- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Stylewars_kp #5941 üzenetére
Jóval több apróhirdetésem volt, mint stylewars_kp-nak és rám sem panaszkodott senki, viszont vannak pozitív visszajelzéseim, amit ő nem mondhat el magáról, ugyanis nincs neki egy darab sem.
Ez az ügy régen volt, én már túltettem magam rajta, nem érdekel többé, de az igazamat megvédem!
A fekete listán kell maradnia, hogy a körültekintő vevő lássa, rátaláljon ezekre a hozzászólásokra és fokozott óvatossággal, 0 bizalommal irányuljon felé.
Én nem fogok többet írni erről az ügyről, ennyi épp elég, ez alapján le lehet szűrni sokmindent. (persze csak addig, amíg meg nem rágalmaz újra) -
udi
őstag
válasz
Stylewars_kp #5941 üzenetére
Hát igen ez szivás...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #5940 üzenetére
kihagytam... meglehet nézzni hány apróhirdetésem volt, meglehet kérdezni bárkit h kinek volt velem hibája vagy baja coultardon kívül!! ennyi...
-
válasz
Stylewars_kp #5870 üzenetére
Nekem ez új, hogy nem kapta meg a pénzt
Szép, és igazságos lenne, de nem hiszem el. Az bűzlik az egészben, hogy én elmentem a postára az eset után, hogy valahogy megpróbáljam megakadályozni, hogy megkapja a rossz processzorok árát, de nem tudtam semmit tenni.:S Az is kiderült ott számomra, hogy akkor ugyan még valóban nem kézbesítették neki a pénzt, de a posta tudja BIZONYÍTANI, hogy én kifizettem. (nem is beszélve arról, hogy át se vehettem volna a procikat, ha nem fizetem ki, szóval abszolút kamu szaga van a "nem kaptam meg a pénzt" szövegnek.)
Namármost a processzorok ára, ha jól emlékszem ki volt téve a hirdetésbe. Ha nem, akkor elnézést, régen volt már. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem én mondtam azt, hogy egy 1900+-os és egy 2000+-os proci összesen 3500 ft-ot ér.
Én azért vettem meg, mert jó vételnek tűnt ennyiért. Akkor még naív voltam, sok-sok sikeres Ph-s üzlet után egy "tag" rangú felhasználóban minden gond nélkül megbíztam.
Hozzáteszem, hogy engem soha senki nem juttatott fekete listára, a profilom alapján láthatjátok, hogy volt pár apróhirdetésem, mindegyik eredményesen zárult, nem vertem át senkit. Rám lehet keresni a "kivel érdemes üzletelni" topicba, lesz pár bejegyzés rólam
Jah és megint ez a duma, hogy "van nekem elég pénzem" mindig ezt fitogtatja, nem tudom, hogy mi köze van az egészhez, de ha tényleg olyan gazdag, akkor főleg nem értem, hogy miért kellett átvernie.
Még annyi, hogy aki ismer itt ph-n, az tudja, hogy nem vagyok olyan balf*sz, hogy lesarkazzak és megégessek procikat...Ha valaki esetleg használná a keresőt: stylewars_kp - coulthard
-
greatchaos
addikt
válasz
figy, azt ajánlom, hogy küldje vissza a procikat, nézd meg. mindent, a sorozatszámtól kezdve akármit, mert a proci (főleg 2 nem romlik csak úgy el).
saját tapasztalat, hogy eladás előtt mindent feljegyzek, képet készítek (saját részre). később a feladáskor az sn--t elküldöm. mert volt példa, hogy elküldtem valamit, aztán kiderült hogy rossza, csak éppen nem a saját proci jött vissza postával. akkor felfutott a fos az agyamba kikelve magamból "beszélgettünk" kultúráltan, majd elismerte, hogy lehet összekeverte a procikat, mert többet is rendelt. ja, mondom korrekt. -
juliabrilke
veterán
válasz
Imádom az ilyen sztorikat.
Szerintem hívd meg ide, mert minden történetet legalább 2 féle képpen lehet elmesélni.
-
udi
őstag
válasz
Én is kiváncsi leszek hogy mi lesz ebből...
A másik félnek szóltál már hogy nézzen be és reagáljon??? -
magi20
senior tag
válasz
ezt megszívtad,én már hányszor harcoltam.
de természetesen még azóta is,akitől kaptam,és ő már továbbadta 2 ,vagy fene tudja hány embernek azoktól kapom a leveleket,mit hogy tuningoljon,mert hogy rám hivatkoztak,meg hogy amikor tőlem megvették mi volt hozzá,mert ő nem úgy kapta.----nem is részletezem. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #1523 üzenetére
nemakarok nagyzolni de van mit aprítani tejbe és ez a két proci csak a helyt foglalta és azé kértem ilyen kevés lét mert ilyen nálam nemér sokat de azért nemkartam ingyen adni jó cuccokat!
Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest