- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
válasz
jokeman #6648 üzenetére
KERESSETEK MEG AKIT a HERMANN GYULA ÁTVERT, semmit ne higgyetek el neki, minden szövege kamu!!!!!!
Vegyétek fel velem a kapcsolatot és megkereessük, de csak ugy tudom ha egy hirdetésen keresztul valaki személyes találkát bonyolit le vele , akkor el tudjuk kapni, és nyekk adunk a májának!!!!! -
jokeman
aktív tag
válasz
jokeman #6641 üzenetére
Meg jo lenne ha aki akar vele személyesen találozni, azt összegyujteni, és felvenné velem mindenki a kapcsot priviben, és mind elmennénk hozzá, és adnánk a szájának, de ha nem lessz senki én akkor is elkapom, csak adjatok hirdetést hogy fel tudjam venni vele a kapcsoolatot.
-
jokeman
aktív tag
válasz
jokeman #6072 üzenetére
Természetesen pont vállakozo, stb. Még egy ismerösömre is hivatkozott hogy neki ishoz vgat, jo rendeltem töle 50ezerért, és ugye mivel de. feljött hozzám tudta hogy én nem tudok elmenni vele. Én barom másnap odaadtam neki a pénzt.
Na majd jelentkezik, természetesen egy idegen számrol felhivott 1 hét mulva, mondta minden megvan, csak felment Pestre gariztatni öket, majd husvét után jon haza.
Eltelik husvét semmi, kezdtem gyanakodni, nyomztam utánna neten.
Adott egy számot, azon hivjam. Van 3 szám - növér -szeretö -feleség egyik sem az övé.
Jah meg szokott hirdetni egy e-mailcimen is storm@gylcomp.hu
Na mindegy most nem részletezem milyen idegen mentem kerersztül, még kerestem a városban is, a szeretöje már fel sem vette a teelfont, a növére nem engedett be a lakásba, telefont kinyomta, egyedül a feleségétöl kaptam infot. Elmondott mindnet rola, elöször is lebaszott miért adtam oda 50ezret egy idegenneknah ja igaza volt.
Utánna elmesélt mindent, egy szélhámos gyerek tuszta kamu minden. Jo oké mondom másnap megyek rendörségre, majd ok megkeresik, de még aznap este felhiv a növére hogy nem menjek (késöbb kiderült egy lakásban lakik növér feleség gyerek anya, HERMAN GYULA) beszéljem meg ezt a gyulával. Ok mondom fél ora mulva nálam , hozza a cuccot és akkor minden rendben lesz. Vipera ott remeg a zsembemben ugy várom, meg egész nap autoztam , fel sem szabadott volna kelnem az ágybol, erre megjelenik az annyával, meg elkezdi a rizsát hogy átverték meg stb........
Jolvan elpattant az agyam, ugy orditottam vele 22 orakokor mindenki kijött az ekélyre, jolvan elvettem a személyijét, felirtam minden adatot (ha valakinek kell info , kép stb priviben elértek) azonnal vissza a pénzem.
Honnan adta volna, akkor látott életében elöször 50 ezret amikor nekiadtam, na mindegy másnap az anyukája valahonnan szerzett pénzt, és ö adta vissza személyesen, mert a gyula nem mert eljönni hozzám egyedül.......Pfuu ennyi -
greatchaos
addikt
válasz
jokeman #6072 üzenetére
ő egy hazugláda, mint korábban is bizonyította...
de vélhetően a személyes adatok nyilvánosságra hozásáért megrovást fogsz kapni, úgy hogy még most kérd, hogy töröljék
szerk: ja, hogy te egy városban is laksz vele... az ügyvédem már előkészítette a feljelentést, már 2 hónapja megy a dolog... de el fog készülni. szaros 10k-ról van szó, de a hazugságáért meg fog fizetni
más: miért kéritek a privát nyilvánosságra hozását, mikor mindenki jól tudja, hogy az alapelvekkel ütközik...
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest