- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
shtml
őstag
Nem értem miért van vita! A hírdetésben szerepelt, hogy nincsen garancia! Nem azt írta, hogy papíros gari vagy nemtom milyen nincsen, hanem azt hogy nincsen
A nincsne nekem azt jelenti, hogy egyátalán nincsen semmilyen garancia...
Na igen, ez is igaz és a vevő hibája, ha így is megvette. De az eladó is hibázott, mert akkor ragaszkodnia kellett volna a személyes átadáshoz, hogy legalább ki lehessen próbálni a telefont. Ha meg a vevő ezt nem akarja, akkor nem kell eladni neki a cuccost.
Nem a szóban forgó eladóra célzok, de ezzel az erővel eleve rossz készüléket is el lehetne adni postán. Ha viszont postára adáskor még jó volt, és a vevőnek is hiszünk (miért ne hinnénk neki?), akkor szállítás közben romlott el.
Akkor meg ismét oda jutunk, hogy előzetes megállapodás hiámyában viseljék közösen a kárt.
-
kavicssli
addikt
Ezek szerintem nem vagyok elfogult ezzel a témával kapcsolatba!
De amit írtam az nem 100% ig van úgy hanm 120% nekem jöhet itt oltani az eszet! Egyszerűen nem fogom fel a dolgokat! Ja és mert én sok mindenkivel nagy összegben bonylitottam üzletet arra is felhatalmaz engem, hogy ami nem nállam baszódik el a cucc hanem másnál akkor viszessem vissza! Nem! Ez nem igy megy!
Kerek perec mindent felajánlottam neki hogy leviszem Pestre személyes átvételnek én is jobban örülnék...
ha levélként adom fel biztonságosabb
Meg amiket most ir itt PÜbe!Istenem segíts
-
Flitter
tag
Le lett fektetve -előreutalás után posta. Ok a mai napig.Kb 1 hete szivat vele,tuti kell stb.Más már megvette volna. Majd ma...adjam fel utánvéttel mert ö bizony nem utalgat ,nem küldözgeti a pénzt. Holott ez lelett tisztázva,hogy előreutalás.
Szerintem jogos a feketepont.
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest