Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Skyline18
tag
válasz
kaller1 #16903 üzenetére
miert kene makro foto a kartyarol?
te kuldtel nekem mikor megvettem toled elore utalassal? ugy emlekszem nem.
ha meg a nevemre vagy kivancsi szivesen leirom neked priviben.
neked mar nem is mernem visszakuldeni ugy hogy utana fizetsz miutan megerkezik a kartya, mert ezek utan nem bizok meg benned!
ezert is irtam hogy eloszol utald el a penzt ahogy en tettem, es utana kuldom, te ebbe nem mentel bele, es meg varialtal is hogy biztos nem akarom hogy mukodjon.
biztos jo kedvembol utaltam elore es vettem meg
apropo: a sim kartyamat is elrontotta mint irtam neked, es termeszetesen azt is figyelmen kivul hagytad.
csinalok en neked a sim kartya cseres bizonylatrol is, azt ki fogja nekem megteriteni? -
Tibor92
tag
válasz
kaller1 #15965 üzenetére
"Senki nem kötelezett arra, hogy a postán fizesd be az összeget, utalhattál volna bármilyen idegen bankból is"
Ez mind szép és jó, de ő maga mondta menjek akkor be a postára.
Azt persze nem mondja nekem megfelelő-e úgy, hogy plusz pénzt fizetek azért, hogy megkapja a dolgát.
Persze hogy nem.Szóval valamilyen okból ő is hibás, nem csak én.
-
paku0630
csendes tag
válasz
kaller1 #15807 üzenetére
ment neked is egy feljelentés a haverom mondta üzenjem meg mert 5napra megint kitiltottátok oktalanul
tk.179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.
majd kapod a felszólítást a hivataltól
-
mepx
csendes tag
válasz
kaller1 #9130 üzenetére
egyetértek,engem nem is a feketepont érdekel,hanem az illető hátha figyeli a topikot és látja,amit irtam...
írta neki pü-ben,hogy ha nem jelentkezik jövő héten meglátogatom egy-két emberrel ,mert nem fogom lenyelni,hogy valaki így megszivasson
majd máskor akkor kétszer meggondolja,hogy mit tesz
másból úgy sem tanul,lásd van itt az oldalon olyan is akinek van volt,20 feketepöontja,mégis etette,szop@tta a népet éveken keresztül
-
Ayg0
senior tag
válasz
kaller1 #8505 üzenetére
Pontosan. Bár épp akad egy ellenpéldám is Mokele kollega személyében aki szintén újonc, de minden rendben ment vele. Türelemes volt, előre utalt stb tehát azért lehet normális embereket is találni, de a többség... Szigorú feltételek kellenek és aki tisztességes, megbízható, az úgy is átmegy a rostán.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kaller1 #8377 üzenetére
Szeretnék valami hasonló véleményt megfogalmazni én magam is. Megpróbálom kissé bővebben kifejteni, hátha az érintett két fórumtársnak bemegyen az információ. Szeretném előre leszögezni, hogy semmi problémám azzal, ki mit, és hogyan ir, hiszen ez mindenkinek az egyéni, szuverén joga. Sőt! balazs_t -vel közelmúltban üzleteltem is, és végtelenül korrekt vevőt ismertem meg a személyében. Most sem szeretném őt és a másik "panaszkodó" fórumtársat sem megbántani,de valahogy azt érzem emellett nem tudok elmenni anélkül, hogy kissé megvillantsam a másik oldal, a ph!-s kereskedők véleményét is(legalábbis ha jól gondolom mindannyiunknak hasonló lenne a véleménye).
Arra akarok ily' hosszú beveztő után kilyukadni, hogy ha én veszek egy autót a használtautó-piacon, ami kiderül, hogy nem olyan állapotban van, mint azt az eladó állította, akkor mélységes elkeseredésemben(amit maximálisan megértek, hiszen ilyenkor az ember természetes, hogy el van keseredve, és mélységesen csalódik az emberekben, és úgy érzi nem bizhat meg senkiben) mégsem állok ki a piac elé, és osztogatok röplapokat minden oda betérni szándékozónak, hogy "Hé ne vásároljatok itt mert mindekit átvernek, nem éri meg higgyetek nekem!", sőtmitöbb szónoklatot, ellen-prédikációt sem szervezek az objektum elé.
Miért?
Mert:
1. Felnőtt vagyok, és uralkodok az indulataimon.
2. Elgondolkozok rajat (már csak az első pontból fakadóan is), hogy azért mert én rosszul jártam, és mégha úgy is gondolom, hogy mindenki egy szemét rohadék, ez lehet nem igy van.
3. Van annyi együttérzésem az eladók felé, akik teszemazt ebből akarnak megélni, hogy ezzel nem rontom az ő üzletüket, csak mert egy, netán 2-3 kiragadott példa alapján én minden bizonyiték nélkül azt feltételezem, hogy az össze közülük egy méretes hímtag.
4. Lehet hogy én nem voltam elővigyázatos.A 4. pontal kapcsolatban irja balazs_t fórumtársunk, hogy nem mindenhol kell erre igy vigyázni. Nincsen erről tapasztalatom,de minden bizonnyal igy van. Nade könyörgöm,ha tudom, hogy én egy ilyen helyen üzletelek, akkor nem feltételezem azt A országról, hogy olyan mint B, holott tudom hogy nem, hanem jobban odafigyelek. Megteszek minden tőlem telhetőt az üzlet biztonsága érdekében. Én is igy szoktam tenni, és még egyszer nem vertek át, és ahogy érzem nehezen is fognak... Ez Mo., résen kell lenni. Nem tudsz mást tenni.
A boltokról meg annyit, hogy volt szerencsém hallani olyanoktól akik egészen nagy- és hires számitástechnikai üzletekben dolgoznak (gondoljunk csak az iPon, vagy az Aqua, esetleg a Mistral csúf gariztatós történeteire), hogy mik ott a viszonyok. Sőt! Én magam is dolgoztam nem egyben a fővárosban és vidéken is. Voltam szervizes is. Nem lennék olyan nagyon nyugodt a helyetekben, hogy ami eddig nem történt meg az nem fog a későbbiekben...
Megpróbálva a végén összegezni a mondandómat én arra gondolok itt, hogy kérlek benneteket ne folytassatok ellenkampányt keserű tapasztalataitokra alapozva, még ha valóban úgy is érzitek, hogy a világ emberiségének egy kis szelete össze is fogott volna ellenetek,mert valószinüleg nem igy van, csak szerencsétlenek voltatok.
Remélem nem lett nagyon kusza ez a kis szösszenet, mert elég kutyafuttában irtam, más dolgok közepette
Száz szónak is egy a vége, ha én pórul is járok, akkor a megfelelő szervekhez fordulok (itt a fórumon ez a topic, illetve más esetben ugye a szerviz, és a fogyasztóvédelem), és elrendezem a problémámat,de nem látom indokoltnak, hogy hosszan ecseteljem az ellenprédikációs véleményemet más érintetteknek, illetve "érintett-jelölteknek".
Végére egyik kedvenc okosságom: "A sikeres embereket az különbözteti meg a sikertelenektől, hogy ahol a sikertelenek megálltak, ők továbbmentek." -
-
henry1998
csendes tag
válasz
kaller1 #7658 üzenetére
Írtam neki egy pü-t, meghívtam ide is benne!
Nagyon el vagyok keseredve, de miért én igyam meg a levét, ha mást
palira vettek!
Írtam neki, hogy akkor legalább 39.000 ft-ot fizessen be egy OTP-ben, én rögtön megkapom az SMS-t,és küldöm vissza a telóját!
Nem tudom.
32+7=39
És még mindíg én buktam pár ezret így is! -
henry1998
csendes tag
válasz
kaller1 #7641 üzenetére
Szia!
Persze, valószínű eladta, még aznap, mikor megkapta.
Akkor adta fel nekem a K850-et, mert mikor leboltoltuk, még nem is volt nála,
az enyémmel együtt kapta meg!
Tehát, mire én megkaptam a k850-et, az enyém már nem is volt meg!
Szándékos megtévesztés, csalás, jóhiszeműséggel való visszaélés,
rágalmazás,soroljam még?
Az a baj, hogy 360 km-re lakom Tőle.
És "lány" vagyok!
Ezen okokból a személyes tali nem igazán nyerő!
Szerintetek sem fogja átvenni a csomagot?
Akkor most mi a fenét csináljak!
Ezt a ratyi telót el sem tudom adni!
Üdv.Teri -
Spanish007
csendes tag
válasz
kaller1 #7585 üzenetére
Most is hívtam próbaképp.be volt kapcsolva a telefonja.Először nem vette fel.Aztán hívom másodjára felvette de ahogy mondtam kivagyok letette.Aztán mindig kinyomta.És most jelenleg megint ott tartok hogy ki van kapcsolva a telefonja.Nem várok szerdáig.Hétfőn irány a rendőrség.Besokaltam most már tényleg!
Elfogyott a türelmem.De még a jövőben amikor Sopron fele járok felfogom keresni egy kis beszélgetésre.
Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest