- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
-
Alpachino
veterán
Az 1GB Vram-ból rendre kifutsz...ezért lagol, eltérő időközönként...és ezen a tuning sem segít
MOH WF-ben nekem 1200-1400MB-ot bezabál...tehát az 1GB nem kicsit sovány. próbáld a graff. beállításokat lejebb tolni és monitorozd MSI AB-vel a Vram használatot. Nem pontos, de viszonyítási alapnak jól jöhet.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
lowzor
veterán
De ilyenkor ha jól tudom, akkor lehet mondani, hogy nem kéred azt, amit a nagyker adott cserének, hanem egy másik márkát/ típust kérsz ráfizetéssel. A lapom gariztatásánál én ugyanezt csináltam. Mondjuk így is jól jártál, de az 1 giga tényleg édeskevés, meg ugye Gigabyte...
Nekem meg az utolsó NV-m egy FX 5200 volt De ha jól emlékszem az is hulladék ár-teljesítmény aránnyal büszkélkedett. Az ATI-k között volt jóval gyorsabb is annyi pénzért.
-
kovsol
titán
ára miatt szerintem is a 7870 a befutó, és a mostani 12.11 ha kijön végleges bugmentes állapotban akkor az eddig NV-re optimalizált játékokban is javulni fog a 7870 teljesítménye. Meg az GCN architektóra is szerintem időtállóbb ! az a másik érv
én 7850 vs 660 között vaciláltamMay the Force be with you!
-
lowzor
veterán
Ha neked az tetszik jobban, akkor megéri. Mindkettő nagyon jó, egyikkel sem járnál rosszul.
(#8287) Alpachino:
Én nem egyszer, nem is kétszer bontattam már ki ipon futárral a csomagot. De csak a papír/ doboz csomagolást, a cuccok dobozát persze, hogy nem. Azért, hogy megnézzem nincsenek-e külsérelmi nyomok és hogy az-e amit rendeltem. Postánál tudom, hogy nem lehet, de egy kis trükközéssel azt is meglehet oldani. Ha gondolod megírom priviben, hogy hogy.
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
A 13k azért meggondolós.De ha van keret + tervezted is akkor hajrá.
Szerk:Ja hogy 1 giga vram..mondjuk nem is értem,hogy ha 7850-et vettél akkor miért nem 2Gb-os példányt.Nagyon sokat számít.Zsébernardo : Egy 7870-hez szerinted mennyire lenne elég egy 955?Ahogy írtad sok javulást nem hozott a tuning.Arra hajazok,hogy inkább vga ami számít FHD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Hát, pedig a tapasztalat más.
Forza Motorsport megy pl. 7850-essel is, az pedig csak dx12-nél alább nem adja.Tudtommal minden, 7730-nál jobb kártya megy dx12 alatt.
AMD posted a thing or two on its blog about the DX12 API. The blog entry also lists a handy overview of what cards are actually DX12 compatible.
Now very little is new to the list, other then the fact that AMD is confirming DX12 compatibility with products based on the GPU/IGPs below. Presuming you’ve installed Windows 10 Technical Preview Build 10041 (or later) and obtained the latest driver from Windows Update, here’s the list of DirectX 12-ready AMD components.
AMD Radeon R9 Series graphics
AMD Radeon R7 Series graphics
AMD Radeon R5 240 graphics
AMD Radeon HD 8000 Series graphics for OEM systems (HD 8570 and up)
AMD Radeon HD 8000M Series graphics for notebooks
AMD Radeon HD 7000 Series graphics (HD 7730 and up)
AMD Radeon HD 7000M Series graphics for notebooks (HD 7730M and up)
AMD A4/A6/A8/A10-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”)
AMD A6/A8/A10 PRO-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”)
AMD E1/A4/A10 Micro-6000 Series APUs (codenamed “Mullins”)
AMD E1/E2/A4/A6/A8-6000 Series APUs (codenamed “Beema”) -
Peace
nagyúr
Konkrétan kimondottan kellemes kis teljesítménynövekedést látnék? Ha nem lennék full kretén és dx12-ben próbálnék futtatni játékot?
Elnézést kérek ez esetben malisonX! Ezt benéztem! Ki is próbálom, ha hazaértem...
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Mondjuk ez nem túl meggyőző, de lehet a régebbi kártya esetében nagyobb ugrást jelent. Nagyon kíváncsi vagyok!
-
Alister71
nagyúr
Megérett már bennem a csere érzete, az hogy beadta a kulcsot csak feltette az i-re a pontot. Jó vga volt, 3 évig jól állta a sarat, a teljesítménye is megfelelő volt. A 1060 nagyon gyors, most érzem igazán, hogy a 7870\270X már elgyengült, pláne DX12-ben. A 1060-on a Forza 6 és a BF1 FHD-ban ultrán fix 60 fps-el megy, brutál vga. Az RX470 volt a másik jelölt, de vagy 6 év AMD után már váltani akartam.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest