- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Pocok77 #34509 üzenetére
Nem hardveres a probléma ha nem szoftveres. Volt nekem is olyan problémám az első menetben aztán gyors ujra húztam és megoldodott.
Teszem hozzá az E8400 (4.2Ghz) + HD6870 OC (1000/5000) maxon ment élsímítás nélkül átlag 38FPS tőbb monitorral mégjobb volt.
Húzd újra azt a talicskát azt jóóóvan -
válasz
Pocok77 #10264 üzenetére
Ha valós a tesztképed akkor valami NAGY gáz van a konfigoddal
a Physics pontszámod OLTÁRI kevés ~11000.körül kéne lenni egy 4000.en járó i7-2600K val
Nekem is sokkal több egy 3.éves első generációs i7.el
*****************************************************************************************
darky@ a belinkelt teszten is pontosan annyi(20.%) az eltérés 7850 vs. 7870 között nincs semmi meglepő rajta -
seederking
őstag
válasz
Pocok77 #10033 üzenetére
Ezek után én nem nagyon "merek" próbálkozni az új driver-el.Főleg,hogy még a cpu tuningom is "hadilábon" áll
(csak tegnap óta tesztelem)
Medal,7870-el nektek hogy alakul?Nekem most,hogy húztam cpu-t még inkább stabilizálódik a 60fps.Eddig sem ment túlzottan és sok ideig alá de most azt vettem észre,hogy még (dirr-durr) jelenetekben is 60 marad.
Az új Cod beton 60fps,meg sem mozdul.Mondjuk a grafikán sokat nem fejlesztettek (igaz még csak a második pályán tolom).
A kocsog' nfs viszont idegesít.Nem laggol tulzottan de azért néha észre vehető./jöhetne valami patch/ -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest