Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Uj nekem ez a 7870 es hirtelen nem talaltam a keresövel (biztos benan kerestem) ez a power csuszka (teljesitmeny vezerlö) -20-+20% között csinal valami hasznosat? Jelenleg nincs tuning (csak a gyari boost), alulfesz van (1,031V)
Azt lattam jatekban (Tomb Raider), hogy a gpu kihasznaltsag ugral mint a bolha 100%-60% között a boosttol függöen. Illetve, hogy a 4XSSAA (fullhd, minden max mellett) diavetitest varazsol a gepböl, de nagyon
Mindeközben a cpu load atlagban 30% körül van, egy-egy mag neha megugrik 60-70%-ra. Lehetseges ez, vagy fos a lap es mar nem birja meghajtani a procit es ideje kidobnom..? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mindeközben a cpu load atlagban 30% körül van, egy-egy mag neha megugrik 60-70%-ra. Lehetseges ez, vagy fos a lap es mar nem birja meghajtani a procit es ideje kidobnom..?