- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Razor_alpha #49550 üzenetére
Én ezt figyeltem meg, de lehet hogy tévedek
Viszont nekem csak akkor villog, mikor megjelenik a feloldó csúszka. -
barnam_
nagyúr
válasz Razor_alpha #49546 üzenetére
Akkor villog pirosan, ha nincs térerő, vagy éppen keresi a szolgáltatót.
-
netseft
aktív tag
válasz Razor_alpha #47933 üzenetére
Jónak néz ki ez az app is, majd szórakozok vele, thx.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
netseft
aktív tag
válasz Razor_alpha #47926 üzenetére
Köszönöm, az SDrescan-t próbáltam, működik. Csak praktikus lenne, ha valamilyen beállítással lehetne ezt automatikusan megoldani, vagy az FTP kliens elvégezné letöltés után.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Lasy
veterán
-
mira72
őstag
válasz Razor_alpha #47897 üzenetére
pici javítás ha nem baj SGS is szét van particionálva... ők se pakolhatnak a 8-16G-re akármit bár ha jól tudom elég nagy hely van adva system data-nak.. de nem az egész
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Lasy
veterán
válasz Razor_alpha #47897 üzenetére
ezeket tudtam, de az ext-4 is ugyan ezt a célt szolgálja?
+36702778032
-
Glatius
őstag
válasz Razor_alpha #47774 üzenetére
Kelzsoca ROM-jaiben benne van a Dropbox... az jó offline Marketnek, ah feltöltöd az Appmonster mentési könyvtárát. 2-3 prces netkapcsolat kell (ennyi ácsorgás még belefér) és le lehet tölteni, akár PC-n keresztül is.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Luissimo
veterán
válasz Razor_alpha #47766 üzenetére
használj AppMonstert, az minden általad felrakott apk-ról csinál egy biztonsági mentést a saját kis könyvtárába...
-
barnam_
nagyúr
válasz Razor_alpha #47744 üzenetére
Lehet hogy úgy működne, de a FB sync fontosabb nekem
Kipróbálom a Full Screen Caller ID-t, és akkor képek is lesznek bejövő híváskor. -
synar
őstag
válasz Razor_alpha #47744 üzenetére
A CM konyhában valami nagy dolog készül, szerintem ma éjszaka jelentős frissítésre számíthatunk, szép kövér a lista az n28 óta.
[ Szerkesztve ]
-
Hosiminh
tag
válasz Razor_alpha #47395 üzenetére
Hali,
a következő problémával fordulok hozzátok: a marketről nem tudok letölteni semmit se, ilyet még nem láttam, akármilyen alkalmazást próbálok letölteni-telepíteni a "starting download..." el akad, már másfél órárja áll, netezni tudok rendesen a telefonon, a wifit sem dobálja. Nem tudom milelte még eddig ezelőtt semmilyen app-ot nem telepítettem rá (második vadi új teló).
A segítséget előre is köszönöm! (remélem tudtok segíteni, és érthető voltam) -
B-L-A-C-K
titán
Köszi a válaszokat, nekem n26-van 2 napja, aksit jobban eszi mint a lite, de nem vészes, 1.5 napja vettem le a töltőről, nyomogattam sokat, egy kis wifi, plusz több mint 30 perc beszélgetés, max fényerő és 40%-on van az aksi. Nem tudom rakjam e akkor fel ezt a n28-at, ha valami gyorsulást lenne felraknám...
-
V.Stryker
nagyúr
Ha lehalna szvsz akkor is az egész telót cserélik, de szerintem meg tudod dumálni,hogy csak a memkarit cseréljék ki. De mivel semmi szervízt nem végeznek itthon az ZTE-nek, ezért cserélik őket.
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz Razor_alpha #47183 üzenetére
Ebben egyetertunk.
A minap beszelgettem ismerosommel. Neki a melyen tisztelt htc desire van. Meseltem neki, hogy a cm-esek hogyan keszitik nekunk a romot, mennyi hiba halmozodik, es megnyugtatott. A donate gombok suru nyomogatasa ellenere ugyanez a menete a romfejlesztesnek a desire-re is. Ott is egy hibabol 3 -at csinalnak, majd idovel mindet javitjak...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
szezso15
addikt
válasz Razor_alpha #46705 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
De valaki belinkelné az appmonster-t mert ami kelzsoca hsz-ében van (1.hsz.) az csak egy htm fájlt tölt le amikor rar-t kéne neki...*Hajrá Loki!* i15+
-
Nohab61
aktív tag
Amit Keeperv85 kolléga mondott a build.prop-ba írd át a wifi.supplicant_scan_interval=45 -ös értéket wifi.supplicant_scan_interval=15 -re és reboot és így nézd meg.
így érezhető a különbség, nem sok, de tényleg jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Skullen
tag
Viszont az is lehet, hogy siettségemben elírtam az update-script -et.
Nem vagyon nagy update zseni, de egy sort elfelejtettem átírni:
set_perm_recursive(0,0,0755,0644,"/system/app");
Ezt az update-et viszont most háromszor is ellenőriztem, mindent jól írtam.
Elnézéseteket kérem.(A feltelepített rossz update nem okozott semmiféle kárt a rom-ban, hisz nem tudott mit másolni)
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz Razor_alpha #46703 üzenetére
Köszi,de leírnád pontosan a folyamatot? Milyen menüpontokon menjek végig?
*Hajrá Loki!* i15+
-
dr_ace
aktív tag
válasz Razor_alpha #45599 üzenetére
köszi, de ha külső programmal akarnám megoldani, arra ott van a WidgetLocker, amit a legtöbben a legjobb lockscreen replacementnek tartanak. tényleg jó kis app, tök jól testreszabható, szép dolgokat lehet vele csinálni, de úgy veszem észre, hogy meríti az akksit, meg néha nem működik olyan tökéletesen mint a gyári lockscreen. ezért kerestem volna valami olyan megoldást, amihez nem kell külső app, hanem mondjuk update.zip-ként telepíthető, valamit átír a romban és megoldja amit szerettem volna.
na mindegy, valószínűleg maradok a WidgetLockernél, ha már úgyis kifizettem... -
lsebestyen
addikt
válasz Razor_alpha #43754 üzenetére
mondjuk itt mindenki azt írta, h cx500-al eléggé harmatos, és az árához képest nem ér meg.
mondjuk ha ebayről rendeli kemény 15 dollárért, akk lehet tenni egy próbát! -
djozsi
senior tag
válasz Razor_alpha #43166 üzenetére
Kössz a javítást.
Most már csak abban bízom, hogy valaki rám szánja azt a 2 percet az életéből... -
ux1
addikt
válasz Razor_alpha #42615 üzenetére
Teljesen hidegen-hagy, hogy téged mi érdekel, csak engem ne b*szogass vele. Valószínűleg ha rövidre teszed az aksiját, vizet is tudsz forralni vele.
Az engem is érdekel, hogy mit lehet a bladeből maximálisan kihozni úgy, hogy a rendeltetése megmaradjon. Nekem azért vannak a céleszközeim, hogy könnyen hatékonyan dolgozzak. Ezért vannak a konyhámban a kések, kb. 10 spec. fajta, mert nem a vasfűrésszel vágom a hús, kenyeret. Ennyi...-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Epsylon
aktív tag
válasz Razor_alpha #42167 üzenetére
A HTC DAGi pen-jét én is làttam, de nekem nem ér 7ezret. Volt mégegy, ami úgy néz ki, mint egy radírceruza. Marad valami csináldmagad megoldáàs. Azt monsod bakelit? Az jól formálható. Fáciscerka, és egyéb műszaki kellékek vannak, de nem akartam kijelzőt karistolni. Köszi a tippeket!
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
kelzsoca
félisten
válasz Razor_alpha #41507 üzenetére
Szín, ikonok, gombok, rengeteg féle beállítási lehetőség..
(#41508) embe
Még nem.
(#41509) stefi68
Igen.
.............
A k@cs@g mongol duma...[ Szerkesztve ]
-
xakta
tag
válasz Razor_alpha #41371 üzenetére
Szia ! Volt rajta fólia , csak persze gagyi szar azért ütötte át a kulcs . Políroztatásban ne is gondolkodjak ? Régebben csinálták telefonok kijelzőjén, csak akkor még azok nem érintősök voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
válasz Razor_alpha #41363 üzenetére
Úgy adtam meg, ahogy a router kéri. Tehát miért nem tudok felmenni?
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
válasz Razor_alpha #41359 üzenetére
A mobilnak a MAC címét adtam meg, a router csak a minuszokat szereti elválasztásnál (pl. AA-BB-12-34....) A mobilon pedig kettősponttal választja el! Akkor sem találja meg?
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával