- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
spectacularr #5368 üzenetére
akkor vezessük be a fefér pontot is, abszolutértékben 0 értékkel.....
itt a képletem is , alul -
biker
nagyúr
válasz
spectacularr #5365 üzenetére
igaz, én leragadtam a pozitív X értéknél
-
biker
nagyúr
válasz
spectacularr #5362 üzenetére
továbbra is csak ismétlem magam, CSÖKKENTI az értéket, ha a szürkét is beleveszed n-be
mivel X/n = y, ha n1 > n, akkor X/n1 < y
nálad nem??? akkor baj van.mert minél nagyobb számmal osztom ugyanazt a számot, annál kisebb az eredmény.
-
biker
nagyúr
válasz
spectacularr #5357 üzenetére
a szürke csökkenti a pontértéket, mert emeli az átlagot osztó elemek számát, ellenben 0,2-vel csökkenti az átleg összértékét. nem vetted észre a - jelet?
de ez a képlet se rossz -
biker
nagyúr
válasz
spectacularr #5347 üzenetére
miért is?
-
poffsoft
veterán
válasz
spectacularr #5341 üzenetére
Azért a semleges pont nem rossz ötlet.....
-
biker
nagyúr
válasz
spectacularr #5341 üzenetére
igaz, képlet javítva, ami igazságossá tesz, tehát szürke terhel, rózsaszín növel:
F = fekete, P = piros, Sz= szürke, R = rózsa
n = F+P+Sz (itt a rózsa nem számol)
( (F x -1) + (Sz x -0,2) + (R x 0,2) + (P x 1) / n ) *100 = pontszámígy akinek van 10 pirosa, 100 pont, akinek van mellé egy rózsaszín, a régivel 92 pont lett volna, így 102 pont. 10piros + 2 rózsa: 104 pont
10piros + 1 szürke 90,7 pont
10 piros + 2 szürke 83 pont
10 piros + 1 fekete 81 pont stb -
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5329 üzenetére
Akkor sajnos a szervezéstől és mindentől függetlenül ne adj feketét. Amíg nincsenek konkrétumok lefixálva ne lehet senkitől sem elvárni, hogy alkalmazkodjon. Innentől lehet a másik fél részéről hanyagság, nemtörődomség, bármilyen indok, nem várható el az alkalmazkodás.
Lassan csak belejön majd tomi is az üzletelésbe.
-
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5327 üzenetére
De mivel nem válaszolt már tudtad, hogy hiába mész.
Én is mondtam már másnak, hogy egy nap ráérek, de ha nem volt időm vagy energiám, lehetőségem válaszolni, hogy aznap mikor, akkor hiába jött. (persze, ha telefonon elért mindig ugy igazitottam, hogy megoldjuk, de ez már egyéni jóságosságomnak tudható be
)
-
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5318 üzenetére
Ahogy olvasom nem volt konkrét időpont lefixálva, de még nap sem amikor meg volt beszélve, hogy Te mész?
-
djtoomi
addikt
válasz
spectacularr #5274 üzenetére
Valóban, megbeszéltük hogy szombaton írok, szombaton nem voltam gépközelben, vasárnap elfelejtettem írni, de arról szó sem volt, hogy te eljössz gödöllőre, maximum hogy esetleg félúton találkoznuk.Mivel úgy alakult hogy nem tudok elmenni sehova, akartam szólni, elfelejtettem. Ez az én saram, ebből a szempontból jogos, hogy nem írtam emiatt.
Bocs, mégegyszer.
Amúgy, jön napi 20-30 privim, úgyhogy nem is könnyű kiszűrni, de valóban, ebben igazad van. -
tkesy
őstag
válasz
Hmmm... érdekes, mert barátunk az elmúlt 5 hétben kapott 5 pirosat.. (és kiosztott vagy 10-et...)
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Ezt nem hiszem el
Dual Junk Tomas bírta vagy 2 hétig
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest