- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
Speed® #17475 üzenetére
Ha 1-2 nap akkor szerintem visszamondhatja, de ha tovább akarja tartani akkor előleget is kérhettél volna....de így szerintem is kár ezen vesződni. Máskor legyél előzékenyebb.
1. nem jegeled, aki előbb viszi azé.
2. ha nagyon kell neki akkor előleget küldetsz vele, és akkor 1 hétig is tartod. Ha nem kell neki bukja az előleget és eladod másnak.Én is sokat olvasgatok itt, de nagyon sok hibát követnek el az emberek. ezért is lesznek viták....régi motoros vagyok én is Phn, adok veszek dolgokat, de még sose volt problémám.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Speed® #17475 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy valami kellemetlen-e vagy sem, hanem, hogy átverés történt-e vagy sem. Ezért van a topic. És nem történt. Innentől kezdve fölösleges rajta rugózni..
Számtalanszor mondtak már vissza megbeszélt üzletet, egyszer sem írtam be. Bezzeg amikor én visszamondtam egyszer, azonnal beírta ide a kolléga (ezúton is csókoltatom), azonnal törölték is a hozzászólását.
-
FefeeX
veterán
válasz
Speed® #17462 üzenetére
Jegelés az nem vásárlás. Nálam is volt, hogy jegeljem valakinek 1-2 napig, mert valószínű elvinné. Ettől még lehet hogy nem. Ezzel vállalod a kockázatot. Nem adta a szavát, nem mondta, hogy tuti elviszi, csak hogy valószínű. Épp ezért, én csak akkor jegelek, ha nem alkuszik, nem hetekre rakat el, és nem kell beszámítgatni, cserélni, stb. Mert szerintem bár megértelek, de ebben így nincs igazad.
-
lizRRR
őstag
válasz
Speed® #17464 üzenetére
Itt most konkrétan arról van szó , hogy engem le becsmérelsz...
Nem lehet mindenki olyan , szent mint te , de szerintem bármelyikünk el meg esett az , hogy valamin változtatott , még ha az valakinek az nem is tetszett..De az h engem megbízhatatlansággal és inkorrektséggel vádolsz az már kiveri a biztosítékot...Vita itt nincs semmiről , itt arról van szó , hogy neked most nem jött össze egy számodra jutányos üzlet.
-
lizRRR
őstag
válasz
Speed® #17462 üzenetére
Gerincesség/Figyelmesség hmm.... nagyon jó.
Ha még meg károsítottalak volna , azt mondanám jogos , vagy legalább a pk költséget vesztetted volna , de még azt sem... Az valóban úgy van ahogy el mondtad jegeltettem , csak közbe ismerős jelezte , hogy eladja gépét (képlékeny volt még a dolog és azért nem jeleztem előbb ) és érdeklődőtt , hogy nem kell-e valami belőle , de az hogy jobb áron meg tudtam szerezni ( 30 k-val olcsóbban ) ugyan azt a teljesítményt az nem inkorrektség , hanem simán a pénz gazdálkodás , én megértelek téged , mert velem is volt ilyen , hogy vissza mondták az üzletet , de ekkorára nem fújtam fel az ügyet.
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Speed® #17253 üzenetére
Értem nekem csak azon akadt meg a szemem hogy csomagként nem volt jó .Természetesen ezzel nem azt akartam mondani hogy a sima levélként történő feladásal eggyet értek
Én megértem mind 2 embert viszont az eladó a stilus miatt nem akar segiteni ezt irja,na most én nem tudom miota vitatkoznak stb de mint irtam én is várok már lassan 2 hete egy csomagot egy őstagtól és nyugodt normális hangnemben irtam neki hogy szia sajna még nem érkezett meg a csomag amit feladtál esetleg van ötleted hogy miért.Erre visszairta hogy nem tudja de emegy a postára és utánanéz. Erre irtam neki hogy rendben majd irjon ha tud valamit.Erre ö visszajelzett hogy természetesen ir ahogy tud valamit.Szoval mint látod lehet ezt kulturáltan is nem tudom ugyan hogyaz eladó és vevő között miután ment átt et az üzlet sárdobálásba de én már lassan 2 hette türelmesen és nyugodtan várom a csomagót
Adok még egy hetett emberünknek és majd utána szidom mint a bokrott
-
markzolee
csendes tag
válasz
Speed® #17257 üzenetére
Azért azt ne mond nekem, hogy ilyenkor az első reakció normális esetben egy halom rágalom. Feltűnően elfogult vagy az ügyben.
Egy másik fórumtársunk is így járt, de normálisan megkérdezett, utánajárt dolgoknak és nem vádaskodott, rágalmazott. Minden szó nélkül visszatérítem neki.
Nem látod a privát üzijeit, persze nem háborít fel, de a cimbim unkultúrált...na ő pont ilyen dumát eresztett el nekem privátban, meg még cifrábbakat. -
-
markzolee
csendes tag
válasz
Speed® #17253 üzenetére
Nos!
"2012-02-22 14:44:22
Hát ez nem jött össze, levélként nem megy el...borda nélkül is 2327g...megpróbálom lezsírozni a postással..." Erre az üzenetemre nem reagált!!!!Ebből a lezsírozásbol lett az, hogy másnap párom vitte feladásra, de előtte kiszedett belőle egy marék újságpapírt.
"2012-02-27 22:27:16
Szia,a küldemény még nem érkezett meg ahogyan a küldemény azonosító sem, írd meg légy szíves.
kösz, Joci"
Innentől megkezdődött részéről az ócsárolás.
-
Speed®
titán
válasz
Speed® #17032 üzenetére
A tápot hosszas huzavona után megkaptam, személyesen kellett értemennem, az utolsó utáni postás ígéret nem teljesülése után. Működik..
Az úriember szeretné tisztázottnak tekinteni az ügyet és töröltetni a negatívját, részemről viszont megírtam neki, hogy tartom a véleményem..ez nem a betegségről szólt, hanem a hozzáállásról, amiből elégtelenre vizsgázott nálam.
Tudtommal nem egyedi eset volt, ezért is javaslom, maradjon a negatív.Az anyagi káros kitétel azt gondolom teljesül a lebeszélt vétel miatt áron alul eladott tápom és a késedelem okán ellőtt smsek, ill. kárbament kpbefizetési+utalási költség+utazási költség okán.
De még1x, részemről nem erről van szó elsősorban, hanem a hozzáállásról.
Bocs garaba15, ezt elszúrtad, türelmes vagyok, de azért már nem túlzóan..Köszönöm a moderátori közbenjárást
-
k.geri19
tag
válasz
Speed® #16230 üzenetére
És ez a szomorú hogy ha át is verték ö kárát másra akarja ruházni
mert a saját telefonszámával hirdeti és a csaló hirdetés adataival tartalmával még a kép is ugyanazmajom189
# Aláírás "Az élet egy szar játék ! De a grafika odabasz !" ÉS NEM VAGYOK KOCKA !! 06202835155 hivj amikor cska akarsz ha valamim megtetszett ha csak infora van szükséged! bátran
-
Bjukem
csendes tag
Egy nagy fekete pontot szeretnék adni psycho77-nek!Pénteken leeggyeztettük hogy megveszi a telefonomat és h neki 100%-ra kell és vegyem le a hirdetést is mert hétfőn utalja!Azóta levettem visszamondtam mindenfajta cserémet rá becsomagoltam h amegjön a pénz tudjam neki postázni erre ma benyögi hogy mégsem kell neki...!
-
Speed®
titán
UPDATE
A csomag XI.25.én megérkezett, a már említett 21.ei feladási dátummal, ~15 nappal azután, hogy a pénz rendelkezésre állt a mélyen tisztelt kollégánál.
Pusztán eme tény is jogos negatívot eredményezne szerintem, de az, hogy közben a kapcsolattartás 1 privire redukálódott részéről és abban is hazudott, szerintem nem kíván több szót. E mellett az általatok kiemelt figyelmet élvező anyagi kár is fennáll (ennek értelmezése eltérő egyénenként ugye..).Amennyiben nem vitatjátok el a leendő vevői elől a döntési jogukat, kérem a negatívot felvinni a rendszerbe c7p.bubu részére. Aztán majd mindenki mérlegelhet a leírtak alapján ha rákeres..részemről felettébb kiábrándító, lévén nem magánemberről van szó
-
c7p.bubu
csendes tag
SpeedR:
közben sikerült beszélnem a kollégámmal (mivel bármennyire hihetetlen nem egy monitor előtt ülök egész nap) és mondta, hogy már 1x el lett neked küldve az áru, ami még anno vissza is jött postával, hogy senki sem kereste a megadott címen.
de most pénteken én saját kezűleg ismét elküldtem, elsőbbségivel, így hétfőn 100%ra ott kell lennie.gondolhatod, hogy nem unalomból szórakozunk ilyennel.
az okozott esetleges kellemetlenségért pedig elnézést kérünk.
üdv
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Zolaa
senior tag
Én is úgy gondolom, hogy ez akár jó is lehetne a csalásoknak, de az üzletrontóknak és a nem konkrét átveréseknek lehetne egy másik hely is.
A kapott pontok pedig megjelenhetnének a felhasználó adatlapján is, akár. Bár tudom, hogy ez az oldal alapvetően nem hw bazár és nem azok gyűjtik a pontokat, akik az oldalt szerkesztik, mindössze egy ötlet
-
-
Macka
veterán
És szerinted ki a nem fizetett termék és egy fölösleges "mászkálás" azonos megítélés alá esik?
Az egésznek szvsz úgy kellene lennie,hogy nincsen pontozás,hanem egy, az adatlapon lévő link,amin a szóbeli értékelések olvashatók. Így pontosan lehetne követni az előzményeket.
-
ngabor2
nagyúr
valahol meg kell húzni a határt. én mielőtt indulok valahova üzletelni, megeresztek egy telefont, nem egy félórás bájcsevelyt, csak hogy "üdv, indulok, ott leszek". ezzel rengeteg időt és bosszúságot spórolhatok meg, mert ha a túloldal azt mondja, hogy "bocs, közben eladtam", akkor legfeljebb morgok egyet magamban. hozzáállás kérdése. persze, hogy jó volna, ha mindenki mindig tartaná az adott szavát... csak sajnos ez nem mindig van így.
nadam69: igen, a vaterán pl. van pozitív, negatív, semleges. és ott csak felfele mehet az ár. és ott csak az üzlet megkötése után tudják meg egymás címét. az a vatera. ez a ph. itt az árak általában lefele mennek. itt az üzletelés elején van lehetőség a másik felet megismerni. itt el lehet állni az üzlettől, ha valami közbejön, és ha értelmes mindkét fél, akkor meg tudják indulatok nélkül beszélni. "mindössze" ennyi a különbség.
-
Gyuri27
félisten
Mit írtam? "Talán" Ill a kár kideritésével próbáltam tisztázni a helyzetet. Mivel az első hsz kimondja mikor adjunk feketét. Ezért viszont nem jár. Mondjuk az is igaz a lefoglalt árut nem illik eladni másnak.
Na azt nézd ki irta, hanem azt mit. Akkor talán nem oktatsz ki feleslegesen. -
-
balazs_t
tag
Majd talán később leírom a nevet is, de sajna tényleg nem ez a lényeg. Tudod tesóm pontosan ezért nincs már ebben a tetves országban. Egyszerűen elege lett abból hogy itt az energiád jó részét az köti le hogy azon gondolkozz, hogy bebiztosítsd magad nehogy átb..sszanak, és azon gondolkozz hogy vajon hol vernek át legközelebb. Sehol sincs kolbászból a kerítés de azért az elgondolkodtató, hogy pl. a kedves magyarországi voda miért szedett be tőle több tízezer forintnyi lóvét csak azért mert beszart a számlázórendszerük és tizesével ontotta a módosító leveleket, mikopr meg akarta szüntetni az előfizetését. (tényleg röhejes volt magam láttam a 10 centi magas levéloszlopot teljesen összevissza tételekkel ) Közben pedig ezzel nagyjából egyidőben kint Angliában egyik barátnője, elhagyta a telefonját kártyáját mindenét. Az otthoni tapasztalatok alapján (lásd az én esetemet is!!!) ugye ilyenkor egy magyar mint mond F.SZ VOLTÁL máskor jobban vigyázz megszoptad... be se akarta jelenteni mert ugye mit mondhatna ... ellopták?? hát kiröhögik. Aztán rábeszélték tesómék menjen be az ottani szolgáltatóhoz (talán pont voda volt, de erre nem emlékszem pontosan)! fél óra múlva jött ki a lány újjászületve sugárzó mosollyal az arcán.. adtak egy új kártyát a régi számával és vissza is töltöttek neki valamennyi lóvét. Szóval lehet ezt így is csinálni és úgy is... Talán egyszer majd rájövünk hogy hosszútávon vajon melyik a jobb..
(azért megsúgom, hogy nem az első). Azért én bízom benne hogy lassan ez változni fog...
-
törölt tag
-
greatchaos
addikt
tom ,hogy szent nem vagyok, de az, hogy akkor, mikor sietsz, húzott munkatempó, mert havernak időre kell menni salgót-ba, akkor ezek nincsnek a fejedben
- az történt, hogy a megbeszéltek alapján egy hívást vártam eredendően 8-10 között, amire egy reggeli órban írtam, hogy inkább 10-11 között - egyikre sem jött válasz
- gondoltam jelzek neki, mert ígérete, hogy hív, még nem történt meg, akkor megcsörgetem emlékeztetőül - lényegtelen
- sms, amire nem érkezett válasz - lényegtelen
- utána a bp-i wifiről írtam, hogy itt vagyok már, kérdezvén az sms-t, majd a hívást...
becsületére legyen mondva, hogy erre a pü-re már választ adott, ami a tárgyhoz tér, melyben nincs pénz a telómon jött le, de ezt a pü-t már este mikor a pü.ket olvastam, mikor hazaértem... 2 percen múlott és azon, hogy a kommunikációs vonalaint elkerülik egymást...
a feketéjéhez az előzetesen megbeszéltek be nem tartásáért természetesen, akkor és csak abban az esetben tartok, amennyiben ő is, nem bosszú, vagy akármi, de ő sem tartotta a megbeszélt dolgokhoz magát. értelemszerűen, más a téma, ha értesí, hogy nem fog hívni céges telóról
-
greatchaos
addikt
tudod, ha megígéri, hogy felhív x időpontban, akkor tegye is meg, ha meg nem, akkor legyen szíves az sms-re válaszolni. ennyi. jah, az megy hogy helyismeret nélkül menjek egy címre bp-n kicsit abszurd, mikor korábban mondtam, hogy merre lesz a havernak útja. na mindegy.
a kérdésem az eladóhoz, hogy double fekete, oder áldás békesség, több szó ne essék?
-
GeryPc
senior tag
Az a baj te nem ismered a vérmérsékletem ha lemennék hozzá abból jó nem sülne ki,a hírekben nem hallgatod pl ami múltkor is volt hogy 3 roma nemzetiségű barna fiatalember átmászott egy kerítésen és megbaszta az áram mind a 3at (az egyik meghalt) mert a tulaj áramot vezetett bele,és most a tulajt vádolják gondatlanságból elkövetett emberölésért,meg akarták lopni és most ő a vádlott ennyi.....nincs kedvem 8 napon túli sérüléseket okozni ennek a fasznak (5 éve testépítek nem vagyok kisdarab)
amúgy meg tudom hogy én is hibás voltam,nem szoktam ilyen könnyelmű lenni üzletelés során,talán elmondhatom most b@sztak át így először,de sztem egy ilyenbe mindenki belecsúszik egyszer legalább!
Amúgy meg tudom hogy nem ér semmit ha vkit kitiltanak még ip alapján sem!Már rég kellene ph-ra egy olyan funkció hogy tagkereső hogy az ilyeneket gyorsan meg lehetne találni és kiszűrni újra
és nem csak ilyen esetben lenne jó ez a funkció más esetben is!
-
GeryPc
senior tag
Az a baj hogy a nője válaszolgatott már nekem nem is ő sztem meg inkább a forma volt normálisabb mint a csaj,csaj írta vissza már utoljára hogy nem fognak semmit visszavenni mert elmondták milyen állapotban van a telefon.......no comment
nem foglalkozom az üggyel tovább majd még megírom hétfőn mennyit kaptam a telefonért,a célom ezzel csak az volt hogy más ne üzleteljen vele soha többet ha telhetném ki is tiltatnám az ilyen formát egyből! -
GeryPc
senior tag
"visszavetetném vele"........hogyan? én pesti vagyok ő szombathelyi,nem fogok még költeni +6E-ret benzinre hogy lemenjek,igaz megvana címe még a képe is megvan mert a barom bennehagyta a teloban a saját képét
Mondjuk 1 szerencsém van hogy nem 35-töt fizettem ki kp-ban a teloért hanem csak 21-et +adtam egy alaplapot cserébe,hétfőn úgy is elviszem a telot egy mobil boltban és azonnak pénzé fogom tenni sztem 30-at kapok érte szal nagyjából árban leszek,olcsóbban meg fogom úszni mintha lemennék és megkéselném a formát,azért leültetnének -
Szatesz
őstag
Hát igen nem érdekel akkor ez az összeg...leszarom De hálla istennek a cégem miatt elég sokat utazgatok az országba mindenhova...És ha arrajárok marpedig 1 honapon belul arra fogok akkor valszeg kicsitt tobbe lessz neki ez a mulatság.....Nem irok tobbet nehogy még bizonyiték legyen ellenem
Csak az idegesit hogy jelenleg van egy birosagi ugyem tavajrol 35k val cseszett át a asrác és wrc34 is 57 k val ebbol is most inditom az ügyet....ez 92k nem keves -
Weaver
senior tag
legtöbbször tényleg kimagyarázza a dolgokat a saját hangnemében, de érdekes módon rendszeresen van rá panasz. szvsz lassan lépni kellene az ügyében.
Szatesz: azért akkora összeget már nem utalnék senkinek látatlanba az biztos. nem tudom mennyi lenne a teteje, de az 50 környéke már nagyon sok... vagy megoldanám a személyes talit vhogy, vagy inkább nem kellene a cucc.
-
Szatesz
őstag
Igy akkor sok értelme van ennek....Nincs senkinek semmi visszatarto erö hogy csaljon agyba föbe...wrc34 nél pl 57 ezrem van nála mert nem kuldte a cuccot és most meg jelenthetem fel és mehetek a rendorsegre éppen emiatt a hogy még bannolasra sem kerulnek az emberek IP szerint.....És már két ugyem lessz emiatt a birosagon ...Kicsit szorosabban kéne meghuzni a regisztrálási felteteleket....mint pl vatera....Mert igy oszt tenyleg csalhatnek én is és semmi nemlenne belole mert ha netkavézoban csinalom még ip alapjan is senki nemjon rá....
-
törölt tag
"Kedves DeepDish: Nem tetszett. Olyannyira nem, hogy ha nem kellett volna annyira teljesíteni a megrendelést, elküldtelek volna a bús picsába"
Ejh, milyen ritka kincs is az őszinteség, még akkor is, ha néha fájó!
Le ne szokjál róla, még ha a fél világ utálni is fog miatta! (az ő bajuk......) -
magi20
senior tag
.------------------------------------------Ok.-------------------------------
Hawk megfelel 10000ft a 2 kitt ramért? csak mert múlt héten 6000 volt \kitt.
ha igen akkor megy az is meg a többi is rózsaszín csekken,de ha az nem ér oda,akkor esetleg csináltass kérlek egy bankszámlát.-ha gondolod átutalom a költségét,vagy elmegyek segítek bemenni a bankba.SPEED----szerinted mióta érdekel hogy erre nem vevő itt senki?-most komolyan.
a lényeget figyeljétek,ne azt hogy van leírva,hanem ami mögötte van.nem nagy kunszt
-
old gray
addikt
Úgy tűnik petíciót kell benyújtanunk a modi-kormánynál, hogy v.mi történjen. Gyűjtsünk aláírást? Viccet félretéve: Speed(R)-nek igaza van, kis "kedvencünk"belülről bomlasztja a PH! színvonalát és ragjához nem méltó dolgokat művel. U.akkor a moderátori adott szó (Tomi nem fog itt többet üzletelni) értéke is kétségbe vonható, tényleg olyan az egész lassan mint amit a parlamentben is nap mint nap láthatunk: vicc.
-
udi
őstag
Ezen a szád kereken besz@rtam annyit röhögtem,könnyet csaltál a szemembe komolyan.A hidi névre már nem emlékeztem de tényleg megkapta a méltó büntetését.Ez esetben nem értem hogy ez mér történik meg.Akkor ennyi erővel bármit megtehetek nem zárnak ki csak azért mert ujra visszajönnék???Hát ez kicsit "egyszerü" felfogása a dolognak.Aki hibázik azt megbélyegezzük aki még többször azt elkönyveljük és aki egy bizonyos ép norma felett tényleg ÁMOKFUTÁSBA kezzd azt ki kell tiltani.Egyszerüen hihetetlen hogy mért van tökölődés ez ügyben.MODIK csapjatok már az asztalra please,lassan szégyentopik lesz ez....
Sorry hogy neked cimeztem a végét csak hihetetlen a dolog -
Aktív témák
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest