- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #15001 üzenetére
A Google Play tökéletesen működik benne, átlag használatra megfelelő. A panorámafotó az egyetlen, ami nem működik benne. Idegesítő hibái vannak persze, pl. repülőgép módba váltva újraindul, de pl az IA3 is hetente egyszer beragad a zöld robotnál, semelyik sem tökéletes.
(Természetesen az IA3 nagyságrendekkel jobb a ColdfusionX-nél, csak azt akartam jelezni, hogy pár kisebb hiba nem jelenti azt, hogy használhatatlan.) -
scyllarus
veterán
válasz
krystman #14648 üzenetére
Nekem nem égető, akinek az, majd megmondja, miért
Én csak kipróbálok mindent, amit csak lehet, mert kíváncsi típus vagyok. Mondjuk, elég gördülékeny a kezelése, de persze van, amikor megakad egy pillanatra. Max. annyi előnye van nekem, hogy kipróbáltam másképp nem használható programokat (pl. Apex launcher). Kérdés, hogy később mennyi exkluzív 4.0-ás progi lesz majd. Egyébként van már a kamerához patch, ami javítja az előnézeti gondot, tilal meg tegnap estére-mára ígért új verziót, majd ránézek, mit alkotott.
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #14340 üzenetére
Eddig nekem sem, először a múlt héten kellett a Miui mix-nél, és most a ColdfusionX-nél. Előtte skate v1-2, IA3, Swedish Snow rls6, CM7 Nightly, ColdfusionX márciusi kiadása meg a fene emlékszik már, mi minden volt már a telómon, soha nem kellett kalibrálnom.
viperabácsi: nekem sem sikerült v2 alatt Playt varázsolnom, vagy el sem indult, vagy kilépett. Feladtam, használtam Marketként, hibátlanul ment
-
Adamis
őstag
válasz
krystman #12773 üzenetére
El tudom képzelni, hogy sd kártya baj van. Mondjuk ha van ext particiód, akkor lehet, hogy azokat az adatokat nem tudta visszaállítani oda, ahová kellett volna, ezért van a gubanc. De ez csak egy tipp... SD-hez nyúltál azóta? Át lett particionálva? Hibátlanul működik? Felíráskor nem jelez hibát?
-
bubus66
nagyúr
válasz
krystman #12727 üzenetére
Szia a meg oldás a Romtoolbox ezzel nagyon sok betűtípust tudsz választani? De a V2-höz van gyári font. ha kell belinkelem
zsoca
Lenne egy kérdésem, a Titánium Backupban ven egy ilyen, hogy „Rendszer Dalvik Integrálás Romba” Ez mit takar nem csínáltam meg csak szeretném meg kérdezni
-
callvote
senior tag
válasz
krystman #12252 üzenetére
nemkell semmilyen unistaller ehhez
megoldottam ahogy fent irtam...
felesleges progikat nem teszek fel ezért..az ES jo progi és sokmindent tud
ha nincs fent egy alkalmazás és rányomok,ugyis kiirja a rendszer hogy ez nincs telepitve..és onnantol kezdve el lehet távolitani -
mrskatejoe
aktív tag
-
Adamis
őstag
válasz
krystman #11031 üzenetére
"egy darabig hagyom az eredeti Romot, szerintem jó ez is!"
és
"Témát szeretnék tenni a telefonra."Na ez a kettő nem megy együtt... Ugyanis csak a CM7 alapú rom kezeli a témát, az eredeti rom viszont nem az. Tehát vagy felteszed az IA sorozat valamely tagját (mondjuk IA III) és ott a témaválasztóban kiválasztod a témát, vagy marad az alap droid...
Előttünk ezekkel az őrültekkel meg ne foglalkozz, biztos megjött nekik...
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krystman #10727 üzenetére
Én 62-ért vettem egy Nexus S-t, és mégis buherálom, pedig a stock 2.3.6 is teljesen jó. Ez a hobbim. Valamint mivel van összehasonlítási alapom, gyári szoftverrel biztosan jobb a NS, mint a Skate (bármelyik nap van alkalmam használni egy gyári állapotú Skate-et, mondjuk tervezi buherálni
)
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest