- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vepe
őstag
válasz
Lindemann #1356 üzenetére
Ne védd már annyira az eladót...Az, hogy a vevő megbízott benne és nem nézte meg mi is van a dobozba, még nem azt jelenti, hogy egy tényleg csúf cuccot adjak oda valakinek...nem egy haverral boltoltam már úgy, hogy ideadtak valamit, aztán meg sem néztem mi is van a motyóban...de megjegyzem mindig az volt a csomagban, amit megbeszéltünk...ha nem az lett volna alaphangon ment volna vissza a csomag.....most is az lenne a korrekt, ha visszavenné az eladó a billt(vagy megbeszélnének egy köztes árat, ha egyáltalán kell, így a vevőnek), mert a hirdetésből egyértelműen kivehető...nem úgy volt meghirdetve a cucc, ahogy az a képek alapján kinéz
Acetonmentes körömlakk-lemosó??-pont az a lényege egy a körömlakk-lemosónak(ha még acetonmentes is), hogy lemossa a körömlakkot, ami szerintem oldja a műanyagot ....szóval, ha azzal mosogatta, akkor rátett egy jó kis lapáttal a kopásokra...
[Szerkesztve] -
lepence
tag
válasz
Lindemann #1284 üzenetére
Azért írtam le hogy hibáztam mert tényleg hibáztam, hogy nem néztem meg.
Én is boltoltam a Boss-al egy héttel ezelött és fel sem merült bennem hogy egy ilyen szutykot ad oda ennyiért(megnézted a képeket?)
Pont azért próbáltam meg vele dülőre jutni, mert évek alatt itt a PH-n én is vásároltam és el is adtam dolgokat de ezt nem tartom fair-nak.
Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest