- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
balazs_t
tag
Háát ezt nehéz is követni!! Egy kis szummázás:
1. Tehát Roland eladta a telót ferkow11-nek. Itt az első kamu valamelyik fél részéről:
- ferkow11 azt állítja tökéletes állapotban vette át
- henry1998 alias tecumama szerint viszont Roland azt állítja ő már hibásan adta el ferkownak amit le is tisztáztak az üzlet során2. ferkow11 eladta henry1998 -nak következő igaz/hamis állítás:
- ferkow11 szerint hibátlan állapotban
- henry1998 szerint pedig lepusztult hibás majdhogynem használhatatlan állapotban3. henry1998 visszaküldte utánvéttel a cuccot ferkow11 nek, aki megígérte, hogy visszafizeti érte a 30 + postaköltséget.
- ferkow11 azt állítja hogy átvette a csomagot a postás előtt, kifizette a zsét és a csomag üres volt
- henry1998 természetesen azt állítja, hogy rendesen elküldte a telót tanuk előtt becsomagolva
(henry1998 és ferkow11 javítsatok ki ha tévednék.)Naerrevarjatokgombot!
Ez tényleg olyan mint egy brazil sorozat, soha nem lesz vége, ha így folytatódik.
(elnézést a károsulttól nem szórakozni akarok más kárán!!!!) -
henry1998
csendes tag
Szia!
Délután még azt írta ide, hogy níveás doboz, és parfümösüveg volt a dobozban!
1 töltő, egy adatkábel, a telefon, becsomagolva egy buborékos boríték belsejébe,
plusz 3 fekete szivacsdarab! Ez volt a dobozban! És beletettem plusz egy buborékborítékba!
1690 ft volt a postaköltsége!
Én NEM hazudok egy szar telefonért, 15 ezret sem ér meg, mert ROSSZ, el sem tudtam volna adni!
Szerinted, miután bementem a rendőrségre, megjátszottam volna a níveás doboz-t, miután itt már délelőtt volt róla szó?
Nekem többet ér a becsületem szaros 15 ezer Ft-nál!
Én buktam ezen a dolgon 10.000 Ft-ot így is!
Higgy amit akarsz, az én lelkiismeretem tiszta!
Üdv. -
henry1998
csendes tag
Szia!
Hátha ismered Őt/Őket!
Az az iagzság, hogy nem tudom 2, vagy 1 emberkéről van-e szó.
Állítólag egy testvérpár, de szerintem 1 személy a kettő.
én lucho - val üzleteltem, és állítólag a tesója ferkow11.
Neki van egy piros pontja is, nagyon jó értékeléssel.
Ezért nem is gondoltam rá, hogy átvág/nak!
Kisvárosban élek, nincsen szervíz sem, tehát nem tudom még csak megnézetni sem a telót, mennyi lenne a javítása.
Egy K850 telóról van szó 1-2-3-6 gombok nem működnek, plusz a navi gomb,
és a kameragomb, plusz a vaku be van repedve.
Külseje nem is izgatna annyira, ha lehetne használni, de sajna, így nem lehet!
És kiröhögött, mikor írtam, hogy letiltatom a telót, amit küldtem, mert gyári független, és mobil boltban lett véve/ állítólag még meg sem kapták ,szerintük legalábbis!/
De azért azt tudta, hogy hová szól a gari.
Csak tegnap fenn volt a hirdetése, és szerintem el is adta, mert már nincsen fenn a hirdetés!
A javítási költséget, 2-3 ezer Ft-ot ugyan felajánlották, vagy egy hiphone i32-t, de az korántsem ér annyit, mint a K850.
Na, már megint szófosásom volt, bocs!
Csak nagyon idegesít a dolog, mert a Vaterán is átvertek nemrég, 37000 ft-al, és ez így egy kicsit sok erre a nyárra.
Üdv. -
marsu
veterán
Sajnos velem is történt egy kellemetlen eset. Neveket nem írok, mert igazán nagy kár nem ért, de a történet tanulságát mindenki vonja le ...
Tavaly egyik ismerősöm ballagott, meg érettségizett ... Kitaláltuk, hogy veszünk neki egy telefont. Kártyája van, csak egy készülék kellett, mert a régi már eléggé cserére érett állapotban volt.
A választás egy SonyEricsson K750i re esett. Akkoriban nagyon népszerű készülék volt. Találtam itt a PH!-n garanciális szinte új állapotút, dobozzal, tartozékokkal ...
Debrecenben volt. Úgyis kellett arra mennem, elmentem érte egyik éjjel ...
A telefon tényleg hibátlan volt, garanciajegy minden tartozéka, teljesen korrekt volt az eladó is. Kifizettem, hazahoztam, kipróbáltam, tényleg minden rendben volt.
Becsomagoltuk, ballagásra átadtuk, szép ajándék, mindenki örült ...
Pár hónap után a telefon SIM CARD ERROR üzenettel fogadta gazdáját ... Gondoltam sebaj, a készülék garanciális, bevittem egy T-Mobile szervizbe, megnézték ...
IMEI alapján a szolgáltató letiltotta a készüléket, jelentős számlatartozás miatt!
És akkor most mit lehet tenni? A T-Mobile addig nem oldja fel a tiltást, amíg a több mint 100.000.- pénzt az előfizető be nem fizeti ...
Én csak készüléket vettem erről adás-vételi dokumentumom is volt, de ez nem jelentett semmit.
Anno aki megvette a telefont aláírt két év hűségnyilatkozatot. A telefont eladta annak akitől én vettem, a kártyát használta amíg le nem tiltották ...
Hívtam a PH!s srácot, akitől én vettem a telefont, hogy most akkor mit tudunk tenni. A telefon amikor megvettem tökéletesen működött. Azóta eltelt pár hónap ...
Kifizettem érte nem kevés pénzt, és maximum alátétnek tudtam használni. Ja igen, és a ballagási ajándékot közben muszáj volt pótolni. Szerencsére az egyik nagy áruházban éppen akciós volt a K750i ... És még kártyafüggetlen is!Azóta nem veszek használt mobiltelefont. Csakis újat, megbízható forrásból, garanciával!
-
tothl
addikt
No igen eleg gazos...
Szerintem ha valaki el akar adni valamit vagy le akar cserelni valamit, celszeru az elso jelentkezonek odaadni akkor is, ha a csillagok allasa nem megfelelo a tovabblepeshez..ki tudja mikor lesz legkozelebb vevo a cuccra.En egy DVD jatekosom eladasanal tanultam ezt meg. Felmerult bennem, hogy valtanek, de nem volt meg kellokeppek kikristalyosodva, es foltettem egy hirdetest. Volt jelentkezo, de amikor mondtam, hogy megnezheti bedemozom, de lehet, hogy megsem elado azt mondta vasarolni akar nem nezelodni. Igaza volt.
-
Anthony28
őstag
Johnny: Ezt csak azért írtam mint példát, nem a mhz-et kiemelve ebből, hogy azonos tipus az az C2D Wolfdale mind a kettő, az egyik megy a gépemben a másik meg Vista alatt nem, pedig elvileg a különbség csak annyi 2,66ghz és 3ghz.Miért lehet igaz az állításom? Mert egyrészt minden 8200 tudja a 4ghz-et ami bőven elég és az ára is megfelelő 40k-ért.Másrészt pedig ha a tuning lett volna mindenek előtt nem hablablától veszek tálcásat hanem mástól, kidobok neki +3k-t és megmondom neki nézzen meg 10 tálcásat és a legjobbat viszem.Ez lett volna ha tuti ha a tuning a fontos, de nem ez volt, tudtam hogy 4ghz körül fog menni az E8200 is.Meg lehet osztani szorozni...50k box-os E8400 4,2-4,3ghz.Vagy 40K boxos E8200 ami 4ghz. Az első verzió annyira nem éri meg számításaim szerint.Egyébként pedig quadot vettem volna 42k-ért, de 1 órával az üzlet előtt felhívott egy bolt hogy az 1 hónapja leadott rendelésem....az E8400 megérkezett és kell e.Ezért lett E8400-em, meg azért mert szereztem rá vevőt 1k-val olcsóbban ha esetleg nem lenne jó nálam ez se.Bebiztosítottam magam, sőt még a quados srácot se mondtam le még 1 napig mert mondtam neki nem biztos hogy marad az E8400 ha a Vistával ez is kék halálozik.
-
Oliverda
félisten
Valóban nem János... tegnap este kissé siettem, meg kellően ideges is voltam az eset miatt, ezért írtam el. Tehát János = Gábor = barbikenje.
(#2238) ktg3: Azt jelenti hogy megkaptam majd adtam is tovább. Hetente kapok procikat, és nincs lehetőségem arra hogy az összeset leteszteljem, de eddig még sosem fordult elő olyan, hogy valamelyik is rossz lett volna. Illetve ezért vállalok rájuk garanciát is. Erre mint írtam direkt fel is hívtam a figyelmét. Amúgy ennek spec. 1.35V a gyári alapfesze.
Szvsz szerintem a proci olyan mint a villanykörte. Vagy működik vagy nem. Ha a sarkok és a lábak épek, illetve nem látható rajta semmiféle hőhatás által keletkezett elszíneződés, majd beindul vele a gép, akkor a CPU jó. Én még olyat nem láttam hogy egy proci elindul, de a gyárilag meghatározott feszültség és frekvencia mellett instabil miatta a rendszer. Olyat már többször is láttam hogy külsőre tökéletesen makulátlan proci nem indult. Ilyen létezik. Olyanról is hallottam hogy hiányzott 1 láb, és Celeron-nak ismerte fel a P4-et, de jelen esetben az összes láb ép, mag sarkai szintúgy, mégsem indul(t). Viszont Gábor azt állította hogy nála még működött, csak instabil volt a rendszer. Arra elmondása szerint már nem volt türelme, hogy kiderítse pontosan melyik alkatrész hibája okozza ezt az állítólagos instabilitást.
(#2243) Ősember: A proci egymagában volt beledobva ebbe a kissé túlméretezett műanyag tokba, semmi szivacs, semmi egyéb.
-
Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest