- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz Beleczkil #47199 üzenetére
Konkrétan melyikhez?? Egyiknek sem fáj, de van amelyik igényli, egy 256MB-os partíciócska nem nagy érvágás a 2 gigás kártyából se. (Az én ext3-am tartalma összesen nincs 70 mega és nagyon sok alkalmazás van telepítve, ha valaki nem nagy igényű, a 128MB is bőven elég.
Ha rákeresel a romra, mellette az ismertetőben szerintem ott kell hogy legyen. Ha nincs ott, akkor az nem komoly dolog...[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Beleczkil
tag
Kell még ext2 partíció az újabb ROM-oknak az SD kártyán?
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
latis666
aktív tag
Eddig egy cm7 sem birta egy napnál tovább a telefonomon a nighly26 az első ami eddig nekem nem dobott semilyen hibát. Szóval nekem a cm7 már mindennapi használatra javallott.
(#47192) Glatius: Meg 800-as a proci szerintem ezért is bírja a színes menüelemeket.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz latis666 #47190 üzenetére
Nem egészen fele akkora a felbontás... ugyanolyan sebességű hardverrel is sokkal többet vállalhat be
A Blade-re is van színes ikonos menü, mint téma, a keresőben megtalálod.
Egy fekete-fehér, vagy színes objektum ugyanúgy egy hivatkozás a proceszzornak, a megjelenítés az ARM dolga.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
válasz gordonfreemN #47184 üzenetére
A donate gombok suru nyomogatasa ellenere ugyanez a menete a romfejlesztesnek a desire-re is. Ott is egy hibabol 3 -at csinalnak, majd idovel mindet javitjak...
Hát igen, csak szép lassan, nem lehet azonnal kidobni egy hibátlan romot, el kell húzni, és a lehető legtöbb igyekezetet mutatva, 1-et előre 2-őt vissza kell lépni.
Így a rom is készül, a donate gombot is szépen lehet nyomogatják, és a végén mindenki eléri a célját.Én is gondoltam már erre, de ha én írom le, akkor megint az van hogy milyen vagyok
-
latis666
aktív tag
Fönököm vett egy samsung galaxy ace-t. Olyan amilyen nem bántom de meglepett hogy magyar froyo van rajta és sokkal szinesebbek a menük mint a mi fekete fehér változatunk. Nem is tudom mire akarok kilyukadni ezzel. Talán arra hogy ha van magyar froyo arra akkor akkor miért nincs bladere? Bár értem hogy a hardver számit. Vagy ha az szines akkor akkor a 2.3 miért nem az?
-
drstupid
tag
Hangszoró fölött kissé lötyög a hátlap, első hszben olvastam erősen kell nyomni, de nemsikerült bepattintani valakinek hasonló gond, hogy sikerült megoldani ?
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
szeryo
tag
válasz gordonfreemN #47182 üzenetére
valóban belassul a pannonos net ennek örülök
kipróbáltam ujraínditva a telot repülöbe kapcs majd locus térkép letölt és tölti
biztos valami hiba. -
gordonfreemN
addikt
válasz Razor_alpha #47183 üzenetére
Ebben egyetertunk.
A minap beszelgettem ismerosommel. Neki a melyen tisztelt htc desire van. Meseltem neki, hogy a cm-esek hogyan keszitik nekunk a romot, mennyi hiba halmozodik, es megnyugtatott. A donate gombok suru nyomogatasa ellenere ugyanez a menete a romfejlesztesnek a desire-re is. Ott is egy hibabol 3 -at csinalnak, majd idovel mindet javitjak...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Razor_alpha
tag
válasz gordonfreemN #47182 üzenetére
Ízlések és pofonok, szerintem van aki jobban díjazza, hogy továbbra is gyors a net, ha elfogadható ára van, van akinek meg ugye syncen & mailen kívül másra nem kell, annak a korlátozott teljesen jó. Szerintem minkét opciónál betegesebb minden esetre az adatcsomag előfizetés nélküli net használat.
-
barnam_
nagyúr
válasz gordonfreemN #47178 üzenetére
Tényleg, én a MédiaMánia díjcsomagot néztem, ott 0.1Ft/10Kbyte.
Na igen, de a lelassított net sebessége vetekszik egy 56k-s modemével, akkor meg inkább nem is netezek...(#47177) szeryo: akkor szerintem cache-ből tölti be a térképet, vagy nem tudom; elég valószerűtlennek tartom hogy felülírja az apn beállításokat, és még a repülő módot is kikapcsolja
Holnap kipróbálom én is, kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
szeryo
tag
Én telenoros vagyok de nemtudok róla hogy a 100mb tullépése után csak sebesség korlátozás lenne.Az szerintem csak sztikes netnél a HSDPA vagy mi anná van
-
kelzsoca
félisten
Vodánál is így van, nekem havi 2750Ft, ebben 50 perc lebeszélhetőség+100mb net van, és 100mb felett is csak lassítják a sebességet, túlforgalmazási díj nincs.
-
barnam_
nagyúr
1. Ez hülyeség, Opera Minivel akadás mentesen megy a böngészés.
2. MP4-be konvertálva a filmeket, gond nélkül kell vinnie. Másik lejátszóval az avi is megy, viszonylag jól.
3. Baromság, gyorsabb mint némely "prémium" telefoné.A fenti állításaim 2.2-es rendszerre vonatkoznak, de a 2.1 se annyira rossz, mint amit te írtál.
Hol olvastál ilyen teszteket? Mert az egyébként szigorú Mobilarénán se húzták le ennyire a telefont(#47176) szeryo: nézd már meg hogy más netes alkalmazás megy-e repülő módban.
[ Szerkesztve ]
-
TjFox
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök egy droidos telefon vásárlására és a ZTE Blade is a látókörömbe került.
Néhány általános kérdésem lenne amire szeretnék választ kapni.
Olvastam a telefonról írt teszteket és azok szerint ez a telefon nagyon gagyi sok tekintetben.Amiket olvastam és szeretnék tőletek cáfolatot vagy igazolást ezekre.
1. Az internet használat gyakorlatilag teljesen kimeríti a telefon kapacitását, szinte lebénul tőle.
2. Filmet nézni a telefonon lehetetlen, a film inkább diavetítésre hasonlít.
3. Még a menü megjelenítése is gondot okoz a készüléknek.Nos ilyen negatívumokat olvastam a tesztekben ami azért nekem kissé furcsa.
Ha ennyire rossz lenne a telefon,hogy kerülhetett forgalomba?Lehet, hogy ezek már szerepelnek a több mint 40000 hozzászólásban de azért szeretnék egybe olvasni egy általános "felhasználói" véleményt.
Előre is köszönöm a választ.
-
barnam_
nagyúr
válasz hodostamas #47172 üzenetére
Ez is egy lehetőség
De egyszerűbb olyan előfizetést választani, amiben van mobil net is, jól jön ha épp nincs wifi de kell net. Másrészt elkerülhető az az epic fail is, hogy a bekapcsolt szinkronizáció miatt több tíz/százezres számlát csinál a telefon, mert pl. egy 500MB-s csomag esetén a korlátot túllépve egy MB kb. 10ft. -
barnam_
nagyúr
de akkor lehet ezzel van összefüggésben h. headset mikrofonon keresztül nem hallanak normálisan, egyedül a gyári headsettel?
Nem tudom, meg kellene próbálni pl. egy gyári rommal.(#47168) szeryo: ha a call meter csak pár MB-t ír, akkor a nagy részét wifin szedte le. Repülő módban nem megy a mobil net, az biztos.
Egyébként ha le akarod tiltani a mobilnetet, használj APNdroid-ot, az mindig beválik, és nem tudja más alkalmazás felülírni. -
szeryo
tag
Eddig nincs a kapott sms után. Remélem nem is lesz.Ha a sim kártyán lévő adatkommunikáció tílva van akkor is tud adatot generálni?
-
Geree
senior tag
válasz barnam_ #47165 üzenetére
CM-en zenét nem próbáltam...
de akkor lehet ezzel van összefüggésben h. headset mikrofonon keresztül nem hallanak normálisan, egyedül a gyári headsettel?
vagy a többiek akik nem gyári headsetet használnak nem tapasztaltak ilyet?
(próbáltam 2 nokiat, 2 SE-t, mindegyikkel "halkan" hallanak, gyárival no problem...)
a friend in need is a friend indeed
-
szeryo
tag
válasz SpeedR #47166 üzenetére
elöször nem voltam repülöben csak wifi bekapcsolva +térerő letöl 300mb.Majd wifi kikapcs ugyis ment tovább a letöltés.Aztán repülö be és ugyis ment tovább. .call meter progiban nézem az adatokat ott nem ir ilyet pár mb letöltésem van.De az adat kommunikáció egyszer sem volt bekapcsolva.Pannonos vagyok most nézem az oldalon vane számla lekérés.
[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
Kezdek gondolkodóba/teherbe esni:
- pár napja beszámoltam róla, hogy az SD kártyám jobb létre szenderült.
- most épp az appokat és beállításokat backupoltam a másik kártyámra, épp ezeket mentettem volna ki ROM csere előtt a gépre, és közli a rendszer, hogy használat előtt formázni kell, nah gondoltam, hibás mount, leállítom a telefonon, az is üresnek látja, nem támogatott fájlrendszerrel. A telefon is formázni szeretné.Ez a telefon eszi a kártyáimat, vagy a kártyaolvasója szar vagy ilyen hihetetlen véletlenek vannak, ebben már kezdek kételkedni.
Tapasztalat ilyennel?
-
Geree
senior tag
Kelzsoca:
FLB R10-ben benne van már az audio boost mod? ha nem, alkalmazható benne/rá?a friend in need is a friend indeed
-
szeryo
tag
Elkezdtem probálgatni az ingyenes locus free nevü térkép programot.Van benne offline lehetőség is kijelölöm milyen térkép kell mekkora nagyitás és letöltöm.Eddig rendben is.Jó lassan jött 1-2 óra 300mega.Wifi bekapcsolva.De most nézem akkor is tölti le a térképet ha nincs a wifi bekapcsolva. Edge pedig be sem volt.Most kipróbáltam repülő üzemódban is és ugyis tölti le a térképet, persz wifi nékül. kérdésem akkor csak nem a edge azaz a elöfizus kártyáról szedte le a mb okat?Ha az edge kivan kapcsolva akkor nem tud adatot forgalmazni?lehet hogy a gps en keresztül jön az adat?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #47154 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ami gyárilag 2.1-el jön ki, az G1, ami 2.2-vel, az G2.
A nálunk kapható Telenor-os készülékeken 2.1 van, és arra G1-t mondott a program.
Viszont mégse mennek a mostani custom Froyo romok rajtuk hibamentesen
Szerintem kell lennie más különbségnek is a memória címzésen kívül.(#47148): nem tudom privátban válaszolt-e, de: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Elolvastam a cikket a g1/g2 ről , németet tanulok.
Ha jól értem a telenoros az g2-es a tmobilos g1 es és a g1-es romok nem futnak rendesen g2 -őn ? -
Saccco
nagyúr
válasz dragon1993 #47148 üzenetére
Azt eddig is tudtam, hogy lehet. Nem kérdeztem, mondtam. A kérdés abból állt, hogy lehet-e rom update-tel egybekötött recovery flashelést csinálni. Feltételezem, hogy igen.
(#47150) xakta:
Mindenképpen ajánlott![ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gabe96
aktív tag
egyébként a legújabb recoveryben van lehetőség a recovery törlésére, most pontosan nem tudom hol, de tudom hogy van ilyen, h format recovery
ott szentségeltem ,h miért nem indul be, miután rányomtam[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz Saccco #47146 üzenetére
Igen lehet recovery alól recovery-t telepíteni.
Aki nem hiszi annak adok 3.0.0.6 os downgrade-et.
Következő újraindításkor lép életbe gondolom a cw ramból vagy cacheből fut.Kelzsoca
Pmben kifejtenéd vagy elégedjek meg aztal , hogy nem és menjek aludni.
gabe
mount and storage asszem
mindig attól félek , hogy benyomom véletlen nem valami gyerekbiztos.sacco
bocs félreértettelek.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #47145 üzenetére
Ha adsz gyári telenoros recovery.img-t akkor én telenoros csodazipet is csinálok neked.
Nem ajánlom, és nem azért nem olyan verzió készült mert nem lehet megoldani, hanem másért.
-
Saccco
nagyúr
válasz gabe96 #47144 üzenetére
Már egyszer írtam/kérdeztem. Ha lehet recovery-t frissíteni recovery alól. Akkor csak lehet, olyan romot csinálni ami ezt is tartalmazza. Nem vagyok benne biztos, de feltételezem, hogy lehet.
(#47145) dragon1993:
Nem ellenőriztem, de gyanítom, hogy ugyanaz a recovery.(#47147) kelzsoca:
Update.zipben nem menne? Rom+Recovery?[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz kelzsoca #47137 üzenetére
Akkor asszem esedékes egy új első hsz.
A recovery-t is kiüti? Vagy azt nem sikerült megvalósítani?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
-
SpeedR
őstag
válasz B-L-A-C-K #47130 üzenetére
Hm, sejtettem hogy nálam van a gond, csak nem értem hogy mi okozhatja. A rom-ot a leírás szerint tettem fel, progik pedig csak azok vannak fenn, amiket az r8-on is használtam. (appmonsterrel elmentve) Asszem első körben elkezdem lepucolni a progikat, aztán ha úgy sem jó, akkor tolok egy os reinstallt.
-
gabe96
aktív tag
hello!
lehet leszeditek a fejem, de mi a különbség a G1 és a G2 között? -
kelzsoca
félisten
################################################
TELENOR =>ZTE-BLADE ROM BIZTONSÁGI MENTÉS
################################################
>>>Módosítatlan backup!<<<
Recoveryből telepíthető változat!
MD5: ca3f7600e3f6db0785b2b6b94618cc69
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT![ Szerkesztve ]
-
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #47124 üzenetére
Szerintem se
(#47122) itsDani: igen, ez az.
(#47127) Try4g4in: próbáld meg úgy, hogy előtte google maps-ban megkeresteted vele a pozíciód. Lehet hogy ha korábban nem talált műholdat még, fénykép készítés alatt sem találja meg. Csak annyit kell beállítani, hogy mentse el a pozíciót.
-
SpeedR
őstag
válasz B-L-A-C-K #47120 üzenetére
Éjszaka be volt kapcsolva a wifi. Eszembe sem jutott lelőni, mert az előző R8 ROM magától kikapcsolta egy idő után. Viszont délelőtt miután feltöltöttem kikapcsoltam a wifit és a gps vevőt is, és még mindig merül... R8-cal semmi hasonló gondot nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
válasz Victoryus #47110 üzenetére
Bocsi boot animációt még nem cseréltem.
Na most ezt elég root explorerrel átmásolni a megfelelő mappába vagy bootloader üzemmódban kell ügyködni.Csak azért kérdezem hogy okosodjam.
Bocs hsz tárgytalan.Előbb kérdeztem aztán olvastam. Most olvasom a blogodban
[ Szerkesztve ]
-
-
spence225
aktív tag
válasz Freeman01 #47115 üzenetére
Gyári romban nem fogod tudni feljebb húzni a procit mert nem tartalmaz olyan oc kernelt ami ezt engedné.
De ha felteszel egy főzött 2.2-őt azok között már vannak olyanok ahol ez lehetséges. PL. Japanese Jellyfish romok, újabb flb romok.
Flb romok megbízhatóbbak, meg hát nyilván frissebbek.[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Tegnap este felraktam az R10b lite ROM-ot. Az akku reggelre ~80% töltöttségről 11%-ra csökkent. Aztán feltöltöttem újra és most 35%-on áll, miközben alig volt használva. Mitől lehet ez? Más is tapasztalt már hasonlót?
-
itsDani
tag
válasz barnam_ #47114 üzenetére
Ez nem telenoros csodazip lesz, nem image mappás felmásolós cifraság, csak egy clockwork recoveryből visszaállítható biztonsági mentés, ha jól gondolom. Szerintem van különbség, például rögtön az, hogy rajtahagyja a clockworkot bár ha azt tényleg lehet törölni fastboottal, nem tudom mennyi különbség marad. Vajon észrevennék a telenornál?
[ Szerkesztve ]
-
Freeman01
tag
Hello mindenki
Friss Blade tulaj vagyok nem módosítottam a ROM-ot szóval a gyári T-s van rajta rootoltam mert gondoltam kipróbálom hogy SetCPU-val meddig lehetne húzni a procit de a csúszka max 600MHz-et enged...
Valamit nem állítottam be vagy ROM függő hogy lehet-e húzni a procit? -
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #47107 üzenetére
Így kikerülhető a jogi probléma, amit a Telenoros csodazip kapcsán említettél?
(#47112) Try4g4in: nálam igen, a kép exif adatainál látszanak a koordináták. R10b alap fényképező app.
(#47115) Freeman0: rom függő, hogy lehet-e tuningolni vagy sem.
Az újabb custom rom-okban megy a tuning.[ Szerkesztve ]
-
Try4g4in
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy működik-e Nektek a geotagging a fényképeknél? Camera 360 app-al próbáltam, eredmény: ismeretlen pozíció.
GPS: bekapcsolva, aGPS szintén
ROM : FLB-R10b_HUN_lite
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Mostanában érdekes dolgokat vélek felfedezni a pengém működésében.
Van olyan hogy megtáltosodik és olyan gyorsan fut ahogy még eddig soha van amikor átlagosan.
Kíváncsiságból kilőttem a cpu control-t visszaállítottam mindent, és úgy is.Persze amikor nem táltosodik akkor sincs vele semmi probléma, átlagosan jól fut de van amikor tényleg olyan mintha érezhetően gyorsabb lenne (pl 1-1 nagyobb játéknál)
Nincs ezzel baj csak gondoltam megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
Knight Rider Boot animáció. Saját, frissen, csak most csak nektek: link
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Stirlitz
senior tag
válasz sunahunter #47034 üzenetére
A fene, de kicsi ez a minusz, ok, egyre gondoltunk!
-
Glatius
őstag
Ha most rögtön azt mondod hogy vicceltél, még hajlandó vagyok úgy tenni mintha elhinném...
A dinamikus hangszóró állandmágnesét találtad meg, annak semmi köze az érzékelőkhöz.
A mágneses térerő irányát és nagyságát egy 3 tengelyes seciális chip (HALL?) érzékeli, a hangszórómágnes hatását befelé söntöléssel megszüntetik.
Megjegyzem ne szóld le a gyártót, ők találták fel az iránytűt!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest