- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Az sem mind1, hogy zörög... ha ránézel működés közben, és lassabban is pörög mint kellene, búg, akkor száraz, kopás, lehet meg tudod menteni WD40
. Vmennyi rezonálás egyébként nekem is ilyen 45-55%-os fordulatnál Sapphire 7850-es kártyán a napokban jött elő. Én is megijedtem. Kivettem, lapátokat egyenként letisztogattam etilalkoholos fülpiszkálóval+meghúztam a hűtő csavarjait+fújtam a ventik agyába WD40-et, és most nem csinálja.
-
seederking
őstag
Hali
Nekem kezdetektől fogva rezeg a ventim a 7870-en bizonyos %-nál,általában 49-51 között.Érdeklődtem a garival kapcsolatban és azt mondták ilyennel még nem találkoztak.Ami szerintem kamu mert jó pár hsz-t olvashatsz itt is ha rákeresel.Volt egy srác aki írt,hogy beküldte gariba az asus 7870-ét mert zörög és a bolt/szerviz vissza küldte hogy szerintük nem zörög.Úgy vagyok vele,hogy annyira nem zavar + ritkának mondható hogy felfigyelek rá.Nézd meg neked hány %-nál kezd el zörögni és esetleg manuálisan állíts be egy magasabb értéket ha segít.
zörög --katt ide
-
kovsol
titán
Nálam MSAA val a C3 mikro akadásos lesz pedig az fps ott is bőségesen megvan, miközben 2xSMAA val meg 60+fps el nagyon szépen simán megy. És még csak nem is lesz szebb MSAA val. Tök felejtős C3 ban szerintem az, mert túl sok gépigényt megeszik az észrevehetetlen minőségkülönbség ellenére.
-
Azért ahoz ne viszonyítsd a Hd4xxx széria 55.nm gyártással készült azok lényegesen jobban melegedtek, és eleve úgy is voltak tervezve hogy 100 fokot simán mennek gond nélkül.
A Hd7xxx széria ugye 28.nm ez nem melegedik annyira még a csúcs 7970 sem pedig a 4870 az 150.W os TDP vel rendelkezik a 7970 pedig 250.W al
80.fok felett már nem igen érzik jól magukat a hd78xx kártyák tehát azért ne akard 80.fölé vinni -
synthattik
aktív tag
Ne heaven-nel teszteljél,ha tudni szeretnéd,hogy esetleg a proc mennyire fog vissza,mert ez vidkari tesztelő program és szinte mindegy milyen proc van alatta.
Esetleg tesztelj 1 kis 3d mark 11,vagy vantage-el,az dolgoztatja mind2-őt.ott azért meg látod naygjából mi a szitu.
Meg ajánlok még mellé bf3,moh:warfighter,ezek teljesen jók stabilitástesztre is,vagy itt sokan mondták még régebben dirt:showdown-t. -
-
lowzor
veterán
Komoly procilimit lesz full HD-ban, szűrőkkel is szinte minden komolyabb játékban. Ezért nem kell bedőlni azoknak, akik azt hangoztatják, hogy akár egy cerkát is belehet dobni a legkomolyabb VGA-k alá, mert Full HD-ban úgysem lesz limit. Ha az ilyenekre hallgatok, akkor i3-at vettem volna akkoriban és még az i5 sem elég nekem most, szóval vagdoshattam volna a fejem a falba.
(#10380) Chapel:
Nekem teljesen smooth az MW 7850-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged