Hirdetés
Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azt nem én tettem fel hanem a szerviz.
Mivel az enyém még a kezdetei hibás firm-el jött ki és csak 256mb-t látott, majd amikor megjött a megoldás bevittem a T szervizbe és ők csinálták meg és valszeg ők hagyták fent.De ezt kérdeztem is már tegnap, hogy ez gond-e, akkor azt írták a többiek, hogy nem.
"Mivel csodazip már megvolt, elég a recoveryt feltenni, backup a régi rendszerről, mindent törölni (wipe), utána mehet a ROM, utána már nem kell semmi."
Ebből számomra az következett, hogy így okés lesz.
Nem raktam semmit a telóra, igo, angry, vplayer, astro-n kívül nem volt semmi a telón, és még sim kari sem volt benne mivel van még másik 2 telóm, ezt csak netezésre használtam wifin meg videot néztem, viszont most már szeretném használni, és ezért akarom rátenni a te romodat, mert állítólag nagyon jó.
Viszont akkor most mit kellene csinálnom hogy jó legyen a dolog?
-
tita88
csendes tag
Kérem valaki válaszoljon

Hogyan jelentkezzek be a google-ba?
-
mr.nagy
tag
válasz
Laacko
üzenetére
Mi változott 10-12 óra alatt??
A Rom! Ahogy olvastam az előzményeket kicserélték a telefonod és az új készülékkel van ez a gondod. Nem akarlak elszomorítani, de az enyém is ilyen. Egyszerűen nem hajlandó működni csak a hivatalos rom-mal. Sőt mikor vissza teszem a hivatalost azzal is az első indulásnál ezt a hibát produkálja, majd az újra indítás után javul meg.
Hidd el az összes feltalálható rom-ot kipróbáltam, mindenféle felrakási módszerrel és egy sem működött.Minden esetre ha valakinek van valami még nem próbált tuti megoldása én is nyitott lennék rá!
-
t256
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy nem látszanak a *.jpg fájlok, ha csatlakoztatok a PC-hez a telót?
Lőttem pár fényképet, ráakarom másolni a gépemre, de a DCIM/Camera mappa üres. Pedig a képeket oda menti nem?
-
tita88
csendes tag
Hol találom meg a telefonon a feltelepített apk fájlokat?
Még mindig nem tudok belépni a google-be, azt írja, hogy kapcsolódási hiba
Mi lehet a baj? -
kelzsoca
félisten
válasz
Tomcy7
üzenetére
Először is, ha ez után ezt írja ki:
Hangerő fel + bekapcs és ezt írja (Update from T-Flash card!)
Az már régen rossz, gondolom össze-vissza felraktál mindent, kezdésnek nem tudom mit keres fent a telefonon egy image mappa benne a csodazip tartalmával.....
Ugyanis a zöld szöveg ezzel indítva: Update from T-Flash card! azt jelenti hogy valamiért csodazip-et tettél az sd kártyára.
-
Laacko
tag
Hát látod, ezt nem tudom. Az előző Blade számai: 120 ott vele nem volt gond..
Ennél meg tegnap délbe feltettem a ROM-ot és paff kijelző over.. Ma reggel bementem T-mobba és akkor meg jó volt.. ( közbe ugye visszatettem a gyári Romot stb, de akkor amikor visszaraktam rögtön utána azzal se volt jó) Mi változott 10-12 óra alatt?? -
tita88
csendes tag
Sziasztok!
Megint én vagyok
A névjegyzékhez sikerült képeket beraknom, az volt a baj, hogy a sim kártyán voltak a számok és át kellett rakni a mobilra.
De akadt egy újabb problémám: el szeretném indítani a naptár funkciót, bejelentkezek a google-be, de nem enged beléptetni, hibát jelez
Mi lehet a baj? -
Bejövő hívásnál mutatja a hívó nevét a telefon? Mert a szám benne van a névjegyzékben, de csak a telefonszámot írja ki, a nevet nem. R10b_full-t használok.
-
sempi
csendes tag
válasz
Laacko
üzenetére
@Laacko
Bemásolom újra:
Hi,
Meg tudnád nézni, hogy mi a telefonod IMEI száma utolsó 7 számjegyének első 3 száma?
(az aksi alatt is rá van írva a telóra)Lehet kicsit bonyolultan írtam le

???xxxx ( a kérdőjeleknek megfelelő számok érdekelnének)Angol nyelvű oldalon emlegetnek egy szériát, aminél felmerül ez a probláma. (belinkelem a lapot, ha a tied is abba tartozik)
-
Tomcy7
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/kelzsoca/zte_blade_tippek-trukkok/hsz_1-200.html
"Tartsd nyomva a hangerő + gombot, és így kapcsold be a telefont. Ne engedd el a gombokat, várj kb. 10 másodpercet.
Akkor jó, ha a zöld droid figura marad a képernyőn, és látszólag itt megáll.
Csatlakoztasd a telefont közvetlenül a számítógéphez az usb kábellel."T-mobilos a telóm.
Csináltam róla egy képet is:
http://kepfeltoltes.hu/view/110323/DSC05772_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocsi hogy nem linkkel csináltam de valamiért nem műkszik az sem a fórumban...
[ Módosította: philoxenia ]
-
felipemassa
csendes tag
Most akkor én adjam meg azIMEI számot?
-
Laacko
tag
(#47662) Mercutio_: Szóról, szóra csináltam a leírást... Azért nem értem, hogy miért nem jó, mert az előző pengén, nem volt semmi gond...

-
sempi
csendes tag
válasz
Laacko
üzenetére
Hi,
Meg tudnád nézni, hogy mi a telefonod IMEI száma utolsó 7 számjegyének első 3 száma?
(az aksi alatt is rá van írva a telóra)Lehet kicsit bonyolultan írtam le

???xxxx ( a kérdőjeleknek megfelelő számok érdekelnének)Angol nyelvű oldalon emlegetnek egy szériát, aminél felmerül ez a probláma. (belinkelem a lapot, ha a tied is abba tartozik)
-
felipemassa
csendes tag
Hali!
Olyan problémám van hogy a laptop blutooth-ja nem ismeri fel a telefon blutooth-át vagyis nemtom de telóról gépre mindent tudok küldeni,de gépről telóra semmit.
A gépem azt írja ki hogy nincs szolgáltatás.A teló pedig azt írja ki hogy párosítva de nincs kapcsolódva.
Mit és Hogyan kell beállítanom?
Segítsetek lécci. -
atiska007
senior tag
juhéj!
andgry birds RIO a blademen!

-
kelzsoca
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Skacok valaki korábban linkelt egy Wifi térerő javító update-et, azt kelzsoca R10 lite-jára fel lehet rakni, vagy sem?
Ilyen dolgokat ne tegyetek rá különböző romokra, nem így működik hogy kiveszem-beteszem

(#47664) Lasy
Jókat tudsz kérdezni...
Mivel valószínűleg más a technológia, lehet a bekötése is, így nem hinném

-
Mercutio_
félisten
Hogy lehet ilyen 3 madár egyszerre módot használni az angry birds-ben?

Skacok valaki korábban linkelt egy Wifi térerő javító update-et, azt kelzsoca R10 lite-jára fel lehet rakni, vagy sem?
Laacko: A kelzsoca blogjában leírt wipe-olásokat megcsinálod mielőtt a recovery-vel az új romot telepíted?
-
netseft
aktív tag
Ha WiFi kapcsolattal FTP szerverről töltök le fájlokat a memóriakártyára, addig használhatatlanok (képeket nem jeleníti meg a képnézegető, zenét nem rakja lejátszási listába a zenelejátszó), amíg az SD kártya nem lesz újramountolva USB használatakor, pedig pont ezt szeretném elkerülni. A kliens AndFTP, a szerver FIleZilla. Ötlet?
-
Laacko
tag
Ötlet, hogy akkor milyen ROM-ot tegyek fel, hogy független legyen a készülék, és jó is legyen a kijelző?

-
ux1
addikt
válasz
kopuler
üzenetére
Nekem ma reggel 69%-on állt. sysinfoban nézve nálam elég sokat futott, 122Mhz-n, sokat volt viszonylag nyugalomban. Így elég pozitív a tapasztalat, Igaz lassabb ez az időzítési forma mint az "ondemand".
Értelemszerűen, az OC kernel alapból tudja ezeket a frekiket, azon fut ahol nincs # (azaz megjegyzésbe téve) annak nincs értelme hogy beállitod pl 600-ra majd rögtön utána 672 re

-
esox
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Szuper a screen capture. A "video" egyelőre úgy megy, hogy x frameneként ment egy png-t, de nagyon tuti. Gyakorlatilag 21"-os moncsin lehet élvezni a játékokat és minden app-ot (legalábbis nekem most itt a cégnél az van).
Ami még egy jó fícsör, hoyg van install apk funkció is a progiban. Szóval nekem ez egy igazán szuper jó kis tool, köszi, hogy küldted a linket.
-
Tomcy7
tag
Lehet hogy hülye kérdés, de sim kártya nélkül is fel lehet tenni a romokat ugye?
Már a recoverynél gondjaim vannak...

Hangerő fel + bekapcs és ezt írja (Update from T-Flash card!) majd lefut pár file aztán jön a robot, de pár 10-15 sec után bekapcsol a teló.
Parancssorba beírom amit kell majd enter, de folyamatosan azt írja csak "waiting for device" .
Próbáltam úgy is hogy után lehúztam az usbről majd ismét rátettem, de akkor is ugyan ez...
Hol rontom el?
Driverek is fel vannak téve...
-
kopuler
tag
ux1!
Felraktam tegnap este ezt a patch-et.
Rettenetesen merül a teló Android Sys Info progiban nézem 98%-ban csak 672Mhz-n húz a proci, reggel óta. Ez nem valami takarékos, viszont gyors
Neked további tapasztalatok?Kérdés:
Ha több helyről kiveszem a # jelet, akkor mindet tudni fogja alkalmazni? -
Lasy
veterán
válasz
leszvigasz
üzenetére
sehogyan sem lehet.
kell egy jó videókamera, és meglesz a megoldás, de ha sikerül neked ilyen progit szerezni akkor én is szívesen veszem, mert 4 hónapja keresgétem, de semmit nem találtam.
cégeknek tuti van valami, de nem tudom mi lehet, esetleg egy emulátor a gépen, és azzal mentik, de ezt passzolom. -
leszvigasz
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hali!
Kipróbáltam mindkét megoldást amit az oldalon írnak, működik, de videó felvételére nem alkalmas egyik sem.
Az elsővel csak képeket tudsz menteni, az alsó leírással szintén csak képeket, csak azzal a különbséggel, hogy folyamatosan menti a képernyő változásokat,és az eredmény az lesz hogy képek lesznek "vetítve" egymás után, de nem folyamatosan.Szóval még mindig kérdés, hogy hogyan lehet programmal a képernyőképet videóra venni?
-
Laacko
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A 3.0.0.6-ost.
Vagy nem tudom, várjak vele egy napot? Hátha holnap reggelre jó lesz? Nem tudom...
Van olyan ezeknél a telefonoknál, hogy érzi, hogy piszkálod a szoftot és akkor letilt mondjuk 1 napra? Mert olyannak tűnik ez a dolog... :/Akkor valamit ötleted van arra, hogy hogy oldjam meg, hogy asszonykám pannonos kártyájával menjen? :/
-
alexdp7
tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
köszönöm

-
Laacko
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én nem tudom.. feltettem megint az FLB-R10b_HUN_full-t és megint nem jó a kijelző. Most direkt figyeltem, hogy az ajánlott recovery legyen fent..
Valakinek ötlete?Nem, írtam, hogy T-mobos ez a penge, csak azért nem értem, hogy mivan, mert az előző amit visszavittem mert bontotta a kapcsolatot, azon jó volt a rom, működött az érintő minden okés volt vele.. ( leszámítva, hogy bontotta a hívásokat...)
-
salala
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Telenoros G1-es készülékemre fel tudom-e rakni az R10b Lite-ot? Vagy lesz vele olyan problémám?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Laacko
tag
Én ezt nem értem... tegnap írtam, hogy elszállt a kijelző... este se volt jó.. gyári rommal se volt jó.. visszavittem ma, T-mobnál a bácsi keze nem tudom milyen erővel bírt, de jó volt az érintő... szerintetek?!

Most milyen Rom-ot próbáljak rá? Vagy hogy tegyem fel, hogy ne járjak úgy mint legutóbb??
-
sto1911
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Allitolag - ennek jartam utana

Az nem azt jelenti, hogy akkor a telefon nincs is készenléti módban? - de, R10-11-el viszont lemegy keszenletbe is. Allitolag.
Ja, meg keszenlet: mar az is haladas, hogy nem kell kulon keep-awake progi!Keszenleti ido: ha eggyel tobb chip fogyaszt aramot, akkor nyilvan annyival hamarabb is merul, nincs ezzel gond.
-
válasz
sto1911
üzenetére
Állítólag...

Azert probaltam ki, mert a sveddel felkel a telo a gombokra
Az nem azt jelenti, hogy akkor a telefon nincs is készenléti módban?Amúgy kipróbáltam, milyen ha állandóan be van kapcsolva a wifi (de készenlét módban nem), és milyen ha kikapcsolom, amikor nem kell. Előbbi esetben 1-2 napot bír használattól függően, utóbbival meg 3-4-et is.
-
sto1911
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
A SvedR2 is 2.2-es, megis megy vele a CM-es wifi, allitolag az R11-el is ment valakinek (vagy 10-el?). Azert probaltam ki, mert a sveddel felkel a telo a gombokra, allitolag az FLB-vel meg nem, de ugy is marad a folyamatos wifi kapcsolat, es ki szerettem volna probalni.
@(#47620) kelzsoca: a sveddel pedig igy is megy, csak sima masolassal, tobbek kozt en is kiprobaltam, mert szkeptikus voltam.
-
^Clown
addikt
F@szom a djuice-ba, végre lehet náluk is kapni, de csak 2 év hűséggel, kártyás csomag nuku.... Nem fogom magamat 2 évig rabláncra kötni. Tudtok valamit, hogy lesz-e egyáltalán kártyás csomagban Blade?

-
alexdp7
tag
8Gb kártyát tervezek venni a pengébe a gyári 2Gb-s helyett.....melyik lenne sztetek jó válaszás és melyik kerülendő?
olvastam korábban vannak olyanok amik nem mennek....
thx -
embe
nagyúr
-
válasz
hodostamas
üzenetére
Most nincs SDK a gépemen, de lehet kipróbálom majd.
(#47615) leszvigasz: lehet hogy program nincs, de SDK-ra google-val találsz egy csomó leírást, vagy lásd feljebb hodostamas hozzászólását.
-
ux1
addikt
Van itt esetleg vki. aki linux servert üzemeltet a világhálón? Egy ssh acc kellene a 3389-es portra, tunnelhez...

(#47620) kelzsoca
Valószínűleg eddig is csak azért működött mert a cache-ből töltötte az eredeti drivert.

-
istnag
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
mert a samukom samsung touchwiz van

-
hallerlaller
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
Tegnap nyomkodtam egy galaxy ace-t a t-mobilnál abban gyárilag szines a beállítások menü szóval lehet nem olyan hülyeség ha samuék megcsinálták.
-
válasz
leszvigasz
üzenetére
Nem tudom, nézz szét a marketen.
(#47612) tpeti78: 1. hsz-ben van leírás hova kell tenni. Amúgy system/media
(#47610) sto1911: hát én nem tennék 2.3-as drivereket 2.2-es romba... (ha jól emlékszem CM7-ből szedte ki a wifi fájlokat)
-
istnag
addikt
válasz
leszvigasz
üzenetére
Ilyen nekem is jól jönne....
Tudomásom szerint egyenlőre nincs ilyen.... 
-
tpeti78
senior tag
Szép napos jó reggelt az uraknak!

Boot animáció cseréről nincs valahol egy leírás valakinek,hogy hogyan kell?Valamint egy boot animáció "gyűjtemény",amiből választani lehetne?R_10 lite-ra szeretnék másikat tenni.Köszönöm!

-
drstupid
tag
valakinek van tapasztalata Brando tükröződésmentes és ujjlenyomatmentes, fóliával?

-
sto1911
veterán
FLB r11 + Skullen-fele wifi mokolas ROMba gyogyitva, majd flashelve = wifi error...

-
törölt tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
de legalább a nap süt.

Ezért fagyások sem várhatóak, reméljük.
(egyébkéntis, minek az a sok ROM, egyszerre ugyis csak egyet lehet feltenni a telora)

Szerda mindig akkor van amikor Zsoca mondja.
Most készíti a gergely-féle naptárból az átdolgozott
ZSOCA-Calendart mindenkinek.
-
válasz
leszvigasz
üzenetére
Android SDK-val elvileg meglehet oldani, ne kérdezd hogyan, sosem próbáltam

-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot mondani nekem, ami felveszi videóra azt, ami a képernyőn történik?
( tudom,tudom...ott van a kamera, vagy a digitális fényképező, de nekem PROGRAM kellene)Előre is köszi szépen!
-
Glatius
őstag
És a T-mobilos 2.2 váróknak is csak 8-at kell aludni, hogy rájöjjenek: nem lesz 1. negyedévben Froyo!
Tulajdonképpen nem tudom előrelépés lenne-e az flb11, a svéd jószágnak nincs rendben a fizikai gomb kezelése, a CM7 még alkalmatlan a kiadásra.... nagy várakozásaim nincsenek.

Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvasd el
Ezek miért nem"használhatók"
? Vagy miben jobb a 11 -es...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)