- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirad
csendes tag
válasz
schellj #19864 üzenetére
Köszi a segitséget.hát nem vagyok nagy android buheráló,kamera müködjön,meg birjak zenét meg rádiot halgatni rajta,kezdetnek ennyi.ha sikerülne felraknom életem elsö romját,késöbb talán keresnék valami komolyabbat.tehát az elöbbin kivül mit tudnál még ajánlani?és kell e valamit telepitenem számitogépre hogy el tudjak indulni vagy csak kábellel rá kell dugni a telot a gépre és enyi?amugy win 7 van a gépemen.ja és hogy kezdjek neki és mennyi idöt vesz ez igénybe.bocs a helyesirásért.elöre is köszi.
-
csirad
csendes tag
És most mit tudok csinálni hogy legyen rádiom meg zene ikon?mert gondolom ez nem a gyári rom akkor.esetleg tudtok ajánlani valamit hejette?és menyire bonyolult másik romot rárakni?köszönöm a segitséget mindenkinek.
-
csirad
csendes tag
A telfonrol alatt:android 2.3.5,alapsáv verzio:p743b01,kernel verzio:2.6.35.7-perf+ceco@hp-Linux#1,Build szám:SKatie 2.4 by ceco.ezt találtam ami lényegesebb lehet.
-
csirad
csendes tag
Köszi a gyors válaszokért.azt hogy tudom megnézni hogy milyen rom van rajta?az aksi méröm körbe számol visza beállitások visszaállitása után is,a teszt videokon pedig hagyományos.nem tudom ez segit e.
-
csirad
csendes tag
Sziasztok.segitségeteket kérném.nemrég vettem egy skate-et,használtan és nincs rajta fm rádio se zene ikon,pedig teszt videokon ezek látszanak.mit csináljak hogy ezek látszanak,hogy birjam használni?csináltam egy gyári beállitás visszaállitást de semmi.
akinek van ötlete kérem irjon,nagyon megköszönném a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 24 Hours of Le Mans
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Asztalos klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest