- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
tőlem meg jeni kapna egyet. egy nagyobbfajtát.
sorolnám is a reális okokat (nem értem ezalatt azt, h pl. a szeme sem áll jól, vagy milyen reakciót vált ki belőlem a nickneve. )
- hirdetett 1 db fényképezőgép vázat, én ezzel kapcs érdeklődtem, ő megpróbálta az összes tartozékát elsózni nekem (ez kicsit idegesítő, de belefér)
- kicsit hisztizett, amiért nem akarom reális áron megvenni az általa nagy becsben tartott dolgokat (itt már kezdtem kiakadni)
-a valós használat mértéke nagyobb volt az ő által váltig állított értéknél (nem annyi képet készítettek vele mint állította, hanem közel dupláját)
- bejelentette(18:21kor), hogy vagy elviszem aznap este, vagy másnapra már sokkal többet kér érte (ez a dedós árpolitika nem tudom kinél működik... )
- megegyeztünk, hogy elhozza a cuccát (váz+alapobjektív), szemrevételezem, majd talán megvásárolom.
- az időpont-, helyegyeztetésnél is gondok voltak, állítása szerint dolgozott volna a megbeszélt időpontban - majd mikor mondtam hogy ha lesz fél óra szünete üzletelhetünk - kiderült szabadságon van.
- teszkós szatyorban, mindenféle papír nélkül nélkül hozta el a géphez az objektívet, amivel is nekem ez az összeállítás már nem érte meg a 100x ezer forintot...
- a telefonszámomat megadtam neki a gyorsabb ügyintézés érdekében, ő erre nem volt képes. szerintem ez így nem korrekt. (bármi közbejöhet nekem is, nemcsak neki)"Az ajánlatát ő tette meg és elfogadtam.A megbeszélt helyen és időpontban ott voltam."
ajánlatot valóban én tettem, de gondolom semmire sem köteleztem magam ezzel.
"Nem is volt szándékában fizetni.Semmi késztetést nem mutatott arra nézve,hogy vásárolni akarna."
nem, mert miután mindenféle papír nélkül, egy szatyorban megláttam az objektívet elment a kedvem a vásárlástól. ha semmiféle késztetést nem éreztem volna, nem hívom oda teljesen feleslegesen, értelmetlenül. nem ilyen kicsinyes módon szeretnék kitolni embertársaimmal.
"Ha nem akar vásárolni egyszerű lett volna ha 2 órával korábban oda szól,hogy nincs pénzem rá,vagy elállok a vételtől."
ha esetleg megadott volna valamiféle telefonszámot...
"Nem az zavar,hogy nem vette meg a terméket,hanem az,hogy ugráltatót engem és kitudja kiket még."
igen, egy eladónál mindig felmerül ez a probléma, ha valami okból kifolyólag kifogás merül fel az árujával kapcsolatban... egyébként csak téged "ugráltattalak" még eddig. a következő delikvens Debrecenből jön BP.-re majd a kedvemért, lehet hogy minden további nélkül vele is ilyen aljasul ki fogok tolni. remélem érzed a szarkazmust a szavaimban. persze csak ha kifogás merül fel az árujával kapcsolatban.lehetne itt folytatni a sárdobálást hogy ő így, én meg úgy, ő rágalmazott, én meg hazudtam, neki kettéáll a füle, nekem meg zöld az orrom, de szerintem ez már senkit nem fog érdekelni, és senki nem fog igazságot tenni közöttünk.
és ennyi. elmondtuk sirámainkat, talán meghallgatásra találnak.
coito ergo sum...
-
Insolent
aktív tag
A károm az 17000 Ft..
És nincs mindennap ennyi pénzem.. nem 1-2 ezer forintos tétel mert akkor nem érdekelne.
Igazából az a bosszantó hogy a nagy büdös semmire adott garanciát. Az Ő életfelfogása szerint garancia csak akkor van ha a termék nem hibás, és csak akkor venné vissza.
Nekem sem az a hobbim hogy hibás ramokat vásárolgatok aztán meg ide írogatok. Volt jó pár bizniszem itt PH-n és még soha nem találkoztam ilyen vagy ehhez hasonló nem is tudom minek nevezzem dologgal.
Az is elég durva. De érted 6 pirosa van és nem tegnap regisztrált úgy gondoltam hogy még valamelyest megbízható. Én sem kapok minden sikeres bizniszért piros pontot vagy nem írják be nem tudom, nem követem nyomon őket.
Szerintem így jártam. Mert nemhogy a ramokat nem gariztatja le a srác , de még a pénzemnek is annyi." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
Sérülés áhh dehogy.
Azt mondta, hogy újak a ramok, csak próbára voltak kibontva.
De kérdeztem tőle hogy nála mi a próba?! Erre nem reagált.
Nálam az nem számít próbának, hogy beteszem a gépbe és elindul vele akkor jó ha nem indul akkor nem jó.Minimum egy memteszt. De ezt láthatod is a HSZ-emben.
Azt kéne de még azt sem mondta hogy itt a garilevél erigy vidd be az iponba és gariztasd le.
Amúgy írtam már én is ezt neki hogy gariztassa le az iponba.
Inkább kitér az ilyen jellegű kérdések alól." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
I_Am
veterán
Van egy sorszáma minden ramnak, gondolom a matricák csak nem lettek lekapargatva róla...
Ha ez rajta van, amivel az árukészleten belül is azonosítják őket, akkor a rendszerben meg lehet nézni, hogy bent van-e még raktárkészleten, vagy le lett róla húzva. Ha le lett húzva, akkor általában a nyilvántartó rendszerek kapcsolják azt is miért, tehát ha vásárolva lett akkor a számlát. Igy nem kell semmilyen papír a garihoz. Ezt egyik bolt sem mondja el, mert kicsit macerás utána járni a rendszeren belül. De kötelességük, ha a vevő bemegy.
Amennyiben lopott az áru, akkor legalább az eladó megkapja a jussát, ha már arra képtelen volt, hogy segítő jobbot nyújtson miután átvert valakit.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Jézus1969
tag
ildi6300 fórumtársnak adnék fekete pontot egy "walkman matricát" vettem volna tőle előre is küldtem a pénzt kb egy hónapja de nem küldi a matricát és apénztse vissza azt irja mindig hogy nincs ideje bemenni a postára ,már visszasem ir. nem tudom hogy mit tegyek?
nem az 500ftmiatt de hogy lehet ilyen becstelen valaki ? akkor mondta volna azthogy ne küldjem neki a pénzt mert nem megy postára. erről enyit.komolytalan gyerekek kiméljenek!!!
-
akoska23
aktív tag
Ez igaz de ugy gondoltam megadom az esélyt mindenkinek.Én már több mint 2 éve vagyok regisztrálva adtam vettem itt egy pár dolgot(én is voltam ujonc.....igaz még most is az vagyok)de eddig még nem találkoztam itt a PH-n ilyennel."változik a világ"Majd legközeelebb jobban vigyázok.Nem is az anyagi kár miatt de elfért volna egy bocsánatkérés..........
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Akibooy
tag
Szia!
Igen, ott értékelte Ő az eladót, miután megvette a kijelzőhibás telefont.
tehát egyértelműen tudott a hibás kijelzőről mielőtt eladta nekem a telefont, hiszen ez több mint egy hónappal a mi adás-vételünk előtt volt.Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Akibooy
tag
Visszavásárlásról nem esett szó, P.Ü.-ben kérdeztem meg hogy milyen módon kívánja rendezni a kijelző árát. Erre nem reagált, bár azóta már belépett. Ez ugyan nem jelenti azt hogy el is olvasta az üzenetet, de nem volt válasz.
Ilyen hozzáállás után nem hinném hogy bármelyik is valóra válik.
mivel már több mint egy hónapja kijelzőt keresett az uriember a telóhoz, nem vagyok benne biztos hogy csak annyi a baja...ez csak az után derül ki hogy veszek egy kijelzőt, kifizetem a postaköltségét, és beépítem.
mindenesetre bármi is a végkifejlet, attól még átverés volt alapból...
Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
FlasH-BacK
senior tag
Idéznék a topik első hozzászólásából:
"Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
- bejelentő posztja
- bejelentett esetleges válasza"Igaz, ettől már én is eltértem, mert nem itt kéne vitázni, de az én válaszomra Illusion is itt válaszolt...
Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest