- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gizda
senior tag
válasz
jetimokus #8138 üzenetére
szerintem sincs túl sok értelme így ennek a "pontosdinak" kivéve ha az ember rá nem keres konkrétan az illetőre de még akkor sem biztos hogy talál róla beírást mivel lehet volt már egy csomó korrekt biznisze az embernek és a következőbe pont téged fog hülyének nézni persze hogy saját tapasztalatról írok
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6627 üzenetére
ha én nem írom akkor te honnan tudnád agyas [link]
egyébként meg itt már szóltak hogy fejezzük be ezt a témát azért i s nem ide írtam te meg letiltottál privátban meg azt mondtad a telefont se fogod felvenni ha hívlak meg amúgy is csalódtam benned nem kicsit, nem érdekel már rég hogy ki törte le azt a kapcsolót most ki van cserélve az egész ( a hozzáállásod elárul téged) a lényeg hogy müxik a telefon
örök hála mrlujoak -
gizda
senior tag
Andras720609 -nak adnék 1 feketét telefonon már vagy 3szor lebeszéltük a DVD-t hogy hozza aztán nem , csak azt nem értem akkor miért ígérgeti
-
-
gizda
senior tag
-
gizda
senior tag
mért valaki komolyan azt hiszi,hogy kibontottam a csomagból kétszer földhöz vágtam megrugdostam és utána akartam bekapcsolni
-
gizda
senior tag
ti kértetek képeket
én nem boxolni akarok hanem telefonálni mondjuk T650-el -
gizda
senior tag
azért kellemesen is csalódik itt az ember privátban megkerestek páran akik próbálnak segíteni hogy ne adjam fel találjak megoldást
nagyon köszönöm nekik -
gizda
senior tag
kavics kolléga már lezárta a témát a sok pirosával a 100000-res üzletei után sikerült balekot találnia a sza...hoz ott a pont gratula
nekem is így kell majd tennem csak előbb ph addikt leszek akit át lehet baszni át is verik most én vagyok a balek én is lezárnám a témát lehet máson csámcsogni
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6163 üzenetére
Mégis milyen hangnemet engedsz meg magadnak? Mit képzelsz magadról?Ne a képeken lovagolj,mondtam hogy dolgozok,majd otthonról esetleg! Tudod,hogy vétkes vagy és csak besározod a másikat! Inkább tanulj meg helyesen írni! Kiderült minden a privátokból és menekülsz! Te mire vagy méltó? Kitörölheted a se@@edet a piros pontjaiddal!
Hiába próbálom,hogy jussunk közös nevezőre,nagy ívben tojsz rá! Ez a korrektséged????
Bravo hozzá!!! Te szent és sérthetetlen,tévedhetetlen tag!!!!
-
gizda
senior tag
Pontosan!!!
Azt hiszem, ezt a töltés befejezésére írta, de ott nem jött fel a bekapcsolás opció.
Jól érted és látod! Így volt!!!
Azon filózni meg, hogy kinél szakadhatott le... Hát nem tudom Pont ezért kértem az eladót,hogy egyezünk meg.Ő könnyen van! Ha hibázott az ő zsebében a telefon ára én meg itt állok se telefon,de pénz. Talán megoldásra kéne jutni.
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6150 üzenetére
Csak fújod a magadét! Szórakozol velem.Kötekedsz,de nem vagy hajlandó az emberrel beszélni! Rám hárítasz mindent! Te fer vagy és hibátlan! Ha arra megy ki a dolog,hogy megunjam örülhetsz! Nem fogok sz.i kapni a kavarásaid miatt! Ha ilyen korrekt vagy, bátran üzleteljen veled mindenki! Nagyon oda vagy a munkahelyeddel.Lesz@rom! Költsd patikára a pénzedet.De én akkor sem rontottam el,mert nem lehetett.
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6128 üzenetére
Frankó!
Jössz itt a szaktudással?? A telefonról van szó!!Ha olyan ügyesek a NASA-sok akkor a bekapcsoló gombot miért nem forrasztották meg??? Talán mert ők sem tudták,mert nem lehet!!!
Azért mert én recepciós vagyok már hülye is vagyok???
Lehet mikor megcsinálták jó volt,de Te is megsérthetted a kikapcsolásnál,akár véletlenül is.Csak gáz lenne beismerni!!?? Hacsak nem barbár módjára lekaptad az aksiját,hogy kivedd a kártyádat!!!!!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6120 üzenetére
Oda teszed fel ahova akarod! Egész nyugodtan.
TELJESEN MINDEGY,HOGY MENNYIRE ÁLLOD A SZAVAD,KINEK MIT RAKSZ EL,HA GOND VAN A TELÓMMAL AKKOR SEM BUKNA SENKI 2690FT-OT ÉS VÁLLALJA A POSTÁZÁS KÖVETKEZMÉNYÉT
Te meg sem sérthetted véletlenül sem semmivel mikor kikapcsoltad?Csak én a bekapcsolásnál???
Nekem is itt a kísérőokirat!Semmit nem kamuzok!!!!!!
1690ft volt a feladása és 830ft ha csomagként adtad volna fel.
Akkor ha tutira kell a tied mert itt Debibe is érdeklődtek iránta de addig nem mondtam semmi konkrétumot amig nem válaszolsz!
Szerintem előre utalással mehet de akkor a Postaköltésget is te állod ..azt hiszem az +1000ft! A kivel érdemes topicba megnézheted hogy csak pirospontom van
Ha holnap utalsz és megjön a számlámra a pénz úgy adom fel a csomagot ami ha minden jól megy és a pénzt is korán utalod már pénteken nállad lehet a teló! -
gizda
senior tag
Mivel a "magentáknál" dolgozom,ide hoztam be a szervizbe.Itt mondták ketten is a szervizesek,hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.
Sajnos a próbagarancia fel sem merült bennem,mivel annyira bizonygatta,hogy nézzem meg a piros pontjait.Ezt lehet itt csesztem el a próbagari figyelemmel kívül hagyásánál.
Szerintem,ahogy most állunk akkor sem lenne más a hozzáállása! -
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6112 üzenetére
Hékás!
Te olyan nagyon ragaszkodtál hozzá?É feldobtam a labdát,Te meg szépen hagytad!! Ha tudom,hogy gond van vele és nem adom el helyben 25000-ért,akkor miért postázom 23000-ért????
A 2000-már neked is a fele utazási díj lett volna és tiszta lelkiismerettel átadtad volna a kezembe.Kipróbáltuk volna.De Te inkább eladtad 2000-el olcsóbban és mivel én előre utaltam 22000+1000postaköltséget,a feladásnál kiderült,hogy érték biztosítottan a költség 1690ft már mínusz 2690ft-nál járunk.Talán miért nem lett az utazásod ára megfelezve?Valószínű nem itt tartanánk!!Mindenesetre most megnézettem egy másik szervizessel is,hátha az első tévedett.Főpanelcsere kellene rá!Frankó! 23000-ért vettem-kaptam a kisfiamnak egy játéktelefont?????
-
gizda
senior tag
HÁT EZ NEM!
Ezt én is kipróbáltam,majdnem fullosan fel volt ugyan töltve,de rátettem töltőre.Így total-ra feltöltött,de" nem hagyta magát bekapcsolni"!Nem kínálta fel az indítást,mint mikor kikapcsolt állapotban ébresztésnél.Próbáltam usb-kábellel is,hogy látja e a gép a telót,de csak a memkarit látta.Így kellene látnia a telót is?Már nem tudok koncentrálni.
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6092 üzenetére
BOCS,DE NAGYON IDEGES VAGYOK!
Olyanokat írt rólam az eladó ami nem fedi a valóságot!Szerintem senki nem hagyná magát és minden követ megmozgatna.Ezt teszem én is!
Hiányzik a bekapcsoló gombja,de az eladó szerint ettől simán lehet használni és állítása szerint ő így használta.Viszont nem lehet bekapcsolni.egyszerűen nincs ott semmi,amit valamivel is meg lehetne nyomni,hogy induljon.A munkahelyemen bevittem a szervizbe és ott a szervizes kolléga azt mondta ezt lehetetlen bekapcsolni,mert ez "kuka",javíthatatlan.Le van törve valami része a bekapcsoló gombján kívül,amit mivel nincs is meg,nem is lehet visszaforrasztani sem.
Nem vagyok szervizes,de kb 8éve csak Sony Ericsson-om van.
-
gizda
senior tag
válasz
RoyalFlush #6089 üzenetére
Köszönöm! Ezt nem tudtam,de legalább így nem sértettem szabályokat.Én szívesen közzé tenném,hogy mindenki lásson világosan mindent.Részemről nincs akadálya.
SZERINTEM NEM HIBÁZTAM /HACSAK NEM, MERT HASZNÁLT TELEFONT AKARTAM VENNI/ AZ ELADÓ SZERINT Ő SEM.SEGÍTSEN MÁR VALAKI MEGOLDÁST TALÁLNI!
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6077 üzenetére
De mivel azt írta,hogy nem kéne hagyni lemeríteni.Ebben az esetben már felmerül a kérdés,hogy miért?????Netán ha lemerül vagy mivel kivette belőle a kártyáját/ amire várta az sms-t a banktól,hogy megtörtént a befizetés a számlájára/ kikapcsolta,de visszakapcsolni már lehetetlen még a szervizben sem!!!.
-
gizda
senior tag
Kértem a privát beszélgetéseink linkjének törlését [link]
De részemről beleegyezek,hogy bárki belenézhessen,csak mindenki megfelelően lássa a témát.Szeretnék megoldást találni az eladóval.Ez így egyikünknek sem megfelelő!
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6069 üzenetére
sajnálom,de csak így tudom én is megvédeni az érdekeimet.Mivel az elad is hozzátok fordult,nekem nincs titkolni valóm. Szeretnék megoldást találni,mert nekem is pénz a pénz.A becsületem pedig mindennél többet ér! Megvan minden privát beszélgetés,befizetési bizonylat,minden.Csak segítsen már valaki megoldást találni.
-
gizda
senior tag
Ha már rólam van szó,szeretnék én is hozzászólni a dolgokhoz.Reakcióm?Természetesen én is védem az érdekeimet.Igen,felajánlotta,hogy felhozza,5000ért.Nem ragaszkodtam hozzá.
De nem hinném,hogy ez így bárkinek megérné.Ő mondta,hogy szerinte maradjunk a postai útnál.Természetesen megvannak az üzenetváltások és én szívesen közzé is tenném.Arról szó sem volt a hirdetésben,hogy nem tud rá garit vállalni.Annyi volt,hogy gari nincs rá.[link]
Szeretném leszögezni,hogy nem ronthattam el a telefont,mert be sem lehet kapcsolni.Természetesen bármelyik moderátor nyugodtan nézzen bele a beszélgetéseinkbe.Szeretném,ha megoldódna a dolog,mert nem hinném,hogy bárki benyelne 23000forintot.Azt sem igaz,hogy 470ft-ot fizettem a postaköltségre.Mivel Ő azt mondta csomagként szokott postázni,ami 830ft.Megbeszéltük,hogy 22000 a teló,mert nincs hozzá meg a füles.Én 23000-ret befizettem,mondván 1000-be belefér a 830.Súlya alapján eljött volna ajánlott levélként 470-ért,de nem érdekelt.Nem hinném,hogy valakit onnan kell megítélni,mert kevés a piros pontja.Sajnálom,én nem cserélgetem a telefonjaimat nap,mint nap,ezért nem állok jól velük.[link kiszedve, bár ez csak nálad működött...]
[ Módosította: ngabor2 ]
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest