- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
henry1998 #8120 üzenetére
Lehet, csak véletlenül nyomtál a válasz gombra, de ha már így "megszólítottál", hadd mondjam el, hogy a kétkedőkből volt itt a legkevesebb, ferkow11-gyel kapcsolatban nem volt nehéz átlátni a szitán.
A csávó meg egy mocskos patkány. Az ilyennel azt kellene csinálni, amit itt nem ajánlott leírni.
Remélem - hacsak nem változik meg nagyon hamar - valaki egyszer betöri az arcát! -
Spanish007
csendes tag
válasz
henry1998 #7854 üzenetére
Akkor a postán kellett volna megmutatnod a doboz tartalmát és az ott levő dolgozóval becsomagoltatni!De "késő bánat, eb gondolat"..
vagy mit tudom én.Nem értek a lovakhoz.Csak kérdeztem valamit.Lassan én sem tudok igazságot tenni ,de nem is szeretnék!Mellesleg aki üzletelt vele,és esetleg megfelelő cuccot kapott akkor kivételesen neki/nekik szerencséjük volt.Ahogy egy kedves fórumtárs már itt megjegyezte "Alkalom szüli a Tolvajt"
-
Spanish007
csendes tag
válasz
henry1998 #7848 üzenetére
Szia henry1998!
Lefényképezted a csomag tartalmát mielőtt feladtad?Egyébként a telefon javítattását meg olcsón megtudtam volna oldani.Ha valakinek problémája akad valamilyen telefonnal,műszaki cikkel szóljon nyugodtan.Elmondja ,hogy mi a panasza és én teszek egy ajánlatot,hogy kb mennyi lenne a szervizelése garanciával.A javítás ideje maximum 2 nap.
Üdv
-
greatchaos
addikt
válasz
henry1998 #7795 üzenetére
ha utánvétes volt, akkor kifizette. ha te tényleg a telót küldted, akkor megint a mocskolódás és lejáratás a célja.
viszont, akkor örülj, hagjön a cash, mert az ilyenek hazudnak, még arról is, hogy átvette-e a csomagot, vagy sem...
szerk: (#7799) , ha átvette, akkor ki is kellett fizetnie. bizonyítani nem tudod úgysem neki, hogy mit adtál fel... kíváncsi vagyok, hogy mit kapott
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7795 üzenetére
Megjött a csomag "Tecumama" felvagy jelentve fenyegetésért és mert megkárosítottaál 31600ft-al+egy SE k850i-vel!Köszi szépen hogy belehajszoltatok h vegyem vissza!!!Levan fényképezve postásom elött és jegyzőkönyvezve kanizsán találkozunk rendőrök is felvették a jegyzőkönyvet 4-embert innen is hívni fognak kihallgatásra!!!Sziasztok!
-
balazs_t
tag
válasz
henry1998 #7770 üzenetére
"Roland azt a választ adta, hogy már nála sem működött, így cserélték el,
és a hibákat előre tisztázták is!"Ezen el lehet indulni... ez elvileg 3 különálló személy. Roland (Az első eladó), ferkow11 (vevő és elado), henry1998 (az uccsó vevő). Össze kell ülni és ez már 3 állítás. Márpedig ebből 2 homlokegyenest üti egymást.... Itt valaki folyamatosan hantázik...
Bocs a szemetelésért, de lenne egy kérdésem:
Nem lehetne a PH-s regisztrációt kicsit szigorítani? Mondjuk pl. úgy, hogy csak az regisztrálhat, akit egy másik tag meghív, és mondjuk meghívót pedig csak az kap aki "elér egy bizonyos címet" (TAG, vagy akár SENIOR tag). És persze csakis kompletten kitöltött adatlappal. Ez nem azt jelenti, hogy felelős a meghívó a meghívottért, de talán könnyebb visszakeresni és azonosítani és nem csak egy nick-nevet lehetne tudni. Nincs erre valamilyen lehetőség? Mit szóltok?B.
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7770 üzenetére
na de tényleg befelyeztem sőt a Prohardverezéstől is elment már a kedvem!!!!egyet megmondok engem 1fillérrel nemfogsz behuzni tudom az igazam ha gondolod hozzd le a JOGERŐS SZERZŐDÉSSEL a telefont és visszafizetem az ott megállapodott árat!
Innentől 1 betűt nemvagyok hajlandó irni és a Prohardverezést is befelyeztem!üdv
-
jerry311
nagyúr
válasz
henry1998 #7762 üzenetére
Soha. Nézd meg bármelyik törvényesen működő csomagküldő szolgálat tájékoztatóját.
A vevő fizeti a postaköltséget a vásárláskor, ha az eladó át nem vállalja. Minden egyéb garanciális problémánál és/vagy elállás esetén ez megint a vevőt terheli. Ha az eladó átvállalja, az oké, de nem az az alapállapot. Ez a vevő kockázata a webes vásárlásban.Az eladóé meg a hosszabb elállási idő, hiszen a temréket a vevő nem tudja kézbe venni a vásárlás előtt, hogy jól áttanulmányozza. Ha jól emlékszem, akkor 8 napja van a vevőnek, hogy elálljon a vásárlástól és eredeti csomagolásban, tartozékokkal, sértetlenül, stb... visszaküldje a terméket. És visszakapja a termék árát, postaköltség meg egyebek nélkül.
-
kaller1
veterán
-
törölt tag
válasz
henry1998 #7733 üzenetére
Viszont ha a többiek tudják, hogy nő vagy, akkor mindjárt tapintatosabbak és türelmesebbek lesznek, s nem is szólnak be. Én is csodálkoztam, hogy mi a fene van ezzel a sráccal, hogy még mindig a kapcsolatot keresi az illetővel, mikor ezek után már régen "le kellett volna tépni az arcát".
Szten Márs:
Köszi a linket, el is kezdem olvasni. Kíváncsi vagyok, hogyan magyarázza meg a dolgokat.
Janoska26:
Szánalmas, hogy több ezer, vagy tízezer forinttal átvernek valakit, s mi történik? Az illetőt talán kitiltják a fórumról, node nem az átverés miatt, hanem mert közben kiderült, hogy van még egy regisztrációja. Ez ám a visszatartó erő!
-
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7704 üzenetére
Vigyázzatok a henry1998-al egy lehuzós csaló banda sajnos énis bedöltem nekik!!!!!És itt probál bemocskolni de azért hála a jó istennek nekem rangom van már itt és pár Őstag is rám írt akikkel üzleteltem már hogy elintézik és kipaterolják innen!!!!!!Sajna most vettem észre hogy itt probál bemocskolni!!!Utánam lehet kérdezni akikkel eddig sokat üzleteltem ha kellenek nevek kb 40 et ide irok akiknél informálódhattok rólam!!Erről ennyit nem irogatok többet ide!Ezekről a henry1998-ról annyit h Megfenyegették az öcsémet aki 12-éves kisfiú és azóta a gyerek sír meg foglalkozásokra kell járnia!!!!Ennyit rólatok!Tőlem több pénzt nem csalsz ki!!!VIGYÁZZATOK nagyon vele!!!!
-
sasa311
veterán
válasz
henry1998 #7683 üzenetére
Tisztelt henry1998!
Tudomásomra jutott, hogy K. Pistike, alulírott, kiskorú -t Ön több alkalommal is komolyan megfenyegette, valamint egy állítólagosan, ön által állított, csalással kapcsolatos ügybe meggyanusította ügyfelemet.
Mint ügyfelem hivatalos védője felszólítom önt, hogy azonnali hatállyal vonja vissza minden állítását, valamint írásban rajtam keresztül kérjen bocsánatot ügyfelemtől. Ellenkező esetben önt életveszélyes fenyegetésért, kiskorú veszélyeztetéséért, rágalmazásért és azért, mert ezt a kamu szart elhiszi fellógatjuk a kerti gémeskút rudjára a törvény erejénél fogva!Tisztelettel,
B. Kázmér, ügyvédErre kb ezt kéne válaszolnod:
T. ügyvéd úr!
Köszönettel vettem levelét, érdemben nem foglalkozom önnel amíg az ügyvédi kamarai azonosítóját nem juttatja el hozzám. Másrészről kapja be.
A kisköcsögnem meg üzenem, hogy 3 napja van mindent visszacsinálni, vagy megyek a rendőrségre, azok majd megtalálnak. Bu!Ez annyira szánalom, ilyet hüjegyerekek szoktak bejátszani, mikor kiderül a turpisság, hogy papa rendőr, nagynéni ügyvéd, meg mögöttem van még az egész tehénpásztor-egyesület.
Ne izgulj, majd ha megy az idézés készséges lesz nagyon. Ki fogja fizetni az összes károd, a telefonköltséged és azt az 1 nap szabit amit a rendőrségen csesztél el.
-
Rive
veterán
válasz
henry1998 #7683 üzenetére
Az 'ügyvéd úrnak' rövid levél, hogy azonnali 'eredeti állapot helyreállítás' plusz a postaköltségeid. És abbahagyod itt a rinyálást, és indulsz szépen a rendőrségre.
Most.
Ui.: ki a francot érdekel, hogy hány évesnek állítja magát valaki? Ha fiatalkorú, akkor majd a szülei fizetnek, szégyenből. Volt már ilyen.
Nem veszed észre, hogy ez az egész csak a saját tehetetlenkedésed kihasználásáról szól? Ahelyett, hogy itt téped a semmit, kapd már össze magad végre, b@szki!
-
sasa311
veterán
válasz
henry1998 #7670 üzenetére
Haha hogyne.
Akinek az apja tényleg a rendőrség kötelékeiben dolgozik az soha a büdös életben nem írna le ilyet.
Mert ha ez eljut a belső ellenőrzéshez azok cafatokra szedik és a lábkörmét is lekapják papának, nemmellesleg - hogy puritánul fogalmazzak - hintőporral fogják a seggét kezelésbe venni és egy hétig nagyterpeszben jár. De minimum visszavágják forgalomirányító rendőrnek egész télre.
Egy átlag vidéki kisrendőrnek meg nincsenek olyan kapcsolatai, hogy ekkora szarból ki tudná húzni magát.Egész nyugodtan egész paskamétával irány a rendőrség. Azzal jársz a legjobban. Aztán mikor megtalálják a jóembert (mert megfogják, és egy folyamatban lévő ügyet eltusoltatni nagyon nagyon macerás, hidd el) akkor felajánlhatod neki, hogyha maximálisan kártérít akkor jelented, hogy kártérítettek és visszavonod a feljelentést.
-
Attix82
addikt
-
kaller1
veterán
válasz
A Ha úgy érzed, hogy csalóba botlottál, kérjük, jelentsd nekünk itt! topicban is szóvátehetnéd a dolgot,bőven kifejtve.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Nem tudom, de sajnos nem 1-2 hét lesz, hanem sokkal több idő. Viszont nem meglopott, hanem "csak" nem működik teljesen jól a telefon (és vacak külsőre) Egy próbát persze megér.
Csak aztán nehogy azt mondja, hogy útközben sérült meg a telefon, meg te verted össze direkt. Az ilyenektől kitelik ez is.
-
juliabrilke
veterán
válasz
henry1998 #7668 üzenetére
Fotót azért kellett volna csinálni róla (vagy van?)
Egyébkébnt annyira bnem értek a telefonokhoz, de a külseje és a gombsor cseréjével nem lehetne a problémát némileg orvosolni? Persze ez is pénzes megoldás, de még mindig nagyobb esélye van rá, mint az eladó visszaveszi...
Utánvétel egyébként 1k magasságában van. De előtte tárgyalj vele, hogy hátha visszaadja a kp-t vagy a régi telefonodat. (erre kevés esélyt látok, de hátha...)
-
kaller1
veterán
válasz
henry1998 #7651 üzenetére
Sajnálom,hogy így alakult.Egyébként próbáltad már ebbe a topicba invitálni az illetőt? Pár perce is itt volt,ha jól láttam.
Én ezt tenném,ha a helyedben lennék:
Felkeresnék egy normális szervízet,és kérnék árajánlatot a javításra.Komplett ház cserével én olyan 15k környékén látom az egészet.Így mondjuk új árában lesz a telód,de akkor sem buksz rajta annyit.Aztán a későbbiekben valamennyi pénzt még meg lehet próbálni visszaszerezni tőle.
Ez szigorúan az én elképzelésem.Egy nagyon sokban lévő jó teló még mindig használhatóbb,mint egy sokban lévő rossz....Szerintem.
Ja,mikori kiadású volt amúgy az 5610?
-
balazs_t
tag
válasz
henry1998 #7655 üzenetére
uuuu...
Akkor még igazolni se tudod, hogy valaha a tiéd volt ...hát ez szívás. És te is már használtan vetted gondolom?
Akkor én lehet hogy elküldeném, mert ha a 28at visszakapnád akkor azért az is több mint a semmi, ha meg nem akkor a postaköltséget ugyan buktad, de legalább megpróbáltad.
Sajnos ez tényleg veszett ügynek tűnik... -
balazs_t
tag
válasz
henry1998 #7640 üzenetére
Én biztos hogy elmennék személyesen, többen. (Nem erőszakról beszélek, hanem pontosan annak a megelőzéséről.) Mert ennek így semmi értelme. Te vagy kiszolgáltatott helyzetben és neked kell félned ha rosszul válaszolsz akkor eltűnik és nem látod a pénzed?? ÁÁÁ Undorító. Engem is vertek már át rengetegszer életemben. Nagyon szar érzés. Ez speciel kísértetiesen emlékeztet a TV vásárlásomra amit már leírtam. A végén örültem hogy azt visszakaptam amit pluszban rádobtam... de azért elmentem hozzájuk személyesen és megpróbáltam visszakérni a pénzem. Sajnos egyedül mentem és ugy néztek ki mind a hárman mint a trollok (és kb. annyi eszük is volt) szóval kiröhögtek mikor visszakértem a pénzem, de legalább megpróbáltam.
Szerintem próbáld megszervezni valahogy, mert így neten keresztül nagyon könnyű dolga van a csalóknak. Úgy kavarja a szart ahogy neki tetszik.
Mi is van most a te régi telóddal? Azt már eladta? -
henry1998
csendes tag
válasz
henry1998 #7560 üzenetére
Szia!
Megvárnám a hétfőt, jön-e a teló!
Nagyon kíváncsi vagyok!
Időközben írt megint, hogy cseréljük el azt a telót, amit cserébe küld!
Mert nagyon hozzánőtt!
Ki az a marha, aki ezek után még cserélne vele?
Most tartunk kb: a 80. pü-nél!
A másik felhasználónevűvel a 30.-nál!
Plusz e-mail-ek!
Üdv. -
DigitXT
félisten
válasz
henry1998 #7554 üzenetére
Ha a rendőrségen bejelented, hogy ellopták, ők hivatalos úton meg fogják keresni a megfelelő szolgáltatót (pl. akinél vam az előfizetésed), és rákerül a telefonra a tiltás.
(A nem igazán frissítgetik dolog meg kamu: van ugyan ország, ahol egyáltalán nem kezelik a tiltólistákat - pl .Románia -, máshol viszont pár napon belül érvényesül a tiltás*).Viszont ha jól értem, nem egészen ellopták, "csak" éppen átvertek a cserénél: ez így azért egészen más történet... (Nem utolsósorban a letiltás kérésekor bizonyítani kell a tulajdonjogodat a letiltandó készülékkel kapcsolatban.) Esetleg azt lehetne, hogy bejelented, hogy elveszett és ezért tiltsák le, de még az sem fedné a valóságot... Nem egészen egyértelmű, hogy mi lenne ilyenkor a jó megoldás, kellemetlen szitu.
*: Mellékesen lopás esetén pont nem a legjobb ötlet a letiltás, mert utána az azonnal kiderül a telefont használni próbáló számára, hogy nem működik, és mondjuk rögtön ki is dobja, így esély sincs rá, hogy később előkerüljön. Ha viszont nincs letiltva, akkor a szolgáltatók a rendőrség megkeresésére kiadhatják, hogy épp ki használja, így az adott ember megkereshető, és a telefon visszaszerezhető (sőt, még a nyomozás is megindulhat "visszafelé", hogy kitől vette, stb.) Persze ez csak elmélet, mert a rendőrség nem mindig van a helyzet magaslatán...
(Barátnőm telefonját fél éve lopták el, azóta sem értek el semmi eredményt, holott csak meg kellett volna kérdezni a megfelelő szolgáltatót, és kimenni a lakcímre, stb.
)
-
balazs_t
tag
válasz
henry1998 #7554 üzenetére
Szerencsére még nem kellett ilyet csinálnom soha, de mindenképp azt mondanám, hogy hívd fel a rendőrséget csak a rend kedvéért (ne sokat várj tőlük tényleg valszeg semmit se fognak csinálni), és utána mind a három szolgáltatót. Ők biztos hogy meg tudják mondani, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy letiltsd a IMEI számot.
-
balazs_t
tag
válasz
henry1998 #7552 üzenetére
Nokiának semmiképp, nekik semmi közük hozzá. A szolgáltatók tudják feketelistára tenni a telót az IMEI szám alapján. Na most ezzel a következő a probléma. Van egy adatbázis (úgy hallottam valahol írországban) ami az ilyen feketelistás IMEI számokat tárolja, CSAKHOGY azért hogy ne legyen olyan szép az élet, ezt alig alig frissítik. Hogy miért?? Nagyon egyszerű, PÉNZ. Sajnos a szolgáltatóknak rohadtul nem érdekük telefonokat letiltogatni, mert ugye ezzel a saját klienskörüket szűkítik. Szóval a független telefonokkal ez a probléma. De persze azért érdemes letiltani a szolgáltatóknál, mert mindenképp nehezíti a használatot. Amúgy talán idővel ez változni is fog és jobban fognak figyelni a lopott telókra...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
henry1998 #7505 üzenetére
Sajnos a telefonodra felthetően már ihatsz hideg vizet .. viszont az illető nevét elárulhatnád.
(#7506) B-L-A-C-K: nekem az a megérzésem, az a teló már postázást megelőzően is rossz volt .. Az eladó is tudta, ezeket az eseteket bizonnyítani elég necces, szinte lehetetlen ..
-
greatchaos
addikt
Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest