- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
djtoomi #5645 üzenetére
Nem épp ezt a választ vártam.Ídézem amit írtál:
"Akárhogy vágnak ki, azért is visszajövök, és nem hagyom, hogy pár emberke bármit megtehessen, és saját kérésére csakúgy eltávolítsanak, aki azt hiszi, hogy ezzel eléri, hogy bármi megváltozzon, téved, és kurv@ rosszul ismer...."
Pont a változás lenne a cél,de látom még mindig feszited a hurt.Senki nem mondta hogy ne gyere vissza de ez a kijelentés picit erős,és pont tőled.
Nem értem esküszöm hogy mért te érzed magad áldozatnak....Nem akarlak faggatni tovább mert látom felesleges rávilágitanom hogy mi lenne a helyes út.
Csinálj mindent ugy ahogy érzed,majd meglátjuk mi lesz -
-
Gyuri27
félisten
válasz
djtoomi #5647 üzenetére
Ez nem számít. Én a legutóbb két arcal boltoltam és mindkettő zizi volt. Eggyik sem ujjnc ráadásul. Az egyik elkésett volna, ha nem megyek elé. Ugyanis akkor ébredt. A másik tesztelni akarta a procit csak mint utóbb kiderült a lapja nem támogatta. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó 3 boltért nem kaptam pozítiv értékelést, mert mindhárom embernéha felnéz, vesz valamit és kakil az egészre. Kb ennyit jelent a rang és a pozitív értékelés. Hidd el ha valakivel beszélsz telefonon, több mindent szürhetsz le a az emberről.
A gari papirt meg leirtam. Azt hittem világos is volt. Szvsz ezt ne feszegesd. -
udi
őstag
válasz
djtoomi #5641 üzenetére
Nekem semmi bajom veled,de amiket tettél másokkal,ne menjünk bele hogy miért meg mért alakult ugy ,nos az nem volt szép.És tényleg mindegy hogy MIÉRT.Én a te helyedben mivel azt vallod hogy felnőttél amit kivánok is kérném hogy töröljék a nevedet-rangodat és tiszta lappal ujra reggelnél.Ezzel szakitanál a multtal és mégis megkapnád a "büntidet".A modik és talán elöttem is meg persze minden ph-s elött ez korrekt huzás lenne.És az hogy megint mekkora rangod lesz az megint CSAK rajtad fog mulni ha nem szúrod el.Én nem irigylem a rangot tőled ez a történet nem erről szól.Pláne nem is a bosszuról mert nekem nincs is miért.De gondolom te is érzed hogy ez igy már nem okés.Remélem hallgatsz a lelkiismeretedre és magad kéred azt amit már kellett volna és esetleg tényleg tiszta lappal kezdessz.
Várom válaszodat -
-
Speed®
titán
válasz
djtoomi #5619 üzenetére
Nincs annyi felesleges lapod, hogy mindenkit kiengesztelj (mondjuk már ott a baj, hogy úgy gondolod így kell\lehet) akit megszivattál. A szád szép kerek, s3ggluk alakú, ezt már többszörösen bebizonyítottad. Fogalmam nincs (de komolyan), hogy mit keresel még az aktív piacosok közt ezzel a nickkel. Volt kicsiny kis fórumunknak egy Hidi^ nevű tagja, hozzá hasonló mennyiségben sz0patod itt a népet. Ideje lenne, hogy hozzá hasonlóan véget vessenek az ámokfutásodnak. Fórumozz, okos(k)odj amennyit akarsz, de a piacozást fejezd be, mert nagyon csúnya vége lesz
-
Gyuri27
félisten
válasz
djtoomi #5587 üzenetére
Nálam és gondolom a többségnél a garancia az a jótállási jegyet jelenti. Ha az neked nincs és bármilyen okból nincs pl nem kérted el, nem küldték el elhagytad akkor az nincs. Tehát amit árultál arra nem volt garancia.
Két dolgot tehettél volna. 1 saját magad vállalod a garanciát (3-6 bármennyi hónapra). 2 vállalhattad volna a garancia elintézését abban az esetben ha szükséges.
De ez nem garancia, hogy pistikénél van. A másiknál meg ödönke fejben tartja, hogy valamikor vettem nála valamit.
Árulhattad volna a cuccot sokkal olcsóbban is csak próba garival is.
Konkluzió: 1 nem veszek olyan helyen semmit ahol az előbb említett papirost nem nyomják a kezembe. 2 ha mégis veszek szaré-húgyé akkor nem adom el.
Nem bántásból mondom, mert nekem veled bajom nincs, de ezt elkurtad. Nem kicsit.
Egy vásárlás/eladás esetén ennél körültekintöbben jár el az ember fia.
A nokiás sztorit nem kommentálom, csak annyiban, hogy itt (a ph-n). Az ember a becsületével és odafigyelésével vivhat ki magának jóhírnevet. Erre lehet alapozni az üzletelést. De e két sztori alapján én csak nagyon alapos körültekintéssel és általad vállalt garanciával kötnék veled üzletet. Nem olvastam vissza a többi sztorit nem tudom. Így a két üzlet alapján mondtam véleményt.
Remélem valami leesik ebből a hszből. -
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #5587 üzenetére
Te mindent megmagyarázol öcsi, te aztán semiről nem tehetsz, te vagy az ártatlanság megtestesítője.
akit ANYAGILAG, AKÁR EGY EZRESSEL IS MEGKÁROSÍTOTTAM, JELENTKEZZEN...... Én jelentkezem.
Ha nincs rá garipapír akkor előre szólsz, hogy nincsen meg, vagy addig nem adod el, amíg nincs meg, persze kend másra... -
tolts.hu
őstag
válasz
djtoomi #5584 üzenetére
Tényleg, jó hogy látlak djtoomi!
Én is adok egy fekete pontot.
9 negativ értékelésed van a fórumon! 1-el több vagy kevesebb-mit számít.
(Becipeltetted velem a 7210est, töltőstül, aztán lemondtad a bizniszt, majd azt ígérted hívsz egy másik időpont miatt...Azóta is hívsz.
Én meg (azóta) eladtam a 7210est.)Szerk.:"azóta"
-
spectacularr
csendes tag
válasz
djtoomi #5301 üzenetére
Na,
akkor itt vagyok most olvastam el az azóta született hozzászólásokat, szóval aki itt összevissza beszél tomika az te vagy. Én már első nap délután jeleztem, hogy licitálnék egy monitorra a Vaterán, ami fél 10 kor végződik, úgyhogy beszéljünk meg előtte mindent. Írtad, hogy fél nyolckor érsz vissza gépközelbe, akkor beszélünk.
Persze semmi, a Vaterás monitort elszalasztottam, de eddig még belefér. Akkor, mivel két árat mondtál, egyet ha elmegyek érte, egyet ha félúton találkozunk, gondoltam ,akkor elmegyek érte. (mondjuk akkor még nem olvastam rólad). Kb. itt már több mint 10 privátot váltottunk, és meg volt ígérve, hogy msn-en megbeszéljük a részleteket (időpont terén). Ettől kezdve már csak én írtam, még olyan 5 privátot, különböző időpontokban, miközben láttam , hogy többször is megfordultál közben a PH-n, de eddig nem jelentkeztél (érdekes, a fekete pont már elérte az ingerküszöböd). Affelől te ne kételkedj, hogy én megszerveztem, hogy elmegyek, mivel pont ezért szerveztem át a dolgaimat , ami kényelmetlenséget okozott, mert egy későbbi pesti utat előre kellett hoznom emiatt. Telefonszámodra hivatkozol privátban, hogy miért nem hívtalak, hát melyik eldobható számodra gondolsz, adtál meg számot? Amit találtam, valamelyik régi hirdetésedben, az már nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem-no comment.
Szóval , mivel írtad, hogy, végül is bocs, meg elfelejtetted, az lenne a tanácsom, hogy ha te ilyen felejtős fajta vagy, akkor vagy ne szívjál annyit, vagy tartózkodj az ilyen, legalább elfogadható mértékben megbízhatóságot igénylő tevékenységektől.Péter
-
old gray
addikt
válasz
djtoomi #5305 üzenetére
Ha észrevetted volna normális, biztató jellegű hsz-eket kaptál tőlem az egyik hirdetésedben és itt is. Csak tudod az előzmények mind azt sugallják, hogy te vagy a hibás. ezt magadnak köszönheted, saját magadat hoztad olyan helyzetbe, hogy megbélyegezettként tekintenek rád. Ez kb. olyan mint egy kábítószer-függő: lehet x év után leszokik róla, de utána évekig ujjal mutogatnak majd még rá.
Kérdés: zajlott köztetek beszélgetés privátban vagy msn-en?
-
-
Ősember
őstag
válasz
djtoomi #5293 üzenetére
vezess te is excel táblázatot a bizniszeidröl. én nekem az elsö megbeszélt találkozo után ugy égett a pofám, hogy akkor kezdtem el vezetni rendesen a dolgokat. nem lehet mindent észben tartani...
az nem kifogás, hogy "tul sok üzletem van", mert ez az ember is része volt az üzletednek. -
greatchaos
addikt
válasz
djtoomi #5113 üzenetére
nem olvassuk vissza apontjaidat, de biztos lehetsz benne, hogy nem potyognak cak úgy feleslegesen a pontok. erről garantállak, mint pár hónapja privben is, amikor megkerestél ezügyben. a fennmaradó hiányzók valószínűleg "elbújt" hsz-ek lehetnek, amilyek egyértelműen rád vonatkoznak, viszont a kereső nem adja ki, mert pl: nekem is volt kellemetlen üzletem a ...-tal jellegű hsz-ből jött a pont
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #5078 üzenetére
toomi hajrá!
Nem semmi mennyiséget kell ledolgozzál. Ha azt akarod hogy téged is jutalmazzanak akkor ne legyél sóher/lusta!
Minden vevőnek adj pirosat aki korrekt módon viselkedik veled szemben és ezt írd is meg neki, így nagyobb eséllyel kapsz te is pozitív értékelést, mintha csak ülsz és várod a sültgalambotLényeg hogy gyűjts össze min. 50 pozitívat és akkor már okésabb lesz az arányod!
-
Weaver
senior tag
válasz
djtoomi #5078 üzenetére
ph-s userek zöme nem is ismeri a feketés és piros topikokat. a phmegbízhatósági oldalt meg pláne nem. jó ha 10 korrekt üzlet után kapsz 1 pirosat, de az előbb említett okok miatt ez sem biztos. és az átb@aszások után sem ír ugye mindenki ide. bár erre nagyobb az esély, mert ha vkit átvernek, azért kutakodni kezd.
üzlet során / után meg kell mondani az üzletfélnek, hogyha megvan veled elégedve, ugyan dobjon már rád egy pozitív értékelést, mert az neked fontos. ennyi. (ilyenkor szoktak rám bambán nézni, hogy mi van... !? )
vhogy népszerűsíteni és tudatni kellene a fent említett topikot és a phmegbízhatóságot.
-
XaraX
addikt
válasz
djtoomi #4989 üzenetére
Jelen esetben ez kevéssé valószínű,azt gondolom...
[link]
Így néz ki a garipaír,a winyo adatai stimmelnek rajta.
A pöttyök a szakadó esőtől származnak,azért is nem került tüzetesebb átvizygálásra......
Semmi gondom nem volt az újoncokkal,meglehetősen sok üzletet kötöttem gond nélkül nagyon sokukkal.
Viszont sosem csináltam még ilyet,hogy 0 napos emberkétől vettem volna bármit is.
Egyebbként lesz@rom a pénzt,nem az anyagiak a történet lényege.......
Nagyban hibás vagyok,elismerem,nem is sírni jöttem ide,hanam csak figyelmeztetésnek szántam,más ne járjon így vele esetleg,ha előkerülne.
Habár,sejtem,nem fog. -
Weaver
senior tag
válasz
djtoomi #4989 üzenetére
igen, de ha annyira garis, akkor miért nem vitte vissza az eladó !?
már láttam pár hírdetést, ahol ilyen-olyan hibás, de még "garis" cuccot árultak árban.
mondván, visszaviszed, kicserélik és van egy új cuccod jóval alacsonyabb áron.na én ebben nem hiszek...
a személyes tali alkalmával meg ugye senkit nem kerget a tatár, meg kell nézni azt a garilevelet, ha már van...és ha valami gyanús - vagy nem stimmel faggatózni, vagy hagyni a rákba.
-
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
"Ha neked az a napi 666 telefonálás faterom felé megérte, akkor enm hinném hogy a gariztatása normális helyen nem érte meg."
Na igen, asszem egyszer beszéltem veled, meg egyszer a kedves apukáddal, vagy max 2x. Az tényleg 666.
Itt egy a lényeg, szar kártyát adtál el, és ezt tagadod, és állítod, hogy nem az volt. Lényegtelen, hogy én basztam el azzal, hogy nem teszteltem, és kifutottam a határidőből, a lényeg a te hozzáállásod volt !!! -
Ősember
őstag
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
látod, amit elöbb leirtam? ugyan az... azzal mentegetözöl, hogy "jaj, nem volt az akkora kár". lehet, hogy eddig nem tünt fel, a többiek ezt nem igy látják
mod: egyesek szerint már nem lenne nagy kár az sem, hogy ha pöcegödörbe dobnánk. tehát szabad, mert szerintük nem lenne nagy kár?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
Csak az van hogy nem voltál azt köteles visszavenni,de nem azt jelenti hogy nem verted át, mert őt is átb@sztad mivel nem is olyan márkát adtál el amit meghirdettél de gondolom ezt is kitudod magyarázni azzal hogy elolvastad a dobozon a nevét vagy blablabla...Én a helyedben bemennék a moderátort keresek topikba és bannoltatnám magam, ujraregelnék, és tiszta lapot kezdenék, mert hogy mindenkit leszopatsz a kis dolgaiddal ez nagyon nem korekt...
És máskor légyszives a nevemet ne használd a mondataidban mert ha valaki itt rámkeres látja a nevemett és lehet nem figyeli miért van ott és arra gyanakszik hogy van egy negativumom,eddig mindenkivel 100%-ig korekt voltam,nem késtem el soha,nem változtattam azon amit lefixáltunk, jobb lenne ha te is megváltoznál...
-
blueMerle
veterán
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
Most min megy itt a vita? Azt kuldted el amit kifizetett a vásárló? NEM. HAZUDTÁL, ÁTVERTÉL egy embert, nem azt kuldted el amiben meg voltatok egyezve. CSALÓ vagy, és még TE PATTOGSZ. No comment. Ez volt az utolsó csepp a pohárban hogy én a ph!-n valaha is uzleteljek ha ilyen utolsó alakoknak még egyáltalán ezekután van szavuk....
És még mindig itt irogatsz....ehhh...kedves moderátor urak -
old gray
addikt
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
Mire ennek a vitának a végére értek lehet, hogy kedvencünk (wow, ez a kifejezés háziállatokra illik....) PH-félisten lesz, vagy kiérdemli az egyedi titulust mint Gorneck23 (de vajon mi lesz a rangja?).
18 éves korára pedig házigazda, vagy ami még rosszabb: moderátor lesz.(Vagy tolószékben ülő nyomorék?
)
Tamás: nincs v.mi hardvered eladó? Szívesen üzletelnék veled, állítólag végletekig korrekt vagy.
-
Jmio
csendes tag
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
1."A hirdetésben is le volt írva hogy OEM, semmi nincsen hozzá."
Akkor miért mondtad azt, hogy van hozzá, hogy mindene megvan csak a doboza nem ,mert LITE!?!?!?!?!?!? Csak te elfelejtetted hozzá tenni..(ezt a telefonba mondtad rögtön az átvétel után) "Uh basszus tényleg elfelejtettem" Nem dereng valami?!?
2." Utána láttam hogy 60 levél, napi 2 mikor adod fel, gondoltam jólvan, utolsó nap szilveszter előtt feladom, nem adtam fel, mert már 666-szor hívtál, türelmetlenkedtél.
Mi az, hogy hivogattalak?! kb 2x hivtalak miután átvettem a karit azért, hogy közöljem mégse úgy történt minden ahogy te állítottad! Irogatásról meg annyit, hogy nem tudom miért irogattam neked..Jaa igen mert volt rá okom. "napi 2" Majdnem igy van, kár hogy az utolsó levelek között majdnem egy hónap van...
És ami a legjobban felbasz: "Úgymond nem "szolgáltál rá" Milyen elbaszott egy szöveg ez?!!?!? Amit megigértél azt illene elküldened nem?! Mert nem hiszem el, hogy röpke 2 honap alatt egyszer sem értél rá....
3. A pk-ről meg annyit, hogy te azt mondtad 1k és ebbe minden benne van. És amikor mondtam neked hogy mi ez a +3k akkor te miért mondtad olyan meglepődötten, hogy "UHHH, ezt majd valahogy rendezzük!"
4. És Te írtad pm-be, hogy feladod a kiegészítőket meg mellé teszed a pénzt.
De Én erre "Úgymond nem "szolgáltam rá"
Nem kicsit szánalmas az amit művelsz! -
Ősember
őstag
válasz
djtoomi #3064 üzenetére
jééézusom, te tényleg ekkora kretén vagy?
postás storyhoz: a leirtak alapján megbeszéltetek 1k-t postaköltségnek. innentöl kezdve semmilyen jogod nincs 3k-t elkérni csak azért, mert egy idiota vagy és nem tudod feladni normálisan a csomagotpersze menthetö a helyzet, mert a postásnak nincs internete és nem tudja magát megvédeni itt a forumon
"Általában ha megígértem, és le volt minden fixálva" - és netántán véletlen ha ugy akarta a joisten... nem?ugyan már. éppen ez a baj veled. azt hiszed, hogy "jaj, ez most nem jön össze, nagy dolog" és a másik is igy látja majd, de nem fogja.
ahogy az utolso bekezdést irtad egyértelmü, hogy te is teljesen tudatában vagy annak, hogy embereket kárositottál meg, ami szerinted ugye nem baj, mert szerinted nem egetrengetö összegekröl van szo.világos mi jellemzö rád. egyszerüen nem tudod normálisan megmagyarázni, hogy milyen véletlenek összjátéka hozott neked aktuálisan 8 negativ pontot.
elmondom én hogy üzletelek. megbeszélünk valamit, megcsináljuk és kész. nem magamat akarom fényezni, de ez olyan rém egyszerü, hogy el sem hinnéd. egy ilyen egyszerü müveletet csak is szándékosan lehet elrontani.
volt már nekem is több esetem, amikor késtem vagy valami volt, de olyat a büdös életben nem engednék meg magamnak, hogy azt mondjam "igy jártál". ez a másik szabadidejének rablása és a saját magad lejáratásalátom ezen már mind sikeresen tul jutottál, remélem a szellemi sérült játékodban nincs lvl2.
tudom, hogy még nem volt üzletünk. véleményem csak az olvasottak alapján alkottam és csak azért mertem ezt ilyen formában megformálni, mert a nagy számok többsége alapján tényleg elég suttyonak kell lenned
-
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
ez kesz, elkuldesz egy mas markaju, uj helyett hasznalt, megbutykolt kartyat 2e forinttal dragabban, es meg neked all feljebb, hogy "de hat ment egy orat a 3dmark nem? akkor mi a gond" lol
. komolyan teged egyszer nagyon meg kene agyalni es mikor panaszkodsz akkor artatlan arccal kozolni hogy ja bocs tudom kicsit elszurtam, mert egy helyett harom bordadat tortem el es ehhez az UJjam helyett moddolt szoges kalapacsot HASZNALTam, de ezert nem ram kell haragudni, csak biztosra akartam menni. a tortenethez szorosan kapcsolodik, hogy elotte a kalapacs egy oraig uzemelt hibatlanul, tehat ha valamivel gyanusitanak, az kb szemelyes sertes.
remelem erezheto a nuansznyi kulonbseg, de leforditom neked, eladtal egy darab szennehuzott szart ami meg utolso erejevel uzemelt par orat, mikor egy uj,mas markajutermeket igertel, es meg te pattogsz, hogy nem erted mi ez a felhaborodas, hiszen mukodott egy orat..nevetseges. nem irt mar valaki moderatoroknak? mehetne youcancanon utan a sullyesztobe. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
Említettem én konkrétan a Te neved abban a hszemben? Én nem látom, tudod akinek nem inge nem veszi magára.
Ha jól tudom már nem ma kezdted az üzletelést itt a fórumon tehát tisztában kéne lenned a postázási díjakkal is, de ha még nem is, talán a posta oldalát megtalálod és megnézed rajta hogy mennyi a posta (psssz,megsúgom hogy van költségkalkulátor is az oldalon), szóval nem kéne itt azzal jönni h nem tudtad h még plusz X Eft lett a posta.
"gondoltam azért elküldöm, de mivel óránként irogattál, hivogattál, és folymatosan küldöd már, küldöd már címmel mondom jólvan, majd ha abbahagyod elküldöm.."
Na látod ez is sántít emberileg, ha tudom hogy jár neki (de ha nem is jár, 45 K nál már belefér egy tetves kábel meg egy 100 Ft-os CD) akkor elküldöm és nem a 60. levél után hanem az első után.Főleg azt sérelmezik sokan feléd hogy ígérgetsz és nem azokat csinálod és nem úgy ahogy megbeszéltétek, vagy épp valami kimarad vagy elfelejtődik. És nem egy ember mondja és ez már feltűnő sok mindenkinek. Valamint a beszéd stílusod is olyan hogy nem egy moderátornak feltűnt már ha jól emlékszem.
Nézz meg engem, nekem semmi konkrét nincs a kezemben mivel én állítok elő "terméket" és ha azt mondom a megrendelőnek egy kép alapján h X az ára (ránézésre kb az időt meg tudom határozni), ő leküldi és nekem jóval több időmbe és anyagomba kerül megcsinálni azt a valamit akkor nem mondom neki hogy "bocsi több lett mind mondtam küldjé még pénzt ha viszont akarod látni a cuccod". Nem. Annyit mondtam annyi lesz.Többet ér a hírnevem mint az hogy valakit lehúzzak vagy csak kicsit is átverjek.
Zolee11 (#3061):Mondtam már hogy a Holdat hagyjátok békén, az van a földhöz a legközelebb, és egyébként is szükségevan a Földnek a Holdra, inkább a Mars legyen!
Greatchaos (#3089):szivesen, még kell festenem egy noti fedlapot és egy légbeömlőt tesómék zsigulijára és utána sztem meg tom csinálni.
-
greatchaos
addikt
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
"Egyrészt, az másfél éve volt, én újként vettem itt a PH!-n, lehet engem is átvágtak, demivel te is láthattad, hogy a gépemben pci-e slot volt a kárty meg agp-s volt, nemis használhattam, és valóban enm is használtam, mert egyrészt akkor enm tudtam mi-mifán terem, másrészt emgvettem, mert olcsó volt viszonylag, rájöttem hogy nem jó a gépbe, te emgvetted, ennyi."
sztem mostantól árulok új(naklátszó) isa-s hangkártyákat, csúcs vga-kat, mert a gépemben nincs isa, így senki nem mondja meg, hogy nem használt, és nem új
ez a lesz ám a jó biznisz
-
magi20
senior tag
válasz
djtoomi #3064 üzenetére
AZért izé-----------nemtudom hogy fejezzem ki magam,mert hálistennek nem volt egymással üzletünk.------ami hát a te szerencséd is-az hót ziher.
de: azért ha majd valaki a bokrosban leszopat egy vmilyen csővel,ami nem egy bőrdorongra fog hasonlítani,hanem érezni fogod hogy hidegebb,akkor majd átértékeled az üzleti stratégiádat
persze mindenkinek vannak gondjai, nekem pl ma volt 1 üzletem,amit srác megvett visszaküldte a posta vmiért-3hét után most tudtam neki odaadni.
meg ma mentem volna egy egérért 2-re,de nem tudtam mert lakásba csempát kellett cipelnem.------de akkor sem így csinálja senki mint te.
-
Eagl3
veterán
válasz
djtoomi #3064 üzenetére
Ennyi panasz után nekem már nem lenne pofám eladni bármit is a PH!-n sőt, azt is megkockáztatom, hogy nem is írnék semmit. Nem gondolod, h. nem véletlenül panaszkodnak rád ennyien?
Azt is tudom, hogy neked tök feleslegesen ír bárki bármit is mert nagy ívben lesz@rod... pedig ideje lenne magadbanézni, lassan felnőtt leszel. Talán... -
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
Látom már megint hazudsz, folyamatosan. Erre nem tudok mint mondani, mint, hogy hazudsz mert véded az érdeked, és engem akarsz lejáratni.
És ne szajkózd már azt, hogy te nem használtad, felfogtam, én azt mondtam, hogy a kártya egy hibás szétbarkácsolt szemét volt már akkor mikor megvettem, csak nem vizsgáltam át részletesen, mert engem még senki nem vágott át semmivel. Tudod egy idő után bizalom alakul ki az meberek iránt, veled szemben ez nagy hiba volt, de tanultam belőle."Nem lehetett eleve rossz a kártya, ha 3d markban egy órán keresztül hibátlan volt...." Pedig mégis, hogy a francba lehet... (ez volt a mázlid), de ennyi fizikai sérüléssel az volt csoda, hogy ment.
A serial alapján nagykeres importot lehet megkeresni és visszaellenőrizni a kiksker felé történ eladását, nálunk is így megy. Ennyi pénz nem ért meg annyi, hogy utánajárjak. Ha balhét csináltam volna, akkor lehet, hogy most nem itt keménykednél. Mert igen erős gyanum van nekem, hogy "kamionról leesett" cuccokkal kereskedsz. Hol vannak a számlák kedves barátom? Valaki azt valamikor megvette és akkor azt is kapott hozzá. OEM vga kártyák 50-60 ezer forintocskáért. Azt tudod, hogy ilyen nincsen? Mert max 9200-es kategóriából van OEM. -
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
Látom még mindig nagy a szád, egy kicsit, köztünk több mint 10 év van ugyhogy fogd vissza magad.
1. A kártyát újként árultad. NEM VOLT AZ!!!
2. Rendőrségi feljelentést említettem, és azt, hogy ha összefutnánk lenne hozzá kedvem, hogy egy kicsit megápoljalak a pofátlan hazugságaid miatt. Gyújtogátásról szó se volt!
3. Ebben az egyben igazad volt, hogy visszaszoltam még aznap, hogy OK a kártya. 1 óra 3DMARK futás után semmi gond nem volt.
4. Rá legalább 2 héttel építettem a kártyát gépbe, és az első nap néhány óra után kifagyott a garfikus felület, mert megállt a ventilátor (gondoltam akkor). Ellenőriztem, és hoppá bütykölve volt. A GPU-ról a paszta részlegesen eltávolítva, amatőr módon, kondenzátorokon karcolás nyomok. És a bónusz, amit még később vettem észre, hiányzik egy ellenálás.
Tehát kedves barátom ez mind így igaz, mert én naív voltam és hittem neked, jól besz*ptam, de álljon csak neked följebb és osszál csak ki, mert te aztán soha senkivel nem csesznél ki.
Kérdezem, hogy adsz el bármit is és jelentessz ki bármit is adott termékről, ha azt se tudod mi??? Még a gyártót se helyesen adtad meg!
Rámsóztál egy hulladékot, és még én vagyok a pofátlan mert 2 hét múlva kiborultam, mikor megláttam mit vettem valójában???
Az ilyen embereket deportáltatnám a Holdra, mint amilyen te vagy!!!5. Az a hozzászólás 2 hónap után, csak azért történt, és nem akkor jeleztem a hibát, hogy észrevedd még a hirdetést se inaktiváltad !!! Nézd csak: hirdetés lejárt: 2006-12-23
Azt utálom a legjobban mikor a képembe hazudnak, én utálom az erőszakot, de te kivívtad magadnak, ezt az erős szeretet érzést mikor valakit rendesen megápolnának.
-
XaraX
addikt
válasz
djtoomi #3056 üzenetére
Hm,érdekes dolgok ezek azért..
Az én fiam kb picit idősebb,mint Te,úgy látom.
Szokott a nevemben és a saját szakálára is kötni üzleteket itt és máshol is.
Viszont soha eszébe nem jutna bármennyi pénzért másnak adni a terméket,ha egyszer már megállapodott mással.
+ szart sem adna el,ez is biztos.
HA valakinek megígéri,hogy ott lessz,akkor ott is lesz.
És az Ő anyja valóban rendőr,de soha nem próbálna ebből semmilyen elönyt kovácsolni,vagy vele takarozni,fenyegetőzni.
Szóval csak lehet benned némi hiba,nem gondolod?
Egyébbként a posta dolog pedig,ugye,ha azt mondom,1k,és mégsem,akkor 2 dolog marad szerintem:
Vagy bevállalom a többlet költséget vagy értesítem a vevőt,hogy ez a helyzet,mi legyen?
Ahogy olvasom,Te kész helyzet elé állítottad,feladtad neki. -
Picco
addikt
válasz
djtoomi #3056 üzenetére
az nem megkarositas h csomo embernek mondod hogy ez kell meg az kell es nem veszed meg amikor eladhatna masnak?
meg h achill3ust az unokatesoddal vagy kivel akarod torbecsalni mert tudod hogy a kutya sem adna el-venne toled/neked semmit? eztisztesseges korrekt uzleti modszer szerinted vagy mi?tobbiek akik olvassak, kerlek javitsatok ki ha en tevedek
-
Picco
addikt
válasz
djtoomi #3053 üzenetére
itt tobbnyire az volt rad a panasz hogy sunyi kis troger vagy, megbeszelsz emberekkel dolgokat, ha elkuldik elfelejtesz fizetni 1 honap utan visszakuldod, vagy ha arulsz akkor eladod masnak amikor mar megigerted es lefixaltatok, 1k helyett 3k postakoltseget, es mindezt meg ki is magyarazod
ha teged is maross anyja nevelt volna lehet h nem itt tartanal, kb igy neznel ki -
old gray
addikt
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
"...... ezért értékbiztosítottam 50k-ra, nehogy bármi történjen, időgarantáltan, ajánlottan, elsőbbségivel, és törékenyként adtam fel, arról nem tehetek hogy ez 3k volt ....."
1890Ft az a 3k és így hívják: Prémium csomag
Teljesen mindegy, hogy mekkora értékben értékbiztosítod (50k-ig), időgarantált, elsőbbségi, törékeny a feladási díj ennyi max.
Picco: "...kulomben is ugy nezel ki mint egy kis gnom...." Van benne v.mi....
Am. nem szeretnék semmilyen faji hovatartozásra utalni de "kedvenc" gyerekünk szerintem a Tórán nőt fel, és mint gyakorló zs..ó itt PH-n garázdálkodik.
-
válasz
djtoomi #3050 üzenetére
de te azt fel tudod fogni a kis agyaddal, hogy az ember ideje penzbe kerul? ha egy ember egy ezrest keres orankent, ossze tudod szamolni, hogy masnak hany ezreset verted mar el? meg aztan az ideggyogyaszok is dragan dolgoznak, es szerinted kinek hianyzik a mai vilagban az extra idegeskedes? egy ilyen kis dugo miatt, akit az apja nem tudott megnevelni. es meg itt magyarazol folyamatosan, hogy ertsuk meg nem a te hibad. hat persze hogy nem, a vevoe, a jo edes anyjukat.
-
Picco
addikt
válasz
djtoomi #3046 üzenetére
hat ha huto nelkul adtad volna nekem a kartyat lehet h megfojtalak
nameg a plusz 2,8k postakoltseg.....
mellegsleg szerintem eszed agaban sem volt elkuldeni ez a nem erdemelte meg szoveg kicsit atlatszo azok utan amit rolad olvastam, meg kulomben is ugy nezel ki mint egy kis gnom -
Picco
addikt
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
lol
Utána láttam hogy 60 levél, napi 2 mikor adod fel, gondoltam jólvan, utolsó nap szilveszter előtt feladom, nem adtam fel, mert már 666-szor hívtál, türelmetlenkedtél. Úgymond nem "szolgáltál rá".
sracok ha ezt elofgadjuk akkor ezutan bocsi de ha kifizettek nekem valamit onnantol nem szolgaltok ra
-
-
Speed®
titán
válasz
djtoomi #2432 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy akárhány topikot nyitsz, belerondítok. De jó ötlet
Visszatérve a pasztázós mókára: senki nem tanácsolta, éppen ellenkezőleg.
Kívánod a privik/MSNnaplók másolatát látni az erre vonatkozó instrukciókkal?
Szóltam, nem egyszer, nem kétszer, nem lesz jó vége. Köszönd magadnak. -
greatchaos
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2470 üzenetére
Hinnyemár
Utoljára az volt a sztori, hogy olcsón vettél vkitől egy procit, és azt küldted el nekem / ezt majd vissza is keresem a kedvedért, ide is írtad, mikor le akartál húzni /...x@r lehet, mikor az ember annyit hazudozik, hogy belekeveredik
szerk: itt is van, na ezt magyarázd ki...
-
gardener
senior tag
válasz
djtoomi #2458 üzenetére
Nekem megvan a log és abban egy "kösz" sincs. Sem "elnézést"
Pedig ez írás nem szó ami elszáll.Ha levezetsz 1.500.000Km-t 40 év alatt alapesetmentesen és utána beülsz ittasan az autóba és elgázolsz egy tucat embert, akkor szerinted ki fog foglalkozni a múltaddal? Csakis az adott szituációt nézi mindenki.
Tehát minden egyes üzletkötés független a többitől,minden eladót ill. vásárlót külön-külön meg kell tisztelned!
Az utólagos bocsánatkérésedet korodra való tekintettel, elfogadom.
-
smiti
veterán
válasz
djtoomi #2456 üzenetére
Na hát igen! Aki dolgozik és a saját keresetéből él meg és tartja el a családját az be tudja tervezni a kiadásait és igen, minden hónapban tudom mennyi számlám van, immár 15 éve a saját fizetésemet osztom be úgyhogy van benne gyakorlatom elhiheted.
Én inkább befejezem az egészet, mert ennek nincs értelme te nem tudod az életbe sem beismerni hogy te vagy a hibás és ez elég nagy szegénységi bizonyítvány.Én ha nincs rá pénzem akkor nem akarok venni semmit, mert csak addig nyújtózom amíg a takaróm ér.
és nem én nem tudtam kimenni sosem, teneked nem volt jó, vagy a megbeszélt napon nem voltál időben elérhető -
laci06
senior tag
válasz
djtoomi #2462 üzenetére
nah jólvan, kezd belőled kicsit sok lenni...
az újrapasztázás szerintem saját agyad szüleménye volt, de nem emlékszem már, azt tudom, hogy állitásod szerint nem müködött a kari egy olyan hőmérsékleten amin még lazán kellett volna müködnie...
erre úgy átpasztáztad, hogy speed alig tudta leszedni a hütőt a kariról... megigazitotta rajta a pasztát, berakta a gépbe és lám semmi gondja nem volt a karinak, és olyan hőfokokat produkált, hogy iszonyat, nagyon hideg volt... tuningolta és baromi jól ment, az addigi legjobban tuningolható 8800gts volt...
ez a bátyámos szöveg több helyen megbukott... te kb 3 napig, ill bocsánat 1 hétig húztad az időt, hogy nem tudom az utalás bizonylatát lefényképezni, mert nincsen adatkábel, aztán mindig kitaláltál valamit, végül benyögted, hogy elirt a bátyád egy számot...
meg eleve a postánál az volt, ha jól tudom, hogy egy barátodnak a cimére kellett feladnom, aki ha jól tudom a munkatársadnak állitottál be... kicsit szétnéztem iwiw-en, megtaláltam a srác nevét, és ha jól tudom 14évesnek volt beirva, és a te ismerősöd volt, te pedig szintén 14 éves vagy, és kiirtad a cimedet is iwiw-re, ugyhogy az egyezés az biztos...(vagy két Prokop Tamás lakik nálatok)...
jah igen, feladtam egy olyan csomagként, aminél 48 órán belüli kiszállitást garantálnak, az állitásod szerint szombat reggel vitték ki, pedig akkor nem szállitanak, és szerdán adtam fel(nemrég odaért Tolnára, és Miskolcra is másnapra)
Aztán jöttek a keverések, hogy adnál egy másik karit és pénzt, aztán még alkudoztál is... kiderült, hogy speed-nek is lógsz egy valag mindennel(kis dolgok, de fontosak, meg több darab), ha ő nincsen, lehet, hogy még mindig alkudozgatsz velem...
annyit hazudtál, hogy az fajdálom, beállitottál egy karit rossznak, pedig egyáltalán nem volt az...
jah igen, útközben elkezdtél pályázni pegazus hd2900pro-jára is, mondtad neki, hogy elutaltad a pénzt, mint utólag kiderült ez sem volt igaz... -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2462 üzenetére
Neked szappanoperákat kéne írni
Ha nem tűntél el, reagálhattál volna a sok "elégedett" ügyfélnek...
Még jó, hogy 1 hónapi kamuzás után felment a pumpa, bnőmnek köszönheted hogy nem látogattalak megSzerencséd, hogy csak visszakerült hozzám ami az enyém volt, azt gondolom tudod mért..nagyfiú. Na aludjál jókat, meg próbáljál rendes útra térni, vagy a csúnya Krampusz elkap álmodban
-
fuzik
aktív tag
válasz
djtoomi #2456 üzenetére
Szerintem most már akár be is fejezheted.....
1)
A topikba beírod, hogy 1950pro -t veszel (nyilván ebből a pénzből)
Gardenerrel közlöd, hogy egyéb adósság rendezése... blablabla
Ide meg bevésed, hogy számlára kellett a lé2)
Ha jól emlékszem a story -ra, akkor az osztálytársaid nyújtottak neked őrizetet a kártyaátadás alatt, nehogy a gonosz vevőbácsi bántson téged.... A suli-nál zajlott a biznisz. Nem voltál te kiskorú???3)
Én 12 évesen kezdtem el melózni.... talán, ha nagyon összeszedem magam, még a fizetési papírjaim is megvannak valahol... De b@sszus arra már egyáltalán nem emlékszem, hogy előre nem látható kifizetnivaló számláim érkeztek volna...... meg hogy egyáltalán érkeztek volna. De elfogadom, hogy neked vannak ilyenek, hiszen gyorsuló világegyetemben élünk! És a nemzetközi helyzet is egyre fokozódik....
4)
Pont az különbözteti meg a felnőtteket a gyerekektől, hogy megpróbálnak tervezni és gazdálkoni. A felnőttek is hibáznak, de legalább felfogják, hogy elrontották..... még ha nem is ismerik be.5)
Mi lenne, ha egyszerűen bocsánatot kérnél, és mostantól kezdve elkezdenél tisztességesen játszani a homokozóban???!!!! Nehéz azt mondani, hogy "Bocsi fiúk elqrt@m!"6)
Részemről kiszálltam a hullagyalázásból.... csak már böki a csőrömet az ámokfutásod. -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2432 üzenetére
Azt nekem írtad, hogy 15k-t fogtam valamin?
1ébként meg ne röhögtess már, pár hónapja mikor be akartál feketetíteni, csak úgy jöttek elő az emberkék, akik megszívták veled...furcsa mód akkor úgy eltűntélAz a vga is mindenki másnál jó volt, kivéve nálad..de fura..meg gondolom újrapasztázta magát..és amennyire én tudom, előre kellett utalnod a pénzt, vagy egy részét...azt is a csúnya postások nyúlták le mi?
szerk:#2458: mikor anyáztalak én te szánalom?
hagyd abba a hazudozásaidat, mert kiköpöd a pirosat - természetesen paradicsomot a csulkástól - ha 1x a kezem közé kerülsz te kis pöts
-
gardener
senior tag
válasz
djtoomi #2452 üzenetére
Jó duma
Nem izgat fel,hogy nem vetted meg,mert megvette más.
Viszont haver, aki megvette Tőled a vga kártyádat (az É közvetítésemmel) - mivel volt gyerekszobája - megköszönte a segítségemet.
Te meg annyit se mondtál hogy "böff".
Még Nekem kellett,hogy rákérdezzek arra is, hogy ugyan már ,mikor veszed át-meg a "feltételesen" lefoglalt vízhűtést.
Véleményem megvan rólad....
-
fuzik
aktív tag
válasz
djtoomi #2447 üzenetére
Muhaha....
Te voltál az a kis drágaság aki jelentkezett gardener barátom "ultra low cost" vízhűtésére (amire szintén nem volt pénzed) majd miután elpasszolta a kártyádat, hogy legyen pénzed - közölted vele, hogy elfogyott a zsé egyéb adósságok rendezésére???!!!!
Kacag a vakbelem - de komolyan....
Aztán nehogy azzal büszkélkedj, hogy gardenernek bezzeg sikerült elpasszolni a karit... Ő olyan, hogy ha kell neki, amit árulsz, akkor a fogkefét nincsen időd kivenni a szádból, és ott áll az ajtó előtt kezében a zsetonnal....
Inkább örülj neki, hogy nem vésetett fel neked annó egy fekete pöttyöt....
Node ami késik nem múlik - szólok is neki, hogy nézzen ide!
-
smiti
veterán
válasz
djtoomi #2440 üzenetére
no comment,ebből szerintem mindenki leszűri a konzekvenciát
de segítek 7900gt eladó.dobozzal mindennel fullosan garral
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest