- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Insolent #12289 üzenetére
18-án irtam neki és linkeltem a hozzászólásod. Kérdezte, hogy mit reagáljon a dologgal kapcsolatban. Írtam neki, hogy a ramok garanciáztatását. Azóta nem lépett be.
Amennyiben tényleg az Iponban lett véve a ram, úgy a sorszáma alapján bármikor előkeríthető a rendszerükből, igy ha vásárolva lett akkor a garancia érvényesíthető számla nélkül is. Amennyiben "mentett áru" akkor is megéri bemenni, mert legalább elkapják az illetőt.
-
jeni
félisten
válasz
Insolent #12280 üzenetére
én nekem a hozzá állásával van bajom vele,de ha küldi vagy sem a pénzt már nem az én asztalom,mert azon kívül volt más-t is vele.Ez legyen a kisebbik bajom
Bár a tiednél az a summa tetemes.
Mert tény ha nincs külső látható sérülés a memóriákon akkor köteles cserélni. Mert az magától nem megy tönkre. Az a gáz,ha szóbeli garanciát adott neked. Azzal nehéz érvényesíteni,bár mennyire hiteles a garancia az Ipon.ba? Számlát kérd el tőle,feltéve ha igaz. Ha adja utólagosan akkor inkább vidd be és legalább történik valami a memókkal -
I_Am
veterán
válasz
Insolent #12275 üzenetére
Minden pillanatban reakciót vár valaki?
Tudom, hogy mindenki türelmetlen, de mit vártok? Nem fogunk minden lépést kommentálni amig valami haladás nincs egy üggyel. Írtam privit a srácnak, válaszban megkérdezte, hogy a hozzászólásoddal kapcsolatban mit kellene csinálnia? Írtam neki, hogy gariztatni a ramokat. Még nem válaszolt és nem reagált.
-
jeni
félisten
válasz
Insolent #12270 üzenetére
Mennyi a károd miatta,hogy átvert? Én fel mennék a lakásásra vagy tedd közé az adatait,hogy mások előtt pironkodjon,míg vissza nem adja a vétel árát
Nálam is hasonló van még a hege232 révén aki 512 DDR helyet küldött 2x256 DDR-t és azon belül az egyik DDR 333 ami jó de a másik a DDR 400 az rossz,és letesztelve és párba válogatva küldte el nekem állítása szerint.Ami sajnos sosem volt igaz és kipróbálva sem volt.
Ezért vigyázni kell az újoncokkal.és azokkal akik a piros pontokat követelik.
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest