- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Realradical #8525 üzenetére
ha gondolod én is segítek benne, keress meg ha van valami fejlemény.
-
greatchaos
addikt
válasz
amit mondtam az előző hszemben, hogy a régiek már nem, az újak még nem használnák - szvsz
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Nem igazán jó, mert a közvetítőnek kellene kipróbálni az alkatrészeket (szerintem legalábbis). Egy alaplap próba komplett gépépítéssel ér fel.
-
udi
őstag
válasz
én is ezt látom sajnos
-
greatchaos
addikt
válasz
Realradical #8510 üzenetére
ilyen jellegű dologban benne lennék, mint segítő. van több banknál számlaszámom, így ez nem lesz gond, a leinformálhatóságom sztem egyszerű.
a a többiek is így gondolják, akkor belekezdhetünk egy ilyen jellegő projektbe
szerk: ami nem jó viszont, hogy a régi motorosok már nem használnák, az újak meg nem tudnának róla
-
Rive
veterán
válasz
No várom a kommenteket, hogy van-e értelme egy ilyet létrehozni. Többször volt róla szó már, de egyenlőre nem történt semmi eksön.
A neten keresztüli üzletkötésnek annyi az előnye, hogy gyors, egyszerű - még, ha kicsivel nagyobb is a kockázata, mint a többi lehetőségnek.
Harmadik fél közbeiktatásával épp a gyorsaság és az egyszerűség tűnne el. Ugyanakkor a kockázat maradna a régi, hisz' továbbra is vagy rendes árut kapsz, vagy sem: vagy rendes embertől, vagy sem.Nem hiszem, hogy igazi igény lenne a módszerre.
-
henry1998
csendes tag
válasz
Szia!
Nagyon jó ötlet, mindenképpen biztonságosabbá tenné az ilyetén üzleteket!
A vevőt az 5% nem vágná földhöz, és nem kellene izgulni napokig, hogy átvágták,
avagy nem!
Az eladó meg, aki nem megy ilyen dologba bele, mindenképpen gyanús!
Remélem sokan támogatnak!
Üdv. -
Dodder
tag
válasz
Realradical #8458 üzenetére
Nekem a ház fölött húzott el a villám de az is elég volt a tápomnak szerencse csak az szállt el.be is csapott ugy 1 kilóméternyire a háztól.
-
karcsi56
csendes tag
válasz
Realradical #8362 üzenetére
direkt árulják olcsón hogy azt hidd jól jársz közben lestrapált árú
ember beetetnek ilyen meg olyan olcsó azt a végén koppppppppppppp!!!! -
karcsi56
csendes tag
válasz
nem tudom te hol vásárolsz de olcsó húsnak híg a leve
ne gondold már azt hogy egy porcit 20al olcsóbban ad (az kamu vacak)
ha megfigyeled bolti ár alatt 2- 4 ezer forinttal olcsóbban adják a használtat
nem tudom ki adja el neked 20k olcsóbbanÉN nem bíznék ilyen internetes vásárlásban meg adás vételi papír hülyeség mit szenvedjek ilyenekkel főleg fejelentésekkel
meg 3 nap gari is blab bla
Ha boltba veszek ott legalább nem futnak el nem tünik el egy jó cég meg ad magára nem fog rupotlankodni mint a kis interneten áruló eltűnő anonim boltok(külföldi székhellyel stb)
Nem kell elhinni a nagy ilyen meg olyan garit adok rá dumát és még boltra se futja megélhetési internetes áruház és végén szállítási költség sokkal többé teszi a terméket. -
balazs_t
tag
válasz
1. El se tudod képzelni mennyivel jobban érezném most magam, ha megvettem volna a boltban 10ezerrel többért azt a szaros VGA-t és azóta is ott ketyegne anyukám gépében!!!
2. "Nem kell 1 hsz.-es újonctól vásárolni és máris biztonságban vagy."
))))) hajajjj de még milyen biztonságban
) (persze nagy általánosságban igazad van de hogy biztonságban lennél az kicsit túlzás...)
Viszont az adásvételis javaslat az nem rossz !!!!! Erre nem is gondoltam eddig...
-
VinoRosso
veterán
válasz
Realradical #8190 üzenetére
kéne egy hitelesítési rendszer ami szerintem a PH! segítsége nélkül nem létezhet.
ha jól műkdödik a dolog akkor ez a megbízható működés teszi hitelessé. Ez az amiről beszéltem, hogy a rendszer működés közben lesz stabilabb, megbízhatóbb, mert kiszűri a csalókat, és pozitv tapasztalatokat halmoz fel. -
VinoRosso
veterán
válasz
Realradical #8185 üzenetére
előbb leírtam, ezt küszöböli ki a legelső fázis, amikor a helyi megbízott( vazz nem találok rá jobb szót ) kimegy, megnézi a cuccot működés közben, és ha minden feltételnek megfelel akkor szignózza, hogy igen ott működött. Erre már alapból van 2 tanú, az eladó és a megbízott, és ha jól tudom ez így már jogilag is megállja a helyét.
-
balazs_t
tag
válasz
Realradical #8195 üzenetére
Deehogyneem
Ez a nepperes dolog nagyon jó ötlet, csak aztán mire összeadjuk a plussz költségeket és energiákat meg időt, kijön hogy ... "vazze inkább elmegyek a bótba oszt megveszem az újat"
No de viccen kívül tényleg jó ötlet, viszont akkor tényleg az árut is először a nepperhez kéne küldeni, mert így 2 állítás áll szemben eggyel akármilyen gáz is van, és könnyebb dönteni.
(Egy fröccsre én is beszállnék))
-
Ősember
őstag
válasz
Realradical #8192 üzenetére
jut eszembe, személyes találkozok alkalmával is alkalmazhato a modszer
ugyan az lenne a menet, mint a postázos modszernél, csak az árut személyesen adnák át. na de ez miért is jo??? szimplán azért, mert igy is biztosan tartja magát az elado a probagaranciához és mint tudjuk egy fizikailag szépen festö vga is lehet agyhalottegyébként, ha megtaláljuk azt amire mindenki rábolint mi lesz?
-
Ősember
őstag
válasz
Realradical #8190 üzenetére
azt ugye tudni kell, hogy nem minden elado budapesti
sött, ha megnézed a tömegesen átveröket, szinte kivétel nélkül mindegyik vidéki, ezért sem eröltetném a személyes üzletbonylitást. eleve hozzá kell tenni az egész történethez, hogy aki bevállal egy üzletelést közvetitövel (felügyelövel) az már szerintem kevésbé lesz hajlamos a szarkeverésre...
nálam a referencialobogtatás nem problémade mondjuk nálad tényleg jol jönne egy egyedi rang és akkor nem szorul magyarázatra miért kellene benned megbizni
-
Ősember
őstag
válasz
Realradical #8185 üzenetére
ugyan ezt eljátszhatjuk ugy is, hogy nálad derül ki, hogy rossz és az elado akkor is balhézhat, mert nála tutira jo volt
az ilyen magatartást egyszerüen nem fogod tudni soha sem kivédeni, hacsak nem mész el házhoz és nézed meg saját szemeddel, hogy franko. akinek meg erre van ideje, az csinálja
szivesen segitenék, de nem a saját szabadidömet feláldozva.
elöbb leirtam mi van, ha nem megfelelö a cucc, visszakerül az eladohoz. az üzlet mindig is ilyen volt, valakinek vállalnia kellett a felelösséget. ez a valki mindig az elado kell legyen. a harmadik fél csak abban segit, hogy nehogy "meggondolja magát" az elado és ne akarja visszavenni az adott terméket.
ha le van irva minden mindenféle esetnél akkor azt üzletelés elött egész egyszerüen el kell fogadnia mind a két félnek és utolag nincs nyavajgás, vagy ha van az már nem a nepper dolga lesz.
ráadásul nagyon kevés olyan eset lehet, hogy a vevö szándékosan megrongálja a cuccost. nem ez az általános probléma, hanem a pénz beszedése és utána a semmit sem küldés.localhost: értékeljük a humorod, de hülyeséggel ne tömködjük a topikot
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Realradical #8187 üzenetére
Ne alkudozz! Az én pontos teljesítésemért és megbízhatóságomért nem sok a 10% !
Azt mondod, öt? Nah, jó legyen ennyiért a tiéd! Megnyerted! -
Ősember
őstag
válasz
Realradical #8182 üzenetére
a rendszer hasonlo, de nem értem miért ragaszkodtok ahhoz, hogy a harmadik fél az minden áron hozzájusson a cucchoz?
ez az, ami lelassitja az üzletet, nem a pénzküldés. a pénzt a vevötöl a nepperig elküldeni ugyan addig tart, mint vevötöl az eladoig, nem?
ez, amit felvázoltam legrosszabb esetben is +1 napot tol rá az idötartamra, ha belegondolsz...
én nem ragaszkodok egyedi ranghoz, nem tudom ez kinek és miért visszatarto eröpersze látványosabb lenne, ez már magában is reklámozná a tevékenységet, de nem feltétel.
annyit kellene a ph-nak tennie, hogy az aprohirdetésekhez jol láthatoan kitenné a linket a nepperhez egy rövidke magyarázattal és hozzátenné, hogy ez egy külön kis közösségi dolog, nem a prohardver része és nem vállalnak érte felelösséget. kb ugyan ez van leirva az aprok alján elrejtve, hogy ök nem válalnak felelösséget az esetleges károkért -
VinoRosso
veterán
válasz
Realradical #8167 üzenetére
miért nem kivitelezhető?
-
balazs_t
tag
válasz
Realradical #8157 üzenetére
Bizony bizony... az se rossz ötlet. Erről jut eszembe most jöttem haza svédországból, mert egyik volt munkatársam kiköltözött és ő mesélte hogy kint nagyon egyszerűen megoldották az ilyen fizet nem fizet problémát. Kis túlzással ott még a klotyóhasználathoz is kérik a számlaszámod (meg hogy mennyit keresel de ez most nem lényeg). Ha valami szemétségen járna a pici agyad (megintcsak kis túlzással
) gyorsan elmegy a kedved tőle, mert nemhogy a sértett félnek kell bizonyítgatni meg könyörögni hogy ugyan már légy kegyes és fizess, hanem "ha csak rágondolsz" a kis barbatrükkre azonnal vonják is a büntit a számládról...
Félelmetes dolog de valahogy mégis jobban működik...
-
Dudu67
tag
válasz
Realradical #8147 üzenetére
Nem feltétlenül...
Most vettünk nejemnek kártyafüggetlen telót az Elektrowold-ban, a teló mellé adtak egy T-Mobilos kártyát (nem kérdeztek semmit).
-
Ősember
őstag
válasz
de ez azt jelentené, hogy külön reg kell a ph szakmai részéhez és a piachoz
csak gondolj bele... aki azért jön fel a ph-ra, hogy gyorsan megkérdezzen valami szakmait annak elveszi majd a kedvét az sms reg. és egyébként mi lesz a már regisztrált 170k taggal?
nem lehet elöröl kezdeni az egészet, olyasmit kell kitalálni, ami most alkalmazhato a meglévö állapotok mellettlocalhost
-
Rive
veterán
válasz
Szerintem meg ez se hozna túl sok biztonságot. Ha már fizikai azonosítás, akkor olyan partner kell hozzá, akinek efféléhez ténylegesen van joga.
Pl. számlaszám.
Ui.: Ősember: igazad van, a szimpla fórumos regisztrálók dolgát igencsak megnehezítené, tehát kötelezővé tenni nem lehet. De mondjuk lehetne egy olyan extra jelzőt beállítani, hogy 'registered businessman', oszt' aki akarja, az érti.
-
greatchaos
addikt
válasz
Realradical #8126 üzenetére
rajta vagyunk az ügyön. de 2-300 hsz után érdemes csak, hiszen van, hogy eddig tart egy vita...
hamarosan lesz frissítés!
-
Joces
senior tag
válasz
Realradical #4292 üzenetére
Huhh...
hozzá kell szólnom mindenképpen....
1. Minden tiszteletem a ph-s rendszeré+ azé, amit csináltál pontozás téren, hogy írva vagyon kinek mennyi + és -a van....
DEa legkisebb mértékben sem tartom jogosnak, hogy Sanyi feketét kapjon....
MI az indok , mi rosszat tett?
Nem hívogatta azt akinek kell a proci?Esetleg más dolga volt?vagy mi?????
Ha venni akarok valamit az A*ua-ba pl, és felhívom, hogy holnap 1 és 3 között elvinném, akkor az A*ua vissza fog hívni?Ha nem hív vissza, akkor beírok a panaszkönyvbe, hogy fekete? -
danilla
őstag
válasz
Realradical #4246 üzenetére
Valamilyen szinten belátom és egyet is értek veled. De ugyanakkor igenis bosszantó, amit csinál. Az meg hogy ezer egy oka lehet hogy nem ír vissza, arra anyit mondok, hogy igazán lehetett volna annyi ideje három hónap alatt, hogy visszaír, bocs már elkeltek, úgy, hogy végig folyamatosa jelen volt. Azért ide írtam, mert talán ez a legalkalmasabb topic erre. Máshova nem tudom ezt írni.
Úgylátom Portás kolléga, itt már reagál, de nem értem miért itt, és miért csak most. -
I_Am
veterán
válasz
Realradical #4266 üzenetére
Ilyen alapon a feketét húzhatod is ki. Mert kétirányú a dolog.
Mindkét feketével kifele.
Ennyi, nem több.
-
törölt tag
válasz
Realradical #4299 üzenetére
és mi van, ha nem dinamikus az ip??? Azt gondolom, egy próbát megérne, mert üres vádaskodás helyett tenni is lehet azért, hogy kiderüljön. Legalább az esélyt illene megadni szerintem...
-
törölt tag
válasz
Realradical #4285 üzenetére
kb 2napja felhivott realradical, hogy hagyjam ezt abba, mert megbánom, meg rendőrség, meg nem tudom mi lesz. Totál nem voltam képben, hogy mi a kinja. Utána elmondta, hogy valami újonc szarakodik vele, és az biztosan én vagyok álnicken. Eleinte meginghatatlanul hitt ebbe (bármi bizonyiték nélkül, hiába mondtam, hogy nyomoztassa le elöször, utána vádaskodjon, mert ez igy nem túl tisztességes)
10perc beszélgetés után az volt a vége, hogy megemlitette, hogy ha mégsem én lettem volna, akkor elnézést kér. (ez egy korrekt húzás volt tőle, kicsit furi, hogy 10perc beszélgetés után látott csak erre lehetséges alternativát)
Másnap meg akartam nézni az emlitett szöveget, de már törölték, igy totál nem tudom még mindig, mi volt az emlitett sztori.
Érdekesség az volt, hogy fél percre rákérdezni, hogy jó-e a 16óra, arra nem volt kedve, emiatt meg 10percig beszélgettünk, amig valamelyest eljutottunk arra a szintre, hogy ha én voltam, akkor fejezzem be, ha nem én, akkor sorry érte. Tartom a véleményem, hogy nyomoztassa ki, hogy ki lehetett, ip vagy bármi alapján. -
törölt tag
válasz
Realradical #4285 üzenetére
a teljesebb kép kedvéért:
Aznap küldtem 11.22perckor egy privit, hogy jó-e az árpád hidnál, mert 11.45re van ott egy találkozóm memória ügyben, mással. Miután elment a privi, még felhivtam, hogy biztos legyek benne, hogy elér hozzá az infó. Felvette, és azt mondta, hogy nem jó neki akkor, de délután BIZTOSAN elviszi a procit. Én kimentem az Árpád hidhoz, (nem vele való találkozás, hanem a ram biznisz miatt) nem is voltam aznap netközelben, csak másnap. ő nem hivott ez ügyben, ezért másnap küldtem neki egy privit ezzel a szöveggel:"Hmm, hát ha jól emlékszem, arról volt szó,hogy visszahivsz. És találkozunk az árpád hidnál. Most egy hét félrerakás után szeretném ha elvinnéd, azt hiszem, igy a korrekt.
Üdv
Sanyi" saját privi volt, gondolom ezt nyilvánosságra hozhatom...Utána, neki állt feljebb, hogy nem volt szó visszahívásról. Arról volt szó hogy du. mindenképpen elviszem. Igen, ebben igaza is volt, gondoltam hogy felhiv, hogy mikor jön.
Utána meg, simán elállt az üzlettől, azzal a kifogással, hogy milyen jogon baszom őt le.ha jól emlékszem, kb 3x beszéltünk telefonon, kb 1perceket összesen, nem 112.edszer kellett volna, és ugyanúgy fel tudott volna hivni, mint én aznap délelőtt. Ha én igérem, hogy mindenképpen elviszem én hivom is, forditott esetben, azt gondolom, hogy elvárható lett volna, hogy jelentkezik telefonon, vagy ha nem is telefonon, nem reagál arrogáns módon az ezt követő privimre...
-
magi20
senior tag
válasz
Realradical #4278 üzenetére
itt nem a txt-s vagy a felvívős rendszerrel van a baj tudod,hogy mit viszel be a sz.gépbe,hanem a gondolkodással
-
magi20
senior tag
válasz
Realradical #4274 üzenetére
de akkoris hülye tudod ez a rendszer----------mert szó szerint idézlek:::::::
akivel rosszul lehet járni---------tehát pl több őstaggal,meg akinek sok üzlete volt,hagyjuk is az őstag jelzőt,szóval velünk rosszul lehet járni?
amikor kb 1év alatt vagy 1,5 alatt volt több 100 üzletem, tudodmit? szerintem inkább mi járunk rosszul azokkal,akiknek nem volt ennyi,és van egy kialakult nem teljesen 100%-os hozzáállása,mert elvárják az embertől hogy 100ft-ért is kinyaljuk a seggét.
-
törölt tag
válasz
Realradical #4272 üzenetére
Nos, akkor kérem a többek segítségét, hogy világitsanak rá arra, amire nem sikerült realradicalnak. Lehet hogy az én felfogásom nehéz, tudod, vidéki gyerek vagyok, nem értek ezen a virágnyelven, egyszerüen fogalmazzál, és akkor megértem
)
-
magi20
senior tag
válasz
Tudjátok srácok,nincs olyan ember a világon akinek kb annyi üzletelés során mint amennyi pl sanyinak is meg nekem is,,sőt vannak itt phán nagyon durva arcok,de szóval mindenkinek van sara.-ez 100%-itt már az is az ha vki meg akar venni vmit,és ennyit ír privibe.
szia érdekelne a kari, a számom............--na meg a faszomat hallod nehogymá,még én hívjam felű?
Na szóval,az sem normális hogy valaki,azaz én beírom a negatívot,és ti azon vagytok kiakadva hogy ünnepekkor miért nem vettem fel a telefont.
Elv:::::::: aki akkor felhív,és basztat,annak elvből nem is adnám oda még csak 50k-ért sem a 10k-t érő cuccot,mert az ilyennek semmi sem szent.A még rosszabb,hogy még itt a őh-n is neves emberkék az ő oldalán gondolkodnak,de itt M.o-on nem lepődök meg semmin se
-
törölt tag
válasz
Realradical #4268 üzenetére
akkor indokold meg racionálisan....
Mert eddig még nem igazán sikerült szerintem
De, ha a vélt hatalmaddal akarsz visszaélni, és igy akarsz fekete pontot adni, nos, korábban saját szavaiddal irtad le, milyen dolog lenne.
Az élet kegyetlen tud lenni, valóban... -
törölt tag
válasz
ha én adtam volna a szavam, hogy elviszem az ő cuccát, BIZTOSRA igérve, akkor egyrészt hivtam is volna.
Másrészt, aznap fel is hivtam, amikor még korábban én küldtem priviben egy időpont ajánlatot, és -mivel nem lehet mindig gép elött- utána fel is hivtam, hogy jó-e neki.
Nem volt jó neki, utána igérte meg, ha jól emlékszem, hogy aznap elviszi.
Javits ki realradical, ha tévednék.... -
törölt tag
válasz
Realradical #4261 üzenetére
nos, akkor leirom, ha nehéz esetleg a felfogás 4x-e is.....
Valakivel megbeszélem, hogy biztosra megyek a cuccért, és küldök egy privit egy olyan kérdéssel, hogy egyáltalán megfelel-e neki az időpont, amire nem tud válaszolni, ezért nem racionális gerinctelenséggel vádolni, és feketét kérni rá.
Hangsúlyozom, miután te igérted meg hogy elviszed, és, még utána el is vihetted volna, amikor tudtam, reagáltam rá, és irtam is. -
törölt tag
válasz
Realradical #4258 üzenetére
"szerintem te voltál gerinctelen " -konkrét példával, hogy mi az oka ennek a véleményednek?
" Miattad elbuktam alaplap/vga-n 3 napos garanciát mert nem tudtam letesztelni." -nos, ha fontos volt, akkor miért nem emeled fel a telefont? Én meg tudtam tenni, úgy, hogy korábban nem igértem olyat, hogy aznap BIZTOSRA elviszem. Ellentétben veled.
Sőt, utána is irtam, hogy viheted, de nem vitted. Magadat okolhatod csak.
Akármilyen hihetetlen, nem vagyok mindig netközelben, ezért akkor tudok reagálni, amikor net előtt vagyok. De, tudod, van olyan szerkezet, amit telefonnak hivnak, és ott eléhető vagyok bármikor.
Privik nálam megvannak, tőlem mehet nyilvánosságba, ugymint a sajátom és a tieid is.
Modik, ki a privikkel a közösbe akkor! -
törölt tag
válasz
Realradical #4255 üzenetére
Nos, gondolom meg kell indokolni, hogy miért adod a feketét, ugye? Mert szerintem semmi okod nem volt, azon kivül, hogy zavar, hogy kiirtam a közösbe. Max annyi panaszod lehet, hogy nem néztem meg a privátot, és emiatt nem tudtam rá reagálni, de azt gondolom, ezért nem jár fekete. -mivel, korábban nem volt ilyen irányú jelzésed, hogy privibe irod, de ezt már korábban leirtam, nincs kedvem mégegyszer leirni....
Ami viszont az én oldalamon van, az az, hogy egyrészt, egy dolog hogy "délután biztos elviszem"-re nem hivtál, no problem, de az, hogy az ezutáni kérdésemre priviben neked állt feljebb, és emiatt eláltál az üzlettől, nos, ez már szerintem ok a panaszomra.
De, ha már itt vagy, válaszolhatnál a korábbi kérdésemre, még mindig nyilvánosságra hozhatjuk a priviket.
Szerintem igenis el kellene hogy birálják, mert ilyen alapon, bárki adhatna bárkinek, és ha jól tudom, eddig sem irták be csak úgy, a másik fél megkérdezése nélkül. Vagy talán, ez most kettős mérce??? -
törölt tag
válasz
Realradical #4243 üzenetére
"du. mindenképpen elviszem"
Nem akkor, ha visszahivsz, hanem mindenképpent irtál -
válasz
Realradical #4168 üzenetére
Amíg csak szimpla e-mail alapú azonosítás van, nem sok értelme van az egésznek. A Vatera/ebay rendszere is azért működik, mert van sms vagy számlaszám, hitelkártya alapú azonosítás is. Árufoglaláshoz kötött értékelésnek lenne értelme minimum (vatera), mert a szimpla regelős rendszerben mindenki oda lövöldöz vaktában, ahova akar...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Realradical #4168 üzenetére
És arról lehet már tudni valamit mikorra valósul meg a PH! saját értékelő rendszere ?
mod: engem legfőképpen az értékelés menete fog érdekelni ..
-
törölt tag
válasz
Realradical #4160 üzenetére
"Nem kívánok veled foglalkozni többet..."
Nos, azt hiszem, ez mindent elárul, logikus, racionális érvek helyett ennyire telt...
Persze, ha az embernek van vesziteni valója, érthető ha nem szeretné a szennyesét kiteregetni, ezt megértem.
Az ilyen "Annyit azért elmondanék el is mentem volna "bárhová" a ha reagálsz a privimre " stilusú kijelentések a tipikus eső után köpönyeg.
Legközelebb következetesebben igérgess, vagy ha valamiért máshogy alakulnak a dolgok, akkor is legyen tartásod, hogy felvállalod ha hibázol...
Részemről is lezártnak tekintem, és kitartok amellett, hogy inkorrekt voltál. -
törölt tag
válasz
Realradical #4151 üzenetére
"1. Első telefonomban közöltem, hogy ne tegye félre ha jön valaki adja el a procit."
-már itt ellentmondásba kerülsz önmagaddal, privátba még a másodikat irtad. Erről jut eszembe, van bármi ellenvetésed, hogy nyilvános legyen?"Miattam ugyan egyszer sem kellett sehová menned egyszer hívtalak, hogy itt és itt jó lenne-e, de más ügyből kifolyólag mentél valahová. Rám egyszer sem vártál, nemhogy kivételt tettél volna."
-valóban nem, de nem irtam, hogy bárhová hiába mentem volna, vagy várattál volna. Annyit csak, hogy meg lett beszélve, amit módositottunk."Én próbáltam kapcsolatot teremteni még annyit sem sikerült megtudnom, hogy honnan indulsz egyáltalán. Nem reagáltál a privimre, én egy 3600ft-os prociért nem fogok ugrálni. Ha közölted volna hogy cimbi nem leszek gép előtt holnap reggelig felhívlak."
-azt gondolom, hogy ahogy én felhivtalak privi után, nem szakadt volna le a kezed, ha te is megteszed, de ha mégsem, akkor ne neked álljon feljebb, amikor priviben rákérdezek.
"Részemről lezártnak tekintem az ügyet. Az eladóval nem bizniszelek többet úgymind ignorra került. (az a véleményem, hogy azért nem sikerült létrehozni az üzletet, mert amikor én hívtam mindig csak a lehel tér vagy akörül 3 metrómegállóval párhuzamos helyekre volt hajlandó közlekedni) "
-először a ferenciek terét beszéltük meg, ami neked is jó volt, másodjára azt mondtad, BÁRHOVÁ el tudsz jönni érte. Vagy ne igérgess a levegőbe, vagy ha irgérsz, akkor eszerint cselekedjél.A fekete szerintem téged illet, mégpedig azért, az egy heti várakoztatás után, amikor igérted, hogy elviszed délután, és egy telefont nem emeltél meg ez érdekében, ez még valahogy belefér, de az, hogy amiután egy normális hangvételű privire nem túlzottan kultúrált módon válaszolsz, ez már sok. De, ha részedről ok, jöhetnek ki a privik...
-
Kötelező
senior tag
válasz
Realradical #4155 üzenetére
Hát de még mekkora csalás, hogy száradna el a keze. Ha a héten nem kapom meg posta kocsival ahogy irta. Azt irta Prémium-ként adta fel multhét szerdán. Aminek 2 nap alatt meg kellett volna érkeznie. De máig sincs itt. Én meg Hulla fáradtan Éjszkásból jöttem haza és elbattyogtam a postára feladni neki a PS2-t és még arra se képes hogy feladja ami jár nekem.
Jövő hét hétfőn vagy most Pénteken megyek a rendőrségre az 100%. nevét Címét tudom. És megvan a papir amit postán kaptam is. Este feljött msn-re irok neki volt még fenn kb 3 percet és kilépett -
gardener
senior tag
válasz
Realradical #3677 üzenetére
Csodálkozom, hogy több jelentkező is van erre a feladatra.
Igencsak józan és elfogultságoktól mentesenen gondolkodó ember alkalmas erre a feladatra.Remélem ilyen ember vállalja majd.
greatchaos munkájával személy szerint Én, meg voltam elégedve
sajnálom a történteket... -
udi
őstag
válasz
Realradical #3649 üzenetére
no comment
-
fero02
nagyúr
válasz
Realradical #3618 üzenetére
A mostani szitut viszont még az is bonyolította, h az eladott termék sem saját (másé) és a vásárolt termék sem saját használatra lett véve (másnak).
Ezért is ennyire patt a helyzet.
-
Chaser
legenda
válasz
Realradical #1521 üzenetére
Szövegértelmezés+helyzetelemzés, na meg ok-okozati összefüggések, teljeskörű nyomozás is szükségeltetik hozzá valóban
-
Chaser
legenda
válasz
Realradical #1517 üzenetére
Hajrá
Ahhoz igencsak bonyolult algoritmus kell, hogy tudja értelmezni a szövegösszefüggéseket
Nem a NASA-ban dolgozol?
Félre ne értsd, ez se rossz, csak nem mindig helytállóan jön le az értékelés.
-
Chaser
legenda
válasz
Realradical #1512 üzenetére
Ami sztem nem épp helyénvaló project, asszem jó példa volt rá nemrég, mikor egy ''kedves fórumtárs'' engem akart befeketíteni...de ide csak 1x írt furcsa mód, mert csak negatív hsz-t kapott, meg csak dobálózott..aki emléxik rá tudja miről van szó..ezért kaptam egy fekete pontot
-
Ivanh
senior tag
válasz
Realradical #1496 üzenetére
először is : KÖSZI mert én nem találtam volna meg...
ez a Huncigyerek haláli volt az elején., mint friss belépő....(azóta barátságot kötöttünk
)
A vkarik hibátlanok voltak, mint kiderült--kivéve melynek a hűtője szarakodott.
Én úgy értelmeztem, hogy meggondolta magát(talán egy jobb ajánlat révén), de mivel 3 napon belül szólt, visszacsináltuk a biznict.
Senkit nem ért semmilyen kár..
Nem érdemlek negatívat ezért..
Ilyen alapon már 15-20 db-ot kioszthattam volna ... -
Lt. Szabó
csendes tag
válasz
Realradical #1481 üzenetére
Ok. thx
[Szerkesztve] -
Lt. Szabó
csendes tag
válasz
Realradical #1479 üzenetére
asszem nekem lehagytál 1 pozitív pontot ami vepétől kaptam 1-1,5 hete
-
arpeen2
senior tag
válasz
Realradical #1214 üzenetére
Nem működik a link.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Realradical #1127 üzenetére
Hát igen. 12k nem tul nagy lehuzás de egy nemigazán kereső diáknak nem is olyan kevés. Itt csak akkor lesz gond ha beszarik a cucc. Addig max ezekkel a hibákkal használom..mert igy jártam. Amint rendes melom lesz tuti beszerzek vmien tft-t. De még mielőtt melom lenne lehet azelőt lecserélem majd. Elválik mikor tudok összekaparni ''sok''(albérlet meg rezsi nincs de minden más van...) kiadás mellett egy moncsira.
Sanyi2007:'' használtat veszünk, gari nélkül, olcsón, vagy egy vadi újat, drágán, garival.''
1:crtből vegyél nekem ujat.
2:egy uj tft és egy használ crt ára között kb annyi a különbség mintha azt mondanám egy muksonak hogy az összekuporgatott pénzéből ne használt suzuki-t vegyen hanem egy uj! 7-es BMW-t. (kis tulzással) De lásd be akinek épp van 10en x ezre az nem fog uj 50k-s tft-t venni garival.
A többiben meg igazatok van. De a miért mentem bele részt szerintem 2x leirtam már.
Janoska26: Azért azzal is vissza lehet élni. Visszahozzák hogy jaj tönkrement aztán lehet ők baszták el(volt már ien). Bár ennek mi értelme nemtom(hiszen ekkor minden visszaáll eredeti helyzetbe). Ez mindig áru függö. Pl monitort nehéz ugy elbaszni szvsz hogy ne jöjjön rá az elado hogy nem magátol ment tönkre. De aki ugy adja el hogy nem szakértő azt meglehet szivatni ugy hogy kivesznek vmien alkatrészt monitorbol vagy tudja fene mit csinálnak. Lényeg hogy azis megszivhatja aki probagarit ad. Meg ugye addig tartogatni kell a pénzt is az eladonak hátha... Nehéz dolog ez a netes biznisz. -
gban
veterán
válasz
Realradical #1108 üzenetére
Még annyit, hogy:
- ha bekapcsoláskor ciripel, az lehet kondi is, lehet hogy mostanra száradt ki, ez előre nem látható.
- Csíkozás nem biztos hogy a monitor hibája, lehet hogy ''így'' kapja a jelet az üzemmódváltáskor.
- megy a monitor, használja is a vevő, arra meg hogy ''sejti'' hogy tönkre fog menni, nem tartom korrektnek egy eladót lehúzni, pláne nem 2 hónap után. Vételkor látta hogy mit vesz, gondolom jól is működött, különben nem vette volna meg, az eladót meg gondolom nem Nostradamus-nak hívták, hogy kérdőre lehetne vonni hogy nem említette hogy mi lesz 2 hónap múlva. -
wipes
senior tag
válasz
Realradical #1097 üzenetére
jogos, de nem is biztos, hogy tudja/nem is érdekli
a hirdetés úgyis lesüllyed
talán hasznos lenne itt is egy olyan opció, hogy x idő után automatikusan zárul - törlődik a hirdetés -
törölt tag
válasz
Realradical #1069 üzenetére
Nem tudom, mert én a vinyóval nem szoktam sem szöget beverni falba, sem dobálózni, igy tapasztalatom nem volt. Nem beszélve, hogy a vinyót úgy kaptam, hogy egy müanyag tartóban volt benne, ami szintén védte valamelyest....
Egyébként én is üzleteltem már vele többször, és semmi gond nem volt, ami zavaró volt, leirtam korábban, és amikor megoldódott, azt is, hogy üzlet megoldva. Ami zavaró, amikor egyoldalúan, és azt gondolom, hogy etikátlan módon közvetitenek dolgokat, igy másnak rossz hirét keltik. Azt meg meg lehet nézni, hányan panaszkodtak rám, ha jól láttam, még senki(kivel érdemes vigyázni topic), és hány ajánlásom van, és Joces is csak azért, mert nem úgy volt ahogy szerette volna, de a szavamat álltam. (ezzel szemben neki ha jól láttam, van negativja is) De emberek vagyunk, hibázhatunk, csak tartsuk a szavunkat. De csak úgy fikázni valakit, mert nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök, ez az, ami szerintem gusztustalan.
Üzletileg nem is volt vele soha problémám, de számomra az üzlet nem csak a termékről, hanem az eladóról is szól. Azt gondolom kétoldalúan véget ért az üzletelésünk vele.
Továbbra is azt mondom, hogy aki üzletelni akar vele, nem fog szivni, itt max. olyan dolgok merülhetnek fel, amit irtam. -és engem ez már zavar. -
poffsoft
veterán
válasz
Realradical #1006 üzenetére
html problem: csinálj bitmapot(screencapture), képként illeszd be....
-
g@bo
nagyúr
válasz
ami itt nincs, az ne msérelem, nagyon helyes...
hiteles, és teljes az oldalad. -
Speed®
titán
válasz
Az egész fórumot nincs az az ember aki le tudja figyelni. Az meg ha bele-bele kapnék más topicokba is nem lenne jó megoldás.
Én is így vélekedek, nem is volna jó, ha csak úgy röpködnének az értékelések indokolatlanul. Ez a megfelelő hely és forma a vitás ügyekhez. -
Speed®
titán
válasz
Realradical #1004 üzenetére
Szerintem ara célzott, hogy +egy rossz értékelés Z0tynak. Bár azt nem értem miből gondolja, hogy arn nem tudja ideírni ha akarja
-
g@bo
nagyúr
válasz
Realradical #998 üzenetére
-
old gray
addikt
válasz
Realradical #641 üzenetére
Ha a gray szót írom be, mind a 6 találatot kiadja. Na nem baj így is jó, linknek elmentem és megvan a referencia!
-
gban
veterán
válasz
Realradical #641 üzenetére
A lényeg hogy használható, és igen hasznos lehet, ha kidobja hogy egyáltalán volt negatív értékelés, mert akkor jobban odafigyel az ember, illetve a pozitív értékelések is segítenek a bizalom elnyerésében.
[Szerkesztve] -
old gray
addikt
válasz
Realradical #639 üzenetére
A keresés miért nem működik?
(de ha simán keresek az adott topicban sem adja ki az összes létező találatot....)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest