- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
Használ vki screen lock (off-on) appot a gyári helyett? Ha igen, akkor milyet?
Néha elég idegesítő az user errorságom, hogy nem sikerül elsőre csúsztatni a zárat"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Thrawn
félisten
válasz dragon1993 #48898 üzenetére
Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasni...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dragon1993
őstag
Sévd rls3 akkor támogatja már az új védelmes Bladekeket ?
Előbb kezem írni csak dolgom volt közben
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz sunahunter #48892 üzenetére
Tessék: itt a kódtisztítás nyoma 02.19-óta Ha valaki úgy érzi cserélni, kell cserélje... Engem nem izgat, de én egy csepp különbséget se fedeztem fel 1dBm-et se, hogy jobb lenne. Lehet hogy a 2 blédemben van a hiba Volt itt már néhány ilyen vicc, buditeszt és társai, hirtelen mindenkinek gradienshibás lett a készülék stb.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
nbl2
senior tag
Elérhető a Swedish_Spring_RLS3 verzió frisebb kernel-el.
New in RLS3
Supports both Gen1 and Gen2 phones. Use x880 version of Clockwork for Gen2 phones. Will choose the right kernel automaticly during install.
BFQv2 added to the kernel (New I/O scheduler): http://algo.ing.unimo.it/people/paolo/disk_sched/
Smartass governor: https://github.com/erasmux/hero-2.6.29-flyk...freq_smartass.c (but tuned for the Blade)
Overclocked out-of-the-box (max 652.8MHz, min 122.88MHz)
Switches to smartass governor after boot is done (boots with performance governor).
Changed vm heap size to 32Mb (was 24Mb in RLS2)
Included VM Heap tool for easy heap adjustment: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9095798
Included "NoFrills" CPU Control for easy overclocking: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911917
Included Flashlight app: https://market.android.com/details?id=com.a...roid.flashlight
Fixed GMail.
Changed AHB overclocking addon to overclock AHB allready at 480MHz.
Removed lots of debugging from the kernel.
Removed swap and compcache support (useless on our 512Mb phones)Never give up!
-
Mi a neve annak az appnak, ami az értesítésekbe beépül, és le lehet zárni vele a képernyőt? Valaki írta régebben, az előző telepítésemen rajta volt, de valamiért nem sikerült lementeni, most meg nem találom.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
sunahunter
senior tag
Most néztem, az flb8-ban pontosan ua. a driver van mint a 11-ben.
(akkor a 10-ben is elméletileg)A 11 (és a 8-as, 10-es is) viszont különbözik a CM-től, íme ugyanazon részéből két rész, bal a CM, jobb a 11-es:
KÉP
Látható a 11-nél a sleep módba lépéskor kikapcsoló parancs, utána meg hogy visszakapcsolja a wifit. Több különbséget is találni, de nem akarok itt szemetelni, úgyis annyi felesleges beírás van.[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz sunahunter #48879 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem kellett, figyeljétek legaláb 10 percig az analyzert és rájöttök.
De én a véleményem írtam. A .ko csak azért kisebb mert debugg info nélküli a fordítás A placebót meg azért írtam mert aki nem hisz benne, nem is érzékel különbséget. Ha én ilyen alacsony jelnél 1.5 m-el arrébb megyek akkor teljesen mindegy hogy melyik driver van fent, mert olyan -85 dBm alatt baxik csatlakozni. Akkor hol itt a javulás?-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
róland
veterán
Simán átállt az óra.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sunahunter
senior tag
Azért ellenmondasz egyik szavaddal a másiknak
A 11-ben ha nem is kell cserélni, akkor ezexerint a 10-ben valóban kellett ugyi?
A placebo hatás nálad jelentkezhet, többekkel kitárgyaltuk már priviben is a wifi erősségét
Több telefonos totyikot is átolvastam mostanában, és tőlünk függetlenül írták azt, hogy a CM driveres romok erősebb jelet produkálnak, és ez azt jelenti, hogy ez a placebo fertőző azért
(mostmár megy a hegesztés ott is, hátha más telefonokon is működik, csak vannak ahol img-ben jönnek le a romok, és nem olyan egyszerű mint itten)Felül a CM driver, alatta a tizedannyi méretű 11flb:
Azért én biztos ami biztos csak a CM wifit rakom bele a romomba
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz ruzsabazsa #48876 üzenetére
No igen, mindkét telefon köré nem kis "szurkolótábor" verődött össze, de ez jó is így. Az xdadev-es srácok már petícióznak, hogy a CyanogenMOD hivatalosan is támogassa az eldzsít, én meg most adom majd el, mert jön az OSF.
Kíváncsi leszek, hogy a héten angliában vásárolt OSF küzdeni fog-e az "új védelem" által generált hibákkal, vagy simán mehet rá a főzött ROM.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
ruzsabazsa
aktív tag
Milyen pörgős fa**a fórum ... megy itt is a barkácsolás mint a gt540-nél !
-
ux1
addikt
Lenne még néhány észrevétel:
sd-ext:
Jó ha van (nálam ext3), így a 2.2 app2sd-t használó rendszerek ezt használatba is veszik, ezáltal egy elkülönített particióra kerülnek az appok, kisebb a sérülékenység, és a véletlen törlés veszélye. Ellenkező esetben ha az app támogatja áthelyezheted az sd-re ugyan, de elég ha leválasztás nélkül lehúzni a telót az usb-ről, a fat32 máris sérül. Jönnek hogy miért FC-zik ez+az.
Elég utána megnézni az SD Lost+Found könyvtárát, lesz ám meglepi.
Miért használok /datát a romjaimban?:Mert az a qva data part azért van a telóban hogy használjuk! Nem hogy üresen álljon, amúgy meg elég sok átszabott partíciórendszerű gép van (128M system, 286M data). Amit csak lehet én átteszek a /datára, előnye szabadon frissíthető és uninstallálható. Nem a systemet kell tömni, pláne nem az átszabott rendszereknél, ugyanis vannak olyan appok amik oda is raknak libeket, egyebeket ha kell installálásuk során.
Természetesen ezek a megállapítások, csak az én véleményemet, és tapasztalataimat tükrözi. Van akinek ez jön be, van akinek amaz.
@turho:
Nem lehet hogy az történt ?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz sunahunter #48869 üzenetére
Szvsz az erősebb WiFi csak placebo hatás flb-r11-ben meg nem is kell cserélni, mivel az új van beleforgatva. Kb. 30. percet töltöttem a méricskéléssel. Persze a hit ereje...
api29:
Nekem is felejtős lett úgy 1 óra használat után.
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
Le van írva a lelőhelyen minden.
A lite a nyerő, a CM még nem stabil, a fullban meg vannak olyan cuccok, amik sokak számára feleslegesek. A lite-hoz nem kell sdext2 sem.
Én anno a lite alól is szedtem ki számomra oda nem illő apk-kat.
Ha akarsz még jót, a már leírtak szerint kicseréled a lite-ben a wifi mappákat a CM mappáira, és lesz egy erősebb wifivel rendelkező készüléked. -
ux1
addikt
válasz anglergab #48852 üzenetére
1.2.3. majdnem, dd ebben a barátod...
persze a "radio" nem oldható fel...
(#48854) anglergab: 3. - Ja és minden híreszteléssel ellentétben, aludni is szoktam.(#48850) tlac
Így már számomra is egyértelműbb, látom már a többiek leírtak mindent.(#48858) Aggregátor
A készülékek 98%-a nem tartalmaz manapság valós rtc-t. A GSM jelből veszik az időt. Egy újraindítás, vagy cellaváltás segít. Illetve amikor bejelenkezik a "torony"-nak a készülék. r11b is átállt. Igaz én nem voltam ébren, hogy azt figyelgessem mikor.F1 appokat izzítani!
-
Keeperv85
nagyúr
A CM n31 is, de sikerült olyan szinten minimálra redukálni, hogy komplett menürészek hiányoznak már, úgyhogy inkább --> wipe...
-
Epsylon
aktív tag
válasz barnam_ #48858 üzenetére
. Nekem hajnali háromkor átállt. Direkt figyeltem. Most ROM vagy szolgáltató függő? Ez az automatikusan a szolgáltatótól kéri le dolog hogy megy? Mert nekem mindekettőben azonos szolgáltató kártyája van, az egyik mégis siet egy percet. Vagy a másik késik. Érdekes azért.
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
barnam_
nagyúr
Nem állt át automatikusan a telefon a nyári időszámításra. Okostelefon ez vagy sem?
-
Land
veterán
válasz kelzsoca #48856 üzenetére
Szia!
Jelenleg a Te FLB-R10b Lite vagy full ROM-od a javallott vagy a CM7? Konkrétan miben más a Full és a Lite ROM-od? Ránézésre nagy különbséget nem láttam a leírásban.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
kelzsoca
félisten
Sokat nem kell vele játszani, felteszed a z4root-ot, nyomsz neki egy temp root-ot, Marketből leszeded a Rom Manager-t, felteszi a legfrissebb recovery-t, majd recoveryből csinálsz egy full backup-ot.
Ha ezt megcsinálod, akkor privátban segítek a mentett rom-ért cserébe+elmondom hogyan lesz belőle 1 lépéses teljes rendszer visszaállítás, ami gyári állapotra teszi vissza a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz kelzsoca #48851 üzenetére
t-mobilos, kb 1 hetes
a hang fel + bekapcs. trükk nem megy máranglergab:
A recovery felrakása kizárólag a recovery partíciót írja felül.
igen... tudom, de mégis
kicsit újabb firmware-nek tűnik, mint az itteniek
[link] [link]1. gyári rendszer ideiglenes rootolásával, "cat"-tel kiolvasható az összes partíció SD-re, futó rendszeren, nem?
2. A "cat"-es módszer egyenértékű a clockworkos backuppal?
3. Továbbá a system, userdata partíciók tartalma futó rendszeren "cat"-tel kiolvasható?cat? inkább dd lenne a nyerő
viszont ehhez is root kell
(egyelőre csak az universal androot ideiglenes módját próbáltam, de az úgy nem ment és a wifi-t is kiakasztotta)viszont a hivatalos frissítés is ftm módban megy, ezért gondoltam erre, hogy talán így olvasni is lehet róla
[link][ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Először fel kell tenned, hogy biztonsági mentést készíthess.
A recovery felrakása kizárólag a recovery partíciót írja felül.
Az eredeti recovery-t (ftm, T-s) az 1. hozzászólásban megtalálhatod.ux1:
1. gyári rendszer ideiglenes rootolásával, "cat"-tel kiolvasható az összes partíció SD-re, futó rendszeren, nem?
2. A "cat"-es módszer egyenértékű a clockworkos backuppal?
3. Továbbá a system, userdata partíciók tartalma futó rendszeren "cat"-tel kiolvasható?[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
ftm-mel le lehetne valahogy menteni a gyári firmware-t? vagy ezzel csak írni lehet?
amennyire lehetséges egy az egyben szeretném lementeni a gyári romot
ha nem muszáj nem rootolnék és a Clockwork Recovery-vel sem szeretnék belelmoddolni -
vampire17
addikt
válasz Luissimo #48816 üzenetére
Nagy forma az öreg... Első mérésen, amikor azt sem tudtuk mik azok a fura cuccok az asztalon, bejön és elkezd magyarázni, ( nem is ő tartotta a mérést!!! ) meg hogy mért nem mérünk, már régen a 2. mérést kéne csinálni!
Komolyan, 30 éves tablón is koppra úgy néz ki mint most... Hány éves az a faszi, 120???
-
ux1
addikt
válasz Zsolaf #48841 üzenetére
Csak úgy érdekességképpen megemlíteném, hogy csináltam egy rövidke tesztet WiFi jelerősség témában. Mivel az flb-r11b ROM-ban már az új driver van a CM7-n31-el összehasonlítva az r11b jött ki győztesnek. Sokkal stabilabban tartja a jelet. A jelszintet egy árnyalatnyival szintén az flb-r11b érzékelte jobban kb. 3 dBm-el. Mindezt egy nálam szabadon fogható, igaz -80 - 70 dBm-es jelerősséget produkáló eszközt nézve mértem. Tehát nem kell cserélni semmit, pláne az r11-ben!
tomgabor:
Akkor küldi el a lehallgatott beszélgetéseket műhódon az NSA-nak.
2. De majd fox.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
De csak akkor aktív ha navi program elindul!
-
G.I.JOE
senior tag
Ha a képen lévőről beszélt volna, azt írta volna oda hogy "EZ", nem hogy "ITT". Szerintem ...
Nem lehet hogy bluetooth ikonra gondolt? -
anglergab
addikt
válasz tomgabor #48830 üzenetére
Wifi-ikon: Az aktuális jelszintet mutatja dB-ben, logaritmikus, 4 szintű skálán.
Ha pontosabban érdekel az érték, nézd meg a WifiAnalyzer, Marketből letölthető programban.
Akkuszint (%): Settingsben megtalálod.Egy gyors kérdés: a screenshotot hogyan készítetted?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tomgabor #48830 üzenetére
Ugye a felhasználói kézikönyvnek is boldog tulajdonosa lettél? Mert ha igen, abban benne van ez a kis jel is. Egyébként, hogy nehogy azt hidd bunkó vagyok:
Ez a WiFi "térerősség" ikonja. Azt jelzi, hogy a kiválasztott WiFi jel éppen milyen erős, illetve tudatja, hogy a WiFi szolgáltatás aktív éppen.
-
tomgabor
senior tag
Egy ZTE Blade boldog tulajdonosa lettem. Első kérdésem Wi-Fi-ztem és megjelent felül egy antenna az mi
Hol tudom megnézni hogy pontosan meddig van az akku?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Az nem gradiens hiba, az annál egyszerűbb... kosz. Ahogy összerakták szépen belenyúlt valaki abba sarokba megfelelő felszerelés nélkül. Az enyémben is volt, még ki nem pucoltam magamnak, de ezt termésesen nem ajánlom otthon senkinek!
Még véletlenül se forduljon meg a fejetekbe szétszedni, mert egyrészt a garinak lőttek, másrészt iszonyat nehéz szerelésű cuccrol van szó, a sok átvezető flex miatt.
-
.bTr
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy bladet a telenornál.
A kijelző bal felső része felé van egy nem szabályos sáv "felhőcskék" kb 4mm*10mm, amik a szín árnyalatoknál halványabban látszanak (mintha ott nem kapna elég fényt), teljes fényerőn LCD tesztnél, ha egy szín világít, alig észrevehető, szinte nem is látni. De pl. Angry Birds zöld hátterén jól látható, illetve szürkén is, szinte csak az árnyalatoknál észrevehető a hiba.
Ez pl lehet az az ún. gradiens hiba? A pixelek épnek látszanak, csak mintha az árnyalatokkal nem lennének jóba...Köszi! Üdv.
-
ux1
addikt
válasz SteveBeard #48822 üzenetére
Az 5.0.0-ás Navitel már működni fog. De ez még nem az a ROM amit napi-szinten használatba vennék
Megy vissza az equinox
(#48827) DeatHLesS:
Nem, az attól van, hogy sokat erőlteted a szemed a hibák keresésével. Meg egy kis önszuggeszció is közrejátszik
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Villámkérdés: ha téműveknél(hozzájuk fogok lovagolni ha megérkezik a SF-m), ingyért van a facebook, akkor az csak a böngészőn keresztül 0.facebook.com-ra vonatkozik, vagy a mi androiodos appunkra is? Sejtésem szerint előbbi
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
SteveBeard
senior tag
api29
A kamera beállításai közt ilyeneket nem is találok, igaz még soha nem is használtam... a net megosztás nekem sehogy nem jön össze, pedig az FLB romokon rendszeresen használom...
A Navitel sem megy nálam ez kritikus szempont... már rengeteg FC-t dobott e rövid használat alatt. Ennyi volt...Steve
-
Sir Riccio
addikt
válasz Luissimo #48820 üzenetére
Volt egyszer egy tantárgy amit Kémiai alapismereteknek hívtak, három kreditért az első félévben kellett teljesíteni a gólyáknak. No hát ezt igen keveseknek sikerült, azonban további két alkalommal sem engedtek el még csak vizsgázni sem, többszörösen felrúgva a TVSZ-t, mert nekik szabad. Aztán mondták amikor harmadszorra sem sikerült eljutnom addig a félévközi zh-k alapján, hogy vizsgára bocsájtható legyek(nem baj hogy tiltotta a TVSZ, hogy félévközi teljesítéshez kössék vizsgakurzusnál a vizsgára bocsájtást), hogy kérjek egy Dékáni méltányossági vizsgalehetőséget és én kértem. Nyár közepén jött egy levél, hogy megszűnt a jogviszonyom. Hurrá, utánajártam, kiderült, hogy a "kolléganő elgépelte az emailcímem amikor engem értesített a vizsga időpontjáról és érdekes módon az email mégsem pattant vissza", fellebbezzem meg, járjak utána annak amit ők b@sztak el és Ők majd nagylelkűen visszavesznek. Megtörtént, jött egy levél, hogy szeptember 15-ig lesz vizsga, ma március 26 van és azóta sem történt semmi, voltam bent többször azt mondták várjak. Kimaradt egy év, kb. mindent elfelejtettem ami egy államvizsgához kéne, gyakorlatilag ott tartok tudásban mint amikor odamentem, vagy legalább is nemsokkal előrébb.
Az utsó infó, hogy bement a kedves tárgyfelelős az orientációs napra DOLGOZATOT ÍRATNI a leendő elsőévesekkel, hogy eldöntse ki veheti fel a tárgyát...egy alapismereteket tanító segédtárgynál amit valamelyik csicskása fog megtartani, és majd úgy osztályozzák az ötödikesek által is könnyen teljesíthető tantárgyukat, hogy kettő embernél több még véletlenül se menjen át... bocs ha hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz Glatius #48811 üzenetére
Vazze, ha én ezt egyszer elmesélem Schnöller tanárúrnak a Kandón, ejakulálni fog !!
Elmesélem a Villanytan tárgyból történő vizsgáztatási metodikáját.
"Honnan jött maga fiam, hol korrepetálták eddig, melyik középiskolában?
-Erre mondhattál bármilyen középsulit, az volt a válasza, hogy
- Jaaaa, hát ott ugysemtudták magával megtanítani az Elektromosságtant, najólvan, nehuzzon tételt, ELÉGTELEN, menjen haza és készüljön fel a következő vizsgaidőpontra.
Bakker meg sem kérdezte mit tudsz, nem is húzatott tételt sem.Tehát símán kihagyta mindenki az első vizsganapot, az öreg félóra alatt végzett mindig.
De, mondjuk másodszorra már mindenki bevágta az összes tételt, olyan Kirchoff-hurok egyenleteket adott fel, hogy a fülünk kettéállt !!
-
-
bodoraudio
aktív tag
válasz Sir Riccio #48812 üzenetére
force close
-
SteveBeard
senior tag
válasz anglergab #48795 üzenetére
(#48795) anglergab
Felejtsük el a data lábak testre kötését, abból csak baj lehet.
Ebben az esetben viszont érdemes odafigyelni, hogy milyen töltőt használunk, mert van amelyikben a +Data +5Volttal, a -Data pedig a "másikkal" van összekötve.
Talán az Iphone töltője ilyen, de erre nem vennék mérget...Steve
-
Sir Riccio
addikt
Butát fogok kérdezni, mi az az FC?
-
Glatius
őstag
válasz anglergab #48806 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: nem egyenáram kell a töltéshez, hanem stabil egyenfeszültség. A töltőáramot majd a telóba épített elektronika a állítja be. A változó és a váltakozó nem ugyanaz, az egyenfeszültség általános, és elégséges jellemzője, hogy nem vált előjelet.A villamosságtanhoz nem értőknek: a mechanikában is megvan ennek az analógiája, a lüktető és a lengő terhelés.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Keeperv85
nagyúr
Wááá...milyen jó, hogy most raktam újra az n28-at... (Nem volt gond vele, én csináltam neki némi beavatkozással...)
-
kelzsoca
félisten
válasz bodoraudio #48803 üzenetére
Könnyen lehet, hogy nálam volt gond, mert én azt a romot úgy ahogy van soha nem teszem fel a telefonra.
-
anglergab
addikt
válasz Keeperv85 #48802 üzenetére
Már megint: definíciókon vitázunk.
Igazad van: "lüktető egyenáramnak" is hívják. Az áram mindig ugyanabba az irányba "folyik", technikailag. Azonban a feszültség szempontjából hívhatjuk váltakozónak, ha az a kritérium, hogy ehhez ne legyen konstans a feszültség értéke.Tanulság: tetszőleges állításhoz találhatsz olyan axiómarendszert, amelyben az igaz, és olyat is, amelyben az ellenkezője is belátható. Ezt igazolja, hogy az előző mondatba is bele lehet kötni. Persze az utolsó bekezdés csak poén akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
Nokia 5630 1200mAh-s töltőjével működik, passzentosabban áll a csatlakozó, mint a gyári. Hosszú távon még nem próbáltam, de szerintem melegedni fog a telefon.
Legyen szép napod!
-
anglergab
addikt
Szerintem is tölthető a szabvány USB-s töltőkkel, csak gondoltam, megkérdezem, hátha van valakinek ezzel ellentmondó tapasztalata.
Egyébként ez a nagy előnye az USB-nek: 5V kell csak a töltéshez, ~ mindegy, honnan származik a feszültség (hálózat, akkumulátor, PC, bicikli agydinamó, citrom ). Persze mindig 5V kell (tehát transzformálni, leszabályozni, stabilizálni, egyenirányítani stb. kell a forrásfeszültséget), +-5%-ot a tűr el a szabvány, ha jól emlékszem -- és ne legyenek benne feszültségtüskék -
Keeperv85
nagyúr
válasz anglergab #48795 üzenetére
"Az egyenáram nem attól "egyen", hogy mindig pozitív. Hanem attól, hogy nem változik időben a feszültség és áram"
Ebben a részében tévedsz és kitartok a véleményem mellett. Nem attól egyen áram, hogy időben állandó értéket mutat.
Ezek a képen pl. egy egyutas egyenirányító kimeneti jelét látod, puffer kondenzátorok nélkül. Mint látod a jelszint időben változó, viszont az áramirány mindig pozitív, tehát a töltés áramlás iránya mindig azonos, ettől ez már egyen feszültség, ellenben a szinuszos bemeneti jellel. Mivel a klasszikus egyenirányító körben nincs több aktív alkatrész a kimenet előtt, az áramirányt már nem módosítja semmi. Egy az egyen jelet már csak a puffer kondenzátor "tehetetlensége" (A Tau idő alatti fel-le töltődésre értem persze) simítja ki. Mivel ez egy egyutas kimenet itt ugye jelentős brumm feszültség fog még mutatkozni, ami szintén egyen feszültség!
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
CM7 n31 ~1 perc alatt sikerült FC-t csinálni, Beállítások=>A telefonról menüpont alatt azt mondja sajnálja nézzek vissza később
Videók alkalmazásnál bejön a zenelejátszó ablaka
(#48800) Sir Riccio
Van bent valami szerencsétlen fordítás, én inkább nem véleményezném
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest