- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
sasa311 #12954 üzenetére
Tisztelettel!
Én elakartam adni a terméket,de miért ne hirdethetnék meg egy terméket több oldalon is...?
Ha elszeretnél adni egy adott terméket és többen is érdeklődnek rá, akkor nem annak adod el aki többet adja érte...?
Én korrekten tájékoztattam a vevőt, hogy még várni szeretnék az eladással, amikor máshol eladtam akkor az ígéretemhez híven korrekten tájékoztattam róla hogy már nem aktuális a dolog...
(Természetesen ha valakivel már fixen megbeszéltem az eladást akkor nem fogom neki azt mondani hogy másnak adom el mert ő többet ad érte...)Ezenfelül elég lekezelő volt a "Kedves" vevő stílusa a levelezésünk elejétől fogva holott én okot nem adtam rá...
Nem egy pozitív értékelésem van az oldalon, én úgy gondolom, hogy amióta tagja vagyok ennek a közösségnek én korrekt voltam mindenkivel, soha senkit sem csaptam be és tartottam magamat a megbeszélt dolgokhoz...Negatívot meg az emberke igen érdekes stílusa miatt adtam neki, erre okot én nem adtam neki...!!!
-
J.R.Ewing
tag
válasz
sasa311 #11198 üzenetére
Megkérdezted adja-e annyiért amennyiért te vinnéd, nem adta. Itt az alku lezárult
látom nem értetted.
megkérdeztem adja-e 6500-ért, de ő 7000-t mondott. oké, ezzel semmi baj, mondja azt, hogy annyiért nem adja. de ő azt mondta pár üzenetváltás után, hogy oké, alszik rá egyet. ezzel sincs semmi baj. tehát nem azt mondta, hogy bocs, 7000 alatt semmiképpen, akkor inkább itt rohad meg nálam a polcon. ez korrekt lett volna.aztán másnap nem hívott, ahogy megígérte, hanem este már azzal jött, hogy jujj már jöttek érte árában. oké még ezzel sem lenne gond, eladta árában.
csak aztán kiderült, hogy nem adta el, tehát HAZUDOTT.
még ezt is leszarnám, ha utána tök véletlenül nem találnék rá erre a szánalomra aproneten és expresszen, és amikor felhívom, nem azt mondta volna, hogy MEGVAN, de nem ér rá hétvégén. közben meg a korábban emailben elküldött érdeklődésemre pedig szintén azt válaszolja, hogy MEGVAN, és akár szombaton(azaz hétvégén) is találkozhatunk, tehát a telefonban is HAZUDOTT.
én is elküldtelek volna a búbánatba ha elkezdesz kioktatni róla, hogy miért adjam a saját - akár használt - cuccomat nem annyiért, mint amennyiért gondolom.
mondom nem érted. ha azt mondta volna, hogy húzzak a búsba, mert annyiért nem adja oda, akkor igazad lenne. de ő nem ezt tette, hanem igazat adott nekem, hogy tényleg milyen gyorsan esnek az árak, és tényleg hónapok óta nem tudja eladni, ezért elgondolkodik rajta. megsúgom, elvittem volna 7000ért is, ha másnap azzal hív fel, hogy csak annyiba megy.de nem így történt...
nehogy már az legyen a baj, hogy az ember alkudni próbál egy használt cuccra, és az, aki hazudozik és átbassza a másikat, az meg OK...
de a csúcs, a mai emailje a srácnak.
Nah akkor most olvasd el amit írtál és nézd meg ki a szar alak mert ez amit leírtál szerintem azon felül,hogy szánalmas másrészen beteges is de sebaj, légy boldog az új routerredel, de remélem soha senkiben nemfogsz tudni megbizni és keserű egy szar életed lesz. Ja és még erősebben olvasd át, hogy ki a kamusabb. Nem baj én még ha nem is tudom eladni amit kétlek, de ha mégis és csak 6ezerér én akkoris nyugottan élek mert van kiben biznom és nem ilyen szar alak vagyok mint te. Gondolom azt nem kell említenemha továbbiakban felhívsz és köthető a nevedhez a szám vagy bizonyítható,hogy te hivogatsz a rendőrségi feljelentés megérhet, zaklatás miatt stb ha jól tudom a PH kiad minden szükséges adatot ehhez is. Na és akkor most még egyszer olvasd át amit írtál és nézd meg ki a szar alak.Ja és ne is gondolkodj el azon,hogy talán azért nem ér rá az ember mert van programja, de ha valaki olyan helye ír ami útba esik nem gond, de tudod mit nem fogok egy ilyen szar alaknak magyarázkodni.
normális az ilyen? miért hivogatnám? zaklatás? rendőrség? mi van ezzel? szar, amikor az ember ennyire becinkelődik, és nem tudja elviselni, hanem elkezd vagdalkozni és fenyegetőzni...
ahelyett, hogy bocsánatot kérne, hogy hazudozott...amúgy miért hívnám fel? ez teljesen hülye... 1x hívtam, akkor is hazudott...
-
Az-X
őstag
válasz
sasa311 #9315 üzenetére
Köszi a válaszokat, most már egyértelmű, hogy bot. Ha írok neki mindig ugyanazt a választ kapom:
Thanks for your mail....As i want to pay you quickly,Kindly let me have your full details so
that i can be able to make the payment Tomorrow without any problem.Bank Name:
Bank Address:
Account Holder's Name:
Account Number:
Swift Code:Looking forward to hear from you.
Thanks
Mail cím: will_morrion55th@yahoo.com
Feladó: Will Morrion -
norb55
őstag
válasz
sasa311 #7926 üzenetére
nagy hiba pedid azzal gyorsabb volna.
nah de akkor is én megrendelem a cuccut tegyük fel 3 napot várnak hogy több cucc összegyüljön,elindul magyarország fele hallandiánál 2 nap maximum, vonattal vagy kamionnal központi raktárba 1 nap onnan kb 3 nap alatt kiszálítják a megfelelő helyre ,postára.
maximum 9 nap és itt kell lennie a csomagnak USA-ból. ha csak a termék nincs raktáron
-
Muton
addikt
válasz
sasa311 #7905 üzenetére
nekem elemlámpa az usából 11 nap alatt jött meg a sima (legolcsóbb, aka free shippingel) csomagban. egy román srácnak meg egy héten belül.
szóval ha a cucc raktáron van és rendelés után max másnap indítják, akkor sem lehet több, mint 2 hét, max 3.illetve volt valami időtérkép, h usán belül, h ha biciklivel is viszi a postás, akkor is átér az egyik parttól a másikig 5 nap alatt a csomag. onnan hajó 3 nap, 6 nap alatt meg csak kihozzák az eu-ban
-
balazs_t
tag
válasz
sasa311 #7860 üzenetére
Telejesen igazad van!!
oda is akartam írni zárójelben, csak már nem tudtam többet módosítani, aztán gondoltam így címszavakban így is elég lesz. De az igazsághoz ez is hozzátartozik!!!!
Köszi.(Természetesen nekem is van egy nagyon erős gyanúm, a stílus és a hangnem mindent elárul
de még azért megvárnám a további fejleményeket, mert itt valaki nagyon durván hazudik bele a képünkbe. Lehet hogy így születnek a politikusok
)
-
Kostis74
csendes tag
válasz
sasa311 #7865 üzenetére
Kedves sasa így név nélkűl,engem nemhajtott fel senki valóban üzleteltem az emberrel és jó terméket kaptam!Vagyhailyen kemény arc vagy és kiírtad a nevem te is vállalod akkor nem!
Amúgymeg semmi bajom veled,csak ne kostólgass
Tehát nemvagyok védőszent maradjunk annyiban!!! -
ferkow11
csendes tag
válasz
sasa311 #7744 üzenetére
És ki mondta azt hogy én nem veszem vissza?????Csak ő többet akar kihozni a dologból mint amennyi járna neki...!!!Én mondtam aztis neki h megcsináltatom vagy visszaveszem!!!Nem ő eröltettte hanem én mondtam neki!!!!!!Amugy meg én 14 leszek öcsém 12.. eről ennyit!amint itt a telo leváltom de ha behuznak akkor jöttök ti is kihallgatásra!üdv
-
Spanish007
csendes tag
válasz
sasa311 #7603 üzenetére
Holnap mindenféleképpen bemegyek a rendőrségre.És megkérdem mi ilyenkor a teendő.Ugyanis még nálam van az a videókártya amit küldött a szar 8600gts.Ezzel nem tudom jelenleg mit csináljak.Mert ha visszaküldöm akkor még ez se lesz.Erről is vannak tanuim,hogy nem működött "megfelelően"ahogy meg volt itt hirdetve.Még aznap amikor kiderült,hogy serceg bevittem egy szervizbe,hogy vizsgálják be.És csak utánna hívtam fel ezt a pöcst amikor már biztos voltam a dolgomban.
Egyébként nem lehet itt megnézni valahogy ,hogy ki adott neki piros pontot?
Mert ITT nézegettem de nem találtam semmi adatot,hogy ki értékelte pozitívan.Esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni?
-
Spanish007
csendes tag
válasz
sasa311 #7583 üzenetére
Szia
1db Asus EN7300TC512Mb-os videókarit mindennel együtt kb 5000Ft
1db PixelView Tv/Fm Tunerkártyát. kb 3500FTelső utalás 8500Ft
Második utalás 4000Ft
=21000FtA 8600GTS-t ő küldte azért adtam neki a kártyákat +8500Ft-ot.Amikor kiderült ,hogy szar,és eltudtam érni felajánlotta egy MSI 7900GTO cseréjét de erre fizetnem kellett 4000Ft-ot.Mondtam neki szerdán,amikor elutaltam a pénzt(4000Ft-ot) küldöm a 8600GTS-t is.Ő erre a következőt válaszolta:
"Hadjad,nem kell mert nem leszek itthon amikor hoznák mert el kell utaznom,csak a pénzt utald át az a lényeg hogy a számlán legyen és feladom a csomagot,a videókártyát meg elküldöd amikor hazaértem"Elutaltam a pénzt és azóta se hallottam felőle.
Az lesz ,hogy szerdán feladom a megírt levelemet elsőbbségivel ajánlottan a postára így ha tényleg elutazott csütörtökre otthon van addigra meg odaér a levél.Adok neki 48órát ,hogy felkeressen telefonon,ha nem utánna megyek a rendőrségre.Addig próbálkozom a telefonnal meg az e-mailekkel hátha eltudom érni valahogy.
Köszönöm sasa a te segitségedet is.
Üdv
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sasa311 #7198 üzenetére
Ha én kirakok a forumomon reggeléshez kötve egy olyan irományt hogy megölhetlek és a belednél fogva lógathatlak fel a parlament zászlórúdjára ha leokézod és te leokézod akkor azt hiszed attól én még megtehetem?
Nem tehetnéd meg akkor sem, mert az egyéni akaratautonómiát üti egy sokkal erősebb érdek, az emberi élet büntetőjogi védelme.
-
Rive
veterán
De a szopatást pontosan te okozod azzal, hogy ''0'' azaz nulla árukészleted van és kened a sarat a nagykerre / beszállítóra, hogy a gonosz multi hónapok alatt gariz neked...
Ahogy már mások is írták: vagy ez olcsón, vagy fizeted szépen az árba beépítve az árukészlet fenntartásának költségeit akkor is, ha tkp. semmi hasznod belőle, mert amit megkapsz, az történetesen működik.
Ha a vevők előre tudják a dolgot, akkor a garis ügyek efféle intézésével fórumon belül nincs gond. -
magi20
senior tag
Azért ez a készletes dolog::::::: ne hülyéskedj már, itt ph-n aki bazáros,és készlettel dolgozik,az vagy kurva jóban van a nagykeressel,pl a főnökkel,és kapott egy kis árút ingyen,vagy 2-3 hét múlva kell majd kifizetnie,de szinte 100%-hogy azok rajta maradt cuccok=készlet.!!!
Nagyon sok boltnak még ha van is készlete,és látom is hogy készleten van pl az az alaplap,amit vittem gariztatni,és mégsem kaptam cserét,csak 2 hét múlva----------és nem húzza ki az ember az asztal mögül a kis köcsög éppen vmelyik pasit,aki éppen szopatni akar direkt.
Mert azért az a kivizsgálás hogy jó-e a lap nem 2 hétig tart,plussz én még tudtam is hogy túlfesz miatt mennt tönkre)
Azért ne haragudjatok de ezzel a gariztatással picit el vagytok tévedve,és pl lehet hogy Mikádót sem kellett volna ennyire basztatni,mert mi van akkor ha a buzi nagyker őt is szopatta éppen? -
ricsi99
addikt
Árukészletéhez ,vagy hogy ő hogy oldja meg a a garis kérdést szerintem nekünk nem sok közünk van, ő sem kérdezi hogy miből vásároljuk meg tőle az adott terméket.
Ha a vevőt tájékoztatja kellő képen az adott helyzetről ,és meg tudnak eggyezni,szerintem semmi gond.
És eddig úgy láttam sikeresen megoldotta ezeket a dolgokat, mivel még kirívoan nagy hibát nem (természetesen mindenki nem lehet 100% ig elégedett) olvastam róla -
Hammon Serra
senior tag
Igaz, hogy nincs boltom, de mindent megpróbálok elkövetni annak érdekében, hogyha neked valami bedöglik, akkor tudjak adni helyette mást.Legalább addig amíg meg nem jön a garis cuccod.(ezt melyik bolt csinálja meg
)
És ezt nyugodtan megkérdezheted egy pár sráctól.
Sajna most egy jó pár dolgot el kellett adnom azok közűl, mert sz@rúl megy a bóóót,de nem hiszem, hogy bárkit is szopatnék ezzel.
És amint lehetőségem rá bevásárolok megint minden termékből egyet-egyet
[Szerkesztve] -
gban
veterán
Jelen esetben senki mellett nem állok, ami ritka, mert mindig el tudom dönteni hogy kinek adok igazat, de jelen esetben a véleményem a következő.
1. Aki csak ''közvetítő'' az általában pont ezért adja olcsóbban a cuccát, mint a boltok, és aki tőlük vásárol, az tisztában is van nagyjából ezzel.
2. A Mistralnak van is árukészlete, meg nem is közvetítő, a garoztatásukról mégis legendák keringenek, és ez nem egyedüli ahogy hallani.
Tehát valamit valamiért.
Aki olcsóbban akar vásárolni, annak feltehetően jó oka van erre (pl. a pénztárcája), őt is lehetne szidni hogy na így jártá öcsém me sajnáltál rá még 500at, meg az eladót is hogy nem mondta el minden vevőnek, hogy 100ból 1 termék besz@rik, és annak a gariztatása 8 esélyes, lehet hogy 1 nap, lehet hogy 10 lehet hogy sosem kap cserét és folytathatnám.
Szóval szerintem az egész azon múlik hogy a felek megpróbálnak-e mindent megtenni a közös nevezőre jutásért vagy sem, azaz az eladó igyekszik teljesíteni a csalódott vevő igényeit, a vevő meg megérti hogy a gar a 2 hét után tönkrement terméknél NEM azonnali pénzvisszafizetést jelent (ezt most nem a fenti ricsi99 - Mikádó történetre írom) hanem az esetek nagy részében javítási kötelezettséget, ami elhúzódhat sajnos, és a gyártó eldönti, hogy meg tudja-e javítani, vagy ad újat. -
harry
veterán
Pff miért kéne, hogy legyen árukészlete, ha egyszer nem is bolt (amit amúgy nem is állított)? De szerinted egy boltban mindig, mindenből van egy cseredarab? Ha meg nem, akkor tök ugyan ez a helyzet, csak akkor a másik darabot ott a polcról emelik le, Hammon meg a beszállító polcáról. Ha Hammon nem tudja kicserélni a lapot ugyan olyanra, mert nincs beszálítónál, akkor egy bolt sem tudja, szóval hülyeséget beszélsz.
De ezekkel tisztában kell hogy legyen az, aki nála vásárol. -
g@bo
nagyúr
csak úgy mondtam, Mikádó esete szvsz nem az utolsó itt....
nemrég szájtépést kaptam egy fórumtárstól, mikor ledegradáltam a szóbeli garanciáját, nagymennyiségű ramot árul...
addig finom a biznic, amig csilingel a haszon, de pl. 1 év múlva - mikor se híre se hamva a seftpénznek - már büdi, a garanciális ügyintézéssel járó munka, márha egyáltalán van hol gariztatni....
[Szerkesztve] -
siskin
tag
A cím alapján nincs egy szolgáltatónál se bejelentett telefon...Attól még titkosítva lehet.Sőt 1000% hogy van is.Levelet lehetne írni,hacsak éppen nem a kisgyerek van otthon és mielőtt a szülei hazaérnek,megeszi és azóta ki is sz@rta a levelet.
Csütörtökön szabadnapos vagyok,beballagok a rendőrségre és feljelentem mint csalót.Ennyi.(Remélem olvassa ezt)Priviben már kerestek meg hogy őket is átqrta,mindenkit bíztatok hogy tegyen hasonló képpen.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest