik full ugyanilyenek voltak (DeathAdder, Chapel) és ennek alapján mondtam, hogy nem vagyok elájulva az Asus V2 7850 tuningjától, mert ennél még a Dual X Sapphire is jobb. De persze ez csak 3 példány, közel sem jelenti azt, hogy mind ilyen. Remélem neked jó példányt sikerül majd kifognod. -
válasz
csucsbicep #9875 üzenetére
jogos
Mondjuk a kombinalt "csak" 400w, de annak is elegnek kene lenni, hiszen 200-at nem fog bekajalni a 7850-es. -
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9854 üzenetére
Nos amit biztosan állíthatok a mai este után (...és 9x reset után, vagy a gép resetelt, vagy totál befagyott):
Úgy tűnt 1100, 12,6V amin stabilan megy, Heaven lefutott alapon, 3d Mark 11 lefuttott többször is.
De! Amint kicsit jobban akartam izzasztani (Heaven, minden maxon, Tes. normálon), ismét csontra fagyott 2 reset és egy csökkentetmód indítás rakta helyreSzóval Most 1050-en van és 1,26-on. Ja a korábbiaknál a Gpu max 60°C.
Nyílvánvaló, hogy az 1100 is akkor lenne maximum jó stabilan ha emelném a feszt.
De ezt gondolom már ne nagyon akarjam, így maradok 1050-nél egyenlőre, meglátom a rendes driver hoz e javulást.Hát egyenlőre ennyi. Annyira nem vagyok boldog....
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9862 üzenetére
Fú várj, megpróbálom előbányászni. Csak már fingom sincs melyik topikban olvastam.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9854 üzenetére
De nem stabil neki az 1150 sem 1,26V-on, tehát a csökkentéssel lehet, hogy az 1100 sem lesz az.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #9766 üzenetére
Azért 4+2 -t mert a legtöbb procin 400Mhz turbó van, de van pár olyan amin kisebb, ott akkor nem állja a helyét a 4+2 állítás. pl a i5-3330 ott csak +2 -t emel a turbó és az fölé mehet még 2.
Ami neked van i5-2400@3600Mhz is ha megnézed, max turbó 3400+200Mhz. -
troland26
őstag
válasz
csucsbicep #9692 üzenetére
jézusom .. az a topik egy erkölcsi fertő
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9683 üzenetére
-
-
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #9678 üzenetére
az is erősebb?
-
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #9660 üzenetére
Nincs, de tervezek azt is, valószínűleg procival együtt lesz.
Rendszernek+fontosabb programoknak+1-2 kedvenc játéknak adna helyet.
-
RMZ250
senior tag
válasz
csucsbicep #9598 üzenetére
-
RMZ250
senior tag
válasz
csucsbicep #9596 üzenetére
Az miaz
Közben meg gugliztam, köszi bicep
Így már zsír
-
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #9558 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9555 üzenetére
Gadget rosszul írta
én is jó helyen néztem
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9539 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9537 üzenetére
Létezik, hogy az amd catalystban az overdrive-ban határig nem lehet felhúzni gyári fesszel?
Ja a teljesítményt toljam fel +20-ra? (azért mert fel van tolva)
-
Baxo89
tag
válasz
csucsbicep #9504 üzenetére
Hosszabb távra tervezve ha vga-t váltanék inkább ib i5 vagy elég a sb i5?
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #9504 üzenetére
Elment a karid?
Ugyan ez a típus lesz helyette?Mármint föntebb az asus? -
Baxo89
tag
válasz
csucsbicep #9500 üzenetére
Hosszú távra tervezve (2-3 év múlva majd úgy is váltani kell :S), de jelenleg ehez a karihoz, milyen procit ajánlatok? Persze lap is meg memoria is kell. Megnézem hogyan jönnék ki és meg érné-e belefektetni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #9495 üzenetére
Nagyon vicces... Gondolom ennél szebb mod nem nagyon létezik crysishoz? [link]
-
SleepyDraugr
csendes tag
válasz
csucsbicep #9417 üzenetére
zsír köszi, beruházok egyre akkor
-
Baxo89
tag
válasz
csucsbicep #9401 üzenetére
Az okés, h. te nem ölnél, csak gondolj bele, h. el kellene adnom az egész gépet és vehetnék új alaplap proci ram, az jóval többe jönne ki, mint ha csak procit vennék használtan egy q9xxx szériásat ami már 12mb cash és húzott óra jel mellett már ki tudnám használni vagy nem, ez itt a kérdés...
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9362 üzenetére
Mindenképpen!
Mivel mostanában van/volt egyéb alkatrész csere, így most van némi referencia alapom
Majd tudok linkelni 3d mark 11 eredményt:
i3 2100+Asus 6870 1gb dc
i5 2400+Asus 6870 1gb dc
i5 3550+Asus 6870 1gb dc
i5 3550+Asus 7850 2gb dc2 v2Már csak este kell lefuttatnom az ucsót, ha valakit érdekel, infó alap lehet szívesen belinkelem őket.
Tunning ügyben pedig lehet lesz kérdésem a 7850-végett.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9320 üzenetére
Közben kaptam egy ilyenre ajánlatot, ez már jónak tűnik?
Bontatlan dobozos, garis, ASUS HD7850 2GB (HD7850/DC2-2GD5) - 49500Ft
Ő gondolom akkor húzható, jó féle. Ha megkapom az áment, ma meg is veszem.
?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #9320 üzenetére
Annyira nincs jó idő pedig
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9316 üzenetére
Köszi, bár az olcsó Shappire-t nem látom, itt horror árak vannak, az 1gb-os van 49k-ért, a 2gbos meg 56k...olcsónak nem mondanám.
Látom ez az MSI 53k...már ez is több mint amennyit szánnék rá. -
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #9316 üzenetére
Ez az msi 7850 tényleg volt 100 felett is?
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #9288 üzenetére
ez a műanyag burkolat nagyon gagyinak hat számomra amúgy, de attól lehet jól teszi a dolgát, de gondolom nem az olcsó kártyák közé sorolhatóak ezek
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #9288 üzenetére
Találtam a másikról is, igaz egy ez 7950, de a hűtés ugyanaz: [link]
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9268 üzenetére
Majd kipróbálom holnap és írok.
-
jozsi252
veterán
válasz
csucsbicep #9260 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Nem akarom túl magasra tenni a mércét, mert eddig egyetlen VGA-mat se húztam. De ezt felakarom egy kicsit. 860mhz-ről 1ghz-re. És így használnám 0-24h-be. Gondolom ekkora emelés bőven belefér ugye?
Illetve ugye nemkell attól tartanom hogy lesz a kártyával valami? Mármint úgyértem hogy nem a határokat feszegetem mert 140mhz-es emelés télleg semmi. Pl egy 1200mhz-hez képest.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9264 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de valószínűleg igen.
1140/1350-en 1,138V-on stabil.
1100/1350-en fesz emeléssel (1,17 és 1,21-en is próbáltam) win alatt is fagyás (fekete kép, venti 100%-on pörög, reset sem segít csak power gomb hosszú benyomása után kapcsol ki)MSI AB nem látja a feszt, csak Asus Tweak.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
csucsbicep #9217 üzenetére
Köszi
Proci még ht nélkül 4,8on. -
válasz
csucsbicep #9139 üzenetére
Pont tegnap néztem, a 660 az 7850 és 7870 között van a 7870 árával, viszont a 7850 fogyasztásával
-
GoZoL
senior tag
válasz
csucsbicep #9139 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #9133 üzenetére
Köszönöm,próbáltam.Pont tegnap akadt meg eme "módszeren" a szemem.
Remélem lesz valami tapasz hozzá mert ez igy elég,hogy is mondjam sz@r.
Azt nem tudom ha a 680-on is akad akkor a fejlesztők mivel tesztelik,hogy senkinek nem tűnik föl... -
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9114 üzenetére
Köszönöm, meg is adtad a választ a kérdésre, Shappire a nyerő. Remélem a héten meg is tudom venni (jelenleg kifogytak).
Egyébként vicces hogy hány éve vagyok gémer (most 30 vok és 286-os előtt xt-vel kezdtem!!) és most először lesz egy - majdnem - felső kategóriás karim.
Jó érzés.
Thx még1x!
-
Peace
nagyúr
válasz
csucsbicep #9102 üzenetére
12.8-al. De most leszedtem én is ezt a 12.11_Beta6-ot, majd holnap meglesem vele.
-
Baxo89
tag
válasz
csucsbicep #9106 üzenetére
Metro2033nál 60-100 között :S
-
Peace
nagyúr
válasz
csucsbicep #9094 üzenetére
Batman Arkham City Harley Quinn ugyanúgy lagol, mint a 7850-essel, Mohaa
arfighter továbbra sem megy olyan tükörsimán, mint azt elvárnám a gépemtől. Mással nem próbáltam még. Mondjuk a Giga 7850-est sem néztem meg mással, de ezek egyből szemet szúrtak.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9091 üzenetére
Egy FX8120 már 100%-osan kihajtaná?
Chapel: ha nem gond a kicsivel magasabb ár, akkor Asus
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9091 üzenetére
Mikben nyilvánul meg a pontosan, ha valakinek CPU limitje van? (azon kívül, hogy nem pörög ki a vga)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #9050 üzenetére
7870-en is megtalálom?
Mert akkor gyorsan megnézem
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #9030 üzenetére
Sima:
V2:
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #9026 üzenetére
De változott:
HD7850-DC2-2GD5 és a HD7850-DC2-2GD5-V2
Más (jobb,halkabb) ventilátorok. A simán azok a ventilátorok vannak amik a 6850-en is voltak,és egy idő után pár kártyán elkeztek ciripelni,azokat cserélték. +Azt hiszem a nyák is változott. -
V.Dave
senior tag
válasz
csucsbicep #8893 üzenetére
akkor mondhatjuk azt hogy ez a Sapphire Dual-X egy gyakran leselejtezett lapkákból álló márkanév lehet?0
Meg ha jól értem ez a Dual-X ilyen olcsósított vakítás lehet, mint pl az hogy mind elpida chipet kap, és a kártya hosszából lecsípnek hogy olcsbban gyárthassák viszont így tuningolni is kevésbé lehet.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #8898 üzenetére
Örültem volna egy kicsit jobban kivitelezett tesztnek. Jónéhány ponton módosítva értékelhetőnek is tartanám.
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #8856 üzenetére
Amikor én vásároltam akkor SAPPHIRE Radeon HD7850 OC-t javasoltál nekem! Megvettem, azóta sem hallom, hogy benne van a gépben...Hőfok ?...Nem is foglalkozom vele....nem kell....
A többit nem ismerem, de ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve... -
lowzor
veterán
válasz
Igen, Asus a 3 év gari miatt. Bár a 7850-en nem nagyon tudom, hogy milyen ez a hűtés, de azon sem lehet rossz.
-
Alpachino
veterán
válasz
Nézd milyen sokan segítünk neked....
Tehát komolyra fordítva : ASUS HD7850-DC2-2GD5 V2, és nem csak a gari miatt, ha nem azért is, mert én még nem csalódtam a DC2-es hűtésekben egy karin sem...... gondolom, hogy a 7850 sem fekete bárány ezzel a hűtéssel
-
TomiLi
addikt
válasz
csucsbicep #8826 üzenetére
Erről az új, rövidebb Dual-X verzióról van valami információ? Nem találom a gyártó oldalán sem...(nagyon lassú a Sapphire oldala)
-
válasz
Azonos ar mellett en az "anusra" szavaznek.
Nem tunt fel h ugyan az a topic, szerkezthettem volna az elozot...
-
kovsol
titán
válasz
MSI és az Asus 3év garancia, a kettő közül meg szerintem az Asus inkább, mert árnyalatnyival szerintem annak jobb a hűtése.
-
seederking
őstag
válasz
Nem a Sapphire volt a befutód?Vagy változott a felállás?
-
válasz
csucsbicep #8690 üzenetére
igazából én is Asus 7870 DC2 v2 -re akartam a 7850 -et váltani.
Valahogy én is úgy voltam vele(mint Speed(R) kolléga) hogy mindég nagy dög kártyáim voltak, a 7850 olyan kicsinek tűnik azok után, bár tényleg nagyon jól megy a fogyasztásához és méretéhez képest. Viszont nem szeretem kínozni egyik VGA -mat sem és sz.tem a 7850 -nek az 1100/1350.(7870 szint) az ami még nem esik nehezére, az felett már sz.tem nincs értelme járatni közel a csúcson táncoltatva. Ugye a 7850 előtt 5850.CFX em volt tehát némileg vissza lépés(teljesítményben) volt a 7850 de kénytelen voltam meglépni(áprilisban) mert nagyon sokszor kifutottam a 1.g vRam ból(másképp még mindég azt használnám) már 1680 ba is! Akkor sajnos még a 7870 is közel ~100.e volt most nem olyan sok ráfordítással meglesz a 7950.boost ami mégis csak 3.giga vRam és 384.bités teljesítményben(alapon) kb azt fogja hozni mint a 5850.CF
Röviden ennyi a történet.......
Még annyi: az új Bosst -os(925/1250) 7950 és az referencia 7870 között kb 20.% a difi a 7870 et kb ennyit lehet max ra járatva kipréselni belőle és akkor megint ott van az ember hogy csúcson táncoltatva használod amit én megint csak nem teszek... mint mondtam 6.e kerül többe a 7950 mint amennyi az asus dc2 v2 lett volna annyit nekem megér a 3.G vRam és 384.bit nameg hogy alapon jár nem kimaxolva!
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #8662 üzenetére
és mért nem? Le van zárolva vagy ilyesmi?
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8504 üzenetére
Akkor itt egy Mafia 2 benchmark is:
AA: off
AA: onEgyébként nekem a dobozon ez áll: SKU# 11200-07-20G
Dual-X-es, Elpida RAM-os
alapfesz:1,138
alapfeszen OC: 1100/1450 -
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8504 üzenetére
Igen, tudom, csak sajnos most ez az egyetlen játék a gépen amibe van rendes benchmark progi.
Arkham City van még fent, de a GPU kihasználtség max 70%
proci is épp hogy 50-60% körül... de az max-on (8X MSAA-val) átlag 50FPS
Lost Planet 2-vel tudok még szolgálni, abba Test A (minden maxon) átlag 52FPS.Mafia 2-t, Crysis Warhead-et vagy a Crysis 2-t tudnám még megnézni.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8484 üzenetére
Nekem is Elpida és 1450-et megy
-
Manitou
veterán
válasz
csucsbicep #8459 üzenetére
Eddig idáig jutottam:
Gpu: 1250MHz
Ram: 1500Mhz
1,175V -on -
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8412 üzenetére
2 hetes, 2év aqua gari, dobozos stb.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8407 üzenetére
1250-en próbáltam 1,2-vel, kifagyott. Az alatt meg nem éri meg a + fogyasztás és a + hő miatt, szerintem. Úgyhogy marad így.
40k-t megértCJ3: és mennyiért vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged