- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #33707 üzenetére
simán lehet hogy a witcher2 jobban vagy máshogy terheli a kártyát mint az eddigi játékok és egyszerűen nem bírja az órajelet
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33630 üzenetére
Hát, most az utolsó pályán vagyok, itt egy hatalmas vár városában vagyok, nincs nagyon nyitott tér, de megnézem majd...
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33628 üzenetére
Meg kell hogy kövesselek, mert félrevezettelek, de nem szándékosan...
Az Nvidia Experience progi az optimális beállításokat alkalmazta, ami azt jelenti, hogy minden ultra, de ez az Ubersampling nincs bekapcsolva. Így tényleg tudta tartani a vsync-el behatárolt 60 fps-t... Most letiltottam a progit, és kézzel bekapcsoltam, így már nálam is kevesebb az fps, bár picivel jobb a helyzet...:
[link] [link] -
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33613 üzenetére
Igen, Witcher 2 most beléptem és ellenőriztem mégegyszer, semmit nem tudok magasabbra állítani, teljesen maxon van, FHD.
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33610 üzenetére
Nem hinném, hogy egy 7870XT-n berosállna... Nekem is minden maxon van, és szinte végig megvan a vsync-el tartott 60fps.
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #33610 üzenetére
Bár már ott tartanék!
Amúgy nem tartok tőle, GTX560 majdnem fullon vitte, csak árnyékok voltak butítva, élsimítás pedig közepesen, full HD-ben. Metro Benchmark is átlag 27FPS PX nélkül, mert nincs patchem, igaz, jelenleg max. 1280-as felbontásom van, hó végére talán meglesz a moncsira való is.
Max az Obliviontól tartanék, de azon most nincs QTP, szóval egyelőre megfelelőnek tűnik a kártya a szemeim kényeztetéséhez. HD4650 után rájuk fér.Na, a Crysis 3 elakadt a Virtu-n, vagy fordítva. Talán az újabb verzióval majd jó lesz. A többi játékkal még mindig OK. Viszont F1 2012-ben, hiába tettem VSync-re a játékot, VVSynccel maradt a 75FPS.
Lehet, restartolni kellett volna? De elméletileg alkalmazta.
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #33608 üzenetére
Patchelt, és mint mondtam, már több gépen is futott gond nélkül, csak, gondolom, megvárom, amíg megint olyan lesz, amelyen graf. kompromisszum nélkül játszhatok. Lehet, Win reinst teszt lesz.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #33587 üzenetére
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #33587 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
RetepNyaraB #33578 üzenetére
Te valamit benéztél asszem a feszem vissza veszi 0,900mv re és 300/150 re áll
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #33494 üzenetére
Valamit nem jól állítasz be. A te lapodon ugyanaz a Virtu chip csücsül, mint az enyémen, mennie kell.
A probléma lehet:1: Nem az alaplapi kimeneten van a monitor.
2: Nem IGP az elsődleges.
3: Valamilyen "3rd party" szoftver akadályozza a működést, mert pl. 2D-be vezérli a VGA-t.Ha a logo megjelenítését engedélyezed (pár mp-re pl.), látni fogod, működik-e.
MZsoltee: Nem huszárkodom, a proci és a VGA sem volt húzva, egyszerűen a Virtu előnyeit jeleztem.
MZsoltee: Nézd, a 7870XT alapból is közelít a HD7950 teljesítményéhez, a növekményt meg láthatod. Z77 lapban is megy a 2500K, tehát ha olcsón tudsz váltani, megérheti a lapot cserélni. Persze nem árt tájékozódni, melyik az ajánlott lap (nálam sem ASUS, sem AsRock nem volt problémás, de lásd a kollégát az imént). Az biztos, hogy csak az AsRock adja megfizethető áron a VirtuMVP-t. Ha meg tudsz 15-20%-ot tuningolni a VGA-n, ott vagy, ahol lapcserével lennél, csak hát nagyobb a fogyasztás, a melegedés, és a kártya degradálódásának veszélye.
-
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #31449 üzenetére
azt leolvad a vezeték
-
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #30784 üzenetére
virágbolti játékból gondolom mint mindenki aki itt linkelgeti a teszteket
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #30765 üzenetére
A gyári boost feszültsége az gpu-z szerint 1,2V terhelés alatt, ezt sikerült 1,08V ra lefaragni. 1100-as GPU mellé. Lehet van akinek fiszi kisebb fesszel is, de azért a gyárihoz képest elég szép ez is.
(#30769) PandaMonium ez a droppolt érték, 1,11V van beállítva amúgy neki, csak ennyire esik be valójában.
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #30656 üzenetére
[link] toltam egy furmárkot. Látszik, hogy itt már beállt a hőmérséklet. 70-72fokra megy fel itt is csak a vrm. És a gpu se melegszik túl, és 45% ra beáll a ventilátor. Teszt elején a vrm volt még a hűvösebb és ahogy beállt a gpu fölé csúszott.
-
69er
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #30583 üzenetére
Bocsánat, az van fent, csak a Display Driverre ír 12.104 verziót. Butaságot írtam...
Asus P8H67 Intel i5-2400 Fsp Raider 550
-
Steve198310
őstag
válasz
RetepNyaraB #30512 üzenetére
Had kérdezzem meg. Milyen számításra gondolsz?
Mert én nem találok semmilyen tesztet amiben a Q9550 valamely i3-5-7 Sandy vagy Ivy felett lenne.
Oszd velünk is meg.
Csomagolás,konvertálás stb ? -
N_A_S
veterán
válasz
RetepNyaraB #30499 üzenetére
FullHD feletti felbontáson mért jöhetne elő? Inkább fordítva, FHD alatti.. Minél magasabb a felbontás, annál kevésbé számít a CPU.
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #30284 üzenetére
jó, nem figyeltem, hogy neked milyen karid van
-
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB #30279 üzenetére
A régi is megbirkózott fele Force Constant Voltage-el, de én azt nem szeretem, hogy 2D-ben is ugyanannyit kap...
-
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB #30226 üzenetére
Pitcairn-nél meg 1450-ig, legjobb esetben 1500-ig lehet húzni. A Tahiti meg már alapból 1500-on kezd.
-
gabo9201
senior tag
válasz
RetepNyaraB #30100 üzenetére
Meg nem tudom, hogy egy kártyás rendszernél ez életbe lép-e egyáltalán? Gondolom nem
Mod.: A VTX3D-kkel voltak-e gondok?
Csak olvastam róla, hogy a nem aktív GPU-t lekapcsolja. De egy kártya esetén akkor mi maradna?
Mod2.:
Most nézem, hogy egy kártyás rendszernél is lekapcsolja a GPU-t ha nincs rajta megjelenítő? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB #30100 üzenetére
Szerintem is, a ZeroCore inkább driverrel kapcsolatos.
(#30102) gabo9201
Miért ne lenne egy kártyánál is ZeroCore? Tudod, mi az, vagy csak olvastál róla? -
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #29672 üzenetére
Hmm... Érdekes. Csak azért csodálkoztam, mert külön van a VRM hűtése. Persze, ha húzod a ramot, az növeli a NYÁK hőfokát, szval simán lehet, amit írsz, csak meglepett. Nekem sajnos az 1600-at se tudta a 7870 XT-m, úgyhogy a ramját nem is nagyon tuningoltam. Na, nem mintha ez olyan nagy gond lett volna, de a GPU-ja nagyon szépen ment.
HWiNFO-ban neked nem ehhez hasonlóan néz ki a kártya? [link]
Amit pirossal bejelöltem, az a valós fesz, amit kap. Elvileg hasonlóan kéne kinézzen, mert kb. ugyanezeket az adatokat méri, mivel ugyanez a VRM szabályzó csip van rajta, csak a 4 vagy 5 fázisos verzió. -
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #29643 üzenetére
És ha nem GPU-Z-vel nézed, hanem HWiNFO-val? GPU-Z csinál furcsa dolgokat....
Nálam anno a béta AB tudott feszt állítani fixed voltage-el...
(#29643) RetepNyaraB: A ram a VRM-et?
-
Atla
senior tag
válasz
RetepNyaraB #29643 üzenetére
Még ez sincs kitesztelve, csak a heaven lefutott így. A memoria nallam is menne 1600at de nem láttam értelmét legalabbis szamokban.
Kártya alapfesz nálam 1.118v -
Algotis
addikt
válasz
RetepNyaraB #29564 üzenetére
Oh, az lehet, mert msi ab-be 1000/1200 volt berakva gpu tweakba meg 975/1200
thx!Azért kicsit odab@szarint...
-
Attix82
addikt
válasz
RetepNyaraB #29521 üzenetére
Semmit nem mókoltam. Meglepően kevés VRAMal is beéri.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
RetepNyaraB #29330 üzenetére
de a Tiéd egy XT
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #29327 üzenetére
Szerintem a TressFX ritkaszar és fps zabáló csilivili effekt. Tomb Raider még elmegyeget 30fps-el, de ha multis játékot, pl Battlefieldet kéne játszanom annyival, a hajamat tépném
CoD nagyon érzékeny valamiért az fps-re, nem játszom vele egy jó ideje, de ott 125-ig simán észrevettem a különbséget és nem csak én. Nem is annyira látni, inkább érezni, 125 fixxel volt abszolút ugyanolyan sima és pontos mindig az egér mozgása, ha első akarsz lenni, akkor ez fontos. BF3 más tészta, oda (és általában mindenhova) elég 60fps, hogy mindig ugyanolyan sebességgel/precizitással reagáljon az egér. Ha viszont nem érdekel hányadik vagy, akkor az az fps sem annyira fontos és vele együtt a +tuning sem. -
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #29331 üzenetére
Najó, de neked XT van, az más állatfajta.
Azon finomhangolással minden szempontból többet lehet nyerni.
Azt én is 1050/1500-on járattam, +20% power és alulfeszelve, azt ő is szerette, meg én is. -
HSM
félisten
válasz
Ezt hogy számoltad ki? 1000 helyett 1100-as GPU az +10%, ettől a 20FPS maximum 22 lesz, nem 25 meg 30...
1200-ra húzva (és arányosan húzva a memóriát is) is csak 24FPS-lesz, pedig az már 20% OC....
Bocs, de hibás a bizonyításod.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ettől különbözünk mi emberek
én pár FPS miatt nem tuningolok. ink egy erősebb kártya, vagy CF...
DE ez is ki lett már tárgyalva, biztosan...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
RetepNyaraB #29325 üzenetére
...mert nem érzem az előrelépést, 1000/1100-ra.... most 1050-en megy a kártya, de.. .semmi extrát nem látok (még) Bf3 alatt... szal.
-
válasz
RetepNyaraB #29301 üzenetére
Hát ez sajnálatos.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #28970 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz, kijelzőn, optikai meghajtón esetleg alaplapon kívül más dolog nem igazán lesz egyedi a laptopoknál. Nem gyártanak ramot, procit, alaplapi chipsetet, háló/hang és videokártyát vagy vincsit, csak belepakolják és ráírják a nevüket. Ha megvan a pontos típusa az alkatrésznek amit frissíteni szeretnél és nem ezer éves akkor kell lennie a hivatalos oldalán működő friss drivernek.
pl.: anyum laptopja sem akart jelet küldeni hdmi-n keresztül a tévére, ott is videokártya driver volt a gond, az msi oldalán nem éppen mai volt(van) fent. Feltettem a legfrissebbet az nvidia oldaláról és meg is oldódott. -
popeye01
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #28960 üzenetére
Melyik az az eset?
-
PandaMonium
őstag
válasz
RetepNyaraB #28814 üzenetére
Miért ne menne?
Megy az csak semmi értelme annak ha mindenki különböző beállításokon tesztel, ezért gondoltam jó az az extreme preset. De ha nem és valaki kíváncsi, hogy bizonyos beállítások mellett mit fut a kártya írjon és szívesen adom az eredményeket.
(#28812) HSM: Szerencsére nem így használom 24/7, azért elég érdekes, hogy itt elkér 1265mV-ot, amíg 1100/1600 -on, tehát gyakorlatilag 100MHz core-al lejjebb meg csak 1163mV-ot (úgy hogy itt még lehetne lejjebb venni csak lusta vagyok centizni) fps beli különbség pedig kb. 2, viszont cserébe halkan és még hűvösebben operál a kártya. Akárki akármit mond, jó ez az XT azoknak akik hajlandóak elbíbelődni a beállításaival. -
Looserke
őstag
válasz
RetepNyaraB #28030 üzenetére
sehogy, nincs meg, de ha már tesztel akkor azzal tegye, mert rengeteg olyan effektet használ amit a jövő játékai is fognak...
én csak World of Tanks-ot (McLarenpower) meg BF3at tolok, esetleg egy kis GW2
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #28016 üzenetére
Nekem a rendes honlapról leszedett Aida trial is volt, hogy 9 fokot írt a cpu magokraXD De am nem hülyeséget ír a program, hanem biosba be volt állítva a cool'n quiet akármi és ugye ha nincs agyonterhelve a proci akkor leveszi az órajelet 1400MHz re meg a fogyasztást is és így nem melegszik annyira a proci.
-
Looserke
őstag
válasz
RetepNyaraB #28016 üzenetére
igen azt tartja is csak egy pici drop van loadkor
igazából csak 2 helyen nyúltam bele az MSI Afterburnerbe
bepipáltam a Unlock Voltage control-t, meg
bepipáltam a Force Constant Voltage opciótkell még ezen kívül valamit állítanom a settingsben?
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #28013 üzenetére
Hát ha abból indulsz ki, hogy Magyarországon az emberek hány % a veszi meg akármelyik windózt is eredetiben akkor kitalálhatod honnan van
Gondoltam előbb kipróbálom, hogy milyen, nem adok ki fölöslegesen pénzt ilyenekre.
-
macy
addikt
válasz
RetepNyaraB #27986 üzenetére
Na, a lényeg hogy megy
-
Steve198310
őstag
válasz
RetepNyaraB #27982 üzenetére
Mit akarol az afterre?
-
macy
addikt
válasz
RetepNyaraB #27982 üzenetére
Szerverben nincs bekapcsolva az OSD.
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #27963 üzenetére
Én az AMD saját eltávolítójával jártam úgy. Driver Sweepernek egyébként van egy utódja, Driver Fusion néven.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Hogy a faxba hivjak az AMD sajat eltavolitojat ??? Hogy tudom letolteni ?
-
lowzor
veterán
válasz
Csökkentett módban csináltad? Amúgy én sem szeretem, de az gyalul le mindent, még a registry-ből is.
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #27863 üzenetére
Ha az eldobált félképek is számítanak, akkor tényleg növeli....
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #27863 üzenetére
Én ha nem állítok semmit és elindítom 10x 10 eltérő min fps -t kapok.
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #27859 üzenetére
Nem kell neki erős CPU ... nekem konkrétan 15-17% on terheli a procit ez a teszt.
-
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB #27859 üzenetére
Az nem. A Myst a Tahiti.
-
aleister
veterán
válasz
RetepNyaraB #27792 üzenetére
Köszi! A többiek kérdése engem is érdekelne.
asdxv:
Ez alapján 127.05 vs 117.71. Ez kb 8%. -
lowzor
veterán
válasz
975mhz-en mennyivel gyorsabb, mint a sima 7870 1ghz-en?
5-7%-al?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Stabil jatek alatt ? Mennyire eset le a homerseklete full load-ban ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
RetepNyaraB #27706 üzenetére
Telepítetted az inteles drivert is?
(#27707) asdxv MW3 alatt nem látok romlást az fps-ben szerintem sokkal szebb.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #27391 üzenetére
Ahol néztem és ahol vennem kell ott nincs Tahiti LE.
7870 61k
660 54kMindkettő Gigabyte. Tuning nem érdekel.
-
joysefke
veterán
válasz
RetepNyaraB #27391 üzenetére
Tudom és nem is a 650-ről beszélek
ez a legfrissebb tesztjük és rajta van a 660 és a 7870 is.J.
-
joysefke
veterán
válasz
RetepNyaraB #27382 üzenetére
Szerintem erről beszél:
KattÉs igen, engem is érdekelne az anomália ok..
Papíron a 7870 jóval erősebb kéne legyen.J.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #27382 üzenetére
Nem érdekel a fan boykodás, 6600 gt óta nem volt nvidia kártyám csak ATI, mert éppen az volt a jó, nem szimpátia alapján döntöttem. Egyszerűen a lehető legjobb terméket akarom kapni a pénzemért.
Itt van pár teszt.
Crysis 3 http://www.techspot.com/review/642-crysis-3-performance/page5.html
Far Cry 3 http://www.techspot.com/review/615-far-cry-3-performance/page5.html
Bioshock Infinite http://www.techspot.com/review/655-bioshock-infinite-performance/page3.html
Tomb Raider http://www.techspot.com/review/645-tomb-raider-performance/page3.html
Assassins Creed 3 http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=175994
Battlefield 3 http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=660, http://www.anandtech.com/bench/GPU12/398
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #27375 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #26496 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #26468 üzenetére
-
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #25923 üzenetére
Sztem ne bizonytalanodj azért annyira el
Biztos h 1000x jobban értesz hozzá mint én
CSak a sajátomhoz mérten kiírt eredmények láttán kicsit meglepödtem hogy neki ennyire magas -
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB #25923 üzenetére
Nálam pl egy MSI kártya sz@rik nagy ívben az MSI Afterburnerre, amit mellesleg adtak is hozzá...Értem ezt úgy, hogy a feszt nem jelzi ki.
-
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #25917 üzenetére
-
Algotis
addikt
válasz
RetepNyaraB #25917 üzenetére
Háklis rohadékok??? Wtf?
Amúgy mi lesz jobb, ha emelem a vram órajelet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB #25132 üzenetére
Mert ennek az oldalnak nem a lájkolgatás a célja.
-
Trebron09
őstag
válasz
RetepNyaraB #25049 üzenetére
Én is sokáig kitartottam a róka mellett..de már sajna váltanom kellett és már a krómot használom vagy 2 hónapja.. csak ezt újra be kellett "lakjam", elsőre furcsa volt, de most már sokkal gyorsabb mint az ff..
-
ZozzHUN
addikt
válasz
RetepNyaraB #25047 üzenetére
Elég sok éve használom és eddig a legtetszetősebb böngésző, ne tessék szidni
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #24880 üzenetére
Na kíváncsiságból beléptem a kombustorba ugye az eléggé izzasztja a kártyát... Kombustor szerint a gpu 75 fokos volt gpu z szerint 55...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
RetepNyaraB #24677 üzenetére
Dehogy irónia. Majdnem sírva fakadtam, hogy olyan országban ahol sokkal többet keresnek, ennyiért adnak egy ilyen kártyát. Erre írtam, hogy hihetetlen. Az alaplap után rögtön rákerestem, aztán majdnem kiesett a szemem.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
RetepNyaraB #24667 üzenetére
A 7870XT is milyen jó árban van. Hihetetlen. Kb. 63eFt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB #24592 üzenetére
gyakorlatban egy játék és egy atomerőmű hűtésének realtime 3ds modellezése között nincs akkora különbség, mindkettő hard real-time system. játék olyan szempontból kritikus, hogy az egyes képkockák közötti kirajzolási idő varianciája se léphet túl bizonyos határokat. atomerőmű és repülőgép speciális felhasználási terület, de csak azért, mert valami valós idejű rendszer, még nem biztos, hogy magas erőforrás igénye lesz. pl autókban is bőven van embedded real-time system általában C alapon, fontos a sebesség, de inkább ez arról szól, hogy egy gyenge célHWn is jól kell futnia. persze, játéknál ha a program missel pár deadlinet attól még nem lesz katasztrófa (nem úgy, mint egy repülő/reaktor esetén), de programozási szempontból a két terület annyira azért nem áll egymástól messze.
négy mag jobb, adott esetben nyolc mag akár még jobb, de nem minden játék profitál az i5-i7ből, bár van, ami kétség kívül nagyon is.
Algotis: melyik programokat nézted?
szerk: ebből játék szempontjából a Sniper érdekes, az elvileg egy CryEngine 3. az reális, hogy kevés, Crysis 1 se lett volna teljes mértékben elégedett a 2100al (york négymagosokkal van kb egy szinten HT miatt, az meg épp elég volt az első résznek).
-
gerrog
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #24585 üzenetére
megyek át 1155 platformra
másik fórumon i5 3450/3470 került szóba
am nem multizok és 1280x1024-ben játszok
-
kittl1120
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #24558 üzenetére
aha most már a gépet is újraindítottam az állítgatás után. ezvan -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #24558 üzenetére
Nekem e nélkül is megy!
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #24430 üzenetére
Csak azért kérdeztem,mert korábban amikor "teszteltem" az MSI AB-t az alulfeszelés miatt, általában 0.820V-ot tartotta a GPU 2D-ben terhelés nélkül. Mostanában meg váltakozik a fentebb leírt értékeken.
De akkor megnyugszok!Köszi az választ!
-
dav<3
tag
válasz
RetepNyaraB #24162 üzenetére
Nekem 65°C fölé nem ment!
Szóval szerintem nekem tök normálisan viselkedne akár hosszú távra is.
-
Killer01
őstag
válasz
RetepNyaraB #24103 üzenetére
Eh, nem a tuning miatt kell. Anno szoktam rá az ATT-re, mikor még Samsung 970P monitorom volt. Azon nincs gomb, egy csodaprogival (magictune) lehetett vezérelni a monitort (fényerő-kontraszt-stb). Jött a Vista és a Win 7, csodaprogi b@szott működni....ezt tökéletesen ki tudtam váltani sokkal gazdagabb opciókkal az ATT-vel. Nah, mostanáig használtam megelégedéssel, billentyűkombinációkkal vezéreltem a monitort, sőt! még Asszonynak is betanítottam
Most meg nem müxik, ez gáz. Van hasonló tudású esetleg?
-
nubreed
veterán
válasz
RetepNyaraB #24092 üzenetére
Majd az is jön rendesen, aa meg ilyenek de később, ez most aa nélkül ment.
Más: nálam az ASIC Quality 71,1%.
-
nubreed
veterán
válasz
RetepNyaraB #24083 üzenetére
Mostmár én is nyomok egy ilyen tesztet meg egy Valleyt is.
-
Turbolada II
őstag
válasz
RetepNyaraB #24017 üzenetére
Itt a vga dolgozik.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #23796 üzenetére
Egyébként szerintem high beállításokkal is elfogadható a graf... most épp itt járok a játékban, nincs sok időm játszani.De very high beállításokkal sem sokkal jobb. Ha valakinek ez a graf nem tetszik akkor az menjen el painballozni, ott tiszta élethű a graf!
Egyébként minden high beállításon van.
-
válasz
RetepNyaraB #23778 üzenetére
Régebben meg nem is volt rezgéscsillapító (bizbasz) és mégis megvoltunk
-
belinho
senior tag
válasz
RetepNyaraB #23318 üzenetére
A boost miatt ugrál a gpu kihasználtság, hiába tolod fel a power limitet, akkor is ugrálni fog!
A 7950/70-es topikban is sokan szenvednek emiatt! -
plekk
tag
válasz
Valószínűleg a procid lesz már kicsit kevés a VGA-hoz.
A lapnak nem sok köze van a dologhoz szerintem.
Erre az okosabb kollégák azt mondják h ideje platformot váltani. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
TDP-limitet azért kell kitolni, mert, ha eléri azt a határ a VGA, akkor visszavesz, hogy ne lépje túl a fogyasztási limitet.
-
V.Dave
senior tag
válasz
RetepNyaraB #23222 üzenetére
Az az erdekes, hogy a trixxben (fixalva a feszt, különben nem veszi vissza a tetü terheleskor, hanem tolja az 1,256V-ot ) 1,037V, gpuz szerint (terhelve ) kerek 1,0V; a HW monitor szerint viszont marad minden eredetiben, tehat 1,256V. Viszont a höfok lejjebb ment 8-10 fokkal (58). Tehat ugy erzem a gpuz-nek van igaza...
bocsi ezt leírnád magyarul is, most akkor sikerült feszt állítani vagy nem?
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #23223 üzenetére
nem mediumon kellene összehasonlítani és akkor ki is jönne a tényleges erőkülönbség a kártyák között
-
V.Dave
senior tag
válasz
RetepNyaraB #23201 üzenetére
ha sikerül feszültséget állítani oszd már meg velem is please
de addig próbáld ki mennyit megy alapon ha már tuningolni szeretnéd
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #23201 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint BOOST karin nem tudsz feszültséget állítani, ha nem fixálod a feszültségeket. De a kis Tahiti-LE úgy se fogyaszt lényegesen többet.
-
válasz
RetepNyaraB #23200 üzenetére
bocs nem szerkeszthetö.
Fent van a trixx, örömmel latom immaron visszaveszi a 2D feszültseget is, nem tartja a kezi vezerles erteken -
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #23198 üzenetére
300Mhz -re kell visszavennie magát.
GPU-Z mindig a boost órajelet mutatja. 7950 és 7970 boostos verziója esetén is így van. -
Dealer95
őstag
válasz
RetepNyaraB #23060 üzenetére
Crysis-al játszani kell
Metro 2033-hoz pedig van külön exe.
Steam könyvtárban -> steamapps -> common -> Metro 2033 -> és ott a metro2033benchmark.exe -
Dealer95
őstag
válasz
RetepNyaraB #23057 üzenetére
Szia!
Unigine Heaven, Crysis 3, az új 3D Mark esetleg (bár én még nem próbáltam), Metro 2033 benchmark
Én ezeket használom. -
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #22740 üzenetére
Én 930/1200-at tudó 5850-ről váltotam, ez már alapon is sokkal gyorsabb.
Alulfeszelve szerintem nagyon elégedett leszel a hangjával.975Mhz 1,256V a gyári, ha ez sok, visszaveszi 925Mhz és 1,18V-ra. Így jó meleg és sokat fogyaszt.
975-ön 1,031V és 1050-en 1,081V-ra sikerült lemenni beton stabilan.
Ja, és a 7870 (tuning nélküli, nálam 1050/1200Mhz) sebességét felülről hozza 850/1350-en, annak gyári fogyasztásánál kisebb fogyasztással.
Tudtommal amúgy az összesnek gyárilag 1,256V illetve 1,18V az alapfesze, gondolom, hogy a gyengébben sikerült GPU-k is működjenek.
Crysis 3-at 1050Mhz-en maxon 1600-1700rpm-es ventivel lehet rajta játszani, amit gondolom nem kell ecsetelni, milyen halk, 1800-2000 körül kezd csak megjönni a szélzaja.
[link]
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #22737 üzenetére
Nekem az volt. Ha neked nem probléma, hogy a gyári tuningprogramjával kisebb feszen használd, mint a gyári, akkor iszonyat hálás kártya, gyors, halk, megbízható, nem fogyaszt sokat. Ha 1100 fölé akarod húzni, vagy alapfeszen használod, akkor már elég meleg, és a hangját is hallatja.
Részemről ezzel az apró megkötéssel igencsak ajánlott.
Ugyanezt mondanám, ha nem hirdetnék épp egy ilyet. A hirdetésben írtam róla pár hasznos dolgot, meg lesz majd logouton is egy cikkem, aminek ez a kari a főszereplője. -
seederking
őstag
válasz
RetepNyaraB #22737 üzenetére
Pár napja pedig ment a "7870xt vs 7950 ár/érték/teljesítmény "vita".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest