- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
válasz
Satan_Claus #8532 üzenetére
éppen ez az, hogy esetlegesen egy az üzlet szempontjából lényegtelen figurát belevenni. csak komplikálná a dolgot. az, viszon, hogy az anyagiak biztosan eljussanak A-ból B-ig, az rendben van.
gongolj bele X feladja a közvetítőnek. kifizeti a postát, kibont, tesztel, becsomagol, felad. ezek mind költség! a köz
vetítő ezuán újra becsomagol, felad. ez szintén pénzbe kerül. aztán a termék megérkezik Y-hoz, akinél esetleg meg nem jó. kit fognak elő venni? - a közvetítőt...
ez a része már annyira túlbonyolítaná a dolgot, hogy nem érné meg és teljes embert is kívánna,, esetlegesen egy nap több termék tényleges letesztelése munka mellett ezt nem várható el senkitől, főleg ingyen.
a közvetítői szerepért az az 5% még csak csak, de itt dupla postaköltség, rengeteg idő, ami sosem térülne meg, illetve ilyen nem fog elvállalni egy munkából élő. ami meg még hozzátartozik, hogy ha tesztelni akar, akkor minimum 40-50k-s alkatrészarmadával kell otthon rendelkeznie, hiszen ahány proci, annyi lap, vga-k tömkelege, hdd-d, tápok...
így ezt én nem tartom semmi módon kivitelezhetőnek
-
greatchaos
addikt
válasz
Satan_Claus #8527 üzenetére
véleményem szerint csak a pénzügyi biztonság lett volna a cél, nem pedig a kereskedelem tárgyát képező alkatrészek tesztelése.
-
Xaero88
tag
válasz
Satan_Claus #8527 üzenetére
Egy e-mail a sok közül.
Feladó: mack john [mackpolo007@yahoo.com]
Küldés időpontja: 2008. 09. 02., K 23:49
Címzett: Osszián Solymos
Tárgy: K750i házrészek,alkatrészekHello,
Am Mr.Mack polo from Canada, i Just got a New Store in West Africa (Nigeria) and i will like to buy your item, and i will be paying you $800.00 USD for the item and shipment EMS OR DHL to my New Store in Nigeria And i will like to Know How many of this item you have for sell and also if you have any other items for sell, So kindly email me back to this email below: mackpolo007@gmail.com Or mackpolo007@yahoo.com so i look forward to your reply back soon
Thanks. -
Picco
addikt
válasz
Satan_Claus #844 üzenetére
gondolom 55k- sztem tobbet Mikádó-tol nem varhatunk.....
-
Mikádó
senior tag
válasz
Satan_Claus #784 üzenetére
A CF nem ugrik, tévedsz. És én felajánlottam neki hogy 2 zsír új sapphire-t.
-
Petek
tag
válasz
Satan_Claus #780 üzenetére
Igaza van Satan Clausnak a pénzvisszaadás menetét illetően, de ha megoldható a csere teljesen megegyező új darabra, akkor sztem azt el kell fogadni a vevőnek, hiszen így nem károsul.
Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest