Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
linkoln001
tag
üdv!
chester07-el jó lesz vigyázni üzletelés közben!
volt egy n95 8gb-os hirdetése. itt és még használt-mobilon. megegyeztünk árban és ugy volt hogy küldi a telefont utánvétellel! megadtam cimemet stb.
másnap elszeretttem volna érni, hogy most mivan? feladta meg ilyenek. ph-án is irtam neki arra sem jelentkezett. telefonon sem értem el. legalább annyit mondhatott volna hogy bocs de eladtam a telefont vagy valami. elég nagy galibát okozott, mert a telefont egy irországi haveromnak szerettem volna rendelni, aki egy hétig volt magyarországon nálam, és a visszaút utolsó napján érkezett volna meg a telefon!
név:futó zoltán
telefon:06702302044
cím:mélykút
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest