Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Aktív témák
-
Glatius
őstag
-
anglergab
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
(#48482) sunahunter
Újraindítás után is marad az új wifi driver? Ellenőrizd a fájlméretet egy újraindítás után!
Nem lehet, hogy a cache-ből olvasta be a rendszer a drivert és tudomást sem szerzett a wifi fájlok cseréjéről?(#48491) kelzsoca
Ez a tablet kb. 50 ezer Ft-ba kerül?
-
nananuka
csendes tag
Kelzsoca!
Lefordítottam már én is a GO sms-t. Települ is, viszont beállításokban több helyen hibát dob.
Most el kell mennem, de később átküldeném. Megkukkolnád, hogy mi lehet a problema?
-
Lasy
veterán
válasz
gabe96
üzenetére
Mert még nem nézted a legegyszerűbb oldalon.
a TELENOR oldalánEz is lehet, mint látszik.

De ha most elmented az APN.config fájlodat meglesz. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Valami nálad van. Nálam működik.

-
atillaahun
veterán
Masnak megy most hibatlanul a marketrol letoltes CM alatt?
Nalam az istennek se akarja elkezdeni, csak gondolkozik percek ota minden programon amit elkezdtem tolteni. -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
valaki segítene a Telenor-os mobilnet beállításával?
a Tmobile, meg a Vodafone megy, csak ez nem
előre is köszönöm!! -
geparduc
csendes tag
sziasztok
ha valakinek van ideje meg türelme tudna nekem sgíteni alapdolgokban zte blade-del, mert nem akarok itt hülyeségeket kérdezni
köszi -
Poonkie
tag
Sziasztok!
Ismerősöm most készül Blade-t venni, de most kicsit összezavarodtam, hogy akkor az új T-s készülékekre sem leehet főzött ROM-t tenni? Vagy ez is olyan szerencsejáték lesz mint a pixelhiba volt régen? Köszönöm a választ

-
laca.1
aktív tag
sziasztok rég jártam már itt,nem is nagyon van időm,végig böngészni mindent ,csak most el akadtam a ugyan is tettem föl egy két videot mindegy milyen formátumban mindenhogy szaggat-minden futó alk.le állítok akkor is .ezért szeretnék váltani valamelyik 2.2,romra-ebbe kellene a segítségetek-melyik legyen????ja -magyarított kellene,és viszonylag használható.köszi!!!
-
Saccco
nagyúr
válasz
sunahunter
üzenetére
Csak 2szer...

-
sunahunter
senior tag
Vót má?
-
atillaahun
veterán
Nah jolvan vegulis felrakhatom.
De utolag azert meg ki lehet belole gyomlalni ami nagyon bantja a szememet? Mert pl. a carhomegoogle, FOTAKill, geniewidget, googlequicksearchbox, googlefeedback, madiauploder es tarsai eleg ellenszenvesek igy elso olvasasra.
Csak ezt a marketupdater.apk-t is feltoltam ugye, aztan most nem tudom hogy legyalulni, mert nyoma sincs sehol. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Felrakod az egész gapps pakkot és kész, nem igazán van benne "felesleges" cucc.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hat kontaktprovider, email kliens, meg calendar ugyanugy van benne, hirtelen nem lattam akadalyat, hogy azok mert ne tudnak megjeleniteni az adataimat. Most az e-mail kliens mar gurul is szepen, mutatja a leveleimet, ahhoz mintha kulonallo account tartozna, de ha az Exchange accountot probalom letrehozni, ott mar sirdogal

Csak a packot nem akartam egyelore felrakni, mert annyi sok csunya program van benne ami nem tudom mire valo, meg valszeg semmi szuksegem rajuk, de akkor lehet kenytelen leszek egyesevel rakosgatni oket. Bar most a marketupdater.apk-t mer feltettem, hogy majd jol letoltok par programot, de ettol valahogy meg marketem nem lett, valszeg tenyleg csak updater volt, de sima market.apk meg nincs a packba, ugyhogy tokom se erti ezt. Most akkor rakosgassam fel mas romokbol az apk-kat? Vagy attol megzuhan?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát az nélkül nehézkes lesz, vagy hogy gondoltad?
Google szinkron google cuccok nélkül?

-
joni20
csendes tag
Melyik a legújabb CM_blade?
-
_NCT
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Viszont én kijelentem, mivel 2-3 nap használat után előjöttek ezek az anomáliák, bala kolléga módszerével is. Úgy hallottam Neked is segített

Már próbáltam mindent, semmi sem segített, szóval még biztosan van benne hiba, de ez látszik a naponta növekvő logból is, amit közzétesznek számunkra, hogy van még mit javítani

-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Es te varazsoltal rajta valamit, hogy letrehozza a google accountodat? Mert az enyembe baromira nem akar belepni, pedig nem gepelem el, es a formatum is jonak tunik. Folyton ezt a hibat dobalja:
Setup could not finish
Unable to open connection to server.Net egyebkent van, legalbbis bongeszni tudok.
(#48458) joni20
> 1. hsz. > lapkereso > CM
-
turho
addikt
újra:
[link]
Chrome alatt bejön...az a baj hogy kínai eladótól vettük, kicsit drágább volt mint az ömlesztett bliszter (fagyasztózacskós) de ez tuti nem hamis (Eredeti Nillkin
). Hologramos matrica, mint a linkemen a képen, ugyanez.
Végülis elféne itthon is, de van már flipes tokom meg 4 fóliám meg egy szilikon marad a kettőből nekem. -
joni20
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb cm?. -
_NCT
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát igen,ez mind szép és jó viszont még mindig nem ajánlott mindennapos használatra
Bár nagyon dolgoznak valamin, csak az a valami kitudja mire lesz elég...Sajnos a random touch freeze, a random reboot, a wake up még mindig nem az erőssége szegénykémnek....
-
pista59
őstag
válasz
geparduc
üzenetére
Akkumulátort addig töltöd, amíg akarod, de nem árt párszor teljesen feltölteni.
Ha nincs net előfizetésed, tiltsd le az adatkapcsolatot. Lehet a menüben kikapcsolni, ha kint van a widget (energia gazdálkodás) ott is ki lehet kapcsolni, és célszerű a T honlapján is letiltani. Akkor nem ér meglepetés. -
atillaahun
veterán
Nos tegnap feltettem a legujabb CM-et, legnagyobb oromomre mintha kijavitottak volna benne a wifit. Tehat kikapcsolt kijelzovel sem dobja el a netet, amit eddigi tobb honapos Blades palyafutasom alatt meg egyetlen rommal sem volt szerencsem megtapasztalni.
Viszont ugy tunik, hogy felkel barmelyik gombra tobb perc tetlenseg utan is (kikapcsolt net mellett egyebkent csak power gombbal eled fel), ami arra enged kovetkeztetni, hogy nem alszik teljesen, tehat gondolom jobban merul.
Aki regebb ota hasznalja, annak mi errol a tapasztalata?A jelerosseget illetoen egyebkent en nem tapasztaltam semmilyen valtozast. A szoba azon pontjan, ahol csak a laptop kepes venni a jelet, a Blade pedig csak par masodpercre erzekeli neha, majd eldobja, - most a CM utan sem tud stabilan felcsatlakozni.
-
geparduc
csendes tag
Segítsetek már léci
nem értem miről beszéltek, én csak most vettem egy ilyen telót és az lenne a kérdésem, hogy legelsőre mennyi ideig kell tölteni az aksit? és ki vagy bekapcsolt állapotban - és láttam első hozzászólásban, hogy valakinek lekajálta a pénzét a kártyáról a net, be lehet állítani hogy csak a wifis hálózatomra tudjon felcsatlakozni, máshova ne? kösziii -
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Remélem már napok óta fel van tüntetve a weboldalon hogy senki ne tegyen semmiféle custom romot a frissen vásárolt készülékére.
Ugye van ilyen cikk?
(#48445) Glatius
Recovery az van.

(#48439) kagzer
Elég gyorsan feladod

(#48448) geparduc
Kezdésnek szerintem merülj bele az 1. hozzászólásba.
-
Glatius
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ne csodálkozz, a csodazipben az eredeti típusú ROM van, aminek ugyanúgy működik a tapipanelje, mint a főzötteké, hiszen e helyett jól mentek a főzöttek.

Ha lenne mentése, és azt tenné a csodazipbe (a frameworköt meg kiszedné, akkor meg lehetne csinálni.Néhány napot még biztosan kibírt volna... :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
..mert nem fogja az alap rendszer kezelni az új hardvert. Tegyétek rá a T-s javítást (remélem T-s volt) és mehet gariba vissza. Ennek ennyi volt...

-
kagzer
aktív tag
Ez sok már így mára. Kipróbáltam mindent, sehogy nem sikerül. Amit csak lehetett beszereztem szignózáshoz, de sehogy nem akarta az igazságot.
Sajnos mindenhol ua az infó van, én meg fáradt vagyok.
Azt nem értem, ha mindent úgy csinálok, hogy nem sikerül?...
Ez már nem user error.

-
turho
addikt
Egyszemélyes magánrendelésből, visszamondás miatt eladó egy NilSkin szett Blade-hez.
Dobozos, szép füstszínű szilikon ház, törlőkendő, és védőfólia egyben. 2500 ft.
Privizz ha érdekel. Direkt tettem a Blade topicba. Nekem elég egy, a haverom meg eladta a pengéjét....
Bp. XVII. ker. -
Beleczkil
tag
Egy helpet szeretnék kérni.
A gyorstárcsázásnál a szám megadás résznél a nagy tülök tömpe ujjammal véletlenül az office-t nyomtam meg alap beállításnak és nem tudom hogyan lehet megváltoztatni a beállítást.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nekem ezzel sem tiszta valami...
CW mentés: megmutatja egy pointer az adott memória címen, hogy onnan kezdődik a recovery, boot etc.
Ha ez a memória cím fixen rögzítve van a CW-ben, akkor eleve félreírná a mentést és nem működne azon a telón sem visszaállítva, hisz rossz memória címről olvasna ki.
Másik lehetőség: a CW dinamikusan lekéri a hardverből az adott memória címet. Itt viszont bejön a képbe, hogy a TPT miért nem bántja ezt, ugyanis olyan már van, hogy valaki legyalulta vele a flash-t és érdekes módon ezzel is ment az új rendszer...
Pedig ebben a NAND flash-ben legjobb tudomásom szerint fix címeken kezdődik és ér véget egy-egy rész és a két széria nem éppen fedi egymást.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kagzer
üzenetére
Még ami eszembe jutott és fontos, hogy elsőre nekem sem sikerült a becsomagolás mert a plurals.xml fájl ANSI kódolásban maradt, nem raktad át UTF-8-ra, a másik kettő rendben volt, így gondolom csak nem figyeltél oda.

(#48428) HaDeSzKa
Ez már régóta javítva van, a 2.5.1.8-as recovery is rendesen jelent már meg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Szerintem a T-s recoveryről nem kell mentés, hiszen arra jó az is ami a csodazip-ben van (nem hinném hogy változott)
CW-ből működik szépen a backup és restore is.
Ami a lényeg lenne hogy fel kellene tenni egy CW recovery-t és csinálni azonnal a rendszerről egy backupot, ha ez megvan, akkor ebből kellene majd a boot.img és a system.img.
-
Lasy
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Akkor pedig meg kell várni amíg le lesz tesztelve valaki által.
Kelzsoca
- a pinyindb mappát nem másoltad be a helyére mielőtt aláírtad volna az apk-t
ez pontosan mire jó? -
kelzsoca
félisten
válasz
kagzer
üzenetére
Pár hiba amit felfedeztem:
- a <string sorok között nem lehet szünet
- egy <string sor nem volt a helyén
- a pinyindb mappát nem másoltad be a helyére mielőtt aláírtad volna az apk-t.
- nem megfelelő kulcsal írtad alá a fájlt, ezért nem települtTovábbá a strings.xml fájl 1134 angol sort tartalmaz, mire lefordítod...

-
Lasy
veterán
válasz
kagzer
üzenetére
Nem is így, igaz aki csinált már az érti is ennyiből.

Kelzsoca
Sajna nekem nem fogják hozni a Blade-t ami pannonos, mert meggondolta magát.
dragon1993
Nem biztos, de vissza tudod tenni a gyárit. próbáld ki.nbl2
Nem tudom, nekem tökéletes a wifim. Bármelyik rom volt fent.
Buszmegállóba a 4ből 4et simán látok, míg a mini pro csak 2őt lát.
Bdanyy
2.2 romokban tudod osztani a netet wifin simán.
Menu
beállítások
vezeték nélküli beállítások
internet megosztó és...
USB, vagy wifinekem USB-vel nem ment, de wifivel 5 gépet is rá tudtam, és semmi gond nem volt.
-
dragon1993
addikt
Azt olvastam valahol ,hogy ha: Ask Mr Pigfish azt írja ,hogy Gen1 akkor menni fognak a főzött romok rendesen , ha gen 2 akkor pedig nem.
Ez igaz ???[
-
HaDeSzKa
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én ma nem fogok tudni kernel logot adni róla, mert lassan indulok győrbe, ha lesz időm a hétvégén, akkor felteszek öcsém T-s Blade-jére (ő is a héten kapta meg) valami custom romot, és arról csinálok pár dump-ot, ha van esetleg extra kérés, írd meg. Clockworkből működik a restore rendesen? illetve tudom a recovery-t backupolni mielőtt felteszem a CWRt?
-
nbl2
senior tag
A 2.2 swéd rom van fent. Gondoltam felteszem a CM26-os wifi dirvereit root explorerrel, hogy jobb legyen a vétel, vagy erősebb, vagy valami legalább valami plusz legyen.

Eredeti könyvtár backup az sd-re és töröltem, az újat pedig bemásoltam a system könyvtárba. A wifi nem müködött. Eredeti vissza, akkor sem ment. Visszaraktam megint a cm26-at és megnéztem a jogosultásogat. Hát a user-nek nem volt semmi beállítva, így kapott r-w-e jogokat, de ezután sem ment még. Telefon restart, és lás csodát megy a wifi, és a jel -60db-ről -53-ra nött, szóval nálam kicsit erősebb a jel.
Ezt csak azért írtam, hátha valaki jár hasonló cipőben.
-
kelzsoca
félisten
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Ahogy az ide írók szavaiból kivettem, még a 2.1et sem tudja mindenki frissebb verzióra cserélni.
Ez egy friss dolog, eddig szerencsére ilyen nem volt, mivel hozzáértők kezébe még mindig nem került friss Blade ezért még mindig csak találgatni tudjuk mi lehet a probléma.
-
Fincs
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Update.zipes megoldást is, az eredmény ugyanaz mint korábban: A wifi bekapcsolásánál egy egyszerű "hiba" felirat jelenik meg a wifi alatti státuszsorban, úgyhogy ment vissza a beépített FLB10-es wifi driver...
Akinek FLB 10 alatt működik, hogyan csinálta? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Kicsit olvass vissza és látni fogod, hogy még azt sem tudom mi az a rész, ami a touch vezérlésért felel, ehhez pedig az társul hogy nem is biztos hogy ez annyira touch hiba....
Szóval: nincs.
-
nafta32
csendes tag
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
a gyári ami rajtuk van nem támogatja?
-
HaDeSzKa
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ahogy az ide írók szavaiból kivettem, még a 2.1et sem tudja mindenki frissebb verzióra cserélni. De ha valaki ... mind1, nem az én telefonom, így nyilván nem tudok vele 2 napon át szórakozni/debugolni, miért nem megy a touch másik rommal. Maradok a Samsung vonalon, azzal tudok dolgozni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kagzer
üzenetére
Terméseztessen sarkítottam és nem minden esetben rossz a fordítás. Ha valakinek van érzéke hozzá, akkor simán profi szinten is meg lehet oldani.
Röviden kifejtve:
1, apk szétkap, kell az apktool és azt installálni is kell a megfelelő framework-el.
2, a magyarítás elkészítése, a megfelelő "hu" mappák létrehozásával és a szükséges xml-ek editálásával
3, apk becsomagolása és lefordítása
4, apk szignózása megfelelő kulccsal.
5, apk tesztelése, telepítése a rendszer alól, illetve ha onnan nem megy, akkor update.zip-ként, hogy kizárható legyen a futási, illetve az aláírási hiba.Ennyi a a nagy "titok"...
Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)