Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Macka
veterán
-
kavicssli
addikt
mióta tart ez az ügy azóta kérünk itt többen is hogy csinálj normális fotókat!
Ezt eddig nem tetted meg!Ezek után mit várjak/várjunk! Be a szervizbe-szétszed darabokra pár fotó kb 5 perces "meló"!Akkor hogy történt ez a szerviz! Bevitted mert nem tudtad bekapcsolni? Előtte szétszedted otthon? mert nem tudom elképzelni hogy szétszerelés nélkül mondják meg hogy mi baja van a telónak!
mért a te kollégáidilyenek nállunk nem hiszem hogy van ilyen ember hogy 10.000ft ért lehúzzon valakit!
-
Mr X
veterán
-
kavicssli
addikt
Figylej ha neked nehezedre esik a szervizes kollegáiddal 1-2 nagyfelbotású fotót csinálni akkor sajnálom!
ezeket a képeket a szervisek csinálták? mert ez nem szerviz munka! Ahhoz szétkell szedni a telót hogy jól látható legyen a gomb és a hibája
mert ha csak ilyen munkát csinálnak akkor én hagyom az egészet!...és azt semtartmom elképzelhetetlennek hogy ők baxták el a telót és csak téged akarnak lehúzni! de én már nem jártatom feleslegese a pofámat
-
kavicssli
addikt
ennyit tudok felajánlani amit előbb is irtam hogy... ha csinálsz nagyfelbontású képeket a hibáról megkérdezek 1-2 javitótechnikust illetve mérnök kollegát hogy megtudjuk e csinálni! többet egyenlőre nem! De mesélj már arról hogy nem magyarul irta ki a tölés szöveget hanem angolul!Mert nekem ez sem tiszta
-
I_Am
veterán
A gomb másképpen áll.
-
kavicssli
addikt
csak a tölteni mondtam neki mert tőled elfelejtettem megkérdezni hogy áll az akku mi van?
még mielőtt feladtam beszéltünk telefonon és mondtam hogy töltőre felrakom hogy legyen feltöltve fullra!
miről beszélsz te? Ez az egész ügy veled kapcsolatban kezd gyanús lenni!olyanokat állitasz ami nem igaz!Ha kérdezlek illetve kérdeznek nem mondasz konkrét választ! -
Senki nem mondta hogy balek vagy, és ahogy már páran mondták nehéz igazságot tenni.
Én azon a véleményen vagyok hogy ha már más nincs akkor a fele pénzt visszaadja, bár akkor még mindig fenn áll a kérdés hogy a telóval mi lesz, és kinél marad.
Igazából annyiba hibásnak tartalak, hogy tudtad hogy nincs "egyben" a teló, és ennek ellenére bevállaltad a postát.
Elhiszem hogy 5K-t nem akartál kiadni még pluszba, de ez a megoldás se volt a legjobb választás.
Nem vagyok az eladó pártján se, se a tieden, de annyi szóljon az eladó mellett, hogy ha felajánlotta hogy 5K-ért elviszi hozzád, akkor nem hinném hogy szart akart volna eladni, mivel nem gondolom hogy felvonatozik majd ott azt mondja hogy "hát bocs otthon még ment".Szóval nem egyszerű eset, de azért ha jutottok valamire osszátok meg velünk.
-
-
kavicssli
addikt
én meg pont olyan hülye vagyok hogy egy jó telót az uccsó mp be basszak el és itt vitatkozzak veled szerinted ez volt a célom Ébredj már fel
!
és nem sértettem meg véletlenül sem
Csak gáz lenne beismerni!!?? te jó ég! én mondhatnám neked!
HA belinkelem a Priviket azzal is csak magadnak ártasz!Inkább olvasd el a PÜket mégegyszerés igen jövök a szaktudással mert utánna meg arrafogod!
Figyeljél már! Most akkor mi baja van?
Hacsak nem barbár módjára lekaptad az aksiját,hogy kivedd a kártyádat!!!!! a bekapcsoló gomb még véletlenül sem arra van! Kezd gyanús lenni az egész!
De a még most sem tudjuk hogy milyen PAdje szakadt fel illetvemi tört le?!
Csak mondod mondod és mondod! -
tothl
addikt
Igen ezt értettem, sajna ha nincs mihez forrasztani az elég gáz, és ha már eljutottak eddig, hogy megnézték, akkor valószínűleg értenek is hozzá, hogy esetleg ha van folytatása a szálnak, és nem tűnt el valahol a többrétegű nyákban akkor esetleg oda lehetne....na mindegy, sajna itt a vége ez így elmondás alapján valóban nem javítható....
-
kavicssli
addikt
hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.
ez tuti nem nállam volt! bekell menni a Postához vagy ahova akarsz!De engem ne etess meg ezzel a szöveggel! Ha levan szakadva akkor hogy a jó büdös életbe volt nállam jó a telefon addig a pillanatig amig megnem jött az sms-ed!Rá 2 percre már a dobozba figyelt! -
kavicssli
addikt
hát nem tudom.,..én szemöldökcsipesszel sosem tudtam bekapcsolni! De ha leszeded a hátlapot látni kell illetve látnod kell hogy a bekapcsoló gomb ami elveszett 1 fehér kis pöcköt
kapcsolgta...de azt érezned is kell!
Mellesleg ott volt a hirdetés kerek perec levolt irva minden!Semmi olyan infot nem hallgattam el ami hátrányodra kerekedett volna! -
kavicssli
addikt
Nem tudom nállad hogy műxik ez a vásárlás itt a PH-n DE ha elrakatsz egy telefont mert PÜ be kértél hogy senki másnak ne adjam oda és hogy neked nagyon kell akkor nem adom oda másnak!Pont ezért van a legtöbb gond ha visszaolvasnál 1 kicsikét hogy ha az ember megigér valakinek valami akkor azt nekiadja és nem a másiknak! Olvass vissza hány ilyen történet van hogy jaj bocs eladtam másnak stb stb stb! Bezzeg akkor én lette volna a szar meg a szemét ha lebeszélem ...sőt le is beszéltük és eladom másnak...
Na a privikbe belegyezel hogy felrakjam! sok mindenre fény derülne!pl erre a csomagos izére is!Nekemitt a számal 1670 ftba kerül semmi 470 ft meg amit utánna irtál hogy 800ft elkellene dönteni mit kamuzol!
-
Mawyx
őstag
Nem vagyok telefonszerelő, de egy gomb az csak gomb szerintem, egy kiemelkedő kis pöcök, hogy kézzel is lehessen böködni valamit. Számítógép szerelésnél pl a bekapcsológomb, amit legutoljára kötünk be, addig csavarhúzóval értetjük (legalábbis én) össze a lábakat. Szóval, hogy a műanyag kidudorodó pöcök nincs a telefonon, azt érthetően leírta a kollega, tehát valami erre alkalmas eszközzel böködni kell a bekapcsológomb helyét. Toll hegye, szemöldökcsipesz, vékony csavarhúzó vagy bármi, ami odafér alkalmas lehet erre. Próbáld ki!
-
kavicssli
addikt
Na akkor tiszttázzunk valamit!
a telefonról hiényzott egy gomb! de egy hegyes tárggyal pl tű vagy mitom én belehet kapcsolni! ..és hogy miért írtam azt hogy nem szabad lemeríteni?! azért mert ha látom hogy merülő félben volt akkor rátölöttemmert ha a városba vagy a moziba lemerül nincs nállam és nem is hordok magammal hegyes tárgyat!Akkor is tartom a szavam ahhoz hogy amikor kivettem a kártyát nem volt letörve semmi! Szerintem te baxtál el valami nagyon és most próbálod menteni a menthetőt!
Milyen Priviket akasrz belinkelni? Azt hiszed nekem van bármilyen takargatnui valóm?nevetségesmondjad mit linkeljek?
Olyanokat írt rólam az eladó ami nem fedi a valóságot!Szerintem senki nem hagyná magát és minden követ megmozgatna.Ezt teszem én is!
TÉNYEKET ÉS BIZONYÍTÉKOTne csak a szavakkal dobálozzunk
-
-
RoyalFlush
őstag
Nem linkelted be a privát beszélgetéseiteket
Mert a http://mobilarena.hu/privat/kavicssli/listaz.php url-re mindenkinek a saját privát beszélgetései listázódnak ki, s nem a tiéd vagy másé. Ha én még nem váltottam pü-t kavicssli-val akkor azoknak a tagoknak a listája jelenik meg, akikkel már igen.
-
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest