- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szabi790612
tag
szval
a rokon, ahogy azt telefonban 5Teve-nek is elmondtam, a húgom volt....a saját testvérének nem tudtam nemet mondani....bár tudtam, hogy ennek ez lesz a következménye...Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik hasonlóan tettek volna, de vannak olyanok is, akik elítélik ezt...nem tudom, hogy kik vannak többen, vagy kevesebben, de vitatkozni sem szeretnék, a fekete pontot tisztelettel elfogadom..
-
Chaser
legenda
Látom már megoldódott, de azért vicces amit míveltél itt
Veszel valamit 1 hó garral, hónapokkal később vinnéd vissza, hogy nem jó, és legalább presztízsből kicserélhetné
Apám úgy elhajtanálak lábad nem érné a földet
Lehet nem próbálta ki, a lehetőség ott volt előtted is, de mint látjuk te se próbáltad ki
Gari addig tart, ameddig megállapodunk benne, utána esetleg segítséget lehet kérni, de azt is szépen. 1ébként sajna van úgy, hogy lapok szállítás közben, vagy "álló helyükben" megdöglenek, bár nem nagy az esély rá.
Ha meg azért írsz, hogy arra ints mindenkit hogy próbálja ki amit vesz, azt akkor a fentebb említett user neve nélkül lenne érdemes megpróbálni, akkor még el is hinné az ember, hogy jószándékból írsz.
Kicsit off, 1x eladtam egy majdnem komplett gépet, valami 478-as as_rok lappal, bnőmé volt, működött, tuningot sose látott. Én is használtam egy ideig, eladtam egy ismerős arcnak a gépet, használtam mikor hívott hogy itt van a gépért, lekapcsoltam, be dobozba, jó másfél hét után hívott, hogy nem kapcsol be a gép, mint kiderült megdöglött a lap. Kocsival szállította, a lap házban volt, az meg dobozban. -
udi
őstag
Feketével is kiemeltem a lényeget.Ennél jobban nem tudom megmutatni neked.NEM AZ ELADÓ HIBÁZOTT!!!!!Tudom hogy nehéz feldolgozni de ez TÉNY.És ezért irtam hogy tőled az lett volna a korrekt ha őt kihagyod ebből és csak az irod hogy mindenki tesztelje azt amit megvesz,és nem párhuzamban a nevével.A másik hogy ha most vennéd észre hogy pl szénné lenne égve a lap akkor sem ő lenne a hunyó hanem te hogy mért csak most veszed a fáradtságot hogy megnézzd ezt.Tényleg nem értem hogy mit lehet ezen még ragozni...ezt a békát sajnos neked kell lenyelni mégha tényleg szart is vettél
-
beltram
tag
Tudom, hogy ebből a hozzászólásból nem jöhetek ki jól, de azért leírom a véleményemet.
1. vagy nem tudta, hogy rossz, ezesetben jó lesz vigyázni, ha valaki vesz tőle valamit, mert le sem teszteli, csak odaadja.
Szerintem te vagy a hunyó és nevetséges, hogy a vállalt garancián túl vársz el ügyintézést egy ilyen esetben. Biztosan bennem van a hiba, de nálam fel sem merülne, hogy a vállalt időn túl kezdjek el hőzöngeni, vagy beírjak ide és próbáljam besározni az amúgy korrektnek tűnő eladót (megpróbált rajtad segíteni, nem jött össze, pedig akár el is hajthatott volna egyből.).
Ha új lett volna a cucc, az is lehetett volna hibás, azt is le kellett volna előtte tesztelnie? -
greatchaos
addikt
ha belátod, hogy tévedtél, akkor miért adnál feketét? (azaz vigyáznál vele). garit vállat, ha tényleg vackot árult volna, akkor nem ad á eg yhónap garanciát. a feketéje mindenképpen semmis,. ha meg még el is ismerted, hogy nem vered az asztalt, akkor ne hozd hírbe, mert inkorrekt
-
udi
őstag
Megállapodtatok és ez jóval késöbb derült ki...Ha 2év mulva lenne ugyanez akkor is igy állnál hozzá?Csak mert nem igazán értem a próblémádat.Nem az eladót kéne támadnod ezzel sztem...A másik hogy ilyen esetben simán irhattad volna név nélkül mert igazából nem az eladó hibája a lényeg hanem hogy te hibáztál amikor nem nézted meg időben a lapokat.Ez igy lett volna korrekt
-
Tomoty
senior tag
Ha jól emlékszem, akkor maximum 1 hó garit kaptál a lapokra ( mivel én sem kaptam rá többet).
Elvitted őket 2007 szeptemberében.
2008-01-24 14:17:34 jelezted, hogy hibásak a lapok.
Én írtam, hogy megpróbálok!!! valamit intézni.
Nem tudtam. Nagyon sajnálom. Szerintem ezen nincs mit vitázni.Üdv.: Tamás
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest