- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tihs
tag
válasz
hakos1987 #12302 üzenetére
Sziasztok
én is a te esetedhez nagyon hasonló csalóba botlottam megint
Fekete pontot neki! ha lehet függesszétek fel
Márton Ottó
(újonc)megállapodtunk mi kell neki:
egy Laptop táska és egy ismart sim kártyamegadtam az adataimat, mondtam fizesse be a bankba a pénzt
2010-03-22-én az ő elmondása szerint befizette a pénzt a postán rózsaszín csekken ami soha nem érkezett meg a mai napig se
pedig mondtam neki a bankba fizessemikor már több napja várom a pénzt
akkor elkezdett hitegetnimondtam neki küldjön egy képet a rózsaszín csekk bizonylatáról, bizonyítékként, de nem tette meg
még szerencse, hogy nem küldtem el előre
telefonon mikor nagy nehezen elértem akkor is mellébeszélttegnap megint próbáltam hívni, de kinyomta a telefont és vissza se hívott
soha nem érdeklődött az általa kifizetettnek mondott termékekért
- ez már nekem gyanústöbbször volt bejelentkezve és soha nem válaszolt a kérdéseimre
a termékekre megvoltak a vevőim, de neki ígértem oda először
emiatt is lett anyagi károm mivel nem tudtam eladni a terméket se hogysem
és a telefonhívások is pénzbe kerültek
az idegesség pedig megfizethetetlen
nekem a kis pénz is nagy pénztiltsátok ki a csalót légyszíves, hogy többet ne tudjon átverni senkit se!
Azt még megjegyezném az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a csalók a prohardveren/hardveraprón (kb 5x annyian vannak mint tavaly). Ez ellen kéne valamit tenni, mert rengeteg az átverés itt ami gondolom senkinek nem jó.
-
-
eziskamu
addikt
válasz
hakos1987 #12336 üzenetére
Akkor összefoglalva:
- Kéne egy szűrési rendszer. Mondjuk azt is meg lehetne lépni, hogy bárki reggelhet, de az apróra hirdetést csak meghívóval lehessen létrehozni (bár még csak félig oldja meg), esetleg ranghoz hozzákötni, de egyik se igazi, bár a meghívó tényleg jobbnak tűnik mint a rang, de akár kombinálhatnánk is a kettőt.
- A hirdetés csak addig lenne fent amíg rendszeresen uppolják, mondjuk 2-3 naponta, azután automatikusan törlődjön. Az auto up-ot meg valamennyire ki lehetne védeni CAPTCHA használatával.
- Esetleg kötelező mobilszám megadás, ellenörző sms-el, a kapott kódot is meg kellene adni. Vagy, hogy az SMS küldés ne fájjon a PH!-nak, fordított módszer. A mobilszám megadása után után kap egy kódot az illető, amit az adott számról sms-ben el kell küldeni egy PH!-s központi számra, bár itt meg a hívószámkijelzés engedélyezése kérdéses, nem tudom ez sms esetén hogy van.Én is támogatom a szigorítást, bár kérdés, hogy most ki adhasson alapból meghívót, mert ugye még a rosz fiúk is benne vannak a rendszerben, tehát alapból kire vonatkozzon egy bevezetésnél, valamint az ügyfél oldalt ezek nem szabályozzák, csak (vagy főként) a hírdetőket
Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest