- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #56762 üzenetére
Közbe újabb infó, most leszedtük manuálisan a legfrissebb drivert ami a 17.3.3, de telepítés közben szintén BSOD jött be. Amúgy itt már nem írta ki a driver az elején hogy a hardvert nem találja. Jó hát legyen.. gép újraindítás (párszor) de itt már nem jött be BSOD, játékoknál viszont még több FPS lett mint előtte volt???
GPU-z elvileg kijelzi hogy fent van a driver, viszont a tálcán nem szerepel, gondolom teljesen nem ment fel mivel BSOD jött telepítés közbe, viszont látszólag a gépen minden jól működik.Na mindegy, valószínű hogy most már érdemes lesz újrarakni a gépet ha még több kékhalál jön be. Csak azt nem értem hogy egy nyamvadt driver frissítésből miért lett ilyen nagy gebasz?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Tesómnak frissítettük a 7850-es kártyájának a driverét, a 17.2.1-re. Legalábbis erre frissült fel a driver. Na most azóta folyamatosan csak kék halál jön be, atikpmag.sys-el. A sokadik újraindításra nagy nehezen az asztal betöltődött. Na most le is gyalultuk egyből az új AMD Drivert, és leszedtük azt amikor legutóbb lett a win feltelepítve neki, mert az jól működött.
Na most a törlés után betöltődött a win, elindítottuk a régi driver installját, és kiírta hogy nem találja a hardvert??
Ez mégis mi a franc lehet szerintetek? Illetve a másik kérdés hogy másnál is okozott a driver frissítés ilyen kékhalált?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Asus 270x-nél mostanában kezdődött hogy néha ugrik egyet a kép, a másodperc tört részéig. Kicsit zavar a dolog, ezért felraktam Asus GPU Tweak-et, majd ki is jelezte hogy van új VBiOS. Hogy jobb ezt felrakni? Asus oldaláról szedjem le az exe-t, majd úgy telepítsem, vagy az is jó ha Asus GPU Tweak-el telepítem fel?
Tengo Gyári beállításokat használok a kártyához.
-
jozsi252
veterán
válasz
ALONSO11 #41171 üzenetére
Szia
Én pár napja vásároltam egy top verziót, és nagyon jól muzsikál. Ha firefox-ba esetleg szemetel akkor a hardveres gyorsítást kapcsold ki. Különbséget nem fogsz észrevenni, csak nem fog szemetelni. Ha Sapphire-t kérdezted volna, akkor talán többet is eltántorítottak volna a vásárlásától, de Asus-t vegyél nyugodtan.
EnterR Nekem az van fent, de sem játékban, sem pedig máshol nem találkoztam semmilyen hibával.
-
jozsi252
veterán
Olvastam Asus oldalán valami BF4-es promos bannert. Itt lenne a link katt. Nos ti ebből ki tudtok valamit venni? Ez nem olyasmi promo mint ami pl a Dirt 3-nél volt, hogy kaptam egy papírt a kártyához, és utána meg kaptam ingyen.
Itt nem lehet igényelni ilyesmit?
Illetve itt lenne az apró betűs szövegből kiszedett AMD-s link katt
-
jozsi252
veterán
válasz
Dany007 #40851 üzenetére
Így már érthető. Igen gondoltam rá hogy nem ATX-es lapod van, hanem m-atx azért nem tudod távolabb rakni. Ezért ajánlok én is mindenkinek ATX alaplapot, hogy ilyen gebasszal ne szembesüljenek.
Ha csak annyit takar el belőle, akkor nyugodtan belerakhatod. Amúgy is ha valakinek több VGA-ja van, azok is jó közel vannak egymáshoz, és nincs velük semmi gond.
-
jozsi252
veterán
válasz
Dany007 #40849 üzenetére
Hatékony hűtés miatt, azért kellene neki egy ki szabad légtér szerintem. Milyen alaplapod van, hogy nem tudod máshova átrakni, távolabbi PCIe slotba a hangkarit?
Amúgy régen én is szenvedtem ezzel a jelenséggel, hogy a beépített hangkártya ugye elég gyenge, de mióta meg van a jelenlegi G930-as USB-s ( wireless ) fülesem, azóta szerencsére teljesen meg vagyok elégedve a beépített hangkártyájával.
-
jozsi252
veterán
válasz
Tommee #40833 üzenetére
Közben a gépet is újraraktam, meg kikapcsoltam ezt a fránya gyorsítást is. Remélem hogy tényleg csak ez a gond, mert sehol máshol nem jelentkezett ez a hiba, se bench alatt, sem pedig játékban. Bench alatt pedig ki kellett volna jönnie.. Mindenesetre köszönöm a tippet
(#40834) Dany007
Szóval akkor még nem döntöttél mi? Sapphire-t tuti nem vennék, mert túl sok rá a panasz. Asus vagy Giga. Akárhol olvasom, Asus-ra van a legkevesebb a panasz, nyilván árba is többe kerül, de hát..(#40835) BogyóBP
Facebookot nem használokNem szeressem azt a kék sz.rt
(#40837) miresz
Megtörtént, remélem segítMég gép újrahúzás előtt csináltam egy 3d mark 11 tesztet, és Performance-on 8590 pontot adott a GPU-ra. Összesített olyan 7700-7800 környéke volt, i5-2500-al gyári órajelen. Szóval jó kis kártya ez.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
270x kártyánál találkozott már valaki ilyen gonddal?
3D Mark 11 tökéletesen lefutott, és csak a böngészőbe jön elő ez a hiba, sehol máshol. Illetve játékoknál sem tapasztaltam ilyen hibát. Nincsen sem Black Screen, sem pedig más hibája, csak ezek a foltok, ami böngészésnél jönnek elő. És foggalmam sincs hogy mitől lehet. Gépet újrateszem még ma, és érdeklődnék hogy a legfrissebb WHQL drivert rakjam fel, vagy a legfrissebb beta drivert szerintetek?
Ja és csak akkor szokott amikor új lapot nyitok meg, tehát úgy hogy olvasok 1 lapot, úgy nem jön elő. És kb 10 ből 1x jön elő ez.
-
jozsi252
veterán
válasz
BogyóBP #40768 üzenetére
Mondjuk úgy hogy kényszermegoldás volt, ezért "váltam" meg tőle. Olvastam a topicba a Black Screen-ről, illetve erről a böngésző képernyőugrós hibáról, ami ha jól emlékszem az alacsony órajel miatt van.
Van esetleg másmilyen hiba? Amúgy 7870 illetve 270-es kártyáknál nagyrészt nem csak a Sapphire-okat érinti ez hiba? -
jozsi252
veterán
Mondhatni hogy nem kerül nagy összegbe a váltás nekem, ezért is mentem bele, illetve jó áron is kapom meg.
Előző kérdésemre visszatérve, ha nagyon a CCC álltal javasolt max MHz közelébe járatom a kártyát, akkor lehetséges hogy fog fagyni a gép, esetleg szétesni a kép, meg ilyesmi? Annak ellenére hogy a CCC-be húzom csak, illetve a gyári max 1050MHz-en nem húzom túl?
-
jozsi252
veterán
Ahh értem, na majd megnézem a CCC-t hogy milyen lehetőségek lesznek.
miresz Nem húztam alapból a 7850-et, tehát 860MHz-en megy most is. Mivel nem volt rá szükség. Amúgy elvileg a CCC ameddig engedi húzni a kártyát, "elvileg" akkor fesz emelése nélkül is 1050MHz-en stabilan kell mennie a kártyának, mivel úgymond csak gyári beállítást módosítok?
-
jozsi252
veterán
Köszi
Annyi kérdésem lenne még, hogy ugye az Asus R9270X-DC2T-2GD5 -nél az alap órajel 1050MHz, a Boost pedig 1120MHz, ami elég szépen hangzik. Na most nekem a jelenlegi kártyám ami egy 7850, szintén Asus, 860MHz-en megy alapból, de CCC-be fel lehet húzni 1050MHz-ig.
270X-nél ez a Boost hogy működik? Magától felemeli az órajelet 1120MHz-re, vagy pedig CCC-be addig tudom húzni? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Asus 7850-ről váltok Asus R9 270X top verzióra. A kérdésem az lenne hogy a catalystot elég ha uninstallálom, vagy van olyan program amivel minden egyes ATI driver addont le lehet törölni?
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #12817 üzenetére
Tudok szerezni egy Voltcraft infrás lézeres célzású hőmérőt. Hova irányítsam rá hogy megtudjam, hogyha téved a szenzor akkor mennyit téved? Vagy így kívülről nincsen olyan pont ahol olyan hőadatot kapnák mint amit a belső szenzor érzékel?
-
jozsi252
veterán
Nemhinném hogy rossz mert ha elkezdek böngészgetni, meg fórumozgatni akkor felmegy 22-24 fokra is akár. Ha meg terhelem, akkor meg 40-50 fokra is. Szóval a mérése jó neki, mert terheléstől függően változik a hőfok rendesen.
De mint említettem ez a 18 fok úgy jött hogy éjszakára itt hagytam a gépet, reggel felkeltem monitor bekapcs, ránéztem, és 18 fok. De most hogy már használom, így már természetesen feljebb ment. Nem akartam belőle ekkora ügyet csinálni, de első hsz-emhez oda is írtam hogy az 560 ti még ekkor is majd dupla ennyi volt.
-
jozsi252
veterán
Ha kell szívesen lefotózom a belső hőmérséklet jelzőt is, meg a képernyőt együtt, hogy télleg annyi mindkettő.
Illetve kályha van, szóval nem állandóan 21-22, hanem lemegy pl 19 re a hőfok és akkor kapcsol be. De lényeg a lényeg hogy tényleg nagyon nem forrófejű ez a kártya.
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #12807 üzenetére
21-22 fokig nyomom fel a fűtést, mert az nekem bőven elég. Szóval ezt a hőfokot nem az udvaron mértem -4-be
De hogy most elkezdtem böngészgetni, meg msn-ezni meg egyéb dolgokat csinálni így felmegy 22-24 re.
-
jozsi252
veterán
Ez egy reggeli IDLE állapot. 560ti még ilyenkor is 30-40 fok között volt. De ez a Asus 7850 DC2-2GD5-V2-re viszont nem mondhatom hogy forrófejű.
-
jozsi252
veterán
válasz
DeathAdder #9614 üzenetére
Asus GPU Tweak kiírja.
-
jozsi252
veterán
A tuningot egyenlőre hanyagolom. Ezt nemtudom megmondani hogy rossz-e a kártya. Azt tudom hogy resi kellett, illetve tegnap este lefrissítettem az alaplap BIOS-omat is. Még pár napig nemfogok a húzással foglalkozni. Megvárom mi lesz a vége. Most kicsit kínoztam ETS2-vel de, nem indult újra. Remélem NEM IS FOG.
Kicsit megmagyarázhatatlan ez a no signal-os dolog, ami itt még pár embernél jelentkezett. Mert ugye Sapphire kártyát Sapphire gyártja Asus-t meg Asus. Ezt csupán arra értem hogy a 2 cég nyilván nem ugyanazokat a dolgokat rakja bele a gpu-ba. Hanem a saját maga álltal megtervezett dolgokat. Amúgy mondta Asus-os csávó hogy volt valami ilyesmi gond, amit az AMD jelentett is nekik és utána már a helyes chip-el lettek legyártva a dolgok a gpu-hoz.
Na mindegy lényeg a lényeg hogyha mégegyszer előjön, ami remélem nemfog megtörténni, akkor egy full win reinstall illetve egy 12.10-es drivert tolok fel. Driverek frissek most nekem, BIOS driver is.
Illetve google-ba keresve nagyrészt Sapphire-nál jelentkezik ez a gond. Egyedül az a fura hogy nálam is meg még jópár embernél jelentkezett, szóval ez olyan WTF dolog hogy mégis mi van a GPU-val. De remélem BIOS frissítés segített valamit. Nemakarom ezt már visszavinni. Ígyis előző kártyára majd 1 hónapot vártam, és akkor jóválett írva mert még nemjött vissza, így választottam ezt a kártyát.
Illetve azt kellene kideríteni hogy a GPU-n a ventik leállnak-e a ventik amikor jön ez a black screen.
-
jozsi252
veterán
Az mennyire normális hogy az Asus 7850 DC2-2GD5-V2 alapból 10%-on forog a venti. Ez olyan 1000rpm. És játék alatt amikor eléri a 60 fokot a gpu akkor megy csak fel 12%-ra, ami 50-100rpm növekedés max. Nemkellene ennek jobban mennie?
Mármint nem mintha baj lenne hogy halk, csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Amúgy jó 1 órát Euro Truck Simulator 2-őztem, grafot jól feltoltam, hogy mit tud a kártya, és 60 fok volt a max gpu-nak. Alap órajelekkel.
-
jozsi252
veterán
Ha előjön ez a hiba megint hogy a monitor kikapcsol, akkor nézzétek már meg hogy a ventik forognak-e nektek. KÍváncsi lennék rá, sajnos én balga nem néztem meg.
-
jozsi252
veterán
Asus magyarországot felhívtam, természetesen videókártyával kapcsolatban nemtudnak supportot adni, írjak az angol vagy német anyacégnek. Úgyhogy most megpróbálok keríteni egy angol vagy német tudó embert aki lefordít 1 szöveget nekem, és akkor elküldöm. Hogy hátha ott tudnak valamit mondani.
-
jozsi252
veterán
válasz
DroiDMester #9523 üzenetére
Ez nem így van. Haver elhozta a 7870-ét mert szar neki is, nekem meg gari alatt volt a kártyám. Így mondom letesztelem. Elő is jőtt ez a hiba nálam is. Kivettem a kártyát semmi hiba nemvolt aztán. Illetve elötte 560ti volt, azzal sem volt ilyen gondom. Pár GPU megfordult nálam, és ez a hiba most jött elő először hogy így kikapcsol megfagy minden.
Illetve amikor ismerősöm elhozta nem béta drivert raktam fel. Illetve fura módon ugyanaz a hiba mint a Sapphire 78xx szériánál, nemhonném hogy a véletlen műve lenne. Nem szaroztam le se az amd-t se a ati ccc-t csak szimplán csalódott vagyok így az első nap után. Nem kicsit.
Azért van köze a hibához, mert ugyanaz a hiba jön elő.
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9519 üzenetére
hynix ramos van neked is? Hétfőn Asus magyarországi képviseletét felhívom, hogy mit tudnak erről a gondról.
-
jozsi252
veterán
válasz
DeathAdder #9501 üzenetére
Üdv neked is az Asus 7850 v2-esek tàboràban. Nekem is tegnap lett meg, szépen kaptam is egy black screent. Remélem a kàrtyával nincsen semmi, csak szimplàn driver kompatibilitási hiba. De majd jàték teszteket várok hogy nektek van-e ilyen hiba netán.
Pityeszka ugyanez volt nekem is. Neked milyen kártyával? Most látom hogy Asus 7870-ed van. Marha jó lesz ha az Asus is a Sapphire sorsára jut.
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9403 üzenetére
Nem, nem tuningoltam egyátalán. Illetve ugye ezen a kártyán 2 dvi csati van.
Van 1 DVI-D meg egy VGA DVI-I csati. Namost mivel DVI-D csatim van, abba dugtam be a monitort. De gondolom ez lényegtelen.
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9394 üzenetére
Okés, köszi, akkor gondolom a gpu a ventinek a fordulatát 55-60-70 fok környékén emeli fel inkább
Amúgy próbálgattam és 10%-on 1000rpm-en megy, 30%-on 1100rpm, 50%-on viszont már 2000rpm-en forog a venti. Szóval nem egyenesen arányosan növeli.
Viszont tapasztaltam egy elég szomorú hibát épp most, amikor indítottam el a gpu-z-t meg az asus gpu tweak-et.
Ugyanazt tapasztaltam amit ismerősömnél amikor szar volt neki a sapphire 7870-es kártyája. Tehát hogy black screen jött be, majd a monitor villogott hogy no signal. Namost ez vagy a béta miatt van? Netán mert csak simán uninstalláltam az előző drivert és nem rendesen szedtem le progival őket, illetve ezek után simán az Ati mappát töröltem.
Szóval ehhez mit szóltok? Asus-nál elvileg ez a Black Screen nem jött elő nem? Csak inkább Sapphire-nál.
-
jozsi252
veterán
válasz
S. Szabi #9382 üzenetére
Köszi azt is raktam fel, tökéletesen működik. Kivéve 1-2 dolgot nem értek teljesen, illetve nemvagyok benne biztos hogy így működik-e helyesen a kártya. Illetve hynix ramosat fogtam kis szerencsére.
Szóval amibe segítséget kérnék
- Felraktam GPU-Z-t majd a beépített stress testet elkezdtem futtatni. A kártya 50 foknál még mindig csak 10%-on forgatta a ventit ~ 1020 rpm kb. Ez mennyire normális? 50 foknál nemkellene legalább 30-40%-on mennie a ventinek? Vagy az Asus inkább magasabb hőfokon indul be? Mármint a ventire értem.
- Asus oldaláról legfrissebb GPU Tweak-et raktam fel. idle-be 300MHz-en megy a gpu. load meg 860MHz. Egyenlőre nem húzom, de ez a 300MHz jó ugye?
- Illetve a gyári Asus GPU Tweak mi miatt nem jelzi ki a memória kihasználtságot? Végig 0MB, pedig GPU-Z kijelzi hogy stress test alatt pl 111MB volt használva. Amúgy a többi adatot jól kijelzi.
Ezekre a kérdésekre szeretnék tőletek infót kapni. Köszönöm előre is
Ventihez visszatérve, semmitse állítottam Catalyst Control Center-be. Tehát autómatán megy a vezérlés.
csucsbicep
Köszönöm
Neked mikor lesz meg?
-
jozsi252
veterán
Okés mostmár értem akkor, köszönöm a segítségeteket
Annyit szeretnék még kérdezni hogy végre eljutottam oda hogy van időm beledobni a gépbe a kártyát. Melyik drivert szedjem le AMD.com-ról?
12.10
vagy a legújabb 12.11 Beta-t?
Arra értem hogy melyikkel lesz stabilabb a rendszerem?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most hoztam el Asus 7850 DC2-2GD5-V2. -es kártyámat. Még nem értem haza de első ránézésre hosszabb mint az 560ti volt. Illetve ilyenkor örülök hogy Haf 922 házam van, nyugodtan elfér hosszába is. Elsőre megilyedtem hogy nincs táp átalakító a csomagban, de aztán olvastam hogy 1 db 6 pines csati kell neki.
Ide is szólna a kérdésem. Azmiatt elég 1 tápcsati rá, mert 150w alatt eszik?
Illetve járt hozzá egy Sleeping Dogs ennek külön örülök.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy ma jön a 7850-em. Most az integrált gpu-t használom. Viszont ismerősnek volt itt pár napot. 7870-es kártyája. Elvitte, a legfrissebb Ati driver fentmaradt a gépemen. Töröljem le mielött belerakom a 7850-et majd rakjam vissza az Ati drivert, vagy teljesen fölösleges?
Előző VGA-ból semmi beállítás, akármi nemfog megkeverni semmit? -
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9303 üzenetére
Ismerősöm is most viszi vissza a sapphire 7870-et, mert black screen-t ad neki is. Ezért válaszotottam énis inkább Asus-t.
-
jozsi252
veterán
válasz
csucsbicep #9260 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Nem akarom túl magasra tenni a mércét, mert eddig egyetlen VGA-mat se húztam. De ezt felakarom egy kicsit. 860mhz-ről 1ghz-re. És így használnám 0-24h-be. Gondolom ekkora emelés bőven belefér ugye?
Illetve ugye nemkell attól tartanom hogy lesz a kártyával valami? Mármint úgyértem hogy nem a határokat feszegetem mert 140mhz-es emelés télleg semmi. Pl egy 1200mhz-hez képest.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Napokban fog jönni egy Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 videókártya. Látom a spec be hogy a gpu 860mhz-en megy alapból. Alapfeszen ezt meddig tudom feltornázni? 0-24h-be szeretném így használni hogy húzom kicsit. 1000mhz-ig lehetséges, fesz emelése nélkül?
köszönöm
-
jozsi252
veterán
Nem húztuk semennyire sem a kártyát, teljesen alap órajelen megy. Amit linkeltem videót azt a hibát ismerősnél produkálta, nálam "csak" a sima képernyő elsötétedős jelenséget produkálta.
CJ3
Nálad mi lett végül a kártyával? Vitted gariztatni?
Illetve BSOD nálam nemvolt mert a Blue Screen view-ba nem hagyott nyomot maga után, szóval csak szimplán mintha a gépet kinyomtam volna, úgy villogott a készenléti led a monitoron.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van nálam egy Sapphire 7870-es kártya. Ismerősöm hozta mert ilyen gondja volt vele. Namost tegnap jó volt nekem a kártya, viszont ma előjött egy olyan gond amit az AMD fórumjaiba is lehet olvasni hogy black screen. És csak a power gombbal lehetett kikapcsolni a gépet, a resre se reagált.
Na most szerintetek akkor ezek szerint a VGA télleg hibás?
Vagy van még más dolog ami hirtelen képernyő elsötétedést okozhat játék közben? A monitor is "kikapcsolt" mert bal fent kiírta hogy analog - digital, mintha kereste volna a jelet. Szóval nagyon nem értem, de én a VGA-ra gondolok hogy az a hibás télleg.
-
jozsi252
veterán
Ehh akkor a géped se fázik
Amúgy az sem jó ha a táp 20-30%-os terheltségen dolgozik mert szerintem akkor csökken a hatásfoka. Bár ez egyéni vélemény, nemtudom mennyire van így. De egy 1 GPU-s kártyához, és nem extrém módon húzott procihoz, bőven elég egy 450-es max 500-as táp. Természetesen újabb vga-ról beszelk amik nem esznek meg több száz wattot.
Amúgy durva mert most reggel hogy bekapcsoltam a gépet, 20 perce a kártya még mindig 19-20 fokos.
-
jozsi252
veterán
28 fok ejj szaunáztok
Amúgy a vga-nál mindegy hogy egy BF3-al tesztelem le a kártyát, vagy pl Euro Truck Simulator 2-vel? Gondolom tökmindegy.. Mivel BF3-ba is megvan a 80-100%-os gpu load, meg Euro Truck Simulator 2-be is. Viszont vannak olyan játékok amik jobban proci igényesek, szóval ebbe lehet azért különbség?
Amúgy nekem egy Corsair VX450 van és tökéletesen viszi a 7870-et, meg sem kottyan neki.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van nálam egy Sapphire 7870-es kártya. Mennyire számít normálisnak hogy High grafon a gpu load 80-100% között van Euro Truck Simulator 2-be.. Érdemes ilyenkor a grafikán lejjebb tolni egy kicsit? De amúgy nagyon jó a kártya, max 50 fokig ment fel, és semmi hangja nincs.
-
jozsi252
veterán
válasz
#31342592 #7410 üzenetére
Szia
Egyik ismerősömnél is ugyanez a gond van, és én is hogy 7870-et akarok venni, elég sokat olvasgatok külföldi fórumokat is erről a hibáról. De egyenlőre megoldást nem találtak. Amúgy nagyon sok embert érint, és főleg Sapphire kártyákkal van ilyen gond.
Esetleg az új hivatalos driver nem segít ezen a gondon?
-
jozsi252
veterán
válasz
mutter61 #7270 üzenetére
Win7 32bit - - Win7 64bit
A rendszerednek megfelelőt válaszd ki, és azt töltsed le. Ezek a te kártyádhoz vannak, legfrissebb driverek.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy 7870-ből melyik gyártónak érdemes megvenni a kártyáját?
Asus - Sapphire - Gigabyte felé hajlok. Ahogy írtam olyan sorrendben. Most 560ti-m van/volt épp szervízbe van.
Sapphire van olyan jó hűtés tekintetében mint az Asus? Húzni nemfogom, alapon megfelel teljesen, főleg az új driverral.
Köszönöm
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy erre a 7870-es hibára van már valami update az AMD részéről?
Nagyon idegesítő lehet hogy játék közben megfagy a kép, megakad a hang. Mostanában tervezem hogy 7870-et veszek, de így lehet hogy elfogom napolni a vásárlást, amíg nincsen megoldás az AMD részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest