- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oczu
senior tag
Ha elolvasnád az 1. hsz-t te sem írnál be ilyet, + a véleményedet a megfelelő topic-ba kellene elhelyezned. Ha visszább olvasnál mondjuk 3 post-ot, akkor sem írtad volna ide....vagy mégis
a lesz@rom elv alapján? Milyen jó dolog, hogy olyan ez ,mint a politika, mindenkinek van véleménye, minden mindegy, csak nekem legyen jó
mod
Ok, meginvitálom ide
még1x mod
meginvitálva
-
Nyugdíjas
nagyúr
Értem én mit szeretnél mondani, de véleményem szerint ha valakit jól eldönthetően átver egy magánszemély, vagy egy kereskedő, akkor igenis nem árt figyelmeztetni az illető kereskedő leendő vásárlóit, hogy mire számíthatnak.
Egy pillanatig nem vontam ezt kétségbe. Én csak azt mondtam, hogy az egész ph! aprón való vásárlásról nem kell emiatt mindenkit lebeszélni. Erről szólt az irományom...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ne haragudj meg személyes hangvételem miatt,de te hülye vagy, már ne haragudj
Keresed a kákán a csomót, amit persze meg is találsz, hiszen nem vagyok tökéletes. Itt a pédának nem feltétlenül minden apró részlete kell, hogy megegyezzen, én csak úgy az egész dolog furcsaságára akartam rávilágitani.
Mondandód második felére reagálva:
Kérlek mutasd meg irásomban azt a részt ahol én a konkrét esetben megvédtem az eladót, illetve a kifogásával kapcsolatban esetleg elmarasztaltam volna a vevőt. Éppen ellenkezőleg tettem,de úgy látom nem megyen olyan jól a szövegértelmezés, vagy én nem tudok irni. De kifejezetten rühellem amúgy szőrszálhasogató, parttalan, kötözködést amelyet némelyek művelnek itt a ph!-n, mikor az ember mondanivalójában minden apró kis fogódzkodót kihasználva próbálnak belekötni. Te vagy az egyik aki megfigyelésem szerint sport szintjén űzi ezt amugySzóval ird le, hol vittem véghez eme számodra gyomorforgató tettet kérlek, aztán hagyjuk egymást,mert nemhiszem, hogy ezt kellene a többieknek olvasni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Fejtsd ki kérlek, hogy mire gondolsz, mert nem értem.
karcsi56: Megpróbálod a kedvünkért nem tele-floodolni a topicot?
A multik istenitését meg kérlek fejezd be,mert az nagyon kiveri nálam a biztositékot. Nem is kezdem el leirni milyen káros a hazai gazdaságra, hogy léteznek,mert csak felhúzom magam. -
karcsi56
csendes tag
az egy dolog hogy ide irod hogy kap egy fekete pontot
de ezzel ő még röhög a markában mert már ne is haragudj de ki fogja átolvasni a több ezer véleményt hogy kitől nem lehet itt venni Bereggel más néven és kész azt se tudod ki volt
röhög a markában sőt még neki fog feljebb állni mert soha nem tudod elkapni -
karcsi56
csendes tag
az hogy alulfizetett stb engem jelen esetben nem érdekel
mert mo ban vagyunk
de nem fog szőrözni az áruval és ez tény és ez vevő centrikusabb mint "kókler"
nem akarok ezen vitatkozni de amikor a multikat szidjuk akkor ezeket is figyelembe kell venni nem szőröznek 1000ft al az tuti se 20000ezerrel ezt megtapasztaltam már és mivel a pénzemért nem egy arrogáns válsz lesz az biztos -
henry1998
csendes tag
Szia!
Várok vele még, mert "állítólag" feladott egy másik telót, kárpótlásul,
de így is bukok legalább 10 ropit a dolgon!
Viszont!
Ha jó telót küldött először, és ebben biztos 100%-ra, miért küld helyette másikat?
Na ugye!
Szóval meg kell várjam a hétfőt, jön-e a teló, és csak utána tudok lépni valamit!
Ha tudok lépni egyáltalán!
Gyári független, mobilboltban vásárolt telót hogy tudok letiltatni?
Van-e erre lehetőség, és ha igen, hol?
Írjak a Nokiának?
Ebben, ha tud valaki, segíthetne, merre, mit, hogyan?
Üdv. -
udi
őstag
A hivatalos út mindig lassu és nehéz.Nem csak itthon hanem máshol is sajnos.Bár tény hogy azért lenne mit javitani a rendőrség szinvonalán de ez más tészta..
A szervezkedésről meg annyit hogy csak ugy van értelme ha a nyomozokkal együtt HIVATALOSAN történik és TETTEN ÉRITEK.De sajnos pénzt akkor sem fogtok majd látni ez majdnem 99%.
Egyszóval,ovatosnak kell lenni amennyire csak lehet. -
Oczu
senior tag
Ha felajánlotta, ésszerű időn belül várja meg a válaszom, ennyi a dolog lényege. Olvasd el még egyszer, amit írtam és lehet megérted, mi a korrekt üzletelés alapja
A fekete jogos véleményem szerint és a következő esetben is így fogok eljárni, s ha én viselkedek így nem fogok hőbörögni a kapott negatív miatt
-
Weaver
senior tag
Mindenesetre én nem vettem volna meg egy sérült, hiányos, szakadék telót 23e Ft-ért az holtbiztos.
ennyi. itt a pont. akár jó volt eladáskor a teló, akár nem, ez most ~23E ft tanulópénzes eset. nincs ezen mit ragozni igazából. szvsz a vevő volt meggondolatlan, hogy pénzt ad ki hulladékért. az eladó meg annyiban unkorrekt (hiába írta le a teló minden hibáját), hogy pénzért árul szemetet. (bár minden annyit ér, amennyiért el lehet adni....)
-
kavicssli
addikt
De mégegyszer mondom itt bent a cégénél a kamera PADjét újraforrasztották a srácok! ...és inkább bízok olyan szakemberekbe akik ezzel foglakoznak már régóta!Legyen annyi elég hogy a NASAnak illetve az amerikai hadiparnak is gyártunk cuccokat és ami SMT-n elkúrnak azt a javitú technikusok csinálják meg! Úgyhogy a percizitás és a megfelelő szaktudás megvolt! Tudom mi fán teremnek az ilyen dolgok!
Sokan nem tudják ahogy a Mars járó kis "autób" mi gyártottunk alkatrészeket! Illetve akkor gondlom tudod mi a az a Labview...Na azt is a cég fejlesztette ki -
gizda
senior tag
Mivel a "magentáknál" dolgozom,ide hoztam be a szervizbe.Itt mondták ketten is a szervizesek,hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.
Sajnos a próbagarancia fel sem merült bennem,mivel annyira bizonygatta,hogy nézzem meg a piros pontjait.Ezt lehet itt csesztem el a próbagari figyelemmel kívül hagyásánál.
Szerintem,ahogy most állunk akkor sem lenne más a hozzáállása!
Aktív témák
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest