- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca #7541 üzenetére
Zsoca előbb szált el a friss romo-od nálam. Lefagyott és eltűntek a progik és újra inditottam a telefont.Utána már a Recovery sem birt elindulni vagyis bejött de bug-osan. Mindegy. Most újra rakom a Icearmor-t. Nem tudom mi történt. A recovery most rendesen megy. Wive-ot csináltam. Most már betölt.
-
bagyusz
őstag
válasz
kelzsoca #7531 üzenetére
A 136mb system_2mb cache_302mb data TPT kiosztást hol tudom elérni Sakte-re?
ZTE Blade-re megtaláltam.
..javítva
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7521 üzenetére
Aham értem, ezeket nagyjából eddig is tudtam, és játszadoztam is már velük.
Csak érdekes, hogy míg v2 rom alatt simán volt 3G a szobába (Zuglói társasház), addig most csak Edge van, ez kicsit furcsa nekem.
Azért kérdeztem mert gondoltam hogy van "FIX 3G kapcsoló" amivel rálehet erőszakolni. -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7510 üzenetére
EDGE / 2G / 3G között hogy tudok könnyen váltani?
Mert akárhogy próbáltam beállítani, mindig csak EDGE maradt, és marketről fél óra lett volna mire valamit letölt ...
Kerestem benne mindenhol, de nem találtam, pedig mindent úgy állítottam be, mint az előző romokon.
Plz help -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #7495 üzenetére
Köszi hogy ennyi idődet rámszánsz és nem elégedetlenkedni akarok csak sok a miért egyenlőre.Azért írtam le én is hogy mitől oldodott meg a fényerő probléma ,hogy ne titeket zaklassunk vele!!Köszi a romot és a türelmet!!
Egy kérés a v2 -es romodban szereplő háttérkép elérhető lehet?
-
bacsi2
csendes tag
válasz
kelzsoca #7462 üzenetére
Köszi, közben apeelme segítségével megtaláltam. Én voltam a figyelmetlen.
Azt esetleg meg tudnád nekem mondani, hogy a magyar verzióban lévő app2sd-vel meg lehet adni, hogy melyik alkalmazás települjön internalra, vagy az sd-ext*re? Link2sd-t használtam eddig csak, azzal nagyon meg vagyok elégedve (alkalmazás szinten állítható, hogy miket helyezzen át).
A gapps-os dolgot én sem értem, market, gmail, stb. benne volt telepítés után, de a kontaktlistához nem engedte hozzáadni a google accom. (format boot/system/data/cache/ext megvolt)
Esetleg a #7454-ben feltett data/app kérdésemre tudnál válaszolni? Érdemes ide berakni azokat az alkalmazásokat, amiket mindenképp használok (beautifulwidgets, adwex, stb.)
? (Nem tudom eldönteni, hogy maradjak a modacos verziónál, vagy felrakjam a hun-t.)Köszi előre is.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7428 üzenetére
(#7428) kelzsoca
majd ma felteszem
Nos megbizonyosodtam arról , hogy fanatikusok vagytok
Bár nem lehet az én "munkámat " a tiétekhez mérni, de talán átérzem azt a " fanatizmust " és azt az erőt amit a munkátokba, öltetek be , és annak megvalósításába belefektettek.
Köszönöm szépen , Nekem eddig is nagy örömöt szereztetek az eddigi munkátokkal, munkáddal . Nem szeretem sűrűn ezt mondani de leköteleztetek
...és lehet, hogy most csúnyát mondok, de ezt a telefont 90%-ban miattatok szeretem illetve szerettem meg, mert ennyire igényes ROM sehol nincs..ebből a romból illetve ezekből a romokból ki érződik a PROFI MUNKA és a szereted ...és ez többet ér nekem és más embernek... mint sok drágább telefon gyenge romja nehezen kezelhetősége .
Tehát Úraim ! Minden elismerésem
-
-
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #7211 üzenetére
+1
A működéséhez szükséges java fájlok a frameworkben vannak , azt pedig értelmes módon nem lehet visszafejteni . Próbáltam ilyet , de egy ismert forrást lefordítva és visszafejtve teljesen más volt a tartalom , ráadásul a visszafejtett verzió nem is fordult le.A blades szenzor forrást sikerült módosítani , vagy lib + servicelib copyval mennek a szenzorok illetve a kamera ?
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7185 üzenetére
(#7185) kelzsoca
innen szedtem én is azt kis tudást ami van. nos akkor ez lenne ? "30p: a lejátszás sebessége az összes mappának"
mert ha ez akkor rosszul értelmeztem
mert én a mappákra gondoltam
Köszi , megvilágosodtam
mindig tanul az ember
Megnézed ? kíváncsi vagyok a Te véleményedre is (esetleges instrukciókat is szívesen vennék
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7173 üzenetére
Jézus mária, akkor elleszek vele egy darabig.
kelzsoca: Mikor is jön ki az új rom? (cm)
Más.: Épp valamelyik nap gondolkodtam azon, hogy az egész telefont lefújom valahogy fehérre. Feketén is szép, de a fekete az olyan átlagos, és fehér színben szerintem ütősebb lenne.
Pl.: A Samsung Galaxy S2 fehérben nagyon durván néz ki szerintem. -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #7119 üzenetére
Szupernek tűnik várjuk már!
Kérdezném , hogy a cwm recowery a mentéseket felülírja ,vagy dátum szerint tárolja?
Arra gondolok konkrétan , hogyha van egy mentésem az eredeti rendszerröl és csinálni szeretnék egyet skaTe v2 -ről akkor azt új mappába menti vagy fölülírja az előző mentést? -
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7017 üzenetére
Köszönöm Úraim
ez most jól esett. No számításaim szerint azért ettől csak bonyolultabb lesz , ugyanis a jobb felső sarokban lévő " hold " az a írás hatására nőni fog, valamint a hold mögül vagy alóla fog érkezni a fantasztikus 4 esből jól ismert és
jégdeszkázó ipse
és ha minden igaz akkor teljes méretében meg fog állni a képernyő közepén, majd egyik kezét felemelve megmutatja, hogy neki is ZTE Skate-je van
Zsoca
"Tehát ha bootanimációt csinálsz/csináltok, azok külön kis update-ből lesznek majd szerintem felrakhatók "
én sem gondoltam másként
"Tipp: elég a rom neve: SkaTe nem kell szerintem keresztelni, illetve a nick nevem is szükségtelen "
-nem rossz tipp , de ragaszkodom a nick nevedhez ( tudom, hogy szerény vagy ) de én ezzel tisztelegnék a tudásod előtt
és megtisztelnél ha ezt engednéd ( azt hiszem ezzel mindenki így lenne akárki csinálná is közöttünk )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7006 üzenetére
(#7006) kelzsoca
Ha nem lenne gond akkor a skaTe_v2 ROM ot " megkeresztelem a következőkre skaTe_v2 Blue Diamond -ra ugyanis nekem a kék Téma nagyon bejön...no és ha már a ROM értékét veszem akkor a gyémánt a megfelelő értékű. Valami lenne még , mégpedig az, hogy milyen legyen a szignód ? mehet így kelzsoca. ?
A téma tulajdonképpen egy kicsit hasonlít a " Fantasztikus 4-es re " de átalakítva az én ízlésemnek megfelelően. Természetesen ha elkészül akkor egyből elküldöm neked véleményezésre
No és természetesen lehet, hogy kérek egy kis segítséget, mert a photoshop-ban otthon vagyok de az androidban nem nagyon
Nem két perc lesz de remélem meghozza a gyümölcsét a befektetett munka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest