- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
Calibos #8670 üzenetére
Szerintem is. Most akkor azért is adjunk a bözsinéninek feketepontot, mert tegnap nem értett velem egyet.
Ez a topik a csalók és az unkorrekt emberek elkerülése érdekében jött létre (nemveszi át a csomagot; nem fizeti ki; az üzlet utolsó pillanatában eláll tőle stb.) és nem az esetleges viták bírálásáért. Azért ne osztogassunk már mindenért feketepontot...
-
Lejszi
senior tag
válasz
Calibos #5933 üzenetére
A kártya működik igen.
Nem nagyon akarom az imserosomre haritani a dolgot,mert sztem ha vkit otthagyja a csaja,össze cuccol és elkoltozik tole akkor a masik felet (adott esetben az ismerosomet)sztem nagy hirtelen az izgatja legkevesbe hogy lemondja a vga vételt nagy hirtelenjeben.
mind1, ugy nez ki h sikerul megszabadulnom attol a karitol, csak pont honap vege van es szarul jott igy fizu elott h benne all a penzem.
de most mar tenyleg lepjunk tul ezen -
old gray
addikt
válasz
Calibos #1732 üzenetére
Lehet igazad van és adás-vételit kellett volna írni? De mi lett volna a tartalma? Mivel saját szemével meggyőződött, hogy a vga úgy működik, ahogy egy jó vga-nak működnie kell és még nála is működött, innen kezdve nincs miről beszélni véleményem szerint. Ha valaki nem nézi meg/próbálja ki működés közben, személyesen, akkor szoktam vállalni próbagar.-t. Jelen esetben a próba megvolt, megbizonyosodott, hogy a vga jó és kifizette. Innen kezdve felelősséget nem vállalhatok a dologgal kapcs.-ban. Sajnálom, hogy így alakult, még ha nála is romlott el (mert azzal mindenki tisztában van, hogy ami elromolhat, az egyszer el is fog) de ez egy üzlet, vett egy használt árut, amire nem volt garancia.
Mindezt azért írtam le, hogy mielőtt ide jön flamelni tisztázva legyen a dolog. Véleményeket várok (bár megváltoztatni az enyémet nem tudjátok).
Ráadásul rengeteg sikeres üzletem volt, sz@rt soha nem adtam el, asszem ez az alapja az elismertségnek és megbecsültségnek.
gban : privátok megmaradnak, igen. : felteszem majd egy oldalra (szóról-szóra), ugye itt nem illdomos közzétenni.
Aktív témák
- EAFC 25
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest