- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
ez belenyugvó hsz a részedről, hogy átvertek. akkor neked ezekszerint el lehetne adni primecoler vga hűtőt, mert majdnem olyan, mint a vf700, de árban feleannyi. a postán is megbeszélünk egy +500ft-s tételt, aztán arra még véeltlen rosszul postázok, aztán 2,4k lesz belőle. butaság lenyelni ezeket. erre kimagyarázásképpen bocsánatot kérek. ha az életben ilyen könnyen átvernek, akkor 2 dolog lehetséges, 1 vagy mocsok gazdag vagy, és nemtörödöm alak, vagy nem fogsz egyről akettőre jutni
-
Ősember
őstag
"majd szerzek kellő mennyiségű kétoldalas hővezető ragasztót" - szoval még a 6400-on felül pluszban neked kellene szaladgálni boltba ragacsért? ennyi pénzböl egyböl mehettél volna boltba és vehettél volna ott bordákat...
van itt két megoldás.
1. visszaküldöd neki és teljesen kártalanit
2. kifizeti a különbözetet amit a megbeszélteken felül ráfizettél
nehogy már még drágán vegyél és még szaladgálj is utána... no komment -
greatchaos
addikt
jogos a fekete, a mocsoknak, több okból is
1- eltrárás a megbeszéltektől
2- nem a megbeszélt termék küldése
3- nem a ÚJ termék küldése
4- nem a megbeszélt áron való postázásaz ilyen xxxxx fel magának a bordáit. ott is probléma van, hogy azért, ha levélben érkezett, akkor azért pofátlanság utánvételesen küldeni
-
Speed®
titán
Megbeszéled vele, hogy 500Ftot kap +ban a postaköltségre, erre utánvételesen küldi ezen összegen felül és átveszed? Én otthagytam volna a postán már ennél a pontnál a csomagot, hadd szívja be a pkt a k0cs0g. +eltérő, használt termék. pff..
Térítse meg a 2k különbözetet v. vissza az egész, én nem hagynám ennyiben. -
tiv61us
őstag
ha beszolhatok a partvonalrol/veletlenul idekeveredtem/
ez nem pont hanem mindent vissza, hat ha en a megalapodottnal tobbet fiztek es nem azt kapom amit "rendeltem", akkor az uzlett semmis
az erdekes helyzet
persze nem vagyok en biro, nem tudhatom hogy tortentps. vepe-nek meg annyit van egy romai mondas, most nem grik be latuinul
aki sokat magyarazkodik az kevset mond
valami lyasmit jelent, hogy annak altalaban nincs igaza aki sokat beszel
most en is sokat beszeltem
Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest