Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
Ezt ismeritek?
http://www.android-sync.com/
-
-
Vekerur
tag
Hello!
Biztos 30-an kérdezték már, de itt lehetetlen követni az eseményeket.
Szóval egy kérdésem lenne:
Kedvenc vámpírvadászunkra valahonan beszerezhető az Angry Birds RIO? -
ux1
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Itt megtalálsz mindent a smartass, BFS/BFQ -ról.
-
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
Jaja, nekem is hozott egy kedves fórumtárs, de még sosem használtam agybadugóst, aztán 2 perc után rájöttem, hogy engem piszkosul idegesít, hogy valami ilyen mélyen van a fülemben, szóval ha valakit érdekel beszáron (2100) átadnám a TDK MCB-300 fülesemet (fehér zsinóros - kék agybadugós verzió, csak kipróbálva volt, 2 garnitúra tartalék szilikon"szivacs" is van a dobozban hozzá)
-
pista59
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére

-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca ! Neki álltam én is, és leszedtem a RomManager-t. Ezzel lefrissítettem a korábbi recoveryt. Ami rajta volt a 3.0.0.5 Most rátette a legfrissebbet a 3.0.1.4-et. Ami rom fenn van nekem az a Te FLB R10 full verzió. + a színes setting, és egyénileg "átmelegítve".
Ennek az új recoverynek van valami jelenleg ismert hibája esetleg? Bármi ami bekavarhat a Te romodba?
Márcsak ilyen az ember, főleg ha androidos tel tulaj. Ami jó, és tökéletesen működik ( korábbi recovery + rom ) ahhoz csak hozzá kell piszkálni.
-
Razor_alpha
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
"alapja: FLB-Froyo-r11b"
Glatius: Igen, de még mindig nem én kérdeztem, én is csak válaszoltam.
-
tpeti78
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Biztos végig olvastad a hsz.-t?

-
Glatius
őstag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
Kelzsoca ROM-jaiben benne van a Dropbox... az jó offline Marketnek, ah feltöltöd az Appmonster mentési könyvtárát. 2-3 prces netkapcsolat kell (ennyi ácsorgás még belefér) és le lehet tölteni, akár PC-n keresztül is.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
alapja: FLB-Froyo-r11b
(#47776) ux1: a smartass miben különbözik az ondemand, vagy conservative beállítástól?
-
ux1
addikt
N.E.W.S.
"Szita, szita péntek,
Szerelem csütörtök, ROM-szerda..."ROM-szerda révén...

ux1 - Spring Equinox eXTRa G1 rel2
MD5: dac6b7b72b1b83e8bc1531a1db747256
135.17 MBux1 - Spring Equinox lite G1
MD5: fb76ab475cf3a9afc09a35e7cb591548
79.3 MB
Csak a friss gapps - eltávolítható, frissíthető.alapja: FLB-Froyo-r11b
Előfeltételek:
Clockwork Recovery 3.0.0.6
ext2/3/4 partíció az SD kártyánInstall:
wipe data/factory reset
install zip from sdcard
rebootMódosítások:
/data/app mappa, létrehozva, feltöltve
felmegy a 128M-es /system-re
stock dialer és contact
nano bekapcsolva
bash bekapcsolva
ElegantSteel téma
PowerWidget a Notification bar-ban
HW_UI on
VM Heap 32m
/data/apps frissítve, optimalizálva. (ZipAlign)
Az appok, eltávolíthatók, frissíthetők
OC+RDS kernel
Egyedi csengőhangok, bootanim, háttérkép
AdFree host fájlMélyvíz:
Smartass bekapcsolása:
/system/etc/init.qcom.post_boot.sh
"ondemand" elé #
"smartass" elől töröldFix-OC (csak a jól bevált értéket használd!!!)
/system/etc/init.d/80overclock szerkesztéseVagy használd a No-Frills-t esetleg a SetCPU-t
-
szivgy
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia!
Megpróbálom pontosan leírni.
Rootoltam
Csináltam egy dumpot.
clockwork ot raktam fel
aztán felraktam a cm_blade_full-26.zip et (nem voltak benne a googles dolgok ezért nem akartam vele küzdeni leszedtem)
flb-froyo-blade-r10b.zip zabálta az aksit090211-1627-r12-A2SD%2B-STOCK-DIALER-modacocustomrom-blade-kitchen-signed-MD5-e907598578be974394c16d67a8cbcbbd.zip nem ment a wifi
180111-1639-r11-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned-A2SD+-MD5-f393d2522028a9b776eb05dca6d50405.zip errorokat dobált, rebootnal kifagyott a kikapcsolás képernyőnél
FLB-R10b_hun.zip jól működött de egy idő után elő jött a kijelzőnél az "elfolyás"
eredeti rom vissza, a hiba megmaradt
-
Razor_alpha
tag
válasz
üzenetére
Kösz szépen én használok is

Bár az appmonster minden mentéskor néhány file-t nulla byteosra vesz, de a Titanium segít.Aggregátor: Épp ezt nyúzom, de ez sem túl megbízható, inkább rá kéne jönni miért nem írja a hívó nevét ha facebook kompatibilis a contacts+contactsprovider, szebb és jobb megoldás lenne, lehetne mellékelni kelzsoca update.zipjébe.
-
törölt tag
válasz
Feryjandro
üzenetére
cseréljél agybadugós fülesre, sokunknak azzal kiváló.
(igaz a másikkal sem annyira halk a kicsike) -
róland
veterán
Lenne egy kérdésem, így szerdán?

-
Feryjandro
csendes tag
Hali!
Rohadt halkan szól a zene fülesen,lehet valahogy hangosítani?
Power AMP van fent FLB-R10b -vel (boostal sem az igazi) -
turho
addikt
Én ma vettem észre....

#47770: a Powerampban az eq-nál vanboost csúszka is tudtommal, ott ad rák kis bónusz-erősítést. Ehhez nem szükséges equalizert sem hesználni, elég azon tolni.#47768: innen származhat a neve is, mindent duplikál, be is takarta az sd-helyemet rendesen

-
törölt tag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
használj AppMonstert, az minden általad felrakott apk-ról csinál egy biztonsági mentést a saját kis könyvtárába...
-
greenmaur
tag
Kemény ez a spring equinox, felraktam és már fél napja ketyeg rendületlen független minden procit érő terheléstől. Amikor régebben csak simán overlockoltam a procit 672-re lefagyott félóra után ,de ezzzel most megy simán minden probléma nélkül

Vicces és köszi érte !
(Ja, a legujabb recovery van fenn és amellett telepitettem és semmi probléma nem volt, nem tudom számit-e vmit. ) -
es2311
csendes tag
na felraktam kelzsoca rfl 11ét csak tudd valki offline marketot
nem, warezosra gondoltam :S hiányzik egy csomo appom :S és had ne kelljen az utcán szobroznom vagy félorát
illetve wifi drivert tartalmazza ez a pack ? -
Ti milyen videó beállításokkal vesztek fel videót? MPEG4, H.263, H.264? Audio?
-
tita88
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
válasz
barnam_
üzenetére
Én próbálom folyamatosan, de teljesen kiszámíthatatlan, holvankép, holnincs kép.
Viszont jó ha a kimenő hívásoknál nem használod, mert ha igen, akkor nemtudsz hozzáférni a billentyűzethez, ha valahol kódot vagy mellék számot kell beírnod..
Illetve ha bekapcsolod a z egyéb gombok megjelenítését és a kilépés lehetőségét, akkor igen, de akkormár macerás... -
B-L-A-C-K
titán
Na most akartam letörölni az n26-t, és visszarakni valami mást, de akkor megvárom ezt...

Akit érdekel a CM n26-os rom hibáit leírom 3-4 nap használat után.
-Ritkán (1-2x), de előfordult hogy nem érzékelte a kijelzőt zárképernyő után!
-Beállitás menüpont alatt párszor csak fekete képernyő jelent meg!
-Főképernyőn, az alul lévő sávban napi 1-2x eltüntek az ikonok!
-Jobban merül mint a Lite rom, de nem vészesen!
-Nfs Shift játéknál az irányitás 2mp-es fáziskésésben van (magyarul játszhatatlan, több játékot nem próbáltam. Lite romon gond nélkül ment.)! -
BiTye
csendes tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Köszi, facebookon kommenteltem is nekik, hog bullshit. Az a V9 image csak Opus MyTab eszközökre jó, ez nem bootol be recoverybe, amúgy a 3.0.1.4-be raktuk a zImage-et a boot.imgből és úgy működik, de FTM Mode jön be voldwn+pwr-re ez a baj, azt kéne valahog kiiktatni.
-
tita88
csendes tag
délután sikerült bejelentkeznem a google account-ba, el is indult a naptár alkalmazás, minden tök jó volt. Aztán elindítottam a Marketet, ami egyből leszívta az összes pénzem. Alapból ki van kapcsolva a telón minden internet hozzáférés. Most 10 perce töltöttem pénzt a telefonra, addig csatlakoztam a nethez, hogy belépjek a google-ba, hogy elinduljon újra a naptáram, de pár másodperc alatt megint eltűnt az összes feltöltött pénz és még a naptár sem indult el.
Ha már egyszer működött akkor mi lehet a baj? És miért vette le az összes pénzem?
Most így el sem tudom indítani a calendart mert nincs rajta pénz.
Tudnátok segíteni? -
válasz
Razor_alpha
üzenetére
Lehet hogy úgy működne, de a FB sync fontosabb nekem

Kipróbálom a Full Screen Caller ID-t, és akkor képek is lesznek bejövő híváskor. -
TRob1
veterán
T-nek (meg Tré-nek) a Té-mobile-t mondják/hívják, a Telenort szerintem senki nem hívja Tének (legalábbis én még sose hallottam, max pannonnak
)(#47742) turho: Nem tegnap frissült

-
TjFox
csendes tag
Köszönöm a kérdésemre a gyors reagálást!

Sikerült eldöntenem milyen telefont is vegyek és a választásom a ZTE blade-re esett.
Pénteken érkezik ezért a jövőben is számíthattok egy pár kérdésre tőlem.

-
BiTye
csendes tag
Hi, van akkora Blade guru itt, aki tudja, hogy kell megmókolni, hogy a recovery menjen vol down + power lenyomására és ne FTM mode?
ZTE V9-re kéne, működő recovery-t már szereztem, cska éppen nem lehet betölteni adb vagy bootolt teló nélkül, tehát ha valamit leölök használni nem tudom.
Van egy oylan tippem, hogy a zimage fájlt kell megmókolni, de nem vagoyk biztos benne. Sehol nem találok leírást és 4 napja kérek segítéget minden fórumon, de sajnos pont nem elérhető senki aki értene ehhez.
Elvileg a Bladeken is ugyan igy van, hogy voldown-power FTM mode.
-
kagzer
aktív tag
@kelzsoca
Ha szeretnék az R10b_FULL-ból egy sajátot csinálni, akkor szimplán elég TC-vel törölni és hozzáadni? Nem tudom, kell-e valamit beállítani a belső tömörítőjében. Vagy ez is egy szabvány zip?Köszönöm előre is
...szerda van

-
synar
őstag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
A CM konyhában valami nagy dolog készül, szerintem ma éjszaka jelentős frissítésre számíthatunk, szép kövér a lista az n28 óta.
-
turho
addikt
válasz
Tonchi
üzenetére
Végülis T-ökmindegy, én már nem látom át egy ideje ami itt megy a Blade-ekkel

(szívesen megszámolnám hányan keverték össze a rövidítés miatt a dolgokat).Közhír: frissült az Ask Mr. Pigfish a marketen. Mostmár nem azt írja ki simán hogy G1 a telóm, hanem azt: a teló G1 és eredetileg Android 2-1-essel lett vásárolva....
-
-
-
atillaahun
veterán
Két gyors kérdésem lenne csak.
Ha az SD-re az Image mappába simán berakom a legújabb recoveryt, recovery.img-re átnevezve, és elindítom bootloaderbe a telefont, az úgy felugrik rendesen (csak mert a winfos megmakacsolta magát és nem hajlandó felismerni a telefont, a driverekkel meg nincs kedvem most szarakodni)?
Illetve ha felraktam a CM-ot, akkor a kelzsoca féle akksikalibrációs update azzal is működni fog? -
turho
addikt
válasz
mr.nagy
üzenetére
Telenor vs. T-mobil: rohadt szerencsétlen dolog adott esetben ezt írni: Az enyém T-s.....
Pont kurvára összekeverhető rövidítés.....Nem neked szól, általában írom. Ugyan legyen már kiírva hogy T-mobil vagy Telenor.
T-s csodazip....mindenkinek leesik melyik szolgáltatóról van szó??
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
A facebook szinkronizálós névjegyzéket tettem fel.
kelzsoca: kipróbálom a sima névjegyzékkel is.
-
mr.nagy
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Amikor megvettem, feltettem rá a T-s honlapon található frissítést (TM_P729TV1.0.0B03), mivel az 1-es végű volt fenn alapból. Ez után próbáltam több módszerrel, többféle rom-ot is feltenni rá, de egyiket sem sikerült. Sőt mindig miután vissza állítottam az eredeti rom-ot az első indulásnál mindig lefagyot a képernyő. Aksi ki és vissza utána lett jó.
-
Razor_alpha
tag
Aggregátornál tapasztaltak nálam is reprodukálható, azonos ROM(flb-r10b-full), a hívó neve hívás közben nem jelenik meg, híváslistán egy darabig telefonszám, majd utána vált át a hívó nevére.
-
sunahunter
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hát a samu nekem a futottak még kategória. Nekem is volt, meg minap valami 100k feletti eszközüket kellett beállítanom, de végig a hányinger kerülgetett a zongoralakk külsejétől.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szivgy
üzenetére
Én első körben megkérdezem hogy használtál T-mobil-os csodazipet a készüléken vagy nem?
Pontosan írd le a menetét annak hogy mit csináltál a készülékkel miután megvetted és elkezdted rátenni a custom romot. (elég lesz dióhéjban)
Illetve a kérdés szól az összes problémás tulajdonosnak is.
-
istnag
addikt
válasz
szivgy
üzenetére
Mik lesznek itt még....
biztos,hogy a driver -el van valami gondja,csak aztán nehogy rájöjjenek a telenornál,meg t-nél és egyszer csak azt mondják,hogy sajnos nem garanciális hiba...A telenoros romból kellene főzni egy 2.1 -est először és megnézni arra, mit mond,aztán lehetne tovább haladni..szvsz -
szivgy
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy telenoros zte blade-t amin több romot is kipróbáltam végül a FLB-R10b_HUN_lite t raktam fel, működött is egy ideig probléma nélkül.
Kb egy nap múlva a kijelzőn furcsa dolgok jelentek meg, az ablakoknál a függőeleges vonalak a kijelző tetejétől kezdődtek, a szövegek a beállításoknál is "elfolytak" függőlegesen.
Ha újra indítottam a telefont akkor jó volt egészen addig amíg a kijelző ki nem kapcsolt, visszakapcsolás után már hibás volt a kijelzőn a kép. (És mintha túlhúzta volna a fényerőt)
Vissza tettem az eredeti rom-ot, de ott is megmaradt a hibajelenség.Visszavittem, kicserélték.
Szerintetek okozhatott a fözött ROM ilyen hardverhibát? Nem tudom, próbálkozzam-e újra.

-
Véreshurka
senior tag
válasz
Laacko
üzenetére
Hát bízom benne, de sztem tuti új lesz, vagy ha régi akkor meg tuti minden olyan baja lesz amit már páran emlegettek és ha cserélném akkor biztos új szállítmányból valót kapnék, amivel meg ugyanott lennék, mintha eredetileg is újat kaptam volna

(#47710) kelzsoca
ahha, ok, kössz talán már meg is van

-
kelzsoca
félisten
válasz
Véreshurka
üzenetére
Kimásolod és beilleszted az aktuális hsz-t és a feladóját pl:
(#47708) Véreshurka
-
Laacko
tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Ha szerencséd van és olyat adnak ki a raktárból, akkor még a régit kapod..
Nekem az újabbat adták... -
Véreshurka
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha jól értettem akkor csak főzött romoknál nem megy a touch. Most nem találom, de számomra már ez a hozzászólás is azt mutatja, hogy az új tmobile-os blade-ek is ezt csinálják főzött romok alatt.
Persze jó lenne ha nem, mert nekem is tmobile-os lenne.
(#47706) Kelzsoca
Én azért bízom abban, hogy csak az eltérő tft panelek miatt lehet ez, és csak szimplán driver hiba, bár azt még nem erősítette meg senki, hogy jól gondolom-e amit gondolok...
Egy gyors kérdés bárkinek: hogyan tudok szerkesztésben úgy válaszolni vkinek, hogy ne kézzel kelljen beírni kinek hanyadik válaszára válaszolok? Nem vagyok nagy PH fórum mágus, általában csak olvasgatok...
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Ez a friss szállítmány lehet, most mát nem csak a Telenor-os hanem a T-mobilos ZTE Blade készülékek sem kezelik le valamiért a főzött romokat (illetve a kijelzővel problémák lesznek custom rom alatt) ez lehet ténylegesen driver hiba de akár másféle védelem is, egyenlőre nem tudni.
..............
Akár az is elképzelhető hogy a szolgáltatók valamiféle védelem kidolgozására kérték a ZTE-t, mivel így a szolgáltatóknak jelentős bevétel kiesést jelent ha az ember megveszi x szolgáltatónál a készüléket, aztán egy custom rommal más szolgáltatói kártyával használja!
Ezt egyenlőre még csak én mondom, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, reméljük nem erről van szó!(#47707) salala
Először tudni kellene hogy pontosan mi a probléma...
-
Laacko
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Igen... nekem is tegnap cserélték a T-nél, és egy ROM-ot se tudok rátenni, mert kifagy a kijelző.. aztán random idő múlva újra jó... ezt még nem tudom, hogy mennyi.
-
spence225
aktív tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Lehet hogy én hagytam ki pár hsz-t , de én is úgy emlékszem hogy eddig csak a Telenor-os készülékeken nem mennek az eddigi főzött romok.
-
dragon1993
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Várjuk egy pillanatra.
Eddig azt hallotam ,hogy a telenoros mobilokon nem futnak a romok mert kifagy a touch , és nincs rá csodazip. MOst már a t-mobilos is (újak) , csodazip sem segít ? -
Véreshurka
senior tag
Helló Mindenki!
Bár még nincs ilyen készülékem - a napokban tervezem venni - és még soha nem volt androidos telefonom, viszont egy ideje követem már a fórumot, és sajnálattal olvastam, hogy azok akik mostanában vettek ilyen készüléket - akár tmobilosat akár telenorosat - azoknak nem működik a kijelző főzött rom alatt.
Na most az lenne a kérdésem, hogy átolvasva a modacos fórum idevonatkozó topicját, nem lehet, hogy mivel csak egy bizonyos tft panelnél (truly) működnek a főzött romok, hogy csak driver inkompatibilitás lépett fel és arra a bizonyos tft lead-re csak egy hiányzó és megfelelő driver kéne?
Remélem nem volt noobság amit kérdeztem és jól gondolom, hogy itt is, mint egy számítógépben a különböző HW-khez más-más driverek tartoznak. Az az, hogy ezek nem valami biztonsági dolgok, hogy ne lehessen főzött romot feltenni rá, csak egész egyszerűen nincs olyan driver.
Jó lenne erre rájönni, bár nem szeretném rögtön egy rom cserével kezdeni, de azért valamikor a későbbiekben ilyet is szeretnék csinálni, hiszen máskülönben hogyan tudnám kihasználni az android nyújtotta szabadságot?
Vagy ez az elmélet már ott megbukik, hogy a hivatalosban is valószínüleg ugyanaz a driver van használva?
Aktív témák
Hirdetés
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest