- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
subaruwrc #8061 üzenetére
Én nagyon köszönöm a Hsz-ed! De Sajna te beleirtál a totyikba és nem tudtam az elöbb modositani a hsz-t!
És ezért nem tudtam befejezni!Ui: Kit érdekel ebben a hejzetben a másik véleménye hogy engedi-e hogy belinkeljem (másoljam) a pm-eket!
Ö lopott !! Kb pár éve ezért még öltek is ! És még azsem kizárt hogy utána menjek és megmutasam a 18 éves fejéne az öklöm!
Bocsi PH és Modik de nyomorék az öszes ilyen ember! -
Speed®
titán
válasz
subaruwrc #8046 üzenetére
A helyedben elhajtanám a 3.14*csába, de hogy nem fizetném ki a 6 héttel (vagy mennyi) ezelőtti vételárat, az tuti. Sőt, már rég vettem volna máshol/tól karit.
A phmegbizhatosag meg jelen formájában semmit sem ér, olyan embereknek nincs fent negatívja\"feketepontja", akiknek egy b@szottnagy feketelyuk járna.
Azt sem igazán értem, hogy Muréna, alias Hidi^ mit keres még a PHiacon??
-
bullseye
addikt
válasz
subaruwrc #7991 üzenetére
már bocs (és nem Henry1998 ellen szól!), de miért érdem az, ha valaki nem hal meg 40 éves korára? (na jó, manapság lassan tényleg érdem). Szerintem így senkivel nem illik beszélni, főleg nem nyilvánosan, mert rögtön maga ellen fordít vele mindenkit, aki olvassa.
Amúgyis ha beleolvasol a zagyva kis mondatocskáiba, tiszta mónika színvonal... csak magának árt. Egyszerűbb lett volna a szüleivel lebeszélni az egészet.
-
shteer
titán
-
sasa311
veterán
válasz
subaruwrc #7891 üzenetére
nem 8%, hanem 20.
És ha magánembernek jön, akkor valószínűleg "ajándék"-ként jön, olyankor nem is VÁM-ot fizetsz rá, hanem áfát tudtommal.Ilyen esetekben ha Budapest a helyszín akkor nem hozza ki a postás a cuccot, hanem be kell menni a központi elosztóba, aminek van vámhivatala és ott lehet személyesen átvenni a cuccot. Ez a kínai gettópiac mellett van.
-
juliabrilke
veterán
válasz
subaruwrc #7891 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha vámra kerül a csomagod, akkor ~21%-ot kell fizetni.Nagyjából stimmel is, mert ~8,5k-ra jön ki 40.000Ft-os kártyánál.
Viszont vámoltatásnál (ha tényleg ot van, akkor rá lehet kérdezni, hogy tényleg elkezdődött-e már vagy nem is láttak ilyen csomagot soha.
)
-
Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest