- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz
Genius007 #11220 üzenetére
én sem értem, mivel eddig egyetlen ilyen töltőt adtam el és nem neki
sztem dupla nick, és mindenkit le akar járatni aki nem tesztik neki
ilyen kéréseknek meg eleget tenni... ezzel töltsem az időmet, hogy fényképeket küldözzgessek ugy hogy éppen bejelntkezem
ja de hogy a moderátor urak is ezt szeretnék, ok lefényképezem a töltőt, mivel jelenleg egy db van arról tudok képet küldeni
-
Genius007
őstag
válasz
Genius007 #11189 üzenetére
... Folytatás ...
A mai napra lett megbeszélve a postán a találkozó (panasztétel) a kézbesítővel, de Ő nem volt ott, mert már elvileg dolgozott, hmm ...
Az információnál a hölgynek ismét elmondtuk a sztorit, mondtuk neki, hívja le a "főfejest" hogy panaszt tegyünk, elmondjuk a problémánkat, mondta rendben. Pár perc múlva jött egy hölgy, elmondtuk neki is a sztorit, azt mondta tehetünk panaszt, stb .. stb ... de a postás nevét - telefonszámát nem adhatják ki! Mondom én, akkor miért mondták azt, hogy ma lehet vele beszélni telefonon - személyesen? Nő felhívta a kézbesítőt, kérdezte tőle a dolgokat, mi hogy volt, de a telefont nem adta oda nekünk, felmentünk az emeletre az "igazgatónak" bejelentést tenni, hogy mi történt, azt mondta kifogják vizsgálni a történteket, eljönnek a helyszínre, megnézik mi hogy van (levélszekrény, hova tehette a küldeményt, stb ... ) aztán 30napon belül értesítenek, de ha nem kerül elő a procim (amit kétlek hogy előkerül, hisz ha a postás lopta el, akkor hülye lenne oda adni) akkor csak kártérítést kapok, ami a feladási díj 15x-e, amivel kitörölhetem a seggem majd ...
Szóval most várunk ... -
szaszlaci
addikt
válasz
Genius007 #11195 üzenetére
Szerintem simán nem tudnak mit mondani, hát hebegnek-habognak. Legalábbis ebben bízom. Ha hétfőn nem érkezik meg, akkor cselekedj!
sasa311: egyetértek veled, pont hogy neki kellene a negatív, valaki rákeres a srácra, csak azt látja, írtak róla egy képernyőt, biztos nem jó arc..
-
EmberXY
veterán
válasz
Genius007 #11193 üzenetére
Én is utaltam erre a "súlyos hiba" kifejezéssel, bár távol álljon tőlem, hogy bárkit is gyanúsitgassak, vagy bármivel is vádoljak, de ami furcsa az furcsa.
Alaphelyzetben az ember nem is gondol erre az eshetőségre, mert ez már tényleg felháboritó. Ha a postán úgy tudják, hogy kézbesitve van, akkor elég valószinű, hogy "kézbesitette"...
Ha netán tényleg ezzel a helyzettel állsz szemben, még mindig vannak lehetőségeid, pl. az "aláirásod, amivel átvetted...", biztos nem hasonlit a tényleges aláirásodra, illetve ha otthagyta, akkor pedig elmarasztalhatják, mert nem megfelelő a levélszekrény, mégis otthagyta, mivel nagyobb értékű küldeményről van szó, esetleg gyanússá is válhat...
Remélem, sikerül megoldanod az ügyet. -
EmberXY
veterán
válasz
Genius007 #11191 üzenetére
"XY embertől...." , már megijedtem, hogy én vagyok...
Természetesen a félreértések elkerülése érdekében nem én vagyok az érintett, csak hozzászólni szeretnék.Sajnos úgy tűnik, hogy tényleg otthagyhatja a postás bizonyos esetben az ajánlott küldeményt..:
"Ajánlott különszolgáltatással feladott küldemény akkor kézbesíthető levélszekrény útján, ha a címzettnek, illetve meghatalmazottjának, helyettes átvevőjének történő személyes kézbesítési kísérlet eredménytelen volt, és a címhelyen a 15. §-ban foglaltaknak megfelelő levélszekrény található."
Ezek ismeretében van rá esély, hogy valóban otthagyta a levélszekrényben, és valaki kivette, én már jártam igy levéllel, bár az nem volt ajánlott..
Az már más kérdés, hogy mennyire volt eredménytelen a kézbesitési kisérlet... Erről a kézbesitő tud majd nyilatkozni, ha előkerül....
Ha a kézbesitő végezte a munkáját, és nem követett el hibát, esetleg súlyos hibát (bár fura, hogy az adott hölgy sem volt már bent, senki nem tudott semmit, és a kézbesitő sem jelent meg a megadott időben), akkor csak igy tűnhetett el.
Javaslom, hogy hétfőn mindenképpen járj utána a dolgoknak... -
Weaver
senior tag
válasz
Genius007 #6522 üzenetére
jah, hát ez lehetett volna az 5. , de ismét nincs igazság. mai világban senki nem nyel be ~30K veszteséget, érthető ha vki megpróbál szabadulni a rossz HW-től is. most kicsit megfordítottam a dolgot, pedig próbálok pártatlan maradni. eladja a lapot, max kap egy feketét, ahol 4 elfér, ott van helye egy 5.-nek is... ha meg nem fog madarat max visszaadja a pénzt, és eladja másnak. mit veszit? semmit. csak nyerhet.
-
törölt tag
válasz
Genius007 #6495 üzenetére
Tényleg, így teljes a dolog, djtooomi még mondta is, amikor kérdeztem a driver CD-t, hogy az Nálad van, mert Tied volt a lap.
(Egyébként nincs rá túl nagy szükség, mármint a driver CD-re
, ezért nem is kerestelek meg ezzel kapcsolatban.)
Az előéletéről tudtam, de arra semmi esetre sem számítottam, hogy a szemembe hazudik, többször, egymás után. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ez történt!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Genius007 #6498 üzenetére
Szerintem bátor egy gyerek...ha jól tudom még az.
Ha itt nem is lesz kidobva, vagy bannolva, mivel IPbann sem gyó mán, meg újraregel..
Aszondom megtalálja eccer zsák a foltját, ha nem is a fenti emberkék személyében, de rátalál olyanra, aki elöbb üt, aztán kérdez. (igaz az nem én leszek, mivel megválogatom kivel üzletelek, no meg békeszerető keresztény csávó vagyok) Törött álkapoccsal, törött kézzel meg magyarázkodhat, írkálhat a fórumba..
Ja mondom csak , hogy KIEMELT MODERÁTORI FIGYELMETélvez a topik!!
-
ktg3
őstag
válasz
Genius007 #2812 üzenetére
arbiter :én is lezsíroztam vele h megveszek tőle 19K-ért egy 1900gt-t
úgyvolt h aznap jön meg hív telefonon de semmi..
egyszer rámír msnen h nem tud jönni de előtte kevert 1-2 dolgot h ide kell emnnie meg oda..szerintem ez nem feketepont csak mondom h nem túl határozott
meg nem károsított -
Speed®
titán
válasz
Genius007 #2821 üzenetére
Ha annyiszor írtam volna ide ahányszor valakivel megszívtam, tele lenne a topik az írásaimmal. A kirívó eseteket szoktam csak "megörökíteni".
Arbiter konkrétan anyagi kárt nem okozott, ha eltekintek a telefonköltségről amit vele, és a meghiúsult üzlet kiküszöbölésére elpofáztam..
Most szolidarizáljak-fizessek kárpótlást neked/nektek?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest