Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
Aktív témák
-
anglergab
addikt
(#46299) gps76
Semmit.

(#46297) TRob1
Szerintem is így van. A legtöbb Blade-nek semmiféle pixelhibája nincs. Csak akiknek van sokat beírtak a fórumba, így túl vannak reprezentálva. Szerintem jó eséllyel kb. ugyanakkora a pixelhibás kijelzők aránya a Blade-ek között, mint akármelyik más 800x480-as (nagyfelbontású) okostelefonok között.
-
gps76
őstag
Azt tudja valaki mit kell csinálni egy rom-ból kiszedett .apk fájlal,hogy újra telepíthető legyen akár más telefonon is?
-
kelzsoca
félisten
-
SutiAdi
tag
válasz
nyoklet
üzenetére
Én tavaly decemberben vettem. Hasonló szituáció. 3 napon belül vissza akartam vinni, ugyanúgy nem cserélték, mint neked. Akkor majd szétvetett az ideg. De mostanra beletörődtem, és lesz@rom. Egyébként 3 subpixel hiba is van a kijelzőn. Jobb, ha megbékélsz vele, a Blade tulajok többségének van pixelhibája. Azt leszámítva nagyon szép a képe.
-
nyoklet
csendes tag
Egy kis véleményezést kérnék.
Vettem egy Bladet, de 2 nap múlva megjelent a bal alsó sarokban egy oltári nagy pixelhiba. Másnap visszavittem, hogy hibás 72 órán belül vagyok cseréljék ki. Erre elhajtottak a francba, hogy 3 pixel meg hasonlók meg, hogy ennyi pixelbe 1 hibás belefér. Hiába mondtam bármit nem cserélték ki, hiába hajtottam, hogy 72 órán belül kötelesek kicserélni. Ilyenkor mit lehet tenni? Vettem egy hibás terméket és még nekik áll feljebb, hogy mit képzelek magamról, hogy vissza merem vinni.
-
tlac
nagyúr
én is vettem egy ilyen telefont
normális az, hogy kb 5 óra töltés után sem tudtam még elindítani?
bekapcsolom, beírom a pinkódot, bejön a felület, aztán 1 másodperc múlva újraindul és megint kéri a pint... és ez megy végtelen ciklusban -
embe
nagyúr
Én most olvastam valahol, ha meg találom belinkelem, hogy a ZTE tesztelt az LG-nek. A telóban Nvidia Tegra2 , vagyis 2 magos proci van. Mint ebben a telóban. Ez azért van, mert nem akar az LG a saját nevén 0 szériás darabokat kihozni, mert ha bugos nem járatják így le magukat, legfeljebb egy kínai céget. Ennyi. Külföldi fórumokon már dolgoznak a chodálatos zipen, ami ezt aktiválja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsolaf
addikt
Újabb mizéria kezdődik úgy látom

-
energy_
senior tag
OMG....

-
ux1
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez bizony így van, de ami a lényeg, az első szállítmányokba a Skate prociját rakták bele, így ezek stabilan mennek akár 950-en is.
Ha lenne kártyásba jó áron mennék és vennék belőle.
Kallt kávés barátunk már el is készítette az SSRel2-höz a különleges peccset, hogy lássa a SetCPU. Az már +AHB qrva jó teljesítmény. -
Lenne pár kérdésem a tisztelt Blade tulajokhoz;
Két kollégám is vett Blade-et. Minap egymás mellé raktuk a készülékeket és azt tapasztaltuk, hogy mind a három készülék különböző! Az nem nagy cucc, hogy a ki/be kapcsoló gomb belül fekete vagy fehér, de például a kijelzők képe különböző! Az enyém sötétebb árnyalatú, de az SLCD-hez képest csak kicsit fakóbb.
Ez normális, vagy valami anomália van a tér-idő kontinuumban?
A szoftver és a fényerő, mind a három esetében azonos. -
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Nem érdekel, általunk biztos hogy nem lesz közzétéve semmi, nyilván ennek oka van, és nem annyi hogy bunkók vagyunk

(#46260) kentucky
Úgy néz ki a ZTE gyártósorokon ismét volt egy kis baki így a svéd szolgáltatóhoz és a magyar Telenorhoz kikerül ZTE készülékekben 1gb-os lapkák vannak, ami kis okosítással feloldható lesz.
-
kentucky
őstag
telenoros bladenek mekkora ramja van?
-
kelzsoca
félisten
Telenoros csodazip nincs, nem is volt, és nem is lesz.
-
TOZ
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Raadasul az addigi conf is ugyanezt tartalmazta miatt az altalad kuldott. A legerdekesebb, hogy kuldeni viszont lehet, sok MCR11 alatt ezzel a conf-fal a fogadas is ment. (Mondjuk nem vagyok egy nagy mms fogado, kuldo, hisz ott a mail helyette...) Csak mint problema vetettem fel, hatha van valakinek tapasztalata.
-
ux1
addikt
ZTE -PENGE
- Szerkezet melyet eszes emberek nektek szerkesztettek, s egyes emberek helyettetek tesztelnek, nektek erre fejlesztenek.
(#46255) spence225
már gondolkoztam rajta ( nemsokára április 1)

-
Keeperv85
nagyúr
Azért kérdem, mert nem tudom a Pannon (urambocsá' Telenor) sim-ek, hogy kezelik az SMSC-t, de nem lennék meglepve, ha mióta Telenor lett a szolgáltató, azóta központ számot váltottak volna, amit a 2.1-es rendszerekben be is állítottak előre... a 2.2-ben nem lennék biztos benne, hogy be tudja olvasni a kártyáról.
-
spence225
aktív tag
válasz
89BDave89
üzenetére
Az avi nekemis mindig szaggatott akármilyen lejátszót használtam, ez azért van mert a grafikus chip-ben nics megfelelő hardveres gyorsítás az avi videók lejátszásához (pláne ha a felbontása nagy), csak szoftveres opngl-es gyorsítás van beépítve ezekbe a lejátszókba ami ugye kevés (pláne ekkora prociteljesítmény mellett)
Sajna én még nem kerestem ilyet telóra de ha marketen vagy google-ben rákeresel lehet találsz valami.
-
-
89BDave89
tag
Létezik olyan program, ami telefonon konvertàl avit mp4re? Csak mer nagymuternál vagyok, itt nincs gpc de a film itt van a telefonomon, csak aviban szaggat. Nem tom miért
-
Keeperv85
nagyúr
Jól látom hogy a Telenoros kollégák nem tudnak sms-t küldeni? (lehet valamit félreértettem azért kérdezem...)
-
pista59
őstag
Ha valakinek még 2.1-es android van a gépén, megtenné, hogy lefuttat egy Linpack tesztetK
Köszönöm. -
Feryjandro
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!

Természetesen véletlenül sem az áll szándékomban,hogy függetlenítsek,csak érdekelt,hogy ha véletlenül más szolgáltató kártyáját rakom bele,kiköpi-e a telefon. -
ux1
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem vagyok gonosz, különben csináltam volna belőle Xtra romot.
Az alapdolgok már egész jól mentek nem fagyott, nem ette az aksit, még az usb bizonytalanságát is megbocsájtottam volna, aztán filmet szerettem volna nézni rajta.... 
A röhej az, hogy saját romomat a netről kellett leszednem

(#46234) kelzsoca
Mily szép ékes anyanyelvünk, pláne a virágos rét leírása....

-
kelzsoca
félisten
válasz
Feryjandro
üzenetére
Nem lesz független tőle a készülék, de előfordulhat hogy nem csak a saját szolgáltatói SIM kártyáját fogadja el.
A függetlenítés tilos!
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Feryjandro
üzenetére
Nincs függtlenítés! A rom mindenevő!

-
Feryjandro
csendes tag
Üdv!
Vettem én is egy Blade-et.
Érdeklődnék,hogy a FLB-R10b_HUN_lite rommal független lesz-e a telefon? -
vampire17
addikt
lenne valaki olyan kedves, hogy privatban megtargyalja velem, hogyan sikerult neki a gangstar west coast hustle cimu jatekot mukodesre birni?
(nem feher texturakkal) -
_NCT
addikt
válasz
bodoraudio
üzenetére
Pedig hidd el van benne még jócskán

-
kentucky
őstag
válasz
bodoraudio
üzenetére
ezt a verziót raktad fel, ami modacon van? nem döcög?
-
mzsombor
tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Szia!
Ugyanilyen hiba volt nekem is, végül már egyáltalán nem érzékelt, a T-nél szó nélkül kicserélték, az új készülékkel semmi gond nincs kb két hónapja.
-
spence225
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Ha esetleg nincs más ötlet és az van hogy visszaviszed, akk ne felejtsd el visszarakni a gyári rom-ot
-
kentucky
őstag
cm n25ben már jó a gps?
mármint n25 (modaco) -
szombatitomi
senior tag
válasz
spence225
üzenetére
Jah... :S köszi a választ.
Akkor ez lesz itt is.(#46217) Nekemnyoc8: Nem nem, azért ettől jobban konyítok a témához.
Meg nem csak arról van szó, hogy máshová érzékel, hanem az, hogy erőből kell nyomni. Még a rezisztív 5800-hoz is kevesebb erőkifejtés kell, régen a Blade meg úgy működött, hogy szinte nem is éreztem, hogy hozzáérek.(#46220) spence225: Persze, azt mindenképp megejtem előtte.

-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Nem kell lehülyézni, ha nem így van, de én pl. hajlamos vagyok a pofon egyszerű megoldásokat elfelejteni: Tutira nem lóg rá a tenyered máshol a kijelzőre? Nekem olyankor szokott máshova érzékelni.
(#46207) szombatitomi: Gondoltam, de hátha

-
spence225
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Ano mikor én megvetten a Blade-emet akkor nekem is előjött ez. Nekem elszállt az érintésvezérlés. Mivel ez hardveres probléma sokat nem tudtam csinálni visszavittem a T mobil szervizébe és elpanaszoltam a telefon hibáját.
Jött ugye a 2 hét szervizelési idő aztán mikor visszamentem kicserélték a készüléket. Azóta nincs bajom a Blade-el. -
-
szombatitomi
senior tag
Hello.
Lehet, hogy volt már ilyen hiba, most így hirtelen rákeresve nem találtam. Szóval még egy-két hetes Blade-ről van szó, de a hiba már régóta előjön. Van, hogy teljesen normálisan működik, de van hogy meghülyül teljesen. Nem azt csinálja, amit kell. Nem engedi, hogy felvegyem, ha hívnak, néha csak akkor érzékeli az érintést ha nagyon erősen nyomom, majdnem kettétörik... aztán üzenetírásnál, például ha felül a címzettre kattintok, akkor beüti valamelyik betűt. Gyári szoftvert használtam, azt hittem, biztosan szoftverhiba. De nem, tegnap feltettem a kelzsoca-féle egyik romot, és azzal is ugyanúgy előjön. Meg még annyi, hogy nem ébreszt. Ha beállítok egy néhány perccel későbbi időpontot, akkor igen, de ha estéről reggelre kell, akkor már nem jelez semmit. Találkozott már valaki ilyen hibával?

-
vitezlejszlo
őstag
válasz
anglergab
üzenetére
No annyi fejlemeny van, hogy hatlap levetele utan mikrokapcsolot nyomkodva se mindig ebred fel.
Mint kiderult tegnap meg valami gyari rom volt rajta, azzal is csinalta mar ezt, hogy nem mindig tert eszhez...
Kapcsolo esetleg cserelheto? Vagy alaplap jatek? Van ezeknek valami magyar szervize?
Koszi
laca
-
SutiAdi
tag
Én arra leszek majd kíváncsi, hogy vajon a Telenor/DJuice-os Blade-hez jó-e a T-s csodazip. Régebben ugye szó volt róla, hogy a csodazip nem függősíti vissza a telefont T-sre, mivel az a zár mélyebben van a telefonban. Tehát akár még esélyes is lehet, hogy a két telefonon ugyanaz a szoftver fut. Persze gondolom erről akkor lesz valami infó, ha valaki már vett egyet, és kipróbálta rajta a csodazipet.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó hogy nem már CM7-es témákat erőszakolsz rá