- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
inkább a saját értelmiségi szintedet mért fel elgy ilyen hozzászólás után kérlek. engem hagyj békén. eddig sem volt érdemleges mondandók egymáshoz és eztán sem lesz. ha tudnál olvasni, akkor egyértelmű lenne, hogy rendeztük a dolgot.
most megint letiltom a püdet, a múltkori trágásságok után, most a tartalmi üresség miatt
üdv
-
Csigavér Barátom
Csak hogy tudd, tőlem lehet 50 fekete pontod is, akkor is bármikor szívfájdalom nélkül üzletelni fogok veled, Én asszem már ismerlek, és az eddigi üzletfelek közül mondhatom nyugodtan, hogy az egyik legkorrektebb emberke voltál, és remélem ez így is marad
Bár ezt nagyon sok emberről el tudnám mondani még természetesen
-
udi
őstag
A feketék már csak ilyenek...szaporodnak szaporodnak,és minnél több van hatványozottan szaporodnak.Én a pirosakat próbálom szaporitani de azokat bazi nehéz nevelgetni.Nagyon kényes jószágok.Sok sok munka és odafigyelés szükségeltetik hozzájuk..
u.i. senki pártjára nem akarok állni félreértés ne essék
-
greatchaos
addikt
kérlek, hogy kritizálsz... inkább magad háza táján keresgélj. a félreértést MI rendeztük, így elálltunk a rosszpontok adogatásától. de, ha belegondolok, korábban pont te nem voltál képes egyik ügyben egy bizonylatot linkelni, mert hamisítható vagy akármi... (ha jól emlékszem, bocsánat, ha nem). ha kicsit figyelmesen olvasnél vissza kicsit, akkor nagyon egyszerűen kiderül, hogy ki frissített...
püben adtam választ a megkeresésedre is. kérlek hagyd abba ezt a hangnemet, mert elég cinikus. csupán a saját érdekedben, és a szavad hitelességét merőrzendően.
üdvözlettel
-
magi20
senior tag
mindegy hagyjuk,sorry tárgytalan az írás nem izgat.-----ha ennyi ideje van erre,az LOL
azért hawk 1979--miért nem irt be hogy rá pár napra újból vagy először mittudomén,megkapta a pénzt.
szatesz,kapott egy fasza fülest--
nesa,kapott 2-őt hogy kiválogassa melyik jó.-----cuccot előre adtam,meg 1x-er találkánál vártam 1 órát,de sebaj:-)
bagira01--meg varga 911---egy ügyből 2 fekete,azért ez is furi,sebaj.---------aki egy 40k-s karit képtelen elküldeni,hogy legariztassam 1 hét alatt.--beszarás.
SEBAJ én vagyok a **** magi20---------------jelentem hattyúhalála megtörtént
Greatchaos,azért üzenem neked,hogy az értelmiségi szintet kb az tükrözi hogy utazol 150km-ert,és egy telefont képtelen vagy megereszteni,ezek után nem is tudom mit vár az ember,de most komolyan.aztán ha feketét kérnek neked,akkor amit eljátszottál az kinek,és milyen halála volt?
na bye,vigyél fel még 3-at .legyen már 10 bazzeg,--7 olyan gáz
[ Módosította: Racecam ]
-
shteer
titán
úgyis a középkorban vagytok
üzleti ügyek (és főleg a garancia) intézésében még te is ott tartaszelküldted a hátlapot ő viszont nem kapta meg. ezt azért tisztázni kellene vele, nemde? folyamatosan üzletelsz a ph!-n - gyakorlatilag kötelességed válaszolni az üzletfeleid üzeneteire. nem így gondolod?
-
törölt tag
Tegye súlyba a kisember a pofáját, s akkor beszéljen, amikor kérdezik. Jelen esetben jöjjön el ide, s magyarázza meg, hogy az ilyen állapotú cuccot miért is kellene cserélned.
De ezt úgysem tudja megmagyarázni, szóval ha így érkezett vissza a fejhallgató, nyugodtan megmondhatod neki, hogy a cserét elfelejtheti, s két hete van rá, hogy visszavegye, már ha kell neki ilyen állapotban.
-
Dudu67
tag
-
Ááá, ezzel sem a kutya játszott...
3-4 év után még ok lenne, hogy így néz ki, de fél év elteltével.
Egy biztos, hogy meg nem venném tőle még ha ingyen adná, akkor sem. Egy 90°C-os mosás után se jönne ki belőle a sok sz.r, ami beleragadt.
Látom a hajmosás még mindig nem divat bizonyos körökben. Sry a sráctól, de ez látszik a képeken. -
Mr X
veterán
"ez elötti prividben írtam hogy fel lett adva,és jelezd hogy megkaptad-e.-írtam is hogy simán levélként adtam.-ezután nemjön válasz,csak ez."
"ma feladom rózsaszín csekken a pénzt,és mint említettem venném a másik 2 kittet 10000ft-ért.-ezt a postot meg kérd kitörölni,mert ha ezért feketét kapok,amiért valszeg lenyúlta a postás,akkor *** kiverem a balhét.-álljon már meg a lovasút."
Most akkor feladtad, vagy ma adod fel?
-
greatchaos
addikt
nem azért, de komoly ember hogy adhat fel pénzt levélben??? - add fel rózsaszín csekken (mostantól), vagy akármin, de ne postán. körülbelül annyit ér, mintha kidobtad volna a kukába. a másik, meg hogy nincs visszajelzés. egy vacak rózsaszín csekket is alá kell írni, így nincs vita, ha aláírta, akkor megkapta, ha meg nem, akkor meg a postán a helyed. sztem nagyon felelőtlen vagy
szerk: ill két dolog is lehet még, hogy valaki hazudik, mert a levél feladását nem tudod te sem bizonyítani, illetve ő sem.
én egy ideje mindenképpen kérek (~10ft) értesítőt, hogy átvették-e csomagot, aztán nincs vita, mert valakinek alá kell írni a fecnit
-
Speed®
titán
Ha nem tudsz\akarsz beilleszkedni és megfelelni egy közösség elvárásainak, akkor nem kell erőltetni. Biztos vannak helyek ahol vevők erre a stílusra és emberek akiket nem zavar, de szerencsére a pH nem ilyen.
A lekezelő trágár stílus nem hinném, hogy előre visz akármilyen ügyben is
Nem először van\lesz ebből problémád, talán ideje lenne átgondolni a dolgot. -
Speed®
titán
Vegyél már picit vissza a trágár szövegből
Erre nem vevő senki itt szvsz.
A mondanivalóddal egyetértek valamelyest, de a forma ezt erősen lerontja.Másrészt aki 2008ban sima levélként ad fel KPt, azzal is gondok vannak.
A minimum az, hogy lapba hajtva ajánlottként, ha már feltétlenül muszáj.
De a rózsaszín csekk hasonló költségen sokkal biztonságosabb\gyorsabb.Hawk1979 "nyomja a galamb lelkemet." Akarod mondani sas lelked, nem?
-
Hawk1979
őstag
Most erre mit mondjak? Azt se tudod mennyi pénzt adtál fel?
És ha galambpostán kérem a pénzt akkor mi van? Belementél nem?
Na,ennek most így semmi értelmét nem látom,hogy szimultán irogassak ide is,meg a privire is.
Ha valami csoda folytán kapok pénzt,akkor majd írok,de nem akarom már magam ilyen baromsággal stresszelni.
És ezt a lekezelő hangnemet meg tartsd meg másnak,mert nem látszol nagyobbnak tőle....Amúgy nem kértem feketét,csak leírtam ide a pici bánatom,ami nyomja a galamb lelkemet.
-
cowboy_bebop
őstag
Na jó, tényleg utoljára: nem a haszonkulccsal van itt a gond, hanem a marha nagy haszonkulccsal (250% ugye).
A posta pedig már csak az 50 gramm alatti leveleknél van monopolhelyzetben (postatörvényben fenntartott szolgáltatások köre). 2011-re várható az EU-ban ennek a piacnak is a megnyitása (akár a szlovák postával is küldhetsz haza képeslapot a Balcsiról).
Na de ez már tényleg ultra-OFF, abba is hagytam. -
Mr X
veterán
ez nem megsértődés,nem 5éves vagyok.-nem is tudom hogy lehet ilyet feltételezni. -ebből is látszik,hogy az üzleti részét nem fogod megérteni.
Nem értem, mi köze az 'üzleti résznek' ahhoz, amit csinálsz.
jah és a legszánalmasabb,amikor uh de királynak tartja ezt a valami szart,és megvan elégedve a topik mikéntjével,és lényegével.
Én például meg vagyok elégedve vele. Nem mondom, hogy a lehető legjobb, de több, mint a semmi.
-
Mr X
veterán
Ha nem tetszik a rendszer, ne üzletelj itt. A feketéd ügyében nem foglalok állást. Viszont azért, mert te megsértődtél annakidején, még nem jogosít fel arra, hogy "azt írj be, amit akarsz". A faszláma szóért meg is érdemelted a ban-t.
Én nem kereskedni járok ide, de attól még megvan a véleményem az ebben a topicban előforduló esetekről.
Szánalmasnak tartom, hogy azt hiszed, ha állandóan idejársz panaszkodni a feketéd miatt, akkor törlődni fog. A stílusodon meg leszel kedves finomítani. Amíg én nem ebben a stílusban szólok hozzád, addig te se tedd.
-
törölt tag
"lényeg hogy ez itt egy kisebb baráti társaság,és nekik ne legyen" -igen, ezt valahogy én is így érzem......
(Valahogy senki nem jött oda hozzám, azt mondani, bocs, teljesen alaptalanul vádoltalak meg, hogy te rágalmaztál meg, mert kiderült hogy mégis más volt az ip cim...Pedig, kifejezettem kértem illetékeseket, hogy nézzenek utána annak az ip-nek...
Sem azzal, hogy bárki esetleg szólt volna a bennfentes illetőnek emiatt, hogy talán mégsem kellene alaptalanul vádaskodni...- a lényeg, hogy az egyéként jogos feketéje törölve legyen, legyen megideologizálva a dolog...) Nem baj, fehér ember nem felejt, ki mint vet, úgy arat....Üdv.
Sanyi -
beltram
tag
-
beltram
tag
"sry de nem te szóltál be hogy nemtudok magyarul?"
Nem tudom, hogy ki szólt be (nem én voltam az), de a hozzászólásaidat olvasva megértem.
"tudtommal nem neked írtam a választ,de lehet azóta te ő lettél."
Ez egy kicsit zavaros nekem, ne haragudj, de nem tudom értelmezni ezt a mondatot, de biztosan bennem van a hiba. -
beltram
tag
Nem tudom, hogy te mennyi üzletet kötöttél eddig, de ugyanúgy neked sem lehet fogalmad arról, hogy én mennyit kötöttem akár a ph-n, akár azon kívül. Egyedül a véleményemet írtam le arról, a "tudnék, de nem árulom el" hozzáállásról, ami a feszültség keltésén kívül nem sokra jó, hidd el.
Én -veled ellentétben- nem kezellek le, mivel nem ismerlek, úgy látom ezt neked nem sikerült még megtanulnod. -
vepe
őstag
ne idegeskedj magi
..nekem is volt múltkor egy kis szóváltásom néhány taggal itt ebben a topikban,egy ram eladással kapcsolatban...akkor én voltam a szemét,stb, hogy gariba nem veszem vissza a cuccot...ez már jóval több, mint 1 hónapja történt...ami végül is azzal zárult, hogy a cucc hibátlan(ez is kérdéses volt egyes emberek szemében), és, hogy visszaküldi,én eladom és abból visszakapja a pénzt...na azóta is küldi...én közben meg szerveztem az eladását,hogy minél hamarább visszakapja a pénzét...persze az előtt a tag előtt, akinek ígértem magyarázkodtam 2 hétig...nem csináltam csöppet sem segget a számból...akkor ugye a gar volt a lényeg, ahhoz képest egy levelet nem kaptam, hogy most mi is a helyzet....na mind1 kikellett öntenem a szívem
, mert, akkor sz@rul esett, amiket ide írt néhány ph-s...ezekután felvetődik bennem, ha valamikor vissza is jönne a cucc, foglalkozzam-e az eladásával, mert egy gariba visszaküldött cuccot nem illik előtte x hónapig használni..szerintem legalább is....
-
old gray
addikt
-
poffsoft
veterán
a privikre mondtam, nem a mai hsz-eidre. És a fórum azért van, hogy elmondhassa mindenki a véleményét, ezzel semmi gond nincsen, ne fogd vissza magad!
Most sem mondhatok mást, nem én adtam a feketét, de valóban én írtam be, a továbbiak érdekében várjuk meg a két delikvenst, jó? -
poffsoft
veterán
saját privit idéznék:
poffsoft privát üzenete magi20 számára Törlés 2008-04-13 19:41:05
nem kaptál tőlem negatívot akkor sem, meg annó sem.
Ha úgy érzed, jogosan adsz egy feketepontot, adjál.
Igazad van, nem követtelek meg , csak miután szóltál. Ezért add a második feketét, kérlek!
És jól látod, leginkább a stílussal van baj.Greatchaos javaslata [link]
szerintem megoldaná a problémát.Nem tudom, az illetékeseket /Bagira01 és varga911/ értesítette-e valaki?
Ha nem, megteszem n, ha csak ezért nem tudjuk lezárni az ügyet.
-
greatchaos
addikt
továbbra is mondom, nem én vittem fel a pontot, velük tudod tisztázni a dolgot.
poffsoft: ha tévedésből került fel a pont, akkor természetesen van mód az orvoslásra. arra nincs, hogy idevel a gubancot rendezeik, azátn hónapok után jönnek, hogy jah bocs, de nem is úgy gondoltam meg miegymás. erre nem vonatkozik. ha tévedésből kerül fel, akkor természetesen igen.
-
greatchaos
addikt
azt ajánlom, hogy mind bagira, mind pedig varga írja be, hogy nem jár a fekete, akkor kitörlöm. azaz azt írja be, hogy feketének akarta írva, vagy nem. ezt ajánlom. vagy elfogadod, vagy enm, de többet nem tehetek. utána terméeszetesen, ha úgy alakul, akkor ki tom törölni a pontot
-
Mr X
veterán
"nem egyszerűen ti azt hiszitek hogy a ph-körül forog az ember élete."
Ez nem így van, de az eladással te vállaltál bizonyos kötelezettségeket, amik alól most kibújni próbálsz. A költözés gyenge kifogás. Gondolom a pénzt nem úgy kérted, hogy átveszed, ha ráérsz.
"Küldje le és elintézem,meddig kell még ezen a gittet rágni?de ha a nagyker azt mondja hogy nem,akkor én azzal nemtudok mit kezdeni.-azért ez remélem érthető.!
Talán te vagy a nagyker, hogy előre pontosan tudod a válaszukat? Vagy esetleg már megpróbáltad kicseréltetni velük? Visszadobták, és inkább itt adtad el?
"Jó hogy nem te alakítod a fekete pontos rendszert.-------aminek alapból is sok értelme van,de ezt is már áttárgyaltuk párszor."
Szerintem is jó, mert speciel én ilyen hozzáállással az apróhirdetések közelébe sem engednélek. Ahogy látom, neked is addig fontos az üzlet, amíg nincs gond. Ha valami beüt, akkor meg megy a melléduma.
Egyébként a múltkori esetednél sem voltál te olyan ártatlan...
-
Mr X
veterán
Ne is haragudj, de már a tapló stílusod miatt járna neked az a fekete...
Eladtál valamit, a vevőnek gondja van vele. Szerintem illene foglalkoznod vele, még akkor is, ha szerinted nem hibás. De te csak kifogásokat keresel, és beszólogatsz másoknak...
Azt hiszem, erre mondják, hogy no comment.
-
Bagira01
veterán
Na figyelj ide nem tudom hogy lógtál a ph-n költözködés közbe, de nem is érdekel. Nincs jogod senkit becsmérelni. Azt hiszem én nem ócsároltalak téged. Annyit igazán megtehettél volna, hogy rámírsz, hogy majd jelentkezem, attól, hogy jól letámadsz minket attól még nem lesz igazad. Én beírtam ide gondolván erre csak reagálsz(így is lett)
-
Realradical
őstag
Az a lényeg, hogy nincs gondolkodás. Szerinted amikor átrágtam 9000+ hszt gondolkodtam?
Próbáltam azokra figyelni akik visszavonták a negatív értékelést és annyi a többit képtelenség volt megoldani.
Tulajdonképpen az oldalon is annyi van, hogy ennek a két fórumnak az összesített mása. ítélőbizottság kialakítását nemigen lehet megvalósítani, mert valaki úgyis lesz aki nem ismeri el az "un. fennhatóságot" (még leírni is nonszensz) maximum ha híres megbecsült PH! tagok vállalnák. De ha vannak kreatív ötleteid szólj.
Az "ez így szar" kinyilatkoztatásoknak nem sok értelme van, senkinek oldja meg a gondját.
-
Realradical
őstag
Senki nem akadályoz, hogy jobbá tedd a rendszert. Említettem már régebben, hogy ha valaki hajlandó akár egy sima txt-be kiszortírozni tipus szerint a "szavazatokat" az eddigi hsz-ekből, én vállalom, hogy felviszem és hozzáalakítom az oldalt.
Nekem erre nincs se időm se energiám. Amikor visszamenőleg összeszedtem mindent alap nélkül az kb. 1 hét volt, talán kettő.
-
törölt tag
Nos, engem csak ami zavar, 2006óta üzletelek itt, és mindig tartottam az adott szavam. Ez látszik is a pozitiv-negativ visszajelzés arányán. (nem beszélve, hogy nagyon sokan, akik a 2.8as procikat vették, nem irtak be pozitiv visszajelzést, mert nem tartottam fontosnak megemliteni nekik)
De az, már zavaró, hogy számomra egy olyan valaki, aki nem is vásárolt, és a privikből bizonyithatóan az ő visszalépése miatt nem jött létre üzlet, és kicsinyes bosszút állva hatalmával visszaélve ad egy feketét, ez gusztustalan szerintem.
Ha elbuktad a garit, azt tényleg sajnálom, minden irónia nélkül. De igy pláne nem értem, ez esetben hogy miért nem telefonáltál, hogy mikor vinnéd, amikor sürgős... -
Realradical
őstag
Én elvileg arra készítettem ezt a rendszert, hogy meg legyen jelölve az akivel rosszul lehet járni. Az hogy az ehhez hasonló esetekre "büntetésképp" nekiálltak vérpistikék használni sajnálatos. Elvileg egy excel táblával akartam kezdeni és azt feltölteni a jónépnek....csak ezt egyszerűbb volt megvalósítani mint később rájöttem.
Árnyalni a rendszert nem érdemes már sajnos, egyrészt nagy meló, másrészt készül a PH! saját rendszere. -
törölt tag
Magi, amikor belépek a ph-ra, megnézem a privátokat.
Ez esetben a sztori, hogy délután küldött egy privit, hogy kb. 3óra mulva jó lenne-e a találkozó.
Mikor beléptem legközelebb, válaszoltam is.
Kitartok amellett, hogy a jogos feketének van helye, az alaptalannak nincsen.
Ez esetben alaptalannak tartom. -
-
qw78er89
aktív tag
Szia!
Bocs, hogy beleszólok, de talán az lehetne megoldás, hogy amennyiben valaki itt vásárol a PH!-n valakitől, akkor legyen köteles a megfelelő topicban jelezni az üzlet értékelését, így minden eladó/vevő tudna tájékozódni a másik félről és azért látva a te számaidat 300 korrekt üzlet esetén elég sok kell ahhoz, hogy valakit ne tekintsenek megbízhatónak! De aki 10-ből 5-t problémásan kezel, netalán nem is jön létre miatta a boltolás, az meg megkapja a saját értékelését!
Szal, ha valaki tud írni több hsz-t privit, amikor kell valami, az tud két sort írni oda is, ahova szerinte az eladó tartozik!
Bár lehet hülyeség...
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest